Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار تشکل‌های دانشگاهی خبرگزاری فارس، وحید آرایی معاون پژوهش و فناوری سازمان بسیج اساتید دانشگاه‌ها، مراکز آموزش عالی و پژوهشی کشور در گردهمایی اساتید دانشگاه جامع علمی کاربردی استان البرز که با عنوان « الزامات سیاستی مشارکت حداکثری و انتخاب آگاهانه در انتخابات ریاست­‌جمهوری 1400» برگزار شد، گفت: یکی از برکات و دستاوردهای اصلی انقلاب اسلامی، مشارکت و نقش آفرینی مؤثر مردم در صحنه‌­های مختلف کشور بوده که برگزاری انتخابات پرشور و سالم از اول انقلاب تاکنون مظهر برجسته این حضور واقعی و اثربخش مردم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون پژوهش و فناوری سازمان بسیج اساتید کشور ضمن تبیین دو بعد اصلی مردم سالاری دینی یعنی حقانیت الهی (دین) و رضایت مردمی (مردم) گفت: نقش مردم تبلور عقلانیت و جمعی بودن اقتدار و مردم پایگی مشارکت در نظام سیاسی کشور است.

 آرایی هدف اصلی انتخابات را شکل­‌گیری دولت کارآمد دانست و تأکید کرد: اضلاع اصلی دولت کارآمد شامل ایده مبتنی بر مردم سالاری دینی، ساختار مبتنی بر قانون اساسی و نیز کارگزار می‌­باشد که مشارکت حداکثری و تشخیص آگاهانه و اصلح در انتخابات، شیوه حکمرانی و مدیریت کارگزار (قوه مجریه) و رویکردها و سیاست­‌گذاری­‌های کشور در نظام اجرایی و اداری کشور را تعیین می­‌کند.

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکز ضرورت شکل‌گیری دولت کارآمد و انقلابی را تحقق سرفصل‌­های بیانیه گام دوم انقلاب یعنی علم و پژوهش، معنویت و اخلاق، اقتصاد، عدالت و مبارزه با فساد، استقلال و آزادی، عزت ملی، روابط خارجی و مرزبندی با دشمن و نیز سبک زندگی دانست و افزود: دولتی می‌­تواند در این مسیر گام­‌های صحیح و استواری بردارد که دارای کفایت مدیریتی، با ایمان، عدالت خواه و ضد فساد، مردمی، امیدوار و دارای عملکرد انقلابی و جهادی و نیز اعتقاد به توانمندی‌­های داخلی با تکیه برظرفیت­‌های عظیم جوانان باشد.

آرایی مسأله محوری را رویکردی راهگشا در عرصه‌­های علمی و اجرایی کشور دانست و ادامه داد: دستیابی به مرجعیت فکری و سیاستی و نقطه کانونی تصمیم­‌سازیِ راهبردی نهادهای قانون­گذار و سیاست­گذار، رصد مسائل و نیازهای اساسی جامعه، جهت‌­دهی و ساماندهی فعالیت‌­های پژوهشی در راستای حل معضلات کشور بر اساس مزیت نسبی و مسایل مبتلابه استان‌­ها در چارچوب بیانیه گام دوّم انقلاب و الگوی اسلامی ایرانی پیشرفت جزو اصلی‌­ترین مأموریت‌های اساتید و نخبگان دانشگاهی بویژه نهضت استادی بسیج می‌­باشد.

وی ضمن تبیین کارکردهای اصلی اندیشکده­‌ها و گروه­‌های مسأله­‌محور بسیج استادان در سراسر کشور تأکید کرد: مساعدت به سیاست­گذاران و مشارکت در فرایند تصمیم‌­سازی به منظور انسجام و اثربخشی اقدامات برای انتقال مناسب راه­‌حل‌­ها در چرخه سیاست­گذاری و نیز تدوین سیاست­‌های راهبردی و طراحی الگوی سیاستی بر اساس نظام ظرفیت ملی از سوی استادان دنبال می­‌شود.

معاون پژوهش و فناوری سازمان بسیج اساتید کشوردر پایان گفت: آنچه که در انتخابات پیش‌­رو اهمیت دارد این است که استادان می­‌بایست با تولید محتوا و رویدادهای سیاستی و انتشار رسانه‌­ای آن، مسایل و مشکلات موجود در سطوح محلی، استانی و ملی را شناسایی و بر اساس نظام ظرفیت و مزیت، پیشنهادهای سیاستی ارائه دهند تا ضمن آگاهی بخشی به انتخاب اصلح، مطالبه‌­گری عمومی و نخبگانی مبتنی بر نیازهای اساسی و اولویت­‌های واقعی کشور در زمینه­‌های مختلف از نامزدهای ریاست­‌جمهوری و نیز رییس­‌جمهور منتخب شکل بگیرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بسیج اساتید دولت کارآمد انتخابات۱۴۰۰ دولت کارآمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۴۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم/ باید کار نیمه کاره انتخابات را تمام کنیم

یک فعال سیاسی اصولگرا بر مشارکت در مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد و گفت: باید کار نیمه تمام را تمام کنیم و مراحل سیاسی و با انتخاب ۴۵ نماینده باقی مانده آرایش سیاسی مجلس را تکمیل کنیم تا مجلسی با پشتوانه مردمی قوی و در عین حال کارآمدی را داشته باشیم.

حسین کنعانی مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، در خصوص میزان مشارکت در دور دوم دوازدهمین انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: با توجه به تجربه مرحله دوم انتخابات‌های گذشته قاعدتاً با کاهش مشارکت روبرو خواهیم بود چرا که معمولاً در مرحله دوم انتخابات‌ها، انگیزه مردم برای حضور اندکی کمتر می‌شود.

وی با اشاره به حضور فهرست‌های انتخاباتی در این مرحله، افزود: با توجه به وجود فهرست‌های انتخاباتی متعددی که می‌توانند سازمان رأی مناسبی داشته باشند و به واسطه این سازمان رأی افراد بیشتری را وارد انتخابات کنند، انتظار می‌رود حد نرمالی از مشارکت را داشته باشیم.

این فعال سیاسی اصولگرا تاکید کرد: همواره گفته‌اند کار را کسی کرد که تمام کرد؛ بنابراین در انتخاب هم باید کار نیمه تمام را تمام کنیم و مراحل سیاسی را با انتخاب ۴۵ نماینده باقی مانده تکمیل کنیم تا آرایش سیاسی مجلس کامل شده و مجلسی با پشتوانه مردمی قوی و در عین حال کارآمدی را داشته باشیم.

وی با اشاره به آرایش سیاسی نمایندگان منتخب فعلی که غالباً از طیف اصولگرایی هستند، یادآور شد: اصولگرایان در اصول اختلاف ندارند و همگی متعهد به آرمان‌های انقلاب و تبعیت از امام و رهبری هستند اما مشی‌های سیاسی مختلفی دارند.

کنعانی مقدم با بیان اینکه سلایق مختلف سیاسی با مشی‌های مختلف به مجلس ورود کرده‌اند، خاطرنشان کرد: تا زمانی که در بین مشی‌های سیاسی اختلاف نداشته باشند همه چیز خوب است اما اگر اختلافات سیاسی منجر به نزاع‌های سیاسی شود و به تبع آن باعث کارشکنی و اختلاف و یاس و ناامیدی شود، باید جلوی آن را گرفت.

وی تاکید کرد: نباید عده‌ای پس از انتخاب شدن، از جناح سیاسی خود سوءاستفاده کرده و یاس و ناامیدی را در بین مردم تزریق کنند.

کد خبر 750579

دیگر خبرها

  • مشارکت پرشور در مرحله دوم انتخابات لازمه انتخاب نماینده اصلح است
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم است
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم/ باید کار نیمه‌تمام انتخابات را تمام کنیم
  • آرایش سیاسی مجلس جدید چشم‌به‌راه مشارکت مردم/ باید کار نیمه کاره انتخابات را تمام کنیم
  • عملیات وعده صادق اهمیت مشارکت در انتخاباتِ دور دوم را تشدید کرد
  • تشکیل ۱۰۰ فقره پرونده تخلفات انتخاباتی دور اول در مازندران
  • مردم با مشارکت حداکثری نمایندگان را پرقدرت راهی مجلس کنند
  • جوکار: مردم اصلح‌ترین افراد را راهی مجلس کنند
  • مسیر اجرایی با انتخاب نماینده اصلح ترسیم می‌شود/نمایش نشاط عمومی با مشارکت مردم
  • حضورآگاهانه مردم در انتخابات و انتخاب اصلح