Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی با معاون ورزش قهرمانی وزارت ورزش و جوانان دیدار کرد.  به گزارش ایسنا، مازیار ناظمی در دیدار با مهدی علی نژاد معاون قهرمانی گزارشی از فعالیت های انجام شده در سه ماه گذشته ارائه کرد.

رئیس فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی با ارائه گزارش راه اندازی  سامانه ملی فدراسیون گفت: با این سامانه تمامی عملیات مالی و اداری فدراسیون، کمیته ها و هیات ها در چارچوب آن قرار می گیرد و نهایت شفافیت و انضباط مالی و نظارت را حتی در بخش احکام مربیان و قهرمانان پیدا می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ناظمی با اشاره به راه اندازی اتوماسیون هیات های استانی و ارتباط صحیح‌تر و به‌هنگام‌تر با روسای هیات های استانی گفت: اکنون با تمامی هیات‌ها ارتباط مسنجم تری پیدا کردیم و ارزیابی بهتری از عملکرد مالی واداری آنها داریم.

علی نژاد نیز با تقدیر از فعالیت های انجام شده گفت: کرونا فعالیت های ورزشی را تاخیر مواجه کرد و باید شما تلاش کنید با اجرای دقیق تقویم ورزشی، مجددا فعالیت های این رشته را با کیفیت و سرعت بیشتری از سر بگیرید.

معاون قهرمانی وزارت ورزش و جوانان گفت: فدراسیون موتورسواری و اتومبیلرانی مسئولیت های حرفه ای و مدنی و همگانی دارد ونباید از آنها غافل شود.

علی نژاد با اشاره به اهمیت ساماندهی و شفافیت امور فدراسیون گفت: نظم مالی واداری و جبران کاستی ها باید در دستور کار شما باشد.

در پایان این دیدار ناظمی از معاون قهرمانی درخواست‌ کرد که کارگروه فنی واردات موتورهای ورزشی مطابق دستورالعمل جدید وزارت ورزش و جوانان به ریاست علی نژاد برای تعیین تکلیف مسائل  باقی مانده از گذشته تشکیل شود.

انتهای پیام

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: علی نژاد هیات ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۳۸۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان

رئیس کل دادگستری خوزستان گفت: پرونده‌های کالاهای قاچاق و متروکه اموال تملیکی استان، سال گذشته به ارزش سه هزار و ۳۹۸ میلیارد ریال تعیین تکلیف شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان، علی دهقانی امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ در جمع رسانه‌ها اظهار کرد: در راستای تأکیدات رئیس قوه قضائیه و دادستان کل کشور مبنی بر تسریع در فرایند تعیین تکلیف کالاهای متروکه و قاچاق، این اقدام طی دو سال گذشته با جدیت در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: با توجه به حجمی که این کالاها از انبارهای بنادر، گمرکات و اداره اموال تملیکی اشغال می‌کنند و هزینه بالای نگهداری از آن‌ها که موجب ضرر به بیت‌المال می‌شود، دستور داده شد تا نسبت به تعیین تکلیف آن‌ها از مراجع قانونی اقدامات لازم صورت گرفته و پرونده‌ها به صورت ویژه رسیدگی و مورد پیگیری قرار گیرد.

رئیس کل دادگستری خوزستان خاطرنشان کرد: این پرونده‌ها از طریق فروش و بازگشت به مالک، تعیین تکلیف شده و از مجموع آن، حدود چهار هزار میلیارد ریال به بیت‌المال بازگشته است، در این مدت همچنین ۲۹۹ فقره پرونده از طریق برائت و ۱۹۲ فقره نیز به لحاظ غیرقابل مصرف بودن از طریق معدوم‌سازی تعیین تکلیف شده است.

دهقانی با قدردانی از پیگیری‌های دادستان مرکز استان و دادستان‌های آبادان، خرمشهر و بندر امام خمینی (ره) و تلاش‌های مدیران اداره اموال تملیکی استان، اضافه کرد: از آذر سال گذشته با تعیین نماینده‌ای از اداره کل اموال تملیکی استان جهت جهت مراجعه به شعب تعزیرات و پیگیری پرونده‌های فاقد رأی، ۹۱۰ رأی قطعی از سوی این شعب صادر شد که روند تعیین تکلیف کالا در انبارهای استان را صعودی کرده است.

وی تصریح کرد: فروش ۵۶ دستگاه خودرو به ارزش حدود هزار و ۸۹۱ میلیارد ریال، ۳۴۸ شاخه لوله آهنی به ارزش ۳۴۵ میلیارد ریال، یک کانتینر لوازم یدکی قاچاق به ارزش ۳۳ هزار و ۶۴۲ میلیارد ریال و پارچه‌های قاچاق به ارزش ۱۲ میلیارد و ۵۴۵ میلیون ریال، یک فقره انهدام تخصصی دارو از پرونده‌های مهم تعیین تکلیف شده استان در سال گذشته است.

رئیس کل دادگستری خوزستان گفت: ۹۶۰ تن برنج به ارزش ۱۴۳ میلیارد ریال و ۶۹۸ تن ذرت به ارزش ۱۲ میلیارد و ۷۳۵ میلیون ریال به عنوان مصرف ثانویه تعیین تکلیف و به فروش رسید.

کد خبر 749079

دیگر خبرها

  • دانشمندان سن آتشفشان‌ها را در قمر آیو تعیین کردند
  • تعیین تکلیف حدود ۴ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • تعیین تکلیف ۶۵۷۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در تهران
  • تعیین تکلیف بیش از ۳ هزار میلیارد ریال از اموال تملیکی خوزستان
  • رئیس فدراسیون ورزش کارگری: فعالیت خانم‌ها و آقایان یکسان می‌شود/ امسال لیگ کارگری هم خواهیم داشت
  • رئیس فدراسیون ورزش کارگری: فعالیت خانم ها و آقایان یکسان می‌شود/ امسا لیگ کارگری هم خواهیم داشت
  • تعیین تکلیف حسن یزدانی برای المپیک پاریس
  • ثبت نام اینترنت فیبر نوری + جزئیات
  • رضوانی عضو هیات رئیسه ورزش‌های آبی جهان شد
  • ۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود