Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از وزارت راه و شهرسازی، محمد اسلامی در نخستین روز سفر به ارمنستان در جمع خبرنگاران افزود: یک پیوند تاریخی و فرهنگی بین دو ملت وجود دارد و در این سفر زمینه‌های گوناگونی برای گسترش روابط بررسی خواهد شد.

وی ادامه داد: در حوزه حمل‌ونقل و زیرساخت‌های مواصلاتی در گذشته تعاملات و تفاهم‌نامه‌هایی بین دو کشور وجود داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر راه و شهرسازی گفت: به تازگی برای ایجاد یک فرصت جدید برای بخشی از کریدور شمال-جنوب که می‌تواند از طریق ارمنستان مورد استفاده قرار بگیرد، گفت‌وگوهایی کردیم که در این سفر وارد جزئیات خواهیم شد.

اسلامی افزود: تلاش بر این است که بتوانیم با فراهم آوردن فرصت برای بازسازی و تکمیل زیرساخت‌ها، مشارکت شرکت‌های ایرانی در توسعه زیرساخت‌های حمل‌ونقل را شاهد باشیم.

وزیر راه و شهرسازی گفت: شرایط امروز و وضعیتی که در منطقه رخ داد، فرصت‌های جدیدی را به وجود آورده که در تعاملات سه یا چهار جانبه مورد گفت و گو قرار گرفته است.

اسلامی اضافه کرد: اکنون وقت مناسبی است که بتوان با توافقاتی که انجام می‌دهیم، وضعیت ترانزیت و حمل‌ونقل را ارتقا دهیم.

وی درباره تفاهم‌نامه بین وزارت زیرساخت ارمنستان و وزارت راه و شهرسازی، اظهار کرد: مفاد گفت‌وگو شده در کمیته‌های کارشناسی مورد بررسی قرار گرفته و این تفاهم‌نامه که به منظور گسترش روابط در حوزه‌های گوناگون تدوین شده فردا امضا خواهد شد.

وزیر راه و شهرسازی در فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) و پیش از سفر به ارمنستان نیز با اشاره به همت دولت برای توسعه روابط تجاری با دیگر کشورها گفت: یکی از راهبردهای محوری دولت جمهوری اسلامی ایران در سیاست خارجی تعامل گسترده با کشورهای جهان و به ویژه کشورهای همسایه است.

اسلامی با بیان اینکه سفر به ارمنستان در راستای همین راهبرد دولت است، گفت: در این سفر هم گفت‌وگوی دو جانبه با همتای خود را دنبال خواهیم کرد و هم از زیرساخت‌های حمل‌ونقل ریلی و جاده‌ای کشور ارمنستان بازدید خواهیم داشت. همچنین برای اینکه بتوانیم همکاری‌های گسترده‌تری را با کشور ارمنستان برای بازسازی و توسعه زیرساخت‌ها و سرفصل‌های عمرانی تجربه کنیم، رایزنی خواهیم کرد.

وی افزود: همچنین استفاده از خاک ارمنستان برای بخشی از مسیر کریدور شمال-جنوب از جمله مواردی است که مدنظر قرار دارد.

 وزیر راه و شهرسازی امروز با توجه به دعوت سورن پاپیکیان، وزیر مدیریت منطقه‌ای و زیرساخت‌های جمهوری ارمنستان امروز به این کشور سفر کرد.  

بررسی وضعیت ترانزیت و روان‌سازی حمل و نقل ترکیبی از ایران به ارمنستان و اتخاذ راهکارهای تسهیل تردد و ترانزیت بین دو کشور از طریق تکمیل زیربناها و کاهش عوارض جاده‌ای و رفع موانع از جمله مواردی است که در دستور کار سفر وزیر راه و شهرسازی جمهوری اسلامی ایران به این کشور است.

بررسی پروژه‌های زیربنایی ارمنستان به ویژه بزرگراه شمالی، جنوبی و راه‌آهن و امکان مشارکت در سرمایه‌گذاری و اجرای آن‌ها توسط شرکت‌های توانمند ایرانی، بررسی شبکه مسیرهای جاده‌ای و ریلی ارمنستان در اتصال به شبکه ریلی ایران از طریق نخجوان و سایر مسیرها از دیگر مواردی است که در دستور کار سفر وزیر راه و شهرسازی جمهوری اسلامی ایران به این کشور است.

کد خبر 603169 برچسب‌ها ترانزیت ارمنستان وزارت راه و شهرسازی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: ترانزیت ارمنستان وزارت راه و شهرسازی وزیر راه و شهرسازی زیرساخت ها حمل ونقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۹۴۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم افزایش ترانزیت خارجی از مسیر ایران

گمرک ایران اعلام کرد: ترانزیت خارجی از مسیر ایران در اولین ماه از سال ۱۴۰۳ با تدوام شیب افزایشی در ماه‌های اخیر، به رقم یک میلیون و ۶۰۰ هزار تن رسید.

به گزارش ایسنا، طبق اعلام روابط عمومی گمرک ایران، این میزان ترانزیت خارجی از مسیر ایران در فروردین ماه سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۷ درصد افزایش نشان می‌دهد.

بر اساس این گزارش، بیشترین میزان ترانزیت خارجی در مدت یاد شده از مبدا گمرکات پرویزخان در استان کرمانشاه، شهید رجایی و باشماق در استان کردستان انجام گرفته است.

این گزارش می‌افزاید: در فروردین ماه سال جاری، ۴۸۶ هزار تن کالا از مبدا گمرک پرویزخان، ۳۷۷ هزار تن از مبدا گمرک شهید رجایی و ۲۰۳ هزار تن از مبدا گمرک باشماق ترانزیت شده است.

دیگر خبرها

  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • ایران در ارمنستان چگونه معرفی می‌شود؟
  • ایران هراسی در مقابل آموزش زبان فارسی و تبلیغ سفر به ایران
  • رشد ۴۷ درصدی ترانزیت خارجی از مسیر ایران در فروردین
  • گسترش همکاری‌ها با کشور همسایه کمکی به دیپلماسی فرهنگی است
  • رشد ۴۷ درصدی ترانزیت خارجی از مسیر ایران در فروردین ۱۴۰۳
  • تداوم افزایش ترانزیت خارجی از مسیر ایران
  • رشد ۴۷ درصدی ترانزیت خارجی از مسیر ایران در فروردین‌ ماه
  • رشد ۴۷ درصدی ترانزیت خارجی از مسیر ایران در فروردین‌ماه
  • ایمانی پور به ارمنستان سفر کرد