Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات مدیره انجمن نوردکاران ایران با بیان اینکه سنگ‌آهن و دیگر مواد معدنی باید حتماً در بورس عرضه شوند و لازم است قیمت این محصولات واقعی شود، تأکید کرد: اعتراض فولادسازان به واقعی شدن قیمت‌ها، منفعت‌طلبانه است. - اخبار اقتصادی -

مصطفی عبدالهی در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم، با طرح این پرسش که چرا فولادسازان برای محصولات تولیدی خود موافق قیمت‌های جهانی هستند اما برای مواد معدنی، مبنا گرفتن قیمت جهانی نادرست و غیرمنطقی عنوان می‌شود، افزود: وقتی قدرت مالی، ثروت و نفوذ در دست یک گروه خاص به اسم فولادسازان است؛ ورق‌های بازی را به نفع خود می‌چینند و حتی ساختارها را به نفع خود تغییر می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وی تاکنون بیشترین سود در حلقه میانی و بین تولیدکنندگان فولاد تقسیم شده اما با عرضه مواد معدنی در بورس این رانت حذف می شود.
عضو هیات مدیره انجمن نوردکاران ایران خاطرنشان کرد: فولادسازان سال هاست محصولات معدنی‌ها را به نازل‌ترین قیمت‌ها خریداری می‌کنند و اجازه نمی‌دهند، سودی نصیب معدنی ها شود.
عبدالهی ادامه داد: فولادسازان سنگ‌آهن را نصف قیمت می‌خرند اما امروز که معدنی‌ها می‌خواهند به بخش حداقلی از حقوق خود برسند و قیمت‌ها را اندکی واقعی‌تر کنند؛ فولادسازان به‌عنوان مخالفان اصلی این جریان، مقابل عرضه‌ها ایستاده‌اند.
عضو هیات مدیره انجمن نوردکاران عنوان کرد: این عملکرد فولادی‌ها سبب می‌شود که باقی زنجیره ضعیف شوند و تنها یک بخش از زنجیره بزرگ شود. اما این اتفاق کوتاه‌مدت خواهد بود. چراکه نهایتاً این روند منجر به نابودی حلقه میانی هم خواهد شد زیرا وقتی حلقه ابتدایی ضعیف شود عملاً نمی‌تواند مطابق انتظارات رشد کند و نیازهای فولادسازان تأمین نخواهد شد. درنتیجه، حلقه‌های میانی نیز نمی‌توانند افزایش ظرفیت دهند و توسعه یابند.
وی یادآور شد: از سوی دیگر، وقتی حلقه‌های انتهایی نیز ضعیف باشند نمی‌توانند خریداران خوبی برای محصولات فولادی به شمار آیند. چراکه نوردکاران باید صنعت را به‌روز کرده و برای تولید انواع مقاطع آماده کنند. اما با کاهش سود در حلقه انتهایی این اتفاقات نخواهد افتاد و درنتیجه محصولات تولیدشده در میانه زنجیره برابر انتظار به فروش نخواهد رسید. پس نهایتاً زیان یک حلقه در زنجیره، زیان سایر بخش‌ها را نیز به دنبال خواهد آورد.
عضو هیات مدیره انجمن نوردکاران ایران یادآور شد: ما موافق نیستیم به یک بخش زنجیره فشار وارد شود اما در این سال‌ها، فشار زیادی به ابتدا و انتهای زنجیره وارد شده است. این در حالی است که شرکت‌های تولیدکننده حلقه‌های ابتدا و انتهایی نیز دارای سهامدارانی هستند که گاه سهامداران خرد و حقیقی هستند. بنابراین اجحاف به یک گروه از تولیدکنندگان منجر به زیان تعداد زیادی از سهامداران خرد می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: قیمت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۸۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت زنجیره های ارزش محصولات کشاورزی مازندران

به گزارش خبرآنلاین از مازندران، سید محمد جعفری در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ظرفیت های کلان بخش کشاورزی مازندران در این نمایشگاه عرضه شده است، تصریح کرد: از ۱۰ زنجیره ارزشی که باید در نمایشگاه معرفی و رونمایی می شد، هشت زنجیره مربوط به بخش کشاورزی بود و مشخصا زنجیره کیوی و مرکبات به عنوان زنجیره نخست ارزش این استان به نمایش گذاشته شده است.

وی با بیان اینکه پراکنش صنعت در استان مازندران و نیز اتفاقاتی که در تحلیل سیستم کسب و کار و زنجیره ارزش رخ داده است این استان را به عنوان قطب تولید این محصولات معرفی کرده، عنوان داشت: با حضور مسئولان استانی و با حضور وزیر کشور و معاون اقتصادی وزیر کشور مسائل و مشکلات زنجیره های ارزش مازندران به ویژه در حوزه مرکبات و کیوی بررسی شد.

جعفری با تاکید بر اینکه با توجه به اتفاقات خوبی که از سال گذشته در مازندران رخ داده و افزایش میزان صادرات از مبدا در استان صورت گرفته است، رونق این بخش از اقتصاد مازندران امیدوارکننده است، عنوان کرد: در حوزه این زنجیره ارزش در بخش بسته بندی و بازار رسانی محصول شده نیز شاهد اتفاقات مناسبی بوده ایم که نوید روزهای امیدوارکننده برای استان را می دهد.

وی یادآور شد: در این نمایشگاه درباره نقاظ ضعف و قوت زنجیره‌های گوشت، مرغ، لبنیات، خوراک دام و غیره در مازندران نیز دستاوردهایی ارائه شده است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900501

دیگر خبرها

  • تامین زیرساخت‌های صادراتی مهمترین حلقه زنجیره ارزش
  • تقویت زنجیره های ارزش محصولات کشاورزی مازندران
  • عرضه‌های امروز بورس کالا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • عرضه محصولات صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • پیش‌بینی بورس فردا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • شرایط برای عرضه ظرفیت‌های خراسان جنوبی در اکسپو فراهم است
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • معامله ۴.۸ میلیون تن سیمان در بورس کالا در نخستین ماه امسال
  • امنیت لازمه توسعه است/لزوم رسیدگی به مسکن محرومان در کردستان