Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت از آلوده شدن گوشه‌هایی از کشور به ویروس هندی و آفریقایی خبرداد.

دکتر سعید نمکی در آیین افتتاح پروژه‌های حوزه سلامت در شش شهرستان خوزستان که امروز (سوم خردادماه) انجام شد، اظهار کرد: نیروهای نظامی و انتظامی، استاندار خوزستان، نمایندگان مجلس، صدا و سیما، هلال احمر و ائمه جماعت، فرمانداران و همه سازمان‌های مردم‌نهاد و به ویژه مردم شریف و میهن دوست خوزستانی در مدیریت بیماری خوزستان تلاش کردند و بابت برگزاری عید فطر آرام‌تر تشکر می‌کنم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی افزود: تبدیل دانشکده علوم پزشکی آبادان به دانشگاه علوم پزشکی آبادان را تبریک می‌گویم. زمانی که این موضوع مطرح شد همکارانم بحث‌های جمعیتی و بحث‌های دیگر را مطرح کردند اما گفتم جمعیت خرمشهر و آبادان این نیست که شما می‌گویید، خوزستان باب‌الجنه و آبادان و خرمشهر باب الشهدا است. اینجا با همه جای دنیا متفاوت است و تا زنده هستم به خاک خوزستان مدیون هستم. صحنه‌هایی در خوزستان دیدم که هیچ جای جهان رخ نداده است.

وزیر بهداشت بیان کرد: خوزستان به گردن مردم این سرزمین و همه نسل‌های آینده حق دارد. این خاک، مقدس‌تر از آن است که بگویم تابع فلان قانون است یا نیست. به همه شهدای دفاع مقدس، دفاع از حرم و شهدای مدافع سلامت درود می‌فرستم و از همه بزرگواران در مدیریت موج‌های سنگین کرونا که تلاش بی‌وقفه داشتند تشکر می‌کنم.

نمکی ادامه داد: دفاع مقدس درس‌های بزرگی به ما داد. اولین درس آن است که می‌شود با عشق، اخلاص و ایمان و تقوا تمام معادلات دنیا را به هم ریخت. همچنین به ما آموخت که می‌شود عاشقانه برای دفاع از وطن با حداقل‌ها در مقابل حداکثرها ایستاد و موفق شد.

نمکی بیان کرد: در دفاع از وطن و آرمان‌های انقلاب همه در کنار هم هستیم. اینجا دیگر اصول‌گرا و اصلاح‌طلب، چپ و راست، شیعه و سنی و مسیحی نمی‌شناسیم و همه در کنار هم هستیم.

وی عنوان کرد: در اوج اعمال تحریم‌های ظالمانه بودیم و همه راه‌ها را بر ما بسته بودند. خزانه‌ای خالی و بانک مرکزی آشفته از کمبود ارز داشتیم و برای ماسک و لباس پرستاران، پزشکان و نیروهای خدماتی راه‌ها بسته بود.

وزیر بهداشت بیان کرد: زمانی فهمیدم این جنگ را خواهیم برد که همه کنار هم قرار گرفته‌اند و طلبه‌ها وارد شده‌اند و باز هم حماسه دفاع مقدس تکرار شد. مانند دوران دفاع مقدس به سمت شیوه اداره بسیجی رفتیم و طرح شهید قاسم سلیمانی را ارائه دادیم و به جای دفاع در مقابل ویروس، به ویروس حمله کردیم. بنابراین ثبت کردیم که می‌شود با خزانه تهی و تحریم ظالمانه از اروپا و آمریکا جلو افتاد و بر اپیدمی یورش برد. در روزهایی که مرگ‌های بالای یک هزار نفر پیش‌بینی شده بود به سمت تک‌رقمی رفت که این شرایط، نتیجه تجربه برگرفته از دفاع مقدس بود.

نمکی ادامه داد: در عرصه واکسن هم کار کردیم. همانگونه که قول داده بودیم در خردادماه واکسن ایرانی را روی میز می‌گذاریم و به دنیا ثابت می‌کنیم که در این عرصه هم برد کرده‌ایم؛ دنیایی که نشسته بود تیر خلاص را به جمهوری اسلامی بزند. کرونای انگلیسی اروپا را به زانو درآورد و فکر می‌کردند ایران تحریم‌زده را به سرعت به زانو درمی‌آورد اما دیدند معادلات‌شان غلط بود.

وی گفت: ویروس انگلیسی در خوزستان زمین‌گیر شد اما کشوری نبود که در آن ویروس انگلیسی وارد شود و دو هفته نظام سلامت آن را به هم نریزد. کشوری پیدا نمی‌شود که با ویروس انگلیسی درگیر باشد اما بیماران آن پشت در بیمارستان‌ها سرگردان نباشند اما این اتفاق در ایران نیفتاد و نه تنها بیماری پشت در نماند بلکه حتی یک بیمار تصادفی یا حادثه‌ دیگر بدون تخت آی سی یو نماند که همه این موارد نتیجه تلاش جهادگرانه همکاران ما است.

نمکی بیان کرد: با وجود برخی کم‌مهری‌ها اما آنچه به من برای کار انرژی داده، ایمان به خون شهدا و دین به خانواده شهدا است.

وزیر بهداشت با بیان اینکه هراسی از هیچ دشمنی نداریم، گفت: امروز در مدیریت کرونا در جایگاه خوبی قرار داریم. در موج چهارم کرونا اگرچه تعداد بیماران بسیار بیشتری داشت اما مرگ‌ها نسبت به بیمار، یک‌دوم موج‌های قبلی بود این درحالی است که ویروس همجه سنگین‌تری داشت؛ ویروس انگلیسی سرکش‌تر از ویروس ووهان بود و مرگ و میر و ابتلای بالاتری داشت.

نمکی با اشاره به وضعیت کرونا در خوزستان بیان کرد: برای مدیریت خوزستان باید فعلا بیمار الکتیو یا غیراورژانس بستری نشود. کلینیک‌های سرپایی تقویت شوند و این بخش  بهداشت به عنوان فیلتر برای بیمارستان‌ها عمل کند. با درمان سرپایی و بستری موقت نیز برای تزریق داروهای ضدویروس در مراحل اولیه بار بیمارستانی کاهش یابد. با افزایش بار بیمارستان، مرگ و میر افزایش می‌یابد و مراقبت از بیمار سخت می‌شود زیرا با زیاد شدن فاصله نسبت نیرو به بیمار، خود به خود مرگ و میر بیشتر می‌شود.

وی بیان کرد: کمیته‌های ترخیص راه‌اندازی شد تا در صورتی که بیماری حال بهتری داشت در منزل مراقبت شود بنابراین تقویت مراقبت در منزل توانست از اشغال ۱۵۰ تخت کاهش یابد یعنی ۱۵۰ هزار نفر که باید ۱۰ روز بستری می‌شدند از سربار بیمارستانی کم شدند. 

وزیر بهداشت افزود: ویروس هندی و آفریقای جنوبی گوشه‌هایی از کشور را به صورت کوچک گرفتار کرده است؛ با موشک نقطه‌زن داریم محل‌های تجمع را می‌زنیم و شبانه‌روز در حال رصد هستیم تا آتش دیگری به جان کشور نیافتد.

وی گفت: ما نگران استان‌های جنوبی، جنوب غرب و شرق هستیم. همچنین مرزهای دریایی مورد نگرانی ما است گرچه همکاران ما در تلاش هستند و گزارش آن کشتی را دادند. سه خدمه فیلیپینی و کاپیتان‌های مبتلا به نوع برزیلی را نیز متوجه شدند.

نمکی تصریح کرد: باید پایش ورود در مرز دریایی تقویت شود. ویروس‌ها پاسپورت نمی‌خواهند. همانگونه که ویروس ووهان از چین خود را به قطب رساند، ویروس هندی و آفریقای جنوبی به راحتی می‌توانند خود را به همه جا برسانند. نگذاریم موج دیگری شکل بگیرد. انتخابات مهمی در پیش داریم و عزت جمهوری اسلامی ایران در مشارکت بالای مردم است.

وی گفت: فضا باید به گونه‌ای مراقبت شود تا در انتخابات آینده فضا برای حضور فعال مردم و بدون کرونا داشته باشیم.

/ایسنا

اخبار ویروس کرونا در ایران و جهان را اینجا بخوانید

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: ویروس انگلیسی ویروس هندی وزیر بهداشت دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۱۰۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نمره قبولی اکسپو ۲۰۲۴؛ نمایشی از قدرت، اقتدار و امنیت ایران

به گزارش خبرنگار مهر، نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران موسوم به ایران اکسپو از روز شنبه هشتم اردیبهشت ماه در آغاز به کار کرد؛ این ششمین دور از برگزاری ایران اکسپو بود که این بار رنگ و بوی متفاوت‌تری نسبت به دوره‌های قبلی پیدا کرده بود که نشان می‌دهد اقتصاد ایران با وجود محدودیت‌های ناشی از تحریم توانسته است سطح تولید و به دنبال آن صادرات خود را ارتقا دهد.

بر این اساس، عمده تفاوت این دور از ایران اکسپو حضور چشمگیر مهمانان خارجی بود؛ آنطور که مهدی ضیغمی رئیس سازمان توسعه تجارت ایران اعلام کرد در این دور از نمایشگاه بیش از ۲۲۰۰ نفر از مقامات سیاسی، تجاری از کشورهای اروپایی، کشورهای عضو بریکس، اعضای سازمان همکاری شانگهای، آمریکا لاتین، کشورهای همسایه و حوزه خلیج فارس، کشورهای حوزه اوراسیا و آفریقا حضور بهم رسانده اند. البته پس از ارسال فراخوان، بیش از ۳۵۰۰ تاجر از ۱۰۳ کشور جهان برای حضور در این نمایشگاه ثبت نام کردند اما به دلیل محدودیت زیرساخت‌های شهری، امکان حضور این تعداد از مهمان خارجی در تهران نبود. بر همین اساس هم با توجه به استقبال کم نظیر هیأت‌های خارجی از ایران اکسپو ضیغمی پیش‌بینی کرد که در این دور از نمایشگاه حدود ۳ تا ۵ میلیارد یورو قرارداد تجاری منعقد شود که عدد بسیار قابل توجهی است.

تفاوت دیگر ایران اکسپو ۲۰۲۴ تمرکز بر ارائه محصولات ارزآور بود؛ به شکلی که امسال در نمایشگاه ایران اکسپو با ۶ گروه کالایی محصولات ایرانی شامل صنایع غذایی، کشاورزی و شیلات، صنعت، فرش دستباف، صنایع دستی و گردشگری، دارو، تجهیزات پزشکی و تجهیزات آزمایشگاهی، محصولات شیمیایی، خدمات فنی مهندسی و گروه پتروشیمی با حضور بیش از ۸۰۰ شرکت دانش بنیان ایرانی و ارائه ۱۵۰۰ محصول دانش بنیان برگزار شد.

نکته قابل توجه در مورد این دور از نمایشگاه حضور فعال آفریقایی‌ها بود که همزمان با برگزاری اجلاس ایران و آفریقا شدت هم یافته بود؛ آنطور که عباس علی آبادی وزیر صمت تاکید کرده است «در جلسه‌ای که با حضور وزرا و مقامات ارشد آفریقایی برگزار کردیم احساس خوبی داشتم آفریقایی‌ها علاقه‌مند به ارتباطات تجاری با ایران هستند. در واقع آفریقایی‌ها مایل‌اند شرکای تازه‌ای برای خود انتخاب کنند و ایران می‌تواند با توجه به توانمندی‌های صادراتی، جایگزین برخی از شرکای تجاری آفریقایی‌ها باشد.»

استقبال متفاوت خارجی ها از نمایشگاه یران

حضور تاجران و مقامات آفریقایی در اجلاس ایران و آفریقا و نمایشگاه ایران اکسپو به قدری قابل توجه بود که کارشناسان تاکید دارند اکسپو ۲۰۲۴ می‌تواند دروازه ورود ایران به بازارهای آفریقا باشد. در همین راستا مشاهدات میدانی خبرنگار مهر از ایران اکسپو نیز حکایت از استقبال ویژه تاجران آفریقایی داشت؛ با تردد در سالن‌های مختلف نمایشگاه آنچه که بیش از همه جلب توجه می‌کرد حضور چشم گیر آفریقایی‌ها در غرفه‌های مختلف به ویژه غرفه‌های صنعتی بود. در همین رابطه هم یکی از تاجران آفریقای جنوبی در گفت و گویی با خبرنگار مهر از امنیت بالای شهر و توانمندی‌های ایران تعریف می‌کند و می‌گوید که ما فکر نمی‌کردیم ایران تا به این اندازه ظرفیت به ویژه در حوزه فناوری داشته باشد؛ او برقرای رابطه با طرف‌های ایرانی برای خرید تجهیزات و مواد اولیه صنعتی را مورد تاکید قرار داده و عنوان کرد که تمایل دارد رابطه شرکت خود با طرف ایرانی را توسعه دهد.

از سویی دیگر آفریقایی‌ها بر استفاده از ظرفیت ایران در حوزه معدن هم تاکید زیادی دارند؛ حضور فعال مقامات آفریقایی در نشست‌های مربوط به معدن و البته تاجران این قاره در غرفه‌های معدنی بیش از هر چیز دیگری جلب توجه می‌کرد؛ حتی آنطور که وزیر شرکت‌های کوچک و متوسط جمهوری آفریقای مرکزی در حاشیه این نمایشگاه تاکید کرد، این کشور ۴۰۰ معدن شناخته شده از آهک تا فلزات مختلف با مواد معدنی گوناگون دارد از این رو تمایل به همکاری‌های معدنی در زمینه‌های ساخت کارخانه‌های فراوری مواد معدنی، انتقال دانش فنی و مهندسی و آموزش با ایران داشته و به دنبال دانش ایرانی است.

اغلب هیأت‌های آفریقایی بعد از بازدید از نمایشگاه با حضور در اتاق بازرگانی ایران به مذاکره و صحبت با فعالان بخش خصوصی ایران نیز پرداختن؛ به عنوان نمونه امروز نشست تجاری مشترک ایران، غنا، کامرون، بورکینافاسو و موریتانی با حضور فعالان اقتصادی بخش خصوصی در اتاق ایران برگزار شد. هلیدو بلو، دبیرکل اتاق بازرگانی کامرون در این نشست با اشاره به نمایش توانمندی‌های شرکت‌های ایرانی در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ ایران، تاکید کرده است که کامرون بسیار علاقه‌مند به همکاری و توسعه سرمایه‌گذاری‌های مشترک با شرکت‌های ایرانی است. او با تاکید بر توسعه همکاری‌ها میان بخش‌های خصوصی ایران و کامرون، از شرکت‌های ایرانی برای حضور در پروژه‌های فنی و مهندسی کامرون دعوت کرد.

همچنین ژوزف کوآکو اوبنگ، رئیس اتحادیه‌های تجاری کشور غنا نیز در این نشست عنوان کرده که «ما علاقه‌مند به راه‌اندازی کارخانه‌های مونتاژ در حوزه‌های مختلف هستیم. به علاوه مناطق آزاد تجاری داریم که علاقه‌مند به سرمایه‌گذاری مشترک در آن‌ها هستیم. ما خطوط هواپیمایی و زیرساخت‌های خوبی داریم و این مزیت ماست. ایران هم تکنولوژی و منابع خود را دارد و لذا دو طرف می‌توانند به شکل برد-برد با هم کار کنند.»

بعد از تاجران و مقامات آفریقایی، استقبال کشورهای عربی از این نمایشگاه بسیار چشم گیر بود؛ در غرفه‌ها و سالن‌های مختلف تاجران عرب حضور داشتند و مشغول گفت و گو با شرکت‌های ایرانی بودند؛ در همین رابطه یک تاجر قطری در گفت و گویی با خبرنگار مهر از وضعیت مناسب برگزاری نمایشگاه و محصولات ارائه شده تعریف و عنوان کرد که قصد دارد در بخش صنایع غذایی با طرف ایرانی وارد مذاکره و همکاری شود.

همچنین مقامات کشورهای عربی نیز در دیدار با مقامات ایرانی بر توسعه روابط تجاری با ایران تاکید کردند؛ به عنوان نمونه صالح الخلیفی معاون وزیر تجارت و صنایع قطر در دیداری با علی آبادی وزیر صمت ایران اعلام کرد که «در این سفر قصد داریم که از فناوری ایران در زمینه خودروسازی و صنایع غذایی دیدن کنیم. تاجران همراه ما به اصفهان خواهند رفت و با همتایان خود در اتاق بازرگانی مشترک ایران و قطر گفت‌وگو و تبادل نظر خواهند کرد.»

عراقی‌ها نیز استقبال خوبی از نمایشگاه ایران اکسپو کردند؛ برآوردها حکایت از آن دارد که حدود ۳۰۰ تاجر و فعال اقتصادی و مقامات تشکل‌های بخش خصوصی این کشور برای بازدید از این نمایشگاه به ایران آمدند. فرزاد پیلتن نماینده ویژه تجاری ایران در عراق ضمن اشاره به اینکه بخش خصوصی عراق رتبه اول مشارکت‌کنندگان خارجی در نمایشگاه مذکور را به خود اختصاص دادند، اعلام کرد که در ترکیب هیأت‌های اعزامی از استان‌های مختلف عراق حدود ۲۰ رئیس تشکل بازرگانی، صنایع و سرمایه‌گذاری ملی و استانی عراق حضور داشتند.

حضور فعالانه تاجران پاکستان، افغانستان، ازبکستان، روسیه، چین، و بعضاً هندی هم بسیار جالب توجه بود؛ به عنوان نمونه پاکستان بزرگترین هیأت تجاری خود را به ایران اکسپو اعزام کرده بود که مشاهدات میدانی خبرنگار مهر از نمایشگاه نیز بر این موضوع صحه می‌گذارد. حضور پاکستانی‌ها در غرفه‌ها و سالن‌های مختلف نمایشگاه کاملاً محسوس بود؛ عون‌علی‌سید، نایب رئیس فدراسیون اتاق‌های بازرگانی و صنایع پاکستان نیز، با اشاره به برگزاری رویداد ایران‌اکسپو و اعزام یک هیأت بزرگ تجاری از فعالان اقتصادی و نمایندگان شرکت‌های پاکستان به این نمایشگاه، بر ایجاد مسیرهای جدید در مناسبات اقتصادی دو کشور تاکید کرد و تولید محصولات مشترک از جمله در صنعت دارو را به عنوان یک فرصت مناسب در توسعه همکاری‌ها دانست.

همچنین روشن یکتا نایب رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و روسیه عنوان کرده است که «در این دور از نمایشگاه هیأت‌های روسی در بحث خدمات فنی و مهندسی، دارویی و پزشکی و هایتک از ما کمک خواستند. آنها استقبال خوبی نشان دادند. این اتفاق بسیار نادری است و می‌توان بگویم قطعاً دیپلماتیک ما نسبت به گذشته مؤثرتر بوده است.»

در نمونه دیگری، محمد یونس مهمند، نایب‌رئیس اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان نیز تاکید کرده است که «افغانستان به فناوری و تجربه ایران در حوزه تجارت، ترانزیت، دانش‌بنیان، معدن و … احتیاج دارد. مهمند از تشکیل کمیته‌های مشترک بین افغانستان و استان‌های هم‌مرز با این کشور برای حل مشکل ترانزیت خبر دارد و گفت: نفت، کشاورزی و معدن، از جمله حوزه‌هایی است که ایران می‌تواند در افغانستان برنامه‌ریزی کند.»

همچنین در نمونه دیگری می‌توان به حضور هیأت ۸۰ نفری ازبکستانی در ایران اکسپو اشاره کرد؛ فریدالدین نصریف، سفیر ازبکستان در تهران در این خصوص عنوان کرده است که «در این دوره از نمایشگاه ایران اکسپو، به دلیل اهمیت موضوع و علاقه‌مندی بالای فعالان اقتصادی ازبکستان به حضور در بازار ایران، یک هیأت ۸۰ نفری به سرپرستی معاون اول وزیر انرژی عازم تهران شد و بعد از آن به سایر شهرها سفر می‌کنند تا از نزدیک توانمندی‌های تولیدی و صادراتی ایران را ببینند.» او تاکید کرده است که «زمینه برای صادرات محصولات دارویی از ایران وجود دارد و حتی امکان تأسیس خطوط تولید دارو در ازبکستان مهیاست.»

وعده صادق و افزایش استقبال از ایران اکسپو

نکته قابل توجه دیگر در این دور از رویداد ایران اکسپو آن بود که حضور فعالانه تاجران خارجی در نمایشگاه حکایت از موج جدیدی از «ایران دوستی» بین مردم منطقه و حتی مردم سایر مناطق جهان پس از عملیات وعده صادق بود که نظام سیاسی ایران به عنوان نظامی شجاع و مقتدر شناخته شد و حتی بسیاری از کشورها به دنبال انعقاد قراردادهای اقتصادی جهت گسترش و توسعه روابط اقتصادی خود با ایران هستند البته ایران هم باید گام‌های اساسی در راستای انعقاد تفاهم نامه‌ها و مهم‌تر از آن اجرایی شدن آنها بردارد.

عباس علی آبادی وزیر صمت در این رابطه با بیان اینکه وعده صادق نشان اقتدار کشور بود، اظهار کرده است که «یکی از دلایل استقبال گسترده از نمایشگاه ایران اکسپو اجرای وعده صادق بود. تجار می‌گویند مطمئن شدیم که مقتدر و قدرتمند هستید. از مقامات سیاسی هم این جملات را می‌شنوم اما شنیدن این عبارات از مقامات تجاری و مردم بسیار جالب است.»

به گزارش مهر، ششمین دور از نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران موسوم به ایران اکسپو ۲۰۲۴ امروز به کار خود پایان می‌دهد؛ با توجه به استقبال کم نظیر مقامات و تاجران خارجی از این دور از نمایشگاه بهتر است مسؤولان و متولیان برای دور بعدی این رویداد با آمادگی و فراهم کردن زیرساخت‌های بیشتری نسبت میزبانی از خارجی‌ها و اسکان دادن آنها اقدام کنند تا هم بازدید از نمایشگاه روند رو به رشدی بگیرد و هم در بخش برگزاری نشست‌های مختلف اعم از نشست‌های B۲B و… انعقاد قراردادهای مختلف اوضاع بهتری برقرار باشد.

کد خبر 6093464 سمیه رسولی

دیگر خبرها

  • تشییع پیکر مطهر دو شهید دفاع مقدس، فردا در خوزستان
  • هند در قرارداد بندر چابهار کمتر از یک چهارم مبلغ به تعهد خود عمل نموده!
  • رقص آذری و هندی حامد آهنگی و آقای بازیگر!
  • اعلام آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • آمادگی ایران برای صادرات تجهیزات پزشکی به آفریقا
  • (ویدیو) روش متفاوت روستاییان هندی برای طبخ آبگوشت زغالی
  • زارع‌ پور: آماده‌ اجرایی کردن پروژه‌هایی در حوزه های ارتباطات و اطلاعات در این کشور آفریقایی هستیم
  • نمره قبولی اکسپو ۲۰۲۴؛ نمایشی از قدرت، اقتدار و امنیت ایران
  • بازدید امام جمعه شهر لکهنو هند از مدرسه عالی فقاهت عالم آل محمد (ع)
  • نقش‌آفرینی ورزشکاران بسیجی گوشه‌ای از افتخارات بسیج است