Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: وزارت امور خارجه چین روز دوشنبه، شایعه جدید رسانه‌های آمریکایی درباره انتشار ویروس کرونا در آزمایشگاهی در شهر «ووهان» را رد کرد.
به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک»، روزنامه «وال استریت ژورنال روز گذشته (یکشنبه) مدعی شده بود داده‌های اطلاعاتی نشان می‌دهند که سه نفر از کارکنان آزمایشگاه شهر ووهان چین درست پیش از شیوع ویروس کرونا، به‌شدت بیمار شده بودند و آن را تأییدی بر ادعای انتشار کووید-۱۹ از این آزمایشگاه دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


«ژائو لیجیان» سخنگوی وزارت امور خارجه چین در واکنش به این ادعا گفت: «موسسه ویروس‌شناسی ووهان ۲۳ مارس امسال (سوم فروردین) بیانیه‌ای صادر کرد و در آن بیان داشت که تا ۳۰ دسامبر سال ۲۰۱۹ با هیچ موردی از عفونت ناشی ازابتلا به ویروس کرونای جدید مواجه نشده بود».
سخنگوی دستگاه دیپلماسی چین افزود: «این بیانیه می‌گوید، تا ۲۳ مارس ۲۰۲۱ (دیروز) هیچ‌کدام از کارکنان به این ویروس مبتلا نشده‌اند. بنابراین انتشار مطالبی درباره بیماری سه نفر از کارکنان موسسه ویروس شناسی چین کاملاً فاقد صحت است».
پیش‌تر نیز تیم تحقیقاتی اعزام شده از سوی سازمان جهانی بهداشت، پس از گذراندن چند هفته در چین و بررسی خاستگاه ویروس کرونا به این نتیجه رسیدند که انتشار این بیماری از آزمایشگاه شهر ووهان «با احتمال بالایی بعید به نظر می‌رسد».
از ابتدای همه‌گیری ویروس کرونا در جهان «دونالد ترامپ» رئیس جمهور سابق آمریکا نام آن را «ویروس چینی» گذاشت و این کشور را به انتشار آن متهم کرد.
روز جمعه گروه «حقوق مدنی آمریکایی‌های چینی‌تبار» از ترامپ بابت استفاده از الفاظی نظیر «ویروس چینی»، «آنفلوانزای چینی» و «کونگ فلو» شکایت کرده و دریافت غرامتی ۲۲ میلیون دلاری را خواستار شد.
منبع: فارس برچسب ها: کرونا ، چین

منبع: خرداد

کلیدواژه: کرونا چین ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۱۳۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وال استریت: اسرائیل طرح خود برای هدف قرار دادن مناطقی در رفح را به مصر ارائه کرد

روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال به نقل از مقامات مصری نوشت که رژیم صهیونیستی طرحی را به آنها ارائه کرده که مناطق متعددی را در شهر رفح در جنوب نوار غزه نشان می‌دهد که ارتش اشغالگر قصد دارد آنها را هدف قرار دهد و ادعا می‌کند که مبارزان جنبش مقاومت اسلامی (حماس) در تونل‌های داخل آنها پنهان شده‌اند.

به گزارش ایسنا، این روزنامه همچنین به نقل از مقامات آمریکایی نوشت مذاکرات با میانجیگری کشورهای عربی برای انعقاد توافق آتش‌بس در نوار غزه هنوز به نتیجه نرسیده است و ایالات متحده نیز به منظور کاهش خطرات حمله به شهر رفح برای غیرنظامیان ساکن این شهر در حال مذاکره با مقامات صهیونیست درباره طرح‌های این رژیم در رفح است.

این روزنامه نوشت مقامات آمریکایی بر این باورند که طرح اسرائیل برای محافظت از غیرنظامیان در رفح نیاز به کار بیشتری دارد و بنابراین واشنگتن از اشغالگران می‌خواهد تا آن را از شیوه‌هایی برای ارائه سرپناه، غذا و مراقبت‌های پزشکی برای صدها هزار فلسطینی آواره فلسطینی که حمله زمینی به رفح منجر به آوارگی آنها خواهد شد، مطلع کند. آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا دوشنبه گفت که کشورش نمی‌تواند از عملیات نظامی بزرگ اسرائیل در رفح بدون طرحی موثر برای حفاظت از غیرنظامیان حمایت کند و تاکید کرد که اسرائیل هنوز این طرح را ارائه نکرده است.

تهدید رژیم صهیونیستی به حمله به رفح (آخرین پناهگاه صدها هزار فلسطینی آواره) یک نگرانی بین‌المللی است و وال استریت ژورنال به نقل از یک مقام ارشد سازمان ملل - که نامش را فاش نکرد - نوشت تخلیه غیرنظامیان فلسطینی از رفح و رساندن آنها به سایر نقاط نوار غزه حداقل 10 روز طول خواهد کشید.

در همین زمینه، فیلیپ لازارینی، کمیسر کل آژانس امداد و کار سازمان ملل متحد برای آوارگان فلسطینی (آنروا) در بیانیه‌ای ضمن رد ادعای نتانیاهو مبنی بر اینکه روند تخلیه آوارگان فلسطینی این شهر عملا آغاز شده است گفت اشغالگران درخواست تخلیه غیرنظامیان از رفح را نکرده‌اند.

نتانیاهو در نشست خبری روز سه‌شنبه که از رسانه‌های عربی و بین‌المللی پخش شد، افزود: در غزه نگرانی زیادی از حمله نظامی اسرائیل به رفح در صورت عدم توافق در این هفته وجود دارد.

بر خلاف آنچه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اوایل سه شنبه ادعا کرد، لازارینی تایید کرد که تاکنون از مردم خواسته نشده است که رفح را تخلیه کنند، اما بیم آن می‌رود که اگر توافق آتش‌بس در این هفته حاصل نشود، این اتفاق واقعاً رخ خواهد داد.

منابع به نقل از نتانیاهو تاکید کردند که تخلیه فلسطینی‌ها از منطقه رفح قبل از آماده سازی عملیات آتی در آنجا آغاز شده است و این عملیات تایید اعضای شورای جنگ را داشته است.

در چارچوب مذاکرات با هدف دستیابی به توافق آتش‌بس، وال استریت ژورنال با اشاره به فشار میانجیگران عرب بر حماس برای پذیرش شرایط آتش‌بس قبل از عملیات نظامی قریب الوقوع در رفح به نقل از مقامات صهیونیست و مصری نوشت رژیم صهیونیستی آماده است ظرف چند روز آینده هیئتی را به قاهره بفرستد تا درباره توقف جنگ در نوار غزه گفت‌وگو کند.

این روزنامه نوشت که اشغالگران گفته‌اند که پیشنهاد آتش‌بس ارائه شده به حماس آخرین فرصت برای به تعویق انداختن حمله زمینی تل‌آویو به رفح است و مقامات آن امیدوارند که به زعم خود واحدهای نظامی باقی مانده حماس را نابود کنند.

کاخ سفید نیز اعلام کرد که آخرین پیشنهاد برای توافق مبادله اسیران بین حماس و اسرائیل شامل توقف 6 هفته‌ای درگیری‌ها است و جان کربی، مشاور ارتباطات امنیت ملی کاخ سفید توضیح داد که پیشنهاد توافق تبادل اسیران نزد حماس «با حسن نیت» مورد مذاکره قرار گرفته است.

کربی از اسرائیل دفاع کرد و مدعی شد: «در مورد جدیت اسرائیلی‌ها در مذاکره درباره پیشنهاد جدید توافقنامه اسیران تردیدی وجود ندارد» و اشاره کرد که پاسخ حماس به این پیشنهاد باید مثبت باشد.

وی افزود: ما نمی‌خواهیم شاهد تهاجم بزرگ به رفح باشیم که جان بیش از یک میلیون نفر را به خطر بیندازد.

حماس در حال بررسی پاسخ خود به این پیشنهاد است و رسانه‌های مصری گزارش دادند که هیئت حماس - برای مذاکرات آتش‌بس در غزه - پس از دریافت این پیشنهاد، پایتخت قاهره را ترک کرد.

به گزارش رویترز - به نقل از یک منبع آگاه از مذاکرات - این پیشنهاد شامل توافقی برای پذیرش آزادی کمتر از 40 اسیر صهیونیست در ازای آزادی فلسطینی‌ها از زندان‌های اشغالگران و مرحله دوم آتش‌بس شامل «دوره‌ آرامش پایدار» و پاسخ اسرائیل به درخواست حماس برای آتش‌بس دائمی است. پس از مرحله اول، اشغالگران به آزادی رفت و آمد بین شمال و جنوب نوار غزه و خروج نسبی نیروهای خود از نوار غزه اجازه خواهند داد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وال‌استریت ژورنال: آتش‌ بس در غزه دو مرحله دارد
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • وال استریت: اسرائیل طرح خود برای هدف قرار دادن مناطقی در رفح را به مصر ارائه کرد
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • پزشک بیرانوند مصاحبه‌اش را تکذیب کرد؛ زمان بازی با تست عملکردی در زمین مشخص می شود!
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ ها در غزه از دست مقامات در رفته
  • حضور سجاد گنج زاده به عنوان مدرس در کمپ تمرینی ووهان
  • وال استریت ژورنال: شمار کشته‌ها در غزه از دست مقامات در رفته است
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت