Web Analytics Made Easy - Statcounter

شاید در توصیفی بهتر بتوان گفت؛ احداث ۵۰ کیلومتر راه اصلی، اتمام ساختمان‌های طرح مسکن مهر و شتاب در نهضت اقدام ملی طرح مسکن از اقدامات قابل توجه اداره کل راه و شهرسازی به شمار می‌آید.

 اجرای طرح های عمرانی از سوی دولت‌ها نه تنها باعث آسایش خیال خانواده‌ها و سهولت در رفت و آمد می‌شود، ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی را به دنبال دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

عملکرد هشت ساله دولتمردان در زمینه افتتاح طرح‌ها و پروژه‌های عمرانی بیانگر نمره قبولی آنها از نظر اختصاص بودجه عمرانی محسوب می‌شود؛ این درحالی است که در نتیجه اعمال تحریم‌ها و شروع جنگ اقتصادی و همچنین شیوع بیماری کرونا کشور در سخت‌ترین شرایط از لحاظ اقتصادی قرار گرفت.

بودجه عمرانی و میزان توجه دولت‌ها به این بخش یکی از معیارهای ارزیابی عملکرد آنها به شمار می‌رود. اینکه هر دولتی تا چه حد درآمدهایش را صرف هزینه‌های جاری می‌کند و به چه اندازه در زیرساخت‌های مختلف کشور هزینه می‌کند امری بسیار مهم است، که تاثیر آن را می‌توان در کلانشهرها بخصوص تهران به وضوح دید.

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران در خصوص مهمترین اقدامات این نهاد گفت: افتتاح ۱۰۰ هزار و ۲۱۱ واحدی مسکن مهر در شهرهای استان تهران،افتتاح ۲ هزار و ۲۹۰ واحد مسکن در تهرانسر، ساخت ۲۷ ساختمان برای ادارات دولتی و احداث ۵۰ کیلومتر راه اصلی، تعریض و بهسازی ۱۱۰ کیلومتر راه از مهمترین اقدامات دولت تدبیر و امید در حوزه راه و شهرسازی استان تهران است.

خلیل محبت خواه روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از مجموع ۱۰۰ هزارو ۲۱۱ واحدی مسکن مهر در شهرستان های اسلامشهر ۱۳ هزارو ۲۴۵ واحد، پاکدشت ۹ هزار و ۶۳۵ واحد، پیشوا هفت هزار و ۷۸۲ واحد، تهران ۱۱ هزار و ۲۰۳ واحد، دماوند شش هزار و  ۵۸۸ واحد، رباط کریم ۹ هزار و ۵۷۳ واحد، ری سه هزارو ۶۴۵ واحد، شهریار ۱۲ هزارو ۴۰۳  واحد، قدس یکهزار و ۱۳۶ واحد، قرچک ۱۷ هزار و ۵۰۲ واحد، ملارد چهار هزارو ۴۵ واحد، ورامین سه هزار و ۴۵۴ واحد مسکن ساخته شده است.

وی با بیان اینکه همچنین ۲ هزارو ۲۹۰ واحد در ۲۲۹ بلوک پروژه ویژه مسکن تهرانسر در دولت تدبیر و امید افتتاح شده است، افزود: ساخت هفت هزارو ۵۵۰ واحد نیز در طرح اقدام ملی در شهرستان های پاکدشت،دماوند، فیروزکوه، ورامین،رباط کریم، اسلامشهر و شهریار استان تهران آغاز شده است.

محبت خواه خاطرنشان کرد: ساخت یکهزار واحد مسکونی در طرح اقدام ملی تولید مسکن  نیز در تهرانسر در چهار بلوک در دست ساخت است که عملیات اجرایی آنها تاکنون به پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصدی  رسیده است.

اقدامات در بخش احداث ساختمان های دولتی 

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران گفت: در دولت تدبیر و امید همچنین ۲۷ ساختمان دولتی در پایتخت و ۱۳ شهر استان تهران به متراژ ۲۵ هزارو ۵۱۱ مترمربع و ۵۳۰ میلیارد ریال اعتبار هزینه احداث شده است.

محبت خواه، احداث ساختمان فرمانداری، یک مجتمع فرهنگی و هنری و یک کتابخانه در ملارد، احراث ساختمان های مجتمع فرهنگی وهنری، مجتمع خدمات بهزیستی و ثبت احوال، اجرای پروژه روشنایی معابر سکونتگاه های غیر رسمی در شهرستان قدس،‌ احداث ساختمان

های اداری فنی و دامپزشکی و صنعت، معدن و تجارت در پاکدشت، احداث ساختمان راه و شهرسازی و کتابخانه قاسم آباد در اسلامشهر، احداث مجتمع خدمات حمایت، بهزیستی الهیه و ثبت احوال رد بهارستان، احداث مرکز جامع توان بخشی، ساختمان و راه و شهرسازی در

فیروزکوه، احداث ساختمان اورژانس اجتماعی در گلستان، احداث سالن ورزشی همدانک در نسیم شهر و احداث سالن ورزشی در ورامین را از دیگر اقدامات اداره کل راه و شهرسازی استان تهران در بخش ساخت ساختمان برای دستگاه های دولتی برشمرد.

احداث ۵۰ کیلومتر راه اصلی و شتاب در نهضت اقدام ملی طرح مسکن

مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران گفت: احداث ۵۰ کیلومتر راه اصلی، تعریض و بهسازی ۱۱۰ کیلومتر راه، بهسازی و روکش آسفالت ۲۰۰ کیلومتر از راه‌های روستایی با صرف چهار هزار میلیارد ریال از دیگر اقدامات این اداره کل در دولت تدبیر و امید بشمار می‌آید.

محبت خواه همچنین در خصوص طرح اقدام ملی طرح مسکن نیز بیان کرد: عملیات اجرایی ساخت ۸۰۰ واحد طرح اقدام مسکن ملی در واوان اسلامشهر نیز بر عهده راه و شهرسازی استان تهران است.

وی ادامه داد: این اداره کل، طبق تفاهم نامه با انبوه سازان در ۱۰ شهرستان تهران (شهرهای بالای ۱۰۰ هزار نفر جمعیت و زیر ۱۰۰ هزار نفر جمعیت) ۱۴ انبوه ساز به کار گرفته است و آنها را با تجهیز کارگاه ها عملیات اجرای طرح ها را آغاز کرده‌اند.

محبت خواه اضافه کرد: نهضت اقدام ملی طرح مسکن به سرعت در تهران پیش می‌رود و در تهرانسر نیز چهار انبوه ساز به صورت سه شیفت مشغول کار هستند و همه اینها در کنار همراهی مردم در افتتاح و تکمیل حساب‌ها می‌تواند آینده‌ای روشن برای این اقدام ملی رقم بزند.

 ایمن سازی ۳۲۲ نقطه پرخطر در استان تهران

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران گفت: ۴۸۳ نقطه پرخطر در استان تهران وجود داشت که از این تعداد تاکنون ٣٢٢ نقطه ایمن شده و الویت ما در سالجاری رفع دیگر نقاط پرخطر است.

عبدالرضا چراغعلی، با بیان اینکه میزان مرگ و میر ناشی از سوانح رانندگی در ماه‌های بهمن و اسفند پارسال نسبت به مدت مشابه سال قبل از آن، حدود ۵۰ درصد در این استان افزایش داشت، افزود: این درحالی است که در ۱۰ ماه ابتدایی سال گذشته میزان مرگ و میر ناشی از سوانح جاده ای  نسبت به مدت مشابهه سال پیشتر، ۲.۵ درصد کاهش یافت.

وی ادامه داد:‌ بیشتر تلفات رانندگی تهران در شهرهای این استان رخ می‌دهد در حالی که در کشور بیشترین میزان مرگ و میر در جاده ها اتفاق می افتد. 

چراغعلی گفت: مقرر شده برای احصا نقاط پرخطر استان در سه بخش شرق، غرب و تهران بزرگ جلسات میدانی ترافیک برگزار و اولویت ها توسط پلیس راهور جمع بندی شود و با استفاده از منابع مالی استانی و بهره گیری از منابع ملی، نقاط پرخطر را به حداقل برسانیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تهران اذعان داشت: با توجه به اینکه سهم قابل توجهی از ترافیک استان شکل ملی دارد و به دلیل مراجعه‌های کشوری است، اعتبارات استانی برای حل چالش‌های این حوزه ناچیز است.

چراغعلی با تاکید بر اینکه باید از منابع ملی بهره گرفته شود، افزود: این موضوع را استاندار تهران از طریق وزیر راه و شهرسازی و سایر مقامات مسئول پیگیری می کند. 

به گزارش ایرنا، شهریور سال ٩٨ طرح اقدام ملی مسکن با حضور رییس جمهوری کلنگ زنی شد.

برای این پروژه ۴۰۰ هزار واحد تعریف شد که در دور اول نام نویسی ۱.۶ میلیون نفر از طریق سایت tem.mrud.ir و پیامک ثبت نام کردند که ۴۶۰ هزار نفر واجد شرایط شناخته شدند.

اولین واحدها به تعداد ۱۱ هزار و ۵۶۰ واحد در روز یکم آبان ماه ۱۳۹۹ به دستور رئیس جمهوری افتتاح شد.

این پروژه از طریق آورده متقاضیان و ۱۰۰ میلیون تومان وام بانکی با نرخ سود ۱۸ درصد ساخته می‌شود. آورده متقاضیان در مرحله اول حدود ۴۰ میلیون تومان است. میانگین قیمت این واحدها در کل کشور طبق آخرین برآورد از هزینه های تابستان ۱۳۹۹ به متری ۲.۷ میلیون تومان می رسد.

برچسب‌ها طرح اقدام ملی مسکن وزارت راه و شهرسازی حسن روحانی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: طرح اقدام ملی مسکن وزارت راه و شهرسازی حسن روحانی طرح اقدام ملی مسکن وزارت راه و شهرسازی حسن روحانی اخبار کنکور کل راه و شهرسازی استان تهران اقدام ملی طرح مسکن دولت تدبیر و امید احداث ساختمان طرح اقدام ملی محبت خواه ۱۰۰ هزار اداره کل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۲۸۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۵۰۰میلیارد تومان روکش آسفالت اصفهان در ۱۴۰۲

تین نیوز

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان از ساخت و آسفالت هر کیلومتر راه با نیاز سه و نیم میلیارد خبرداد و گفت: عملیات راه سازی در محورهای مختلف از جمله اصفهان به طبس، فولاد شهر به نجف آباد و چندین محور دیگر در حال انجام است. هر کیلومتر آسفالت جاده، سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه دارد که بیش از ۳۰ درصد از عملیات روکش آسفالت اجرا شده و باقی مانده راه ها نیز در سال جاری اجرا خواهد شد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، فرزاد دادخواه اظهار کرد: شدت خرابی راه های استان اصفهان در چند سال گذشته به حدود ۱۲۰۰ کیلومتر رسیده بوده که ۳۰۰ کیلومتر آن در سال ۱۴۰۱ اجرا و بهسازی شد.

دادخواه ادامه داد: استان اصفهان، استانی صنعتی و محل تردد مرکزی کشور است و صنایع بزرگی مانند فولاد، سیمان و شهرک های صنعتی بزرگ در آن وجود دارند که به همین دلیل تردد کامیون و اضافه تناژ بار آن ها از عوامل خرابی مسیرها محسوب می شود.

وی با بیان اینکه در سال گذشته دو هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان قرارداد روکش آسفالت در استان منعقد شده است، افزود: هر کیلومتر آسفالت جاده، سه میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان هزینه دارد و بیش از ۳۰ درصد از عملیات روکش آسفالت اجرا شده و باقی مانده راه ها نیز در سال جاری اجرا خواهد شد.
وی از ساخت و آسفالت هر کیلومتر راه با نیاز سه و نیم میلیارد خبر داد و گفت: عملیات راه سازی در محورهای مختلف از جمله اصفهان به طبس، فولاد شهر به نجف آباد و چندین محور دیگر در حال انجام است.

دادخواه همچنین از شش خطه شدن اتوبان فرودگاه و آزادراه معلم خبر داد و گفت: پیمانکار اجرای این دو پروژه تا اوایل خرداد ماه مشخص خواهد شد تا عملیات اجرایی هر دو طرح پس از آن آغاز شود.

وی یادآورشد: در یک سال گذشته ۴۰۰ میلیارد تومان به منظور رفع نقاط حادثه خیز و خطرساز هزینه شده که عمده اعتبارات این بخش ملی بوده است و ما در استان اصفهان نیازمند ۱۰ برابر این اعتبار هستیم تا بتوانیم همه کارهای باقی مانده در این بخش را انجام دهیم.

مدیرکل راهداری و حمل ونقل جاده ای استان اصفهان خاطرنشان کرد: تنها در یک نمونه سال گذشته ۴۰ میلیارد تومان به منظور خط کشی راه های استان اصفهان هزینه شده که همین فعالیت تاثیر و نقش زیادی در ایمنی راه ها و کاهش خطرات دارد.

اولین پارامتر به عنوان سنجش سرعت در جاده ها است

در ادامه نشست خبری معید ذهبیون، رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری حمل و نقل جاده ای استان اصفهان اظهارکرد: اگر بخواهیم موضوع ایمنی را در یک چارچوبی داشته باشیم، شش قسمتی خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه ما در استان اصفهان اولین پارامتری که به عنوان سنجش می توانیم در بحث ایمنی نگاه کنیم مسئله سرعت در جاده ها است، افزود:  به صورت سالانه متاسفانه  متوسط سرعت وسایل نقیله استان در حال افزایش است و ۵ کیلومتر بر ساعت که نسبت به سال گذشته بیشتر شده که در ایام نوروز با ۱۰ کیلومتر بر ساعت را شاهد بودیم.

ذهبیون ادامه داد: به صورت میانگین در سال ۵ کیلومتر بر ساعت افزایش پیدا کرده که این مقدار فقط باعث شدت وقوع تصادفات خواهد شد. با تلاش های دسته جمعی و آگاهی رسانی به مردم باعث جلوگیری می شود.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری حمل و تقل جاده ای استان اصفهان با بیان اینکه ۱۲ هزار کیلومتر مسیر داریم که نیمی از آن ها شریانی هستند، تصریح کرد: ما در مسیرهای اصلی و شریانی سرعتی را مشخص کردیم. باید رانندگان و کاربران از سرعت مجاز در این مسیر استفاده کرده و با در نظر گرفتن شرایط خود وسیله نقلیه مطمئن را برای خود انتخاب کنند.

وی استفاده از کمربند ایمنی و کلاه ایمنی را مهم دانست و تاکید کرد: اگر افراد از کمربند ایمنی استفاده نکنند باعث می شود در وقوع حادثه از خودرو خود خارج شوند این حادثه برای افرادی که کلاه ایمنی استفاده نمی کنند، نیز صدق می شود.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری حمل و تقل جاده ای استان اصفهان گفت: درسطح برون شهری، ۱۰۰ نفر در سال بر اثرتصادفات جان خود را از دست می دهند. ما در  هفت سال گذشته مبدا، مقصد و محورهای محل فوتی را شناسایی و طرحی را با عنوان چهره به چهره را برپا کردیم.  انجام نصب بنر برخودرویی با عنوان طرح کلاه ایمنی رایگان اهدا نمایش داده و علاوه بر اهدا به افراد آموزشی داده می شود. سپس آن شخص را به کمپین سبا (مخفف کلمه سوگند برای ایمنی) دعوت می کنیم.

وی با اشاره به اینکه ۵۰ درصد فوتی های خودروهای برون شهری موتورسیکلت ها هستند و طبق آمار در هفت سال ۹۰ درصد تصادفات فوتی استفاده نکردن از کمربند ایمنی بوده است که ۹۵ درصد موتورسواران فوتی هم فاقد کلاه ایمنی بوده اند، خاطرنشان کرد: مسیرهای برون شهری روستاهای شرق استان مانند زیار، اشکاوند و شهرستان فلاورجان، نجف آباد و شاهین شهر که ۶۰ درصد تصادفات موتورسیکلت را رغم زده است.
 

۴۸ دستگاه در سوانح رانندگی مسئول هستند
 

در ادامه این نشست محمدعلی صلواتی، معاون حمل و نقل اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان اصفهان  گفت: ۴۸ دستگاه در امر سوانح رانندگی مسئول هستند. رسانه ها از جمله موثرترین نهادهای مسئول در این رابطه هستند که می توانند در کاهش تلفات جاده ای، آموزش، فرهنگ سازی و اطلاع رسانی موثر باشند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • بازگشایی راه ارتباطی مازندران به قزوین
  • روشنایی ۱۵ کیلومتر از راه‌های استان بوشهر اجرا شد
  • ساخت و بهسازی ۱۴۵ واحد مسکن مددجویی در بندرعباس
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان
  • ۲۵۰۰میلیارد تومان روکش آسفالت اصفهان در ۱۴۰۲
  • بهسازی ۲۱۰ کیلومتر از آسفالت آزادراه تبریز - زنجان
  • تقدیر از بانک مسکن برای پرداخت تسهیلات ساخت
  • ۷۰ کیلومتر راهِ روزانه تا رسیدن سرِ کلاس درس روستا
  • اصلاح و بهسازی محور‌های عشایری آبدانان
  • حرکت عادی خودرو‌ها در جاده‌های شمال