Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-04@23:20:37 GMT

(تصاویر) آفتابی شدن میلیارد‌ها جیرجیرک پس از ۱۷ سال

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۰۰۶۹۳

(تصاویر) آفتابی شدن میلیارد‌ها جیرجیرک پس از ۱۷ سال

میلیارد‌ها زنجره Brood X پس از ۱۷ سال زندگی زیر زمین بودن در حال پیدا شدن هستند. از آنجا که بسیاری در شرق ایالات متحده با نگرانی در انتظار ورود آن‌ها هستند، دیگران در حال آماده سازی بشقاب‌های خود برای آنچه آن‌ها یک غذای خوشمزه می‌نامند هستند.

به گزارش فرارو، در سال جاری گزارش‌هایی از وجود زنجره‌ها (نوعی جیرجیرک) در شهر‌های مختلف آمریکا از جمله واشنگتن دی سی و چندین ایالت از جمله پنسیلوانیا، میشیگان، ویرجینیای غربی، نیویورک و جورجیا دریافت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این حشرات بالدار بی‌صدا ظاهر نمی‌شوند و ازدحام آن‌ها می‌تواند تا ۱۰۰ دسی بل آلودگی صوتی ایجاد کند.

صدای یک هواپیمای بویینگ ۷۰۷ قبل از فرود حدودا این مقدار است و پزشکان توصیه می‌کنند بیش از ۱۵ دقیقه در معرض چنین حجمی از صدا نباشیم. جسیکا فانزو، استاد سیاست غذایی و اخلاق در دانشگاه جان هاپکینز گفت که این حشرات واقعاً مهم هستند.

وی افزود: این گواهی واقعی برای مقاومت در برابر طبیعت است. با وجود همه چالش‌های اساسی که ما با آن روبرو هستیم؛ تغییر آب و هوا، شهرنشینی، از بین رفتن تنوع زیستی و ... باورنکردنی است که آن‌ها زنده مانده‌اند. آخرین باری که ما این مخلوقات کوچک را دیدیم ۱۷ سال پیش بود.

این حشرات فقط چند هفته وقت دارند که روی زمین بیایند، بالغ شوند، جفت‌های خود را بشناسند، تولید مثل کنند و سپس بمیرند، اما قبل از اینکه بتوانند پایان چرخه زندگی طبیعی خود را ببینند، بسیاری از آن‌ها در بشقاب غذایی مردم قرار می‌گیرند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: زنجره جیرجیرک حشرات آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۰۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات سمپاشی ١٠ هزار دریچه فاضلاب در نــیــشــابــور

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر دفتر بهره برداری و توسعه  فاضلاب شرکت آب و فاضلاب شهرستان نیشابور گفت: وجود حشرات و جانوران موذی در شبکه فاضلاب از معضلات زندگی شهری است و این شرکت برای جلوگیری از تکثیر حشرات، دریچه‌ ها و منهول‌ های فاضلاب را سم‌ پاشی می‌ کند.

 

ابوالفضل رستمی افزود: شرکت آب و فاضلاب شهرستان نیشابور هرسال در ۲ مرحله نسبت به سمپاشی خطوط اصلی، فرعی و شبکه جمع آوری فاضلاب شهر اقدام می‌ کند، مرحله اول از نیمه فروردین ماه آغاز و تا پایان اردیبهشت ماه به طول می انجامد و نوبت دوم نیز از خرداد ماه تا پایان تیر ماه ادامه دارد.

 

وی اظهار داشت: در شهر نیشابور در حدود ١٠ هزار منهول فاضلاب و حدود ۴۰۰ کیلومتر شبکه فاضلاب وجود دارد که هر ساله در راستای حفظ سلامت و بهداشت شهری در دو نوبت شستشو و در دو نوبت متوالی نیز سمپاشی می شود.

 

منهول (به انگلیسی Manhole به معنی: آدم رو) یک نوع از اتصالات است که برای متصل کردن چند شبکه و خط راه رو به هم مورد استفاده قرار می‌ گیرد. مثلاً در سیستم فاضلاب برای آنکه چندین خط لوله فاضلاب را به یکدیگر متصل کنند و به یک مسیر هدایت نمایند از منهول استفاده می‌ شود.

دیگر خبرها

  • ۱۰ حقیقت حیرت‌انگیز درباره عنکبوت‌ها که باید بدانید
  • هوای گیلان بعد از چند روز آفتابی ، بارانی می‌شود
  • آغاز عملیات سمپاشی ١٠ هزار دریچه فاضلاب در نــیــشــابــور