Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس دانشگاه آزاد نجف آباد گفت: لزوم استفاده از پیام رسان آی گپ به واحدها ابلاغ نشده، البته تفاهم نامه‌ای بین این شبکه اجتماعی و دانشگاه آزاد در سطح کشور منعقد شده که بر اساس آن آموزش و پشتیبانی‌هایی به صورت هوشمند از طرف این شرکت انجام می‌شود؛ بنابراین دانشجویان باید در این پیام رسان عضو شوند.

به گزارش خبرنگار ایمنا، امیررضا نقش امروز - دوشنبه ۳ خردادماه - در نشست خبری اظهار کرد: دانشگاه آزاد نجف‌آباد به عنوان یکی از دو واحد جامع مستقل در کشور با بالاترین رتبه‌بندی دانشگاهی مطرح است و رویکرد جدید آن تلاش برای حل مسائل اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه نام این واحد دانشگاهی به عنوان تنها مرکز دانشگاه آزاد اسلامی کشور در بین اثرگذارترین دانشگاه‌های دنیا قرار گرفته است، افزود: معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی در دانشگاه آزاد نجف‌آباد با هدف ارائه مهارت‌های علمی و کاربردی به دانشجویان ایجاد شده تا آموزش‌های فنی و حرفه‌ای از طریق دانشکده‌های مهارتی و کارآفرینی ارائه شود.

اجرای طرح پویش برای توانمندسازی و مهارت افزایی دانشجویان

نقش با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی در پی ایجاد ارتباط بین صنعت و آموزش‌های تئوری است، افزود: دانشجوی دانشگاه آزاد با شرکت در"طرح پویش صنعت" آموزش می‌بیند. برای توانمندسازی دانشجوها متناسب با احساس نیاز دوره‌های کوتاه مدت توانمندسازی در حین تحصیل ارائه می‌شود.

افزایش پذیرش دانشجو در سال‌های اخیر

وی با اشاره به تأسیس رشته‌های جدید در دانشگاه آزاد نجف‌آباد ادامه داد: کاهش جمعیت جوان کشور، افزایش ظرفیت دانشگاهی و کاهش تب مدرک گرایی، موجب شده تا جوانان نوع و محل دانشگاه را انتخاب کند و دیگر دانشگاه، دانشجو را انتخاب نمی‌کند. البته در پنج سال اخیر پذیرش دانشجو در این مرکز کاهش نیافته است.

رضایت بیش از ۹۰ درصدی از آموزش مجازی دانشگاه

نقش افزود: در ۱۰ سال آینده با توجه به افزایش جمعیت شاهد افزایش تقاضا برای تحصیل خواهیم بود؛ لذا در تلاش هستیم با تغییر سرفصل‌ها و تأسیس رشته‌های جدید و مزیت‌های رقابتی قابل قبول و متناسب با نیاز مخاطب را ایجاد کنیم. مشکلات در زمینه آموزش مجازی نسبت به حضوری وجود دارد، اما دانشگاه آزاد توانست رضایت بیش از ۹۰ درصدی ایجاد کند که در انتخاب شدن آن توسط دانشجویان مؤثر است.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه وضعیت درآمدی دانشگاه باید با هزینه‌های آن متناسب باشد و همچنین وجود تورم ۵۰ درصدی در کشور، افزایش شهریه در سال آینده دور از انتظار نیست. هیچ‌گونه ردیف دولتی برای این دانشگاه وجود ندارد و درآمد آن از شهریه دانشجویان تأمین می‌شود، البته نمی‌توان همه هزینه‌ها را از این محل تأمین کرد، زیرا خانواده‌ها توانایی پرداخت این میزان شهریه را ندارند.

رشد درآمدهای غیر شهریه‌ای دانشگاه

رئیس دانشگاه آزاد نجف‌آباد با بیان اینکه رشد درآمدهای غیر شهریه‌ای این دانشگاه در سال مالی قبل به ۲۴ درصد رسید، عنوان کرد: افزایش شهریه دانشگاه آزاد بر اساس رتبه دانشگاه است؛ اکنون ۲۶ سطح رتبه‌ای در دانشگاه آزاد اسلامی تعریف شده که بر اساس آن میزان شهریه افزایش می‌یابد و بر این اساس افزایش شهریه را شاهد خواهیم بود؛ البته در ورودی‌های قدیم شهریه ثابت بدون تغییر است.

نقش با بیان اینکه طرح‌های کشاورزی در این دانشگاه از سال آینده مالی اجرا می‌شود، افزود: با استفاده از امکانات دانشگاه و بستن قرارداد با بخش خصوصی، طرح‌های برون دانشگاهی، کارگاه‌های آموزشی، طرح‌های صنعتی برون دانشگاهی، استفاده از ظرفیت مازاد کارگاه‌ها و آزمایشگاه‌ها برای صنعت، درآمدهای غیر شهریه‌ای دانشگاه افزایش یافته است و به دنبال همکاری با اداره استاندارد هستیم تا بتوانیم منابع درآمدی جدید برای دانشگاه ایجاد کنیم.

طرح پویش امسال در دانشگاه نجف آباد اجرا می‌شود

وی تصریح کرد: "طرح پویش صنعت" برای همه رشته‌ها ارائه می‌شود و علاوه بر سرفصل مصوب، هشت واحد درسی کارآموزی نیز به چارت تحصیلی اضافه شده است که دانشجو باید این واحدها را در صنعت بگذارند. امسال این طرح در ۱۵ استان اجرا و پیش بینی می‌شود بیش از ۳۰ هزار دانشجو در آن شرکت کنند.

رئیس دانشگاه آزاد نجف‌آباد ادامه داد: در این طرح قرارداد سه جانبه‌ای بین دانشگاه، دانشجو و صنعت عقد شده و حق‌الزحمه دانشجو مستقیماً به عنوان شهریه به حساب دانشگاه واریز می‌شود که به نوعی بورس دانشجو در صنعت است. این طرح امسال در رشته‌های فنی و علوم انسانی در دانشگاه آزاد نجف آباد اجرا خواهد شد.

رئیس دانشگاه آزاد نجف آباد با اشاره به یکپارچه سازی سامانه‌های این دانشگاه، خاطرنشان کرد: سامانه‌های آموزشیار، پژوهشیار و دانشجویار راه‌اندازی شده است.

نقش با بیان اینکه وارد کردن اطلاعات ۳۵ سال فعالیت دانشگاه به این سامانه زمان بر بوده و این سامانه‌ها هنوز مشکلاتی را برای دانشجو ایجاد می‌کند که نیاز به رفع آن است، افزود: مشکلات و نارضایتی‌هایی وجود دارد که سعی کردیم برطرف کنیم.

دلیل اجباری شدن استفاده از آی گپ برای دانشجویان

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ایمنا در رابطه با اجباری شدن استفاده از آی‌گپ برای دانشجویان دانشگاه آزاد، تصریح کرد: لزوم استفاده از پیام رسان آی گپ به واحدها ابلاغ نشده، البته تفاهم نامه‌ای بین این شبکه اجتماعی و دانشگاه آزاد در سطح کشور منعقد شده که بر اساس آن آموزش و پشتیبانی‌هایی به صورت هوشمند از طرف این شرکت انجام می‌شود؛ در حقیقت ای‌گپ وظیفه پشتیبانی از سامانه دانشیار و آموزشیار را بر عهده دارد و این شبکه می‌خواهد در آینده در کنار دانشجو باشد تا روند تحصیل او را پشتیبانی کند، بنابراین دانشجویان باید در این پیام رسان عضو شوند.

احتمال حضوری شدن کلاس‌ها در ترم آینده وجود دارد

نقش همچنین درباره حضوری شدن کلاس‌ها از ترم تحصیلی آینده، گفت: در مردادماه امسال واکسیناسیون اساتید و معلمان باید انجام شود، دانشکده علوم پزشکی و بخشی از دانشکده پرستاری واکسینه شده‌اند، در خصوص سایر دانشجویان منتظر دولت هستیم که اگر واکسیناسیون انجام شد کلاس‌ها حضوری برگزار خواهد شد.

وی تاکید کرد: وزارت بهداشت دانشجویان دانشگاه آزاد را نیز واکسینه خواهد کرد، اما امکان حضوری برگزار شدن کلاس‌های دانشگاه زیاد است.

کد خبر 495813

منبع: ایمنا

کلیدواژه: دانشگاه آزاد اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی استان اصفهان دانشجویان دانشگاه آزاد کلاس های دانشگاه آزاد دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجف اباد شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق رئیس دانشگاه آزاد نجف آباد دانشگاه آزاد افزایش شهریه سال آینده پیام رسان طرح پویش کلاس ها رشته ها بر اساس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۸۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کرمانشاه، امیرحسین جعفری نژاد دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه در گفتگو با ایسکانیوز، با اشاره به نقش فعالیت تشکل‌ها و جریان دانشجویی در دانشگاه‌ها، گفت: کار تشکیلاتی همانند ایمان، ثروت و جایگاه اجتماعی منبع قدرت است به عنوان مثال شما "حزب ‌الله لبنان" را در نظر بگیرید می‌بینید ‌که علاوه بر داشتن ایمان و انجام کار تشکیلاتی در کارهای تجاری هم فعالیت کرده و اقدام تولید ثروت می‌کنند و در نهایت با همه این اقدامات در برابر استکبار جهانی و ظلم با قدرت می‌ایستند.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه با بیان اینکه از دیدگاه وی در کارهای تشکیلاتی با سه دسته از افراد روبرو هستیم، ادامه داد: دسته اول از این افراد با ورود به کار تشکیلاتی آن را نابود می‌کنند؛ گروه دوم در زمین خوب و مناسب بازی می‌کنند که به این افراد تشکیلات باز می‌گویند؛ و در نهایت دسته سوم از آن‌ها افرادی هستند که زمین بازی را ترسیم و طراحی می‌کنند که اصطلاحا به آنها تشکیلات ساز گفته می‌شود.

وی در خصوص مقایسه وضعیت فعالیت تشکل‌های دانشجویی در زمان کنونی و گذشته، تصریح کرد: فعالیت جنبش‌های دانشجویی کنونی را به هیچ عنوان شبیه عملکرد آنان در گذشته نمی‌توان دانست به عنوان مثال جریان‌های دانشجویی در دهه ۶۰ درگیر جهاد و دفاع از وطن بوده، اما امروزه با توجه به شکل‌گیری جنگ فرهنگی که دشمن از طریق آن قصد نفوذ به آحاد جامعه به‌ویژه نسل جوانان و در صدر آن دانشجویان را به عنوان قشر پویا و فعال را دارد می‌توان گفت به طور کلی ماموریت‌های تشکل‌های دانشجویی از جنگ رودر رو به جنگ نرم تغییر پیدا کرده است.

جعفری نژاد در خصوص مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی تشکل‌های دانشجویی، گفت: متاسفانه در دولت اسبق شکافی بین دانشجویان و مسئولین شکل گرفت که باعث شد قشر دانشجو به این باور برسند که صدایشان به هیچ جا نمی‌رسد و نقش مناسبی در انجام امورات ندارند که البته از زمان استقرار دولت مردمی دوازدهم تا حد خوبی این شکاف ترمیم شده که جای قدردانی دارد.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه آرمان خواهی را یکی از مهم‌ترین وظایف تشکل‌های دانشجویی عنوان کرد و افزود: یکی از وظایف مهم و مسئولیت‌های تشکل‌های دانشجویی را می‌توان از جمله معروف و پرتکرار شهید بهشتی که می‌گویند "دانشجو موذن جامعه است." استنباط کرد؛ یعنی رسالت فعالان دانشجویی این است که به تشخیصی از وضعیت جامعه برسند و متناسب با آن مسئله را به دیگران نشان دهند بنابراین نقش تشکل‌ها آرمان‌خواهی و حراست از حرکت کشور به سوی آرمان‌ هاست.

وی در پایان با اشاره به وجود برخی از مسائل و چالش‌ها بر سر راه تشکل‌های دانشجویی یکی از این مشکلات را دخالت مسئولین غیرمرتبط در امورات فرهنگی عنوان کرد و افزود: علاوه بر این، یکی دیگر از مهم‌ترین مشکلاتی که تشکل‌های دانشجویی با آن دست و پنجه نرم می‌کنند عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان می‌باشد که کاملا بر خلاف فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) می‌باشد در حالی این امر همیشه مورد تاکید و توجه ایشان بوده به نحوی که در بیانیه "گام دوم انقلاب" بیش از ۴۰ بار از کلمه "جوان" استفاده نموده‌اند.

خبرنگار: امید فلاحی

انتهای خبر/

کد خبر: 1227329 برچسب‌ها کرمانشاه دانشگاه آزاد اسلامی تشکل‌های دانشجویی

دیگر خبرها

  • «امتحان نهایی» از قاب شبکه دو سیما
  • سال گذشته اردوی راهیان نور با حضور بیش از ۱۵۰ نفر از دانشجویان برگزار شد
  • عملیات وعده صادق انگیزه دانشجویان آمریکا را افزایش داد
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • آمادگی دانشگاه آزاد برای همکاری با صنعت
  • تشکیلات‌، شبکه‌ و جریان‌‍سازی ۳ اصل مهم در دانشگاه‌های آذربایجان غربی
  • دستور لازم برای رفع مشکلات آزاد راه پیامبر اعظم(ص) داده شده است
  • پیشنهاد افزایش ۴۰ درصدی تعرفه شهریه آموزشگاه‌های آزاد هنری یزد
  • جزئیاتی از پرداخت وام‌های دانشجویان علوم پزشکی / برگزاری ۷ طرح ملی دانشجویی