Web Analytics Made Easy - Statcounter

اگرچه پنج ماه از سفر ۱۰ روزه وزیر ارتباطات به سیستان و بلوچستان و وعده تحقق عدالت ارتباطی می گذرد، اما مردم جنوب استان کماکان با قطعی اینترنت و عدم آنتن دهی دست و پنجه نرم می کنند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون؛ ۳۰ آذر ماه سال گذشته وزیر ارتباطات در سفری ۱۰ روزه به سیستان و بلوچستان سخن از تحقق عدالت اجتماعی در پهناورترین استان کشور تا پایان اردیبهشت ۱۴۰۰ زد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



قرار بود در این مدت پنج ماهه زیرساخت های ارتباطی سیستان و بلوچستان دچار تحول شود تا از این پس مردم صبور این استان شاهد قطعی اینترنت، عدم آنتن دهی و دیگر مشکلات ارتباطی ادامه دار نباشند.

اگرچه اردیبهشت ماه به پایان رسیده و سومین روز خرداد ماه در حال گذر است، اما هنوز وعده های وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات برای سیستان و بلوچستان محقق نشده است.

مردم این استان از گذشته های دور عقب ماندگی های تاریخی در این خطه را بارها و بارها به چشم دیده اند و وعده هایی به آن ها داده می شد که به سرانجام نمی رسید.

در این میان سفر ۱۰ روزه وزیر ارتباطات که با هدف نظارت مستقیم وی برای آغاز عملیات ایجاد عدالت ارتباطی در سیستان و بلوچستان صورت گرفت هم نتوانست آبی بر آتش دل ساکنان این خطه از کشور شود.

به اذعان آذری جهرمی، سیستان و بلوچستان از برنامه ای که دولت برای اتصال همه روستاهای این استان به اینترنت داشته، کمی عقب است و تاخیر در فرآیند اجرایی این پروژه به دلیل عدم تامین تجهیزات اعلام شد.

اختلال در زندگی روزانه مردم جنوب استان

بر اساس اظهارات بسیاری از ساکنان شهرستان های جنوب سیستان و بلوچستان نظیر دلگان، سیب و سوران، سراوان، فنوج و نیکشهر با گذشت بیش از پنج ماه از سفر وزیر ارتباطات به این استان هنوز اینترنت قطع می شود و مردم برای انجام امور زندگی خود دچار مشکل هستند.

این در حالی است که بسیاری از دانش آموزان و دانشجویان در حال گذراندن امتحانات پایانی خود هستند و قطعی اینترنت و عدم آنتن دهی، آن ها را از تحصیل دست و پا شکسته مجازی در سیستان و بلوچستان محروم کرده است.

علاوه بر آن با توجه به رونق دولت الکترونیک و استفاده از کارت خوان، بسیاری از کاسبان جنوب استان در فعالیت های تجاری خود دچار مشکل شدند زیرا آنتن دهی ضعیف اجازه برقراری ارتباط را به آن ها نمی دهد.

همچنین با توجه به آغاز واکسیناسیون سالمندان علیه بیماری کرونا از هفته های گذشته و ضرورت ثبت نام آن ها در سیستم های الکترونیک سلامت، مشکلات اینترنتی فرآیند انجام این کار را هم با اختلال همراه کرده است.

سالمندان برای انجام واکسیناسیون بارها و بارها باید به مراکز بهداشت مراجعه کنند تا شاید با برقراری اینترنت امکان ثبت نام آن ها و تزریق واکسن کرونا وجود داشته باشد.

تخریب و سرقت ها وضعیت شبکه را ناپایدار کرده است

بر این اساس خبرنگار ما گلایه شهروندان جنوب استان برای قطعی اینترنت و ضعف در آنتن دهی را از سرپرست مخابرات سیستان و بلوچستان پیگیری کرد.

محمدحسین عیدی زاده، سرپرست مخابرات سیستان و بلوچستان در این زمینه به خبرنگار ما بیان کرد: حجم گسترده و تعداد بیش از حد تخریب فیبر و سرقت تجهیزات ملزومات مخابراتی وضعیت شبکه را ناپایدار کرده است.

وی با بیان اینکه حجم تخریب ها بالاست و به صورت متناوب انجام می گیرد، ادامه داد: با مسئولان امنیتی و انتظامی استان جلساتی در خصوص تخریب ها برگزار شده است که مصوبات خوب و قاطعی برای برخورد با افراد هنجارشکن و ناباب به همراه داشت و به زودی اجرا می شود.

این مقام مسئول اظهار کرد: در سال ۱۴۰۰ برنامه تبدیل بستر هوایی به خاکی مسیرهای فیبر نوری به متراژ هزار و دویست کیلومتر وجود دارد و به موازات آن ایمن سازی سایت و تجهیزات انجام می شود.

سرپرست مخابرات سیستان و بلوچستان گفت: ولی این مقدار تا زمانی که مردم منطقه برای حفط بسترهای مخابراتی تلاش نکنند و فرهنگ صیانت ازآن ها به عنوان یک حرکت و مطالبه عمومی نهادینه نشود کفایت نمی کند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: وزیر ارتباطات قطعی اینترنت جنوب استان آنتن دهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۳۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان

 مهدی زنگنه معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: همزمان با آغاز هفته ایمن سازی، مرحله اول واکسیناسیون پنوموکوک برای کودکان گروه‌ سنی ۲ ماهه در تمامی مناطق شهری و روستایی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شروع شد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: این واکسن به شکل تزریقی است و در گام بعدی کودکان گروه های سنی 4 و 12 ماهگی نیز، همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی واکسینه  خواهند شد.

به گفته دکتر زنگنه، پنومونی پنوموکوکی یکی از شایع ترین علل عفونت های تنفسی و مرگ و میر کودکان زیر5 سال در سراسر جهان به شمار می رود که پیشگیری از آن با واکسیناسیون امکان پذیر است.

وی گفت: به عبارتی باکتری پنوموکوک موجب بیماری هایی مثل سینوزیت، مننژیت، عفونت گوش میانی، پنومونی و عفونت خون شده و ممکن است منجر به بستری شدن کودک در بیمارستان، ایجاد عوارض و یا مرگ وی شود.

 زنگنه افزود: فاز اول این واکسن ها توسط  وزارت بهداشت تهیه و تحویل واحدهای بهداشتی شده است، از هم استانی های عزیزی که کودک در سن 2ماهگی دارند درخواست می شود با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت، نسبت به واکسیناسیون بهنگام آنها اقدام نمایند.

وی در پایان افزود: امیدواریم به زودی شاهد اضافه شدن واکسن روتاویروس نیز به سبد واکسیناسیون کشور باشیم.

گفتنی است:در حال حاضر کودکان در کشور ما بر علیه بیماری های از جمله سل، فلج اطفال، دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، سرخک، سرخجه، اوریون، هپاتیت B، هموفیلوس آنفلوانزا و پنوموکوک واکسینه می شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • تامین زمین برای ساخت ۹۰ هزار واحدطرح مسکن ملی درشمال سیستان وبلوچستان
  • اینترنت 4G نوکیا به ماه می‌رود
  • تامین زمین برای ۹۰ هزار واحد مسکن ملی در سیستان و بلوچستان
  • اینترنت ۴G نوکیا به ماه می رود
  • تامین زمین برای ساخت بیش از ۹۰ هزار واحد مسکونی در شمال سیستان و بلوچستان
  • ۲۳ کیلومتر شبکه فیبر نوری منازل در پلدختر اجرا شد
  • احتمال افزایش مبتلایان به مالاریا و تب دانگ در پی بارندگی‌های اخیر در جنوب سیستان و بلوچستان
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • کشف ۸۱۶ میلیارد ریال پولشویی در زاهدان
  • تا رفع مشکل سیل‌زدگان، خدمات‌رسانی نیروی دریایی ارتش انجام می‌شود