Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان مدیرعامل شرکت تعاونی صنایع لبنی استان اصفهان با تاکید بر اینکه تا این لحظه هنوز به صورت رسمی قیمت لبنیات افزایش نیافته است، گفت: به نظر می رسد تا اواخر خرداد ماه در خصوص قیمت لبنیات به جمع بندی نهایی خواهیم رسید و افزایش نهایی قیمت این محصول در بازار مشخص می شود.

سیاوش جمشیدی در گفت‌وگو با ایسنا، درباره افزایش چراغ خاموش قیمت مواد لبنی در اصفهان، اظهار کرد: هر ساله با توجه به افزایش نرخ تورم و حامل های انرژی و دستمزد، صحبت هایی برای افزایش قیمت لبنیات خواهیم داشت، اما تا این لحظه هنوز به صورت رسمی افزایش قیمت لبنیات به شرکت های صنایع لبنی اعلام نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی البته گفت: هنوز جلسه ستاد تنظیم بازار برای افزایش قیمت لبنیات برگزار نشده، تا با تصویب بخشنامه آن به استان ها ابلاغ شود.

مدیرعامل شرکت تعاونی صنایع لبنی استان اصفهان با تاکید بر اینکه مبنای قیمت گذاری محصولات لبنی، قیمت شیرخام است که هنوز نرخ آن مشخص نیست، تصریح کرد: با توجه به تورم سایر بخش ها و نهاده ها، افزایش دستمزد و حامل های انرژی و .... زمزمه های افزایش قیمت شیر خام شنیده شده که به طور قطع تاثیر خود را بر قیمت لبنیات خواهد گذاشت، بنابراین با مشخص شدن قیمت شیر خام از سوی ستاد تنظیم بازار و بعد از جمع بندی، قیمت نهایی محصولات لبنی برای سال ۱۴۰۰ مشخص خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه تا این لحظه هنوز به صورت رسمی قیمت لبنیات افزایش نیافته است، گفت: به نظر می رسد تا اواخر خرداد ماه در خصوص قیمت لبنیات به جمع بندی نهایی خواهیم رسید و افزایش نهایی قیمت این محصول در بازار مشخص می شود.

جمشیدی با پیش بینی اینکه به طور قطع شاهد افزایش قیمت شیر خام خواهیم بود، درباره افزایش قیمت برخی محصولات لبنی همچون ماست، خامه، بستنی، پنیر و ... در بازار، توضیح داد: ما تنها چهار محصول پنیر بسته بندی یو اف، شیر پلاستیکی، ماست کم چرب و نیم چرب، تابع قیمت گذاری ستاد تنظیم بازار هستند و بقیه محصولات لنبی همچون بستنی، خامه و ... با قرار گرفتن در رده محصولات فانتزی، قیمت تمام شده آنها توسط کارخانجات تولیدی مشخص و درج می شود و این دسته محصولات لبنی تابع قیمت گذاری ستاد تنظیم بازار نیستند.

وی تاکید کرد: تا این لحظه قیمت چهار محصول پنیر یو اف شیر بسته بندی، ماست کم چرب و نیم چرب افزایش قیمت نداشته اند، اما اگر بقیه محصولات لبنی گران شده باشند، مسئولیت آن بر عهده کارخانجات صنایع لبنی است که آنها نیز بر اساس قیمت تمام شده خود، محصول را به بازار عرضه می کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی لبنيات قیمت لبنیات گراني ستاد تنظيم بازار شير پنیر ستاد تنظیم بازار محصولات لبنی قیمت لبنیات افزایش قیمت تا این لحظه صنایع لبنی قیمت شیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۵۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت میوه و صیفی‌جات مربوط به نرخ بارفروشان است

به گزارش خبرنگار مهر، شروع سال جدید تأثیر زیادی در قیمت بازار میوه نداشت اما نرخ‌ها را در بازار سبزی و صیفی‌جات افزایش داد.

سال گذشته در نیمه اسفند ماه هر کیلو گرم گوجه فرنگی ۱۲.۸۰۰ تا ۱۵.۸۰۰، هویج ۹.۸۰۰، کاهو رسمی ۱۹.۸۰۰، سیب زمینی ۱۵.۸۰۰، پیاز شیری (سفید) ۱۵.۸۰۰ و پیاز زرد ۱۴.۸۰۰ تومان بود.

این قیمت‌ها از اواخر فروردین ۱۴۰۳ تغییر کرده و به این ترتیب هر کیلو گرم گوجه فرنگی در خرده فروشی‌های سطح شهر بین ۱۹.۸۰۰ تا ۲۳، هویج ۱۲.۸۰۰، کاهو ۲۵، سیب زمینی ۲۳.۸۰۰، پیاز شیری (سفید) ۲۹.۸۰۰ تا ۳۴.۸۰۰ و پیاز زرد ۲۶.۸۰۰ تا ۳۵.۸۰۰ تومان به فروش می‌رسد.

در کمتر از دو ماه شاهد افزایش قیمت‌ها در بازار صیفی‌جات هستیم که اسدالله کارگر، رئیس اتحادیه میوه و تره بار در این خصوص به مهر گفت: قیمت‌ها در میوه فروشی‌های سطح شهر دارای یک نرخ متعارف بوده و سود آن مشخص است. فروشندگان نمی‌توانند از سود متعارف تعریف شده افزایش قیمت بیشتری داشته باشند.

وی با بیان اینکه در میوه فروشی‌های سطح شهر با موضوع گران فروشی مواجه نیستیم بلکه با گرانی محصولات رو به رو هستیم، افزود: گرانی نیز از مبدا رخ می‌دهد. اگر خرده فروشی مبادرت به فروش محصولات با قیمت نامتعارف کند قطعاً با آنها برخورد می‌شود.

کارگر عنوان کرد: افزایش قیمت عمده فروشی‌ها منجر به افزایش صیفی‌جات شده زیرا فروش در اتحادیه بار با قیمت و سود مشخص نبوده و عرضه و تقاضا نرخ‌ها را مشخص می‌کند.

این فعال بازار میوه و صیفی‌جات توضیح داد: تعیین قیمت در بازار بارفروشان بر اساس عرضه و تقاضا، نوعی هرج و مرج به وجود می‌آورد و در برخی مقاطع زمانی بدون دلیل موجه موجب افزایش قیمت‌ها می‌شود.

کارگر با گلایه عنوان کرد: در حال حاضر نرخ محصولات در میدان بارفروشان در ساعت‌های مختلف، متفاوت است در حالی که نه زمان عرضه مشخص است و نه قیمت‌ها؛ اینکه مثلاً عنوان شود از ساعت ۲۲ تا ۸ محصولات با نرخ مصوب عرضه شود. بنابراین قیمت‌ها در بارفروشان ساعت ۱۶ یک قیمت است، ساعت ۱۸ یک نرخ دیگر و همین قیمت‌ها در ساعت ۲۲ تغییر می‌کند.

رئیس اتحادیه میوه و تره بار علت گرانی صیفی‌جات از جمله پیاز و گوجه فرنگی را مربوط به قیمت محصولات در مبدا بارفروشان اعلام کرد و گفت: اما شهروندان در صورت مشاهده هر نوع گران فروشی در سطح خرده فروشی‌های شهر، با شماره ۵۵۶۶۲۳۸۰ تماس گرفته و موضوع را اعلام دهند تا با افراد خاطی برخورد شود. ‌

کد خبر 6090097 فاطمه امیر احمدی

دیگر خبرها

  • کاریکاتور/ گرانی سرسام‌آور در سرزمین‌های اشغالی
  • نیاز تولیدکنندگان به حمایت های عملی
  • قیمت خودرو امروز 11 اردیبهشت 1403
  • قیمت محصولات سایپا سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ قیمت ساینا و شاهین در بازار
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳/ تداوم کاهش قیمت خودرو در بازار
  • پویشی برای مبارزه با گرانی افسار گسیخته
  • علت افزایش قیمت برنج ایرانی مشخص شد
  • قیمت خودرو امروز ۱۰ اردیبهشت + جدول
  • تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
  • افزایش قیمت میوه و صیفی‌جات مربوط به نرخ بارفروشان است