Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-07@16:24:40 GMT

هنوز به پیک مصرف نرسیده‌ایم که قطعی داریم

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۰۷۳۵۷

هنوز به پیک مصرف نرسیده‌ایم که قطعی داریم

دبیر کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به عدم حضور وزیر نیرو و معاونین وی در این کمیسیون به منظور بررسی خاموشی‌های برق گفت: با وجود آنکه از هفته گذشته این جلسه برنامه‌ریزی شده بود، اما اردکانیان حضور نیافت.

به گزارش مشرق، هادی بیگی‌نژاد دبیر کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی،، با اشاره به برنامه‌ریزی این کمیسیون از هفته گذشته برای بررسی وضعیت تولید برق و یا کمبودهای آن و حضور رضا اردکانیان وزیر نیرو در این کمیسیون و اطلاع وی و معاونینش از این نشست اظهار داشت: قرار بود طبق این برنامه‌ریزی این جلسه صبح امروز ساعت ۸:۳۰ برگزار شود، اما وزیر نیرو، معاونین وی و مدیرعامل توانیر در این نشست حضور پیدا نکردند که این عدم حضور غیرقابل گذشت و مشکوک است، چرا که قطعی‌های چند روز اخیر رق در سراسر کشور موجب بروز خسارت‌های مختلفی به مردم و صنعت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بیشتر بخوانید: برق قطعه؛ صدا میاد؟!

وی افزود: کمیسیون انرژی از زمستان سال گذشته موضوع کمبود تولید برق را به صورت مستمر بررسی کرده است تا بتوانیم پاسخ قانع‌کننده‌ای را از مسئولین وزارت نیرو و توانیر دریافت کنیم که چرا کارمان به اینجا رسیده که شاهد قطعی‌های مکرر برق باشیم. 

بیشتر بخوانید: تفاوت خاموشی‌های برق در زمستان و تابستان

وی ادامه داد: متأسفانه وزارت نیرو خیلی جدی پای کار نیست و یکی از مصادیق این موضوع، عدم حضور وزیر نیرو و معاونین وی در کمیسیون انرژی به منظور بررسی بحران برق است. 

دبیر کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: هفته گذشته برنامه‌ریزی لازم به منظور حضور اردکانیان در کمیسیون انرژی انجام شده بود و وزیر نیرو هم از زمان تعیین شده برای بررسی موضوع برق و بحران خاموشی‌ها مطلع بود. 

نماینده مردم ملایر در مجلس خاطرنشان کرد: در پیک مصرف برق در کشور امکان تولید ۵۷ هزار مگاوات برق وجود دارد، این در حالی است که هم‌اکنون میزان تولید برق در کشور حدودا ۵۲ هزار مگاوات است و این رقم در گذشته ثبت شده است این در حالی است که هم‌اکنون امکان تولید همین رقم ۵۲ هزار مگاوات رق در شرایط فعلی را هم نداریم، ضمن اینکه نسبت به سال گذشته هم هزار مگاوات در تولید برق کمبود داریم. 

وی درباره دلایل قطعی برق در کشور گفت: اورهال نیروگاه‌ها و یا کمبود سوخت و یا دلایل مختلف می‌تواند در قطعی‌های برق تأثیر داشته باشد و متأسفانه تا پیک مصرف برق ۵ هزار مگاوات فاصله وجود دارد و عملاً‌ این مقدار از تولید برق توسط نیروگاه‌ها وارد مدار نشده است. 

منبع: فارس

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا انفجار افغانستان فلسطین وزیر نیرو رضا اردکانیان کمیسیون انرژی مجلس مجلس مصرف برق قطعی برق کمیسیون انرژی برنامه ریزی هزار مگاوات تولید برق وزیر نیرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۷۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش

نظارت ها رضایت بخش نیست

جلیل میرمحمدی می افزاید: در حوزه نظارت بر تولید و عرضه آب معدنی های موجود در بازار، متأسفانه نظارت های سازمان غذا و دارو، وزارت بهداشت و سازمان صنعت، معدن و تجارت رضایت بخش نیست.

جلیل میر محمدی،عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی

وی تصریح می کند: درصد قابل توجهی از آب های به اصطلاح معدنی که در اختیار مردم قرار دارد آب معدنی نیست بلکه آب لوله کشی شهر است که آن را با اشعه ماورای بنفش ضدعفونی می کنند و با تفاوت قیمت چند ده برابری نسبت به آب شهری به فروش می رسانند.

چرا آب معدنی؟

این عضو کمیسیون بهداشت مجلس ادامه می دهد: بسیاری از املاح مورد نیاز بدن در آب شهری نیز وجود دارد اما پایین آمدن کیفیت آب شهری و افزایش شدت سختی آب، سبب شده مردم به مصرف آب معدنی گرایش پیدا کنند.

وی بیان می کند: آب معدنی ها در بطری هایی ذخیره می شود که در شرایط غیراستاندارد و به ویژه در برابر نور خورشید، در معرض فعل و انفعالات شیمیایی قرار می گیرند و برخی مواد مضر برای بدن در آب آزاد می شود.

چه باید کرد؟

میرمحمدی می گوید: باید نظارت ها توسط سازمان های ذی ربط، پر رنگ تر باشد تا اگر احتمالا آب معدنی واقعی نیست، تنها به خاطر یک برچسب و اسم و برند، به وسیله سودجویان به خورد مردم داده نشود.

وی با تأکید بر لزوم نظارت مستمر بر کیفیت آب معدنی ادامه می دهد: از نکات مهم در حوزه نظارتی، نگهداری آب معدنی در مکان های بهداشتی و استاندارد است. همچنین سازمان های ناظر باید عدم صدور مجوز برای استفاده مجدد از بطری های یکبار مصرف که با شست و شو، دوباره وارد چرخه تولید شود را جدی بگیرند چراکه در غیر این صورت بطری آب معدنی بار میکروبی بالایی خواهد داشت و می تواند برای سلامت مردم بسیار مشکل آفرین باشد.

این عضو کمیسیون بهداشت مجلس می افزاید: نظارت مداوم بر کیفیت آب به لحاظ بار میکروبی، املاح سنگین و موارد مختلف آزمایشگاهی، در محل تولید و عرضه نیز از اهمیت زیادی برخوردار است.

مدیرکل پیشین دفتر سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اذعان می دارد: بسیاری از مردم به لحاظ معیشتی، دسترسی به آب معدنی ندارند. بنابراین آب لوله کشی مورد نیاز آنان از نظر فلزات سنگین، املاح، نیترات ها باید به طور جامع بررسی شود تا کاملا بهداشتی باشد.

وی تصریح می کند: بخش قابل توجهی از آب مصرفی مردم به غیر از سختی آب، مشکل خاصی ندارد و قابل شرب است به طوری که گاهی از آب های معدنی هم بی ضررتر است.

این عضو کمیسیون بهداشت مجلس درباره توصیه برخی کارشناسان به مصرف آب چاه به جای آب معدنی می گوید: چنانچه آب چاه تصفیه و ضدعفونی نشده باشد بار میکروبی بالایی خواهد داشت که برای بدن مضر است.

وی می افزاید: خوشبختانه بیش از ۹۵درصد مردم جامعه به آب شرب بهداشتی دسترسی دارند بنابراین توصیه به مصرف آب چاه در چنین شرایطی منطقی نیست و می تواند سبب بروز مشکلاتی برای سلامتی مردم شود.

عفت زارع

دیگر خبرها

  • تابستان منهای خاموشی
  • افزایش چشمگیر مصرف انرژی‌های تجدیدپذیر در جهان
  • آب چاه بخوریم یا آب معدنی؟ / ضدعفونی آب لوله کشی با اشعه ماورای بنفش
  • در سال گذشته ۳ میلیارد دلار واردات بنزین داشتیم / تا دو سال آینده در همه حوزه‌های بحران خواهیم داشت
  • اثر نامطلوب قطعی برق صنایع بر معیشت مردم
  • تولید گاز باید افزایش پیدا کند/ لزوم بهینه سازی مصرف
  • وعده اتمام خاموشی‌ها در تابستان جاری/ کاهش مصرف خانگی دیگر استان‌ها، راه‌حل توسعه برق در استان‌های دیگر است؟
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • امنیت انرژی ایران در گرو استفاده صحیح مصرف کنندگان گاز
  • جزئیات جریمه قطعی بدحجابی از زبان عضو کمیسیون ویژه لایحه عفاف و حجاب