Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، انجمن جهانی فولاد در جدیدترین گزارش خود اعلام کرد، تولید فولاد ایران در ماه آوریل 2021 (فروردین 1400) نسبت به مدت مشابه سال 2020 با افزایش 6.4 درصدی به 2.5 میلیون تن رسیده است.

همچنین بر اساس این گزارش، تولید فولاد ایران در 4 ماه نخست سال جاری میلادی به 10 میلیون تن رسیده است که نسبت به مدت مشابه سال 2020 افزایش 9.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

6 درصدی را نشان می دهد.


ده کشور نخست تولیدکننده فولاد در جهان

 ایران همچنان در میان 10 کشور نخست تولیدکننده فولاد جهان

بر اساس این گزارش، ایران در فوریه 2021 (بهمن 1399)، در میان بزرگ ترین تولیدکنندگان فولاد جهان در جایگاه دهم قرار گرفت که از آن ماه تاکنون همین جایگاه را حفظ کرده است.

چین با تولید 97.9 میلیون تن، هند با 8.3 میلیون تن و ژاپن با 7.8 میلیون تن در رتبه های نخست تا سوم تولید فولاد در جهان قرار دارند.

تولید فولاد ایران در 3 ماهه نخست سال جاری میلادی به 7.5 میلیون تن رسیده است که نسبت به مدت مشابه سال 2020 افزایش 10.7 درصدی را نشان می دهد.

پس از این کشورها، آمریکا با تولید 6.9میلیون تن، روسیه با 6.5 میلیون تن، کره جنوبی با 5.9 میلیون تن، آلمان با 3.4 میلیون تن، ترکیه با 3.3 میلیون تن، برزیل با 3.1 میلیون تن و ایران با 2.5 میلیون تن، جایگاه های چهارم تا دهم را به خود اختصاص داده اند.

با شروع همه گیری ویروس کرونا در جهان از دسامبر سال 2019، صنایع، کارخانه ها و تقریبا تمامی کشورها در تعطیلی فرو رفتند و خسارات اقتصادی بیشماری در جهان به بار آورد اما پس از گذشت بیش از یک سال از این وضعیت برخی از کشورها در حال بازیابی نسبی خود هستند و در این ماه شرایط آنها بهتر شده است.

 ایران بیش از 71 درصد فولاد غرب آسیا را تولید می کند

همچنین تولید فولاد در غرب آسیا با افزایش 15.3 درصدی به 3.5 میلیون تن رسیده است که با توجه به تولید 2.5 میلیون تنی ایران در این ماه، 71.4 درصد تولید فولاد غرب آسیا در اختیار ایران است.

 هند بیشترین افزایش تولید را ثبت کرد

بر اساس این گزارش، تولید فولاد هند نسبت به آوریل سال گذشته میلادی 152.1 درصد افزایش یافت؛ برزیل با افزایش 59.3 درصدی در جایگاه دوم بیشترین افزایش و سپس ترکیه با افزایش 46.6 درصدی در جایگاه سوم قرار گرفتند.

در این ماه، تمامی 10 کشور نخست تولیدکننده فولاد جهان، نسبت به مدت مشابه سال 2020 افزایش تولید داشتند اما کمترین افزایش به ایران رسید و بیشترین افزایش را هند به خود اختصاص یافت.

آمریکا با 43 درصد، آلمان با 31.5 درصد، ژاپن با 18.9 درصد، کره جنوبی با 15.4، روسیه با 15.1 درصد، چین با 13.4 درصد و ایران با 6.4 درصد در جایگاه های بعدی قرار دارند.

این درحالی است که از زمان شیوع کرونا در جهان، علی رغم اینکه دوره ایی رشد تولید سایر کشورها منفی شد، رشد تولید فولاد ایران مثبت باقی مانده است.

ایران در فوریه 2021 (بهمن 1399) با ثبت رشد 11.5 درصدی تولید، بیشترین رشد را نسبت به فوریه 2020  در میان ده کشور نخست تولیدکننده فولاد به خود اختصاص داد.

همچنین در ماه فوریه 2020 (بهمن 1398) نیز بیشترین افزایش تولید را در میان ده کشور نخست تولیدکننده فولاد جهان به خود اختصاص داده بود.

افزایش 23 درصدی تولید فولاد در جهان

بر اساس این گزارش، تولید فولاد جهان در ماه آوریل 2021 نسبت به مدت مشابه سال گذشته  23.3 درصد افزایش یافته است و به 169.5 میلیون تن رسیده است.


تولید فولاد در جهان

تولید فولاد در کشورهای اتحادیه اروپا در ماه آوریل با افزایش 42.8 درصدی به 12.9 میلیون تن رسیده است.

پربیننده ترین چرا کسی محصولات ایرانی را نخرید؟ شمارش معکوس برای خروج سیمان از نظام قیمت‌ گذاری «برند»ها بر می‌ گردند؟ گل گهر فردا با ۳۰ هزار تن گندله به بورس کالا می آید شرکت امید و سازمان انرژی اتمی تفاهم نامه امضا کردند

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تولید فولاد انتخابات ۱۴۰۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۷۵۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان

به گزارش تابناک، رشد اقتصادی ایران در سال گذشته ۴٫۷ درصد برآورد شده اما برای سال‌های ۲۰۲۴ و ۲۰۲۵، به ترتیب رشد اقتصادی ۳٫۳ و ۳٫۱ درصدی پیش‌بینی شده است. بنابراین پیش‌بینی رشد ایران در سال پیش رو ۰٫۴ واحد درصد و برای سال ۲۰۲۵، ۰٫۱ واحد درصد کم شده است.

صندوق بین‌المللی پول علت این کاهش چشم‌انداز رشد را کندشدن رشد اقتصاد غیرنفتی و درآمد نفتی ایران اعلام کرده است. عواملی مثل هزینه تأمین مالی همچنان بالا، اثرات بلندمدت همه‌گیری کووید-۱۹، جنگ روسیه و اوکراین، رشد ضعیف بهره‌وری و کاهش پیوستگی اقتصادی کشورها باعث شده‌اند سرعت احیای اقتصاد جهانی نسبت به مشابه‌های تاریخی پایین‌تر باشد.

این نهاد بین‌المللی پیش‌بینی می‌کند تورم متوسط کشورها از ۶٫۸ درصد در ۲۰۲۳، به ۵٫۹ درصد در سال ۲۰۲۴ و ۴٫۵ درصد در سال بعد کاهش یابد، با نظر به این که کشورهای توسعه‌یافته زودتر از کشورهای در حال توسعه و بازارهای نوظهور به تورم‌های هدف خود بازگردند. صندوق بین‌المللی پول نسبت به ریسک‌های متعدد اقتصاد جهانی خوشبین‌تر از گذشته است. گزارش این نهاد ادعا می‌کند این ریسک‌ها تا حدی تعدیل شده‌اند.

هم‌زمان که ریسک‌های آسیب‌زننده‌ای مثل شوک‌های قیمتی ناشی از تنش‌های بین‌المللی و نوسانات ارزیِ ناشی از تفاوت سرعت کاهش تورم کشورها در پیش‌اند، اتفاقاتی مثل بودجه‌های انبساطی‌تر از پیش‌بینی گزارش، کاهش سریع‌تر تورم (مثلاً به خاطر دست بازتر بانک‌های مرکزی در شرایط تداوم افزایش مشارکت در بازار کار) و رشد بیشتر بهره‌روی تحت تأثیر هوش مصنوعی و اصلاحات ساختاری قوی‌تر می‌توانند وضعیت اقتصادی دو سال آینده دنیا را بهتر از چشم‌انداز فعلی IMF کند.

دیگر خبرها

  • افزایش چشمگیر مصرف انرژی‌های تجدیدپذیر در جهان
  • چشم‌انداز صندوق بین‌المللی پول از اقتصاد ایران و جهان
  • چین صدر جدول نمایشگاه‌ها؛ ۸۵ درصد صادرات ایران برپایه نفت است
  • افزایش ظرفیت تولید فولاد منجر به کاهش نرخ بیکاری خواهد شد
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان/ زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • بازارهای نوظهور جهان با سریع‌ترین رشد در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۱۶ ارديبهشت
  • وقتی که تریاک ایران، بهترین تریاک جهان بود!
  • فوتسال آسیا باید مجسمه وحید شمسایی را بسازد
  • افزایش ۱۶ درصدی تولید فولاد ایران در فصل نخست ۲۰۲۴