Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-05-04@03:39:52 GMT

نگاهی به اقدامات بانک ملی در توسعه «خرمشهر»

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۱۰۳۷۹

بانک ملی ایران که همواره در بهبود زیرساخت های کشور نقش اساسی داشته است، «خرمشهر» را نیز به مثابه پاره تن ایران اسلامی، گرامی داشته و اقدامات ویژه ای به منظور توسعه این منطقه عملیاتی کرده است.

به گزارش گروه بانک و بیمه پول نیوز، تنها 4 ماه پس از آزادسازی خرمشهر قهرمان در مهرماه سال 1361، بانک ملی ایران جزو معدود ادارات و تنها بانکی بود که در راستای خدمات رسانی همه جانبه به نیروهای نظامی مستقر در منطقه و نیز پرداخت حقوق به کارگران شهرداری و آب و فاضلاب، فعالیت خود را در خرمشهر آغاز کرد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در آن زمان، شعبه اصلی بانک ملی ایران خرمشهر در میدان هفت تیر تهران و شعبه عملیاتی آن در ساختمان دخانیات خیابان عشایر شهرستان خرمشهر به ارائه خدمات مشغول بودند .

با پذیرش قطعنامه 598 سازمان ملل و اتمام جنگ، بازگشت مهاجران خرمشهری از نیمه دوم سال 1369 آغاز شد و سپس ستاد بازسازی خرمشهر شروع به کار کرد. با شروع فعالیت این ستاد، حدود دو هزار فقره کمک های بلاعوض به میزان بیش از هشت میلیون و 500 هزار ریال به ازای هر خانواده توسط بانک ملی ایران به خانواده های رجعت کرده پرداخت شد .

بانک ملی ایران در سال های اخیر نیز علاوه بر ارائه متنوع ترین خدمات بانکی، اقدامات ویژه و خاصی به منظور کمک به توسعه منطقه خرمشهر داشته است.

احداث دو مدرسه 8 کلاسه در شهرستان خرمشهر و روستای محروم جدیده در حوالی خرمشهر از جمله مهمترین این اقدامات است.

بانک ملی ایران در رویداد «پیاده روی اربعین» نیز خدمات شایسته ای به زوار امام حسین (ع) ارائه کرده است. پشتیبانی کامل از کنگره عظیم اربعین از طریق ایجاد باجه بانکی در پایانه مرزی شلمچه، راه اندازی موکب، تخصیص ارز اربعین در خاک عراق به زائران بین الحرمین، اسکان زائرین در مهمانسراهای بانک و استفاده از فضای شعب برای پارک خودروئی زائرین اربعین از جمله این فعالیت هاست.

مشارکت در مقابله با حوادث قهری همچون سیل سال 1398 از طریق حضور فیزیکی کارکنان به صورت شیفتی با تأمین اقلام کمکی، نقش ویژه ای به بانک ملی ایران در این گونه مواقع داده است.

جذب بیشترین سهم شبکه بانکی از اعتبارات تخصیصی به واحدهای تولیدی مانند تسهیلات رونق تولید و کمک فنی اعتباری که موجب راه اندازی 30 واحد بزرگ و کوچک صنعتی و نیز تأمین سرمایه در گردش مورد نیاز واحدهای تولیدی شده از جمله افتخارات بانک ملی ایران در این منطقه است.

کشتارگاه بزرگ صنعتی دام خرمشهر (بزرگترین کشتارگاه جنوب غرب کشور)، شرکت تولید قطعات خودرو فناور یدک اروند، شرکت باک پلیمر صنعت، مجتمع عظیم 11 طبقه درمانی امام رضا (ع) خرمشهر، شرکت تولید کیت های آزمایشگاهی کاردان آزمای، شرکت بهین گوشت حلال، شرکت جهان آزمای جنوب، شرکت یکتا پلی آتین اروند، شرکت کامیاب پلاست اروند، شرکت سازه الکتریک اروند، شرکت پیام تصویر اروند، هتل رویال، شرکت دیرگزاز اروند، شرکت بنیان گستر اروند، شرکت رادمان یدک اروند و شرکت میلگرد سازان اروند از جمله مشتریان بانک ملی ایران در منطقه خرمشهر هستند.

بانک ملی ایران این افتخار را دارند که در دوران دفاع مقدس، دوران بازسازی و دوران توسعه، همواره پشتیبان کشور بوده و از هیچ تلاشی برای رونق ایران عزیز دریغ نکرده است.

 

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: بانک ملی پول نیوز تسهیلات خرمشهر شبکه بانکی بانک ملی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۱۰۳۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم‌نامه توسعه همکاری بانک صادرات ایران و صندوق نوآوری و شکوفائی در نشستی با حضور محسن سیفی مدیرعامل بانک صادرات ایران و مدیران ارشد این بانک و همچنین محمدصادق خیاطیان مدیرعامل و رئیس هیئت‌‌عامل این صندوق به امضا رسید و پیشنهادات و راهکارهای بهینه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان در سال «جهش تولید با مشارکت مردم» مورد بررسی قرار گرفت.

محسن سیفی در این نشست ضمن تقدیر از تلاش‌های صندوق نوآوری و شکوفایی در حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور گفت: همکاری و تعاملات بسیار خوبی بین دو مجموعه بانک صادرات ایران و صندوق نوآوری و شکوفایی وجود دارد. هدف از برگزاری این نشست، تدوین نقشه ‌راهی برای توسعه همکاری‌های مشترک در جهت حمایت حداکثری از دانش‌بنیان‌های کشور است. تلاش می‌کنیم با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی، در راستای کمک به تحقق شعار سال، ابزارهای مشترکی را تعریف کنیم که همه از منافع آن بهره‌مند شوند.

او با اشاره به پیشرو بودن بانک صادرات ایران در عملیاتی شدن برات، چک، سفته و سامانه توثیق الکترونیک، عزم جدی این بانک برای تبدیل شدن به بانک اصلی حامی دانش‌بنیان‌ها را مورد تاکید قرار داد و افزود: بانک صادرات ایران به عنوان تنها و نخستین بانک، بسته کامل اسناد تجاری الکترونیکی در اختیار دارد و می‌توانیم در همکاری مشترک با صندوق نوآوری و شکوفایی با استفاده از این ابزارها، مدل‌هایی ویژه دانش‌بنیان‌ها، طراحی کنیم.

مدیرعامل بانک صادرات ایران با بیان اینکه زیست‌بوم نوآوری کشور رونق مناسبی پیدا کرده است، اظهار کرد: بسیاری از مشکلات کشور جز با اعتماد به دانش‌بنیان‌ها حل نمی‌شوند لذا تلاش می‌کنیم بانک صادرات ایران در کنار دانش‌بنیان‌ها بتواند در حل مشکلات کشور سهیم باشد.

او با اشاره به ظرفیت‌های منحصر به فرد شعب خارجی بانک صادرات ایران،  برای حل نیازهای ارزی این شرکت‌ها نیز اعلام آمادگی کرد و افزود: در حوزه تأمین مالی ارزی دانش‌بنیان‌ها در خارج از کشور نیز بانک صادرات ایران می‌تواند نقش‌آفرینی خوبی داشته باشد.

در این نشست همچنین رییس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به فروش 70 هزار میلیارد تومانی شرکت‌های دانش‌بنیان در سال گذشته، گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان با رقم‌های کوچک، ارزش‌افزوده‌های بسیار بالایی خلق کرده‌اند.

محمدصادق خیاطیان، رییس صندوق نوآوری و شکوفایی در این نشست با بیان اینکه همکاری خوبی با شبکه بانکی کشور برای تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان شکل گرفته است، گفت: نقش‌‎آفرینی شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد کشور بسیار جدی است. سهم دانش‌بنیان‌ها از GDP درحال حاضر ٢.٧ درصد است و هدف‌گذاری تا پایان برنامه هفتم، رساندن این سهم به ٧ درصد است. یکی از ارکان مهم تحقق این هدف، بحث تأمین مالی دانش‌بنیان‌ها است.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی ضمن اشاره به حمایت‌های جدی و همیشگی رهبر معظم انقلاب و همچنین دولت سیزدهم از دانش‌بنیان‌ها به بیان انتظارات از نظام بانکی در حمایت از دانش‌بنیان‌ها پرداخت و تصریح کرد: شبکه بانکی کشور هم پای کار دانش‌بنیان‌ها بوده است. شاید یک دهه قبل، بیشتر به رشد تعداد شرکت‌های دانش‌‌بنیان فکر می‌کردیم، اما اکنون این زیست‌بوم از بلوغ بسیار خوبی برخوردار است و نزدیک به یک هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور فعالیت می‌کنند؛ بنابراین اکنون باید فعالیت‌ها به شکل هدفمندتر و با تعیین اولویت دنبال شود.

رییس صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین گفت: در قالب همکاری مشترک می‌توانیم اتفاقات خوبی را در حوزه دانش‌بنیان کشور رقم بزنیم. امیدواریم بحث تعهدات تبصره ١٨ به زودی تکمیل شود. همچنین در راستای شعار سال و بسته‌ای که در صندوق نوآوری و شکوفایی در این حوزه تدارک دیده شده است، امیدواریم همکاری خوبی با بانک صادرات ایران در زمینه اوراق صکوک شکل بگیرد.

مهدی اقبالی راد، عضو هیئت‌مدیره بانک صادرات ایران نیز در این نشست با اشاره به سبقه بیش از ٧٢ سال خدمات بانک به فعالان اقتصادی و مردم کشور، استفاده از ابزارهای اعتباری برای کمک به شرکت‌های دانش‌بنیان را راهکار مناسبی در کنار پرداخت تسهیلات نقدی در سال جاری عنوان کرد و بر تداوم حمایت این بانک از صندوق نوآوری و شکوفائی و شرکت‌های دانش‌بنیان تاکید کرد.

معاونان امور شعب، طرح و برنامه، اعتبارات و دستیار مدیرعامل در امور بین‌الملل نیز در این جلسه نسبت به ارائه گزارش و نقطه‌نظرات خود اقدام کردند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تداوم سامانه بارشی در اروند + فیلم
  • تحریم ۱۳ فرد و شرکت آمریکایی توسط ایران
  • تحریم‌های جدید ایران علیه آمریکا
  • ایران ۷ شخص و ۵ نهاد آمریکایی را تحریم کرد
  • جوی ناپایدار در اروند
  • عمران منطقه آزاد اروند عنوان برتر را به خود اختصاص داد
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • عمران منطقه آزاد اروند عنوان برتر را به خود اختصاص داد/ اجرای20  هزار میلیارد ریال طرح عمرانی در آبادان و خرمشهر 
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • بارش باران در اروند