Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری‌آنلاین به نقل از میزان، مرحوم حاج محمود ریکازاده پدر شهید علی‌ ریکازاده که هفته پیش توسط بنیاد شهید واکسن کرونا زده بود، در تاریخ ۳۱ اردیبهشت از دنیا رفت و عده‌ای از نزدیکان این مرحوم مدعی شده‌اند «در بیمارستان به آن‌ها گفته شده علت فوت این پدر شهید تزریق واکسن سینوفارم بوده و این در حالی است که وزارت بهداشت اجازه‌ تحویل و تشییع پیکر را نداده و جسد را برای بررسی به پزشکی قانونی فرستاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

» نکته جالب توجه در این خصوص امضای محمدرضا هاشمیان رییس بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان مسیح دانشوری بر پای برگه‌ای است که روی آن علت فوت بیمار تزریق واکسن سینوفارم اعلام شده است.

این خبر در فضای مجازی حواشی فراوانی را به همراه داشته و موجی از واکسن‌هراسی را به وجود آورده است و موجب شده تا این سوال برای بسیاری از افراد این سوال مطرح شود که آیا تزریق واکسن سینوفارم مرگ‌آور است؟

محمدرضا هاشمیان، رییس بخش مراقبت‌های ویژه بیمارستان مسیح دانشوری در این خصوص گفت: این بیمار به دلیل ایست قلبی و تفسی به بیمارستان منتقل شده بود و متاسفانه بدنش به هیچ‌گونه احیای قلبی پاسخگو نبود و با وجود انجام عملیات CPR از دنیا رفت و لازم به ذکر است که این مرحوم سابقه بیماری قلبی هم داشته و همراهانش اظهار کرده‌اند که ۵ روز قبل از این اتفاق به این شخص واکسن کرونا تزریق شده بوده است و بیمار بعد از تزریق واکسن دچار ضعف و بی‌حالی گشته و این ضعف و بی‌حالی تا جایی ادامه پیدا کرده که ایست قلبی و تنفسی رخ داده است.

تشخیص علت فوت بیمار با پزشکی قانونی است

این پزشک فوق تخصص بخش مراقبت‌های ویژه اظهار کرد: با در نظر گرفتن این موضوع و به علاوه با توجه به اینکه فوت بیمار طی مدت کمتر از ۲۴ ساعت پس از انتقال به بیمارستان رخ داده و همچنین این امر که این قبیل بیماران که بر اثر ایست قلبی فوت کرده اند، حتما باید به پزشکی قانونی منتقل شوند، پیکر این شخص هم برای بررسی به پزشکی فرستاده شد.

وی ضمن اشاره به اینکه این موضوع که آیا علت فوت بیمار تزریق واکسن یا مشکل قلبی بود باید توسط پزشکی قانونی مورد بررسی قرار گیرد و اینگونه فوت‌ها سریعا باید به پزشکی قانونی گزارش داده شوند، ادامه داد: اینکه واقعا ارتباطی بین تزریق واکسن و فوت این فرد بوده است یا نه، با توجه به سابقه قلبی متوفی حتما باید تحت بررسی قرار گیرد.

آیا تزریق واکسن برای بیماران قلبی ایجاد مشکل می‌کند؟

استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پاسخ به این سوال که آیا قبل از تزریق واکسن سابقه قلبی بیمار در نظر گرفته نشده بود، عنوان کرد: بیماران قلبی و ریوی جزء گروه‌های پرخطر در مقابل کرونا هستند و حتما باید واکسینه شوند و اینکه در آن مرحوم سابقه مشکل قلبی به همراه تزریق واکسن سبب بروز این مشکل شده و یا مسئله دیگری در میان بوده است باید توسط پزشکی قانونی بررسی و عنوان شود.

این پزشک فوق تخصص ICU در خصوص برگه‌ای که علت فوت را تزریق واکسن سینوفارم عنوان کرده و این موضوع که امضایش پای آن برگه است، توضیح داد: این کاغذ گواهی فوت نیست و فرم انتقال و ارجاع متوفی به پزشکی قانونی است و هنوز برای این شخص گواهی فوت صادر نشده است و با توجه به اینکه همراه بیمار مسئله واکسینه شدن متوفی را ۵ روز قبل از فوت ایشان اعلام کرده بود، باید عوارض تزریق واکسن عینا به پزشکی قانونی گزارش داده می‌شد، البته علت مراجعه بیمار به بیمارستان ایست قلبی بوده است، ولی با توجه به گفته همراه بیمار که از بروز عوارضی همچون ضعف و بی‌حالی بعد از تزریق واکسن در آن مرحوم خبر داده بود در این فرم این موضوع به پزشکی قانونی گزارش داده شده است.

آیا عوارض واکسن‌ها شایع هستند؟

این پزشک مراقبت‌های ویژه افزود: به هر حال واکسن کرونا با عوارضی همرا است و برای هر واکسنی عوارضی وجود دارد، اما آیا این عوارض شایع هستند؟ خیر این چنین نیست و آیا این بیمار به دلیل تزریق واکسن فوت شده است؟ هنوز مشخص نیست؛ در دنیا واکسن‌ها عوارض مشخصی نظیر بروز حساسیت‌های مختلف در واکسن‌های مختلف دارند، اما به نمی‌رسد حداقل به طور مستقیم ایست قبلی آن هم ۵ روز بعد از تزریق به واکسن مربوط باشد؛ اگر این اتفاق بلافاصله بعد از واکسن زدن رخ می‌داد باز موضوع فرق می‌کرد.

وی ضمن تاکید بر اینکه ادعای همراه بیمار مینی بر اینکه متوفی قبل از تزریق واکسن حالش خوب بوده و بعد از آن دچار ضعف و بی‌حالی شده است، باید توسط پزشکی قانونی بررسی گردد، گفت: تصمیم‌گیری جهت جواز فوت فقط و فقط با پزشکی قانونی است و در خصوص مرگ‌های زیر ۲۴ ساعت در بیمارستان پزشک حق ندارد گواهی فوت صادر کند، مگر اینکه به پزشک قانونی اطلاع دهد، به ویژه در شرایطی که همراه بیمار اعلام کند که متوفی واکسن زده است؛ آیا ما می‌دانیم این شخص واقعا واکسن زده است؟ آیا می‌دانیم چه واکسنی تزریق کرده است؟ خیر، ما از این مسائل اطلاع دقیق نداریم و اینگونه مسائل باید به پزشکی قانونی ارجاع داده شوند.

برخی افراد قصد ایجاد واکسن‌هراسی در جامعه دارند

این پزشک فوق تخصص در واکنش به تصویری که از پرونده بیمار در فضای مجازی منتشر شده است، بیان کرد: فضای مجازی یک فضای فیک و غیرواقعی است و این‌گونه مطالب از سوی اشخاصی منتشر می‌شود که قصد ایجاد واکسن‌هراسی در جامعه را دارند و اشخاصی که پرونده شخصی این بیمار را بدون اجازه در فضای مجازی منتشر کردند، باید جوابگو باشند و باید مشخص شود آن‌ها مستندات پرونده بیمار را از کجا آورده اند و حراست بیمارستان باید پاسخگو باشد و در این خصوص باید نظارت بیشتری صورت گیرد تا از سوء استفاده افرادی که از آب گل‌آلود ماهی می‌گیرند، جلوگیری شود.

پزشک فوق تخصص ICU گفت: به هرحال همه واکسن‌هایی که در ایران استفاده می‌شوند، فاز ۳ را گذرانده‌اند و مخصوصاً در مورد سینوفارم که سازمان بهداشت جهانی هم آن را تایید کرده است و چنین عارضه‌ای در مورد آن گزارش نشده است، ولی وزارت بهداشت می‌تواند مطالعاتی در این مورد انجام دهد تا عوارض احتمالی واکسن به صورت شفاف گزارش شود.

کد خبر 603123 برچسب‌ها مرگ عوارض كرونا در ايران واکسیناسیون واکسن کرونا

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: مرگ عوارض كرونا در ايران واکسیناسیون واکسن کرونا تزریق واکسن سینوفارم پزشکی قانونی مراقبت های ویژه تزریق واکسن پزشک فوق تخصص ضعف و بی حالی واکسن کرونا همراه بیمار فضای مجازی فوت بیمار ایست قلبی واکسن ها علت فوت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۱۰۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌

حسین امامیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: تزریق این واکسن در برنامه جاری ایمن سازی کودکان است.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان بردسکن افزود: اصل پیشگیری در بیماری‌های عفونی بسیار مهم‌تر از درمان است و تزریق این واکسن سبب کاهش بار جهانی بیماری‌های ناشی از عفونت‌های پنوموکوکی می‌شود.

وی با بیان اینکه باکتری پنوموکوک مهمترین عامل عفونت های مهاجم باکتریال در کودکان محسوب می شود، گفت: این بیماری طیف وسیعی از عفونت ها را شامل مننژیت، عفونت باکتریال تب دار، عفونت گوش میانی، سینوزیت، ذات الریه، عفونت ملتحمه چشم، عفونت در بافتهای نرم حفره چشم، عفونت در لایه های داخلی و دریچه های قلبی، التهاب استخوان و مغزاستخوان، عفونت پرده های محافظ قلب، عفونت یا التهاب وخیم قسمتی از صفاق، تورم والتهاب مفاصل، عفونت های بافت نرم و عفونت خونی را موجب می شود.

وی گفت: تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه جاری ایمن سازی سبب ارتقاء سلامت کودکان می‌شود.

امامیان زمان تزریق این واکسن را در ۲ ماهگی، ۴ ماهگی و ۱۲ ماهگی و همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی اعلام کرد.

کد خبر 6093414

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • استفاده از ChatGPT برای ارزیابی مشکل قلبی عاقلانه نیست!
  • معمای عجیب: این ۵۰۰ نفر از بیمار‌ی‌ قلبی و دیابت در امانند
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • واکسن سرخک و سرخجه بدون درد از راه رسید
  • اعتراف تولیدکننده واکسن آسترازنکا به عوارض نادر و لخته خون
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!