Web Analytics Made Easy - Statcounter

صبح امروز با حضور سردار رعیتی‌فر، رییس بسیج کارگری کشور و حجت الاسلام جباری، امام جمعه بهشهر تعدادی از پروژه‌های شرکت صنعتی بهپاک افتتاح شد. 

در ابتدای این مراسم ، دستگاه و خط پروتئین ساز وینگر هفت به بهره‌برداری رسید از آنجایی که واردات ماشین‌آلات پروتئین ساز به دلیل تحریم‌ها و مشکلات جابجایی ارز با سختی‌های زیادی مواجه است و ارزبری بالایی دارد لذا شرکت بهپاک در سال تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها اقدام به ساخت و نصب ماشین پروتئین‌ساز وینگر هفت کرده که امروز سوم خرداد این دستگاه افتتاح و بهره‌برداری رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دستگاه روزانه توان 15 تُن تولید را دارد.

در ادامه این مراسم، انبار نگهداری انواع کنجاله و نهاده‌های دامی بهره‌برداری شد این انبار ظرفیت نگهداری چهار هزار تن کنجاله را دارد همچنین این انبار مجهز به خط اصلی انتقال کنجاله از سقف است.

همچنین در این مراسم، در راستای برنامه‌های توسعه‌ای شرکت بهپاک، تاسیس پست جدید 20 کیلوولتی تامین برق مورد نیاز انبارهای جدید، ایستگاه پمپاژ تخلیه و بارگیری مخازن روغن افتتاح و به بهره‌برداری رسید. این پست برق هزار مگاوات برق تولید می‌کند. همچنین به همراه افتتاح این پست برق، تونل‌های زیرزمینی انتقال برق نیز افتتاح شد.

از دیگر افتتاح‌های این برنامه، راه‌اندازی سرویس FTTH بود. با توجه به سیستم ارتباطی پر سرعت (فیبر نوری) در فضای کارخانه به طول 3000 متر در 11 ایستگاه مجزا، اتصال خطوط ارتباطی شرکت به اینترنت و خطوط ارتباطی کشور در دستور کار قرار گرفت و با راه اندازی سرویس FTTH  ، سرعت ارتباطی تبادل اطلاعات بین کارخانه و دفاتر شرکت و سازمان های مرتبط چند برابر و حداکثر تا 100 مگابایت افزایش یافت.
با استفاده از تجهیزات جدید سرعت ارتباطی در روزهای آینده به 200 مگابایت افزایش خواهد یافت که این اقدامات به افزایش سرعت سامانه های ارتباطی شرکت نیز منجر می شود.

در مراسم افتتاح این پروژه‌ها توسلی مدیرعامل بهپاک بر ضرورت پشتبانی واقعی از تولید و رفع واقعی موانع تاکید کرد.

 همچنین سردار رعیتی‌فر رییس سازمان بسیج کارگری کشور در سخنانی اظهار داشت: فشار حداکثری که دشمن وارد کرد برای صنعت کشور به فرصت تبدیل شد.

رعیتی‌فر ادامه داد: قطعا حوزه تولید با مشکلات زیادی مواجه است اما می‌توانیم از آن عبور کنیم در شرکت بهپاک انگیزه انقلابی و مدیران جهادی سبب شدند به رغم مشکلاتی مانند عدم تخصیص ارز و کمبود مواد اولیه موفق شدند بسیاری از دستگاه‌های تولیدی را داخلی‌سازی و بومی‌سازی کنند.

وی افزود: امیدوارم در انتخابات ریاست جمهوری امسال دولتی در کشور روی کار بیاید که نگاه به داخل داشته باشد و صنعت ما را ارتقا دهد اکنون زیرساخت‌ها برای جهش تولید در کشور آماده است.

رییس سازمان بسیج کارگری کشور در پایان تاکید کرد:‌ من از مدیرعامل، مدیران و کارکنان شرکت بهپاک بسیار سپاسگذارم زیرا به رغم تمام مشکلات و کاستی‌ها در چند سال اخیر نه تنها اجازه ندادند که چرخ کارخانه از حرکت بایستد بلکه در مسیر رشد و بالندگی نیز گام برداشتند. هر کجا به جوان‌ها و مدیران جوان اعتماد کنیم، جوان‌ها می‌توانند موفقیت ایجاد کنند مانند مجموعه بهپاک‌. امروز بهپاک و مدیریت این شرکت می‌تواند الگویی برای سایر شرکت‌ها و کارخانجات باشد.

منبع: فارس

کلیدواژه: صنعت ارز دستگاه بهره برداری شرکت بهپاک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۱۰۸۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد

بخش R&D آوان بهمن شیمی مجهز به مدرن‌ترین تجهیزات و فناوری‌های روز دنیا بوده و توسط تیمی از متخصصان برجسته در حوزه شیمی و داروسازی در حال توسعه مولکول‌های دارویی است. این بخش وظیفه توسعه مواد اولیه دارویی جدید و همچنین بهینه‌سازی روش‌های تولید محصولات موجود را بر عهده دارد.

دکتر زلفی گل وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، با تاکید بر حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و نوآور در حوزه سلامت گفت: در کشور ما رویکرد جدیدی به علم و فناوری وجود دارد که مسیر را تغییر داده و تبدیل علوم به فنون در دستور کار مراکز علمی قرار گرفته است. دانشگاه‌ها فقط تا سطحی، فناوری را خلق می‌کنند و پس از آن نیاز است تا بخش خصوصی و صنایع در کنار یکدیگر قرار گیرند و بر اساس قانون و مسیر مشخص تولید دانش بنیان رشد و جهش یابد.

دکتر محمد رضا عبدالهی، مدیر عامل شرکت آوان شیمی، در سخنانی در این مراسم، ضمن ابراز خرسندی از افتتاح بخش R&D ، گفت: «ما متعهد به تولید مواد اولیه دارویی با کیفیت بالا و مطابق با استانداردهای بین المللی هستیم. افتتاح این بخش، نقطه عطفی در مسیر این تعهد است و امیدواریم که با کمک این بخش، بتوانیم با توسعه و بهینه سازی محصولات جدید نقشی موثر در ارتقای سطح سلامت جامعه ایفا کنیم.»

وی افزود: «آوان شیمی همواره با توسعه دانش فنی محصولات ارزشمند با کیفیت و اثربخش، در جهت تامین با ثبات و امن دارویی و همچنین کاهش وابستگی کشور در زمینه مواد موثره داروئی گام بر می‌دارد. مبنا قرار دادن تحقیقات در خدمت تولید صنعتی در این شرکت از ارزش‌های اصلی  است».

دکتر عبدالهی اضافه کرد: «از دیگر اهداف استراتژیک شرکت و در راستای ارتقاء نظام سلامت کشور، می‌توان به ایجاد سایت تولیدی مطابق با اصول GMP برای تولید محصولات High-Potent و LVHV به منظور امکان تولید محصولات درمانی در حوزه‌های جدید اشاره کرد».

مدیرعامل آوان شیمی با تاکید بر اهمیت محصولات دانش بنیان افزود: « بر اساس تأییدیه معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، شرکت آوان شیمی تاکنون موفق به اخذ گواهی دانش بنیان 3 محصول خود گردیده و اقدامات لازم جهت اخذ تائیدیه دانش بنیان 6 محصول دیگر نیز در حال انجام است. لازم به ذکر است این شرکت برای اولین بار در کشور، اقدام به تولید و فروش مولکول تلمیزارتان به عنوان یکی از محصولات جدید دسته قلبی و عروقی با هدف کنترل فشارخون نموده است».

در حال حاضر 30 مولکول در پایپ لاین توسعه شرکت آوان شیمی قرار دارد که از این تعداد، 4 مولکول در مرحله تولید و فروش صنعتی، 11 مولکول در مرحله اخذ پروانه فروش در سال جاری، 9 مولکول در مرحله توسعه دانش فنی و 6 مولکول در فاز بررسی اولیه است.

در راستای توسعه همکاری و مشارکت‌های علمی، کمک به اقتصاد دانش بنیان و ایجاد ارتباط موثر مابین صنعت و دانشگاه، همکاری با مراکز دانش نهاد و اساتید دانشگاهی و مراکز علمی و تحقیقاتی نیز در حال انجام است و همچنین شش پروژه توسعه محصول به منظور همکاری با دانشگاه‌ها و متخصصین کشور برای سال جاری تعریف شده است.

افتتاح بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی گامی بلند در مسیر ارتقای سطح سلامت جامعه از طریق تولید مواد اولیه دارویی باکیفیت و مبتنی بر نوآوری است.

درباره شرکت آوان بهمن شیمی

شرکت آوان بهمن شیمی به عنوان شرکتی دانش بنیان، تحقیقاتی و تولیدی از ابتدای سال1400در صنعت داروسازی کشور و در حوزه تولید مواد موثره داروئی فعالیت خود را آغاز نموده است. این شرکت با رویکرد نوآورانه و مطابق با استانداردهای بین المللی، یکی از شرکت‌های تامین کننده مواد موثره داروئی است که در حوزه‌های درمانی مختلف نظیر دیابت، کاردیولوژی، نورولوژی، ایمونولوژی و آنکولوژی در حال فعالیت است.

 

دیگر خبرها

  • با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • طرح ساخت هواپیمای مسافربری مورد تاکید رئیس‌جمهور در قالب کنسرسیومی بین‌المللی در حال پیگیری است
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی تولید شد
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار
  • تفاهم تولید آثار نمایشی مشترک و حمایت از نمایشنامه‌های برتر منعقد شد
  • صرفه جویی ۸۰۰ هزار متر مکعب آب با انجام اقدامات حفاظتی در بافق و بهاباد 
  • حرکت سازمان اوقاف در مسیر مولدسازی و بهبود اقتصاد کشور با حمایت از شرکت‌های دانش بنیان + فیلم
  • صرفه جویی آب در شهرستان بافق و بهاباد
  • جوان ‌تراکتور متخصص گلزنی در بازی‌های حذفی!
  • باورهای ارتباطی غلط تبدیل به پاشنه آشیل زندگی زوج‌ها شده است