Web Analytics Made Easy - Statcounter

دوره مجازی پرورش مهارت‌های شناختی کودکان از ۱۷ خردادماه جاری به منظور تربیت نیروی انسانی مجرب و کار آمد و افزایش مهارت‌های شناختی کودکان برگزار می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، محمود تلخابی، دبیر کارگروه پرورش شناختی ستاد توسعه علوم شناختی اعلام کرد: در این دوره آموزشی توانایی تولید برنامه‌های پرورش شناختی و نیز روش‌های اجرایی طرح‌ها برای افزایش مهارت‌های شناختی کودکان و نوجوانان آموزش داده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: دوره مجازی پرورش مهارت‌های شناختی کودکان یک دوره کامل مهارت آموزی برای آشنایی و آموزش علاقه‌مندان، دانشجویان و معلمان به حوزه پرورش کودک است.

به گفته وی این دوره آموزشی ۴۲ ساعته که از نیمه دوم خرداد ماه امسال آغاز و تا اول شهریور ماه ادامه خواهد داشت، با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی و توسط موسسه آموزش عالی علوم شناختی برگزار می‌شود.

به نقل از ستاد توسعه علوم شناختی، آخرین مهلت ثبت نام در این دوره مجازی ۱۰ خرداد و شروع دوره از ۱۷ خرداد در روز‌های دوشنبه و چهارشنبه از ساعت ۱۸ الی ۲۰ خواهد بود. متقاضیان شرکت در این دوره مهارت آموزی می‌توانند با مراجعه به سایت موسسه آموزش عالی علوم شناختی و کسب اطلاعات لازم نسبت به ثبت نام در این رویداد آموزشی اقدام کنند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کودک دوره آموزشی آموزش ابتدایی مهارت های شناختی کودکان علوم شناختی دوره مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۰۹۵۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند

به گزارش خبرنگار مهر، حسین قاسمی ظهر سه‌شنبه در نشست خبری اظهار کرد: ۷۹۰ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در سطح استان شناسایی شد اما زنجان رتبه اول در جذب دانش‌آموزان را دارد.

وی ادامه داد: ۵۰ درصد این دانش‌آموزان دارای مشکلات شدید جسمی و ذهنی بوده و آموزش‌پذیر نیستند و برخی نیز با ممانعت خانواده‌ها برای تحصیل مواجه هستند.

معاون ابتدایی آموزش و پرورش استان زنجان با بیان اینکه در بین این ۷۹۰ نفر ۳۰ دانش آموز فوتی داریم، عنوان کرد: علاوه بر این تعدادی هم در خارج از کشور هستند که سامانه همه این افراد را جزو بازمانده از تحصیل به حساب می‌آورد.

وی تعداد مدارس تک دانش‌آموزی استان زنجان را ۹ واحد برشمرد و گفت: اولیای ۵۵ دانش‌آموز به دلیل جسه کوچک اجازه تحصیل در پایه اول ابتدایی را به آن‌ها ندادند و دیرتر وارد سیستم آموزشی شدند.

قاسمی تصریح کرد: هیچ دانش‌آموزی را به دلیل عدم دسترسی آموزش از دست ندادیم و آموزش و پرورش حق قانونی افراد برای حضور در چرخه آموزش را فراهم کرده است.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش استان زنجان نیز در ادامه این نشست اظهار کرد: سال گذشته حدود ۳.۸۵ درصد از مشمولان، بازمانده از تحصیل در دوره اول متوسطه داشتیم که در کشور این رقم بیش از ۵ درصد بود.

وهاب ادیبی افزود: امسال میزان بازماندگی در دوره اول متوسطه به ۳.۲۴ درصد رسیده است و در دوره دوم متوسطه نیز یک درصد نسبت به سال قبل کاهش داریم.

کد خبر 6093188

دیگر خبرها

  • حمایت از طراحی و ساخت ابزار‌های شناختی توسط ستاد علوم شناختی
  • پرورش پلیس تخصصی برای بخش های گوناگون امنیت
  • معلمان افسران مبارزه در جنگ شناختی امروز
  • نیمی از بازماندگان تحصیل در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • نیمی از بازماندگان تحصیلی در زنجان توانایی ذهنی و جسمی ندارند
  • شست و شوی مغزی کودکان روسیه و مهیا کردن آنها برای جنگ/آموزش و پرورش در خدمت اهداف حکومت
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج
  • برگزاری دوره‌ی آموزش مهارت‌های رسانه‌ای موبایل آوین نو
  • مبنای بسیاری از علوم، ریاضی و فیزیک است
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج