Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-27@12:26:32 GMT

مصر صادرات ال ان جی به اروپا را آغاز کرد

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۰۷۴۷۹

مصر صادرات ال ان جی به اروپا را آغاز کرد

مصر توانست فعالیت واحدهای مایع سازی گاز طبیعی، ال ان جی، را در تاسیسات دمیاط از سر بگیرد و به این ترتیب این کشور به جمع صادرکنندگان این سوخت پیوست.

به گزارش «انرژی امروز» در سال 2012 دولت مصر تصمیم گرفت گاز واحدهای مایع سازی گاز طبیعی را در داخل کشو به مصرف برساند. از این رو فعالیت این تاسیسات متوقف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حالا بعد از گذشت هشت سال دوباره مصر این تاسیسات را راه اندازی کرده و صادرات خود به اروپا و آسیا از جمله ژاپن، چین و هند را از سر گرفته است.

صادرات ال ان جی مصر به اروپا از طریق یونان و قبرس انجام می شود.

با توجه به رقابت شدیدی که در دریای مدیترانه بین ترکیه، رژیم صهیونیستی و ترکیه در زمینه گاز در جریان است، مصر می تواند با این صادرات به هاب گازی منطقه تبدیل شود.

مصر امیدوار است بتواند سالانه 12.5 میلیون تن گاز طبیعی صادر کند. گفته می شود قبرس، یونان و اسرائیل می توانند گاز خود را برای مایع سازی به این تاسیسات بفرستند.

بنا بر گزارش پایگاه خبری اویل پرایس و خبرگزاری رویترز، هند و چین بزرگ ترین مشتریان ال ان جی مصر هستند.

برچسب هاال ان جی (LNG) انرژی امروز تاسیسات مایع سازی گاز طبیعی ترکیه قبرس مدیترانه مصر یونان (کشور یونان)

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: ال ان جی LNG انرژی امروز ترکیه قبرس مدیترانه مصر یونان کشور یونان آسیا اروپا انرژی امروز ایران بین الملل تحریم خبرگزاری بین المللی خبرگزاری داخلی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا ریاست جمهوری سازمان های بین المللی سازمان کشورهای صادر کننده نفت اوپک سایتهای اینترنتی شرکت ملی نفت ایران NIOC شرکت های بین المللی مجلس شورای اسلامی وزارت نفت وزارت نیرو مایع سازی گاز طبیعی ال ان جی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۷۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احتمال توقف صادرات ال‌ان‌جی روسیه در ۴ سال آینده

تحت سه سناریوی نه چندان خوش بینانه وزارت اقتصاد روسیه، صادرات گاز طبیعی مایع (ال‌ان‌جی) این کشور ممکن است در چهار سال آینده، متوقف شود.

به گزارش ایسنا، تحت سناریوهای «محافظه کارانه» و «استرس» وزارت اقتصاد روسیه که علنی نشده است، تولید ال‌ان‌جی روسیه ممکن است در فاصله سال ۲۰۲۵ تا ۲۰۲۵، در ۳۸.۶ میلیون تن ثابت بماند.

طبق سندی که توسط رویترز مشاهده شده، سناریوی پایه که خوش بینانه ترین سناریو است، رشد تولید از ۳۳.۳ میلیون تن در سال ۲۰۲۳، به ۵۶.۶ میلیون تن در سال ۲۰۲۷ را پیش بینی کرده است.

روسیه اعلام کرده است که با کارخانه های جدید واقع در منطقه آرکتیک، می‌خواهد ۲۰ درصد از بازار جهانی ال‌ان‌جی را در فاصله سال ۲۰۳۰ تا ۲۰۳۵ تامین کند که در مقایسه با حدود هشت درصد فعلی، بالاتر است.

با این حال، تحریم‌های غربی متعدد، موانعی را به خصوص برای پروژه جدید «آرکتیک ال‌ان‌جی ۲» به وجود آورده اند که پس از آغاز تولید در دسامبر، هنوز محموله‌ای را صادر نکرده است.

این پروژه قرار است به یکی از بزرگترین کارخانه های روسیه با تولید سالانه ۱۹.۸ میلیون تن ال‌ان‌جی و ۱.۶ میلیون تن میعانات گازی ثابت از سه واحد، تبدیل شود.

منابع آگاه اظهار کرده اند: تبدیل متان به مایع در دمای منفی ۱۶۳ درجه، اکنون در این کارخانه متوقف شده است. شرکت گازپروم همچنین آغاز فعالیت مجتمع گازی عظیم در بندر اوست لوگا را از زمان خروج شرکتهای غربی پس از آغاز جنگ اوکراین، به تاخیر انداخته است.

بر اساس گزارش رویترز، روسیه در حال حاضر دو کارخانه ال‌ان‌جی بزرگ شامل کارخانه یامال ال‌ان‌جی نواتک و ساخالین ۲ گازپروم دارد که اولی حدود ۲۰ میلیون تن و دومی بیش از ۱۰ میلیون تن ال‌ان‌جی در سال میلادی گذشته، تولید کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • نخست وزیر یونان: سیستم دفاع هوایی برای اوکراین نداریم
  • یونان ارائه سامانه دفاع هوایی به اوکراین را رد کرد
  • بهره مندی ۶۸ روستای قزوین از نعمت گاز طبیعی
  • با ۲٫۵ ساعت انتظار، الماس خودتان را بسازید
  • دانشمندان تنها در ۱۵۰ دقیقه الماس ساختند
  • صادرات خدمات فنی و مهندسی با هدف خنثی‌سازی تحریم‌ها افزایش یافت
  • صدور ترور و خشونت به جهان/ کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟
  • احتمال توقف صادرات ال‌ان‌جی روسیه در ۴ سال آینده
  • صدور ترور و خشونت به جهان/کارکرد واقعی اتحادیه اروپا چیست؟