Web Analytics Made Easy - Statcounter

ناخدا یکم دریایی علی شکری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، اظهار کرد: ما نشستی را با مدیران راه و شهرسازی استان در جهت نصب المان ناوشکن سبلان و یادمان شهدای نیروی دریایی انجام دادیم که با موافقت راه و شهرسازی و شورا و شهرداری قرار شد به سرعت زمینه این کار فراهم آید.

وی تصریح کرد: با حضور در جلسه کمیته ارتقا کیفی سیما منظر شهری که در راه و شهرسازی استان برگزار شد ما توضیحات کاملی را در راه اندازی این یادمان ارائه کردیم و قرار شد به سرعت برخی اصلاحات فنی در میدان سینا انجام شده و زمینه برای نصب المان ناوشکن سبلان و رونمایی از سردیس مفاخر نیروی دریایی ارتش در اردبیل به انجام برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دفتر نمایندگی نیروی دریایی راهبردی ارتش در استان وجود شش شهید والامقام نیروی دریایی ارتش را از خطه قهرمانان و پهلوانان اردبیل یادآور شد و گفت: هیچ یادبود و نشانی از این شهدا را در اردبیل شاهد نیستیم و قرار است در کنار یادواره شهدای نیروی دریایی ارتش در استان میدان سینا را به یاد این شهدا نامگذاری کرده و به جاودانگی و ماندگاری نام و خاطره این شهدا کمک کنیم.

شکری افزود: در کنار این یادمان سردیس ناخدا هوشنگ صمدی فرمانده تکاوران نیروی دریایی نیز در این میدان رونمایی خواهد شد تا همه با زندگینامه این فرمانده رشید که در آزادسازی خرمشهر مجاهدتی ماندگار داشته، آشنا شوند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود خاطر نشان کرد: نمایندگی نیروی دریایی ارتش در استان در کنار استخدام نیروهای علاقمند و جوانان پرشور سعی می‌کند تا کار رسیدگی به بازنشستگان و خانواده‌های شهدای نیروی دریایی را نیز از نزدیک انجام دهد.

شکری اضافه کرد: نیروی دریایی در استان اردبیل شش شهید والامقام، هشت جانباز افتخارآفرین و ۳۲ خانواده معظم دارم که ما وظیفه رسیدگی به این خانواده‌ها و ایثارگران را داریم.

در جلسه کمیته ارتقای کیفی سیما و منظر شهری مقرر شد با درخواست نیروی دریایی ارتش نسبت به راه اندازی المان ناوشکن سبلان و نامگذاری میدان سینا به نام شهدای نیروی دریایی ارتش اقدامات لازم انجام شده و از لحاظ فنی و مهندسی ایرادات و اشکالات میدان سینا برطرف و به زودی شاهد رونمایی از این یادمان و سردیس ناخدا هوشنگ صمدی در میدان سینای اردبیل باشیم.

کد خبر 5219762

منبع: مهر

کلیدواژه: ناوشکن کوه سبلان اردبیل نیروی دریایی ارتش انتخابات 1400 ویروس کرونا چالش شایستگی بوشهر جنبش ازما سوم خرداد فتح خرمشهر آمار کرونا گرگان کرمانشاه فلسطین اردبیل انتخابات شورای شهر و روستا واکسن کرونا زلزله شهدای نیروی دریایی نیروی دریایی ارتش میدان سینا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۱۳۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی

ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی خود است؛ طرحی بلندپروازانه که هدف آن برآورده‌کردن نیازهای این کشور در حوزه نیروی دریایی است.

به گزارش ایسنا، خبرها حاکی از آن است که ناو هواپیمابر ترکیه قرار است از فناوری «استوبار» (STOBAR) استفاده کند.

در این فناوری هواپیماها بدون کمک منجنیق‌های روی عرشه و تنها با نیروی حاصل از موتور خود به پرواز درمی‌آیند.

در همین راستا، عرشه این ناوها را مانند سکوهای پرش اسکی، شیب‌دار می‌سازند.

بااین‌حال، ازآنجاکه بیشتر هواپیماهای استفاده‌شده روی این ناوها از قابلیت فرود عمودی بهره‌مند نیستند، کابل‌های فرود همچنان در هنگام فرود به هواپیماها کمک می‌کنند.

به گزارش «کلش ریپورت»، طول این کشتی ۲۸۵ متر، عرض آن ۷۲ متر و وزن آن ۶۰ هزار تُن خواهد بود. همچنین بر اساس گزارش‌ها، حداکثر سرعت این ناو هواپیمابر ترکیه به ۲۵ متر خواهد رسید.

بر اساس طرح اولیه آنکارا، این نا هواپیمابر ظرفیت حمل ۵۰ جنگنده را خواهد داشت که ۲۰ فروند از آن‌ها روی عرشه و ۳۰ فروند در آشیانه ناو نگهداری خواهند شد.

این ناو می‌تواند برای پرواز پرنده‌های مختلفی مورداستفاده قرار گیرد، از جمله جنگنده‌های «آنکا ۳»، هواگرد نظامی سبک «هورجت»، پهپاد «بیرقدار کیزیلما» و پهپاد «بیرقدار تی‌بی ۳».

طراحی و ساخت این ناو بر عهده دفتر طراحی پروژه نیروی دریایی ترکیه است؛ نهادی که گرچه تا امروز چندین ناوچه و ناوشکن تولید کرده، اما تجربه‌ای در حوزه ناو هواپیمابر ندارد.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی
  • طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر
  • ارسال بیش از ۳۰ میلیون لیتر سوخت مایع به نیروگاه سبلان اردبیل
  • مسابقه‌ای برای کلاه‌سبزان نیروی دریایی
  • پشت‌پرده تغییرات گسترده در ارتش چین
  • عقب نشینی ناوهواپیمابر و یک ناوشکن آمریکایی از دریای سرخ
  • فرمانده نیروی دریایی ارتش: از نخبگانی که در قطب جنوب حضور پیدا کنند، حمایت می کنیم /دولت به دنبال حضور دائمی در قطب جنوب است
  • پشت پرده تربیت نیروی فیزیوتراپی در دوره‌های کوتاه مدت
  • عکسی دیده نشده از رهبر انقلاب در سال های دور /برادر محسن هم بود
  • نیروی دریایی ارتش به داد سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان رسید + فیلم