Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت گفت: تبدیل دانشکده به دانشگاه علوم پزشکی آبادان را به عنوان یک ارتقای مرحله‌ای تبریک می‌گویم و این ارتقا، حق این منطقه بود. وقتی بحث تبدیل دانشکده به دانشگاه علوم پزشکی مطرح شد، همکاران ما موضوعاتی مانند نصاب جمعیتی و برخی موضوعات دیگر را مطرح کردند که گفتم جمعیت آبادان و خرمشهر، این نیست که می‌بینید بلکه خوزستان باب الجنه و آبادان و خرمشهر، باب الشهدا است و باید برای این منطقه با مناطق دیگر، تفاوت قائل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا و بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، دکتر سعید نمکی در بیست و ششمین آیین پویش ره سلامت که در قالب آن، پروژه‌های بهداشتی و درمانی دانشگاه‌های علوم پزشکی آبادان و اهواز به صورت همزمان افتتاح شد، اظهار داشت: خوشحالم که خداوند یکبار دیگر به این سرباز کوچک توفیق داد تا بیاید و این خاک معطر را ببوسد و بر آن سجده کند. سالروز حماسه و فتح بزرگ آزادسازی خرمشهر را به ملت ایران، مقام معظم رهبری و یکایک سربازانشان که عاشق اعتلای این سرزمین اند، تبریک می گویم.
 
وی خاطرنشان کرد: خودم را تا زنده هستم در کسوت وزیر، تا نفس می کشم، تا فرزندانم نفس می کشند و تا فرزندانِ فرزندانم زنده اند به خاک خوزستان مدیونم. صحنه هایی در خوزستان دیده ام که هرگز فراموش نمی کنم. تابوت هایی را در خوزستان بدرقه کرده ام که از تکه های بدن مطهر ۶-۵ شهید در آن تابوت بود. زمانی که دشمن می آمد و رزمندگان ما آر پی جی و حتی کلاشنیکف و ژ۳ هم نداشتند. دشمن لوله های تانک را وارد سنگر می کرد و سنگرها را منفجر می کردند و بعد از آن، تکه های ابدان مطهر شهدا را جمع می کردیم و رزمندگان در یک تابوت، آنها را تا محل دفن، بدرقه می کردند.
 
وزیر بهداشت تاکید کرد: خوزستان بر گردن مردم ایران و تمام نسل های آینده این مملکت، حق بزرگی دارد. این خاک مقدس تر از آن است که بگوییم تابع فلان قانون است یا نیست. افتخار می کنم که به قولی که داده بودم، عمل کردم و این دانشکده را به دانشگاه علوم پزشکی تبدیل کردیم. این کمترین هدیه ناقابل به مردم عزیز این منطقه بود.
 
دکتر نمکی گفت: به شهدای دفاع مقدس به ویژه آنها که خون شان بر خاک مقدس خوزستان بر زمین ریخت، درود می فرستم؛ چه آنانکه اهل خوزستان و چه آنها که از اقصی نقاط کشور برای دفاع از خوزستان و ایران، آمده بودند. به شهدای مدافع حرم و مدافع سلامت این سرزمین نیز درود می فرستم.
 
وی خاطرنشان کرد: دفاع مقدس درس های بزرگی به ما آموخت. اولین درس این بود که می شود با عشق، ایمان، اخلاص و تقوا، تمام معادلات جهانی را بهم ریخت. می شود عاشقانه برای دفاع از وطن با حداقل ها در مقابل حداکثرها ایستاد و موفق شد. می شود خونین شهر را باز به خرمشهر تبدیل کرد. این دستاورد بزرگی بود که از دفاع مقدس آموختیم.
 
وزیر بهداشت افزود: دومین دستاوردی که از دفاع مقدس آموختیم این است که در دفاع از وطن و آرمانهای انقلاب همه در کنار همدیگر هستیم و اینجا دیگر اصولگرا، اصلاح طلب، چپ، راست، شیعه، اهل تسنن، زرتشتی، مسیحی و کلیمی نمی شناسیم و همه در کنار همدیگر هستیم و دیدیم که از همه فرقه ها، ادیان و قومیت ها، شهید تقدیم کردیم.
 
دکتر نمکی بادآور شد: درس دیگری که از دفاع مقدس آموختیم این بود که به جز با شیوه بسیجی، جهادی و انقلابی، نمی شود کشور را اداره کرد. این آموزه ها بود که ما را در یورش سهمگین کرونا از بحرانی سنگین نجات داد چون در اوج تحریم های ظالمانه بودیم، همه راه ها را بر ما بسته بودند، خزانه ای خالی و بانک مرکزی آشفته از کمبود ارز داشتیم، برای تهیه ماسک و لباس پرستاران و پزشکان و نیروهای خدماتی، همه راه ها را بر ما بسته بودند اما زمانی فهمیدم این جنگ را خواهیم برد که دیدم همه در کنار همدیگر قرار گرفتند و باز حماسه روزهای دفاع مقدس تکرار شد. دیدم بچه ها دوباره پیشانی بندهای دفاع مقدس را بیرون می آورند، طلبه ها در بیمارستانها کمک می کنند و پشت لباس های خود می نویسند "ما گر ز سر بریده می ترسیدیم/ در محفل عاشقان نمی رقصدیم."

دکتر نمکی با اشاره به اجرای طرح شهید حاج قاسم سلیمانی با کمک بسیج در کشور، گفت: در این طرح به جای دفاع در مقابل ویروس، به آن حمله کردیم و این دستاورد بزرگ را در تاریخ نظام سلامت کشور ثبت کردیم که می توان با خزانه تهی و تحریم ظالمانه از آمریکا و اروپا، جلو افتاد، عاشقانه ایستاد و بر ایپدمی و پاندمی بیماری یورش برد. در روزهایی که برای ما مرگ و میر بیش از هزار بیمار را در روز پیش بینی کرده بودند اما به مرگ و میر دو رقمی رسیدیم.

وی خاطرنشان کرد: امروز این مژده را می دهم که در عرصه ساخت واکسن نیز بر اساس قولی که داده بودیم در خردادماه واکسن ایرانی را روی میز می گذاریم و ثابت می کنیم که در این عرصه نیز برده ایم. دنیا نشسته بود که تیر خلاص را به جمهوری اسلامی ایران بزند و تصور می کردند ویروس انگلیسی که اروپا را به زانو درآورده، ایران تحریم زده را به سرعت گرفتار می کند اما غلط تصور کرده بودند.
 
وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: کشوری نبود که ویروس انگلیسی وارد آن شود و در عرض دو هفته نظام سلامت آن را بهم نریزد اما با لطف خدا و همت عزیزان در ایران نه تنها بیمار مبتلا به کرونا پشت درب بیمارستانها نماند بلکه موردی نداشتیم که بیمار غیر کرونایی نیز معطل بماند. آنچه که این سرباز را در این عرصه دلگرمی داد، عشق به خون شهدا بود.
 
دکتر نمکی تاکید کرد: علیرغم برخی کم مهری ها، آنچه که مرا به این آب و خاک گره زده و حرارت و انرژی داده، ایمان به شهدا و دین به خانواده‌های آنها است. بیش از این مدیونیم که فکر می کنیم. می شود پول داد حتی جان هم داد اما فرزند دادن کار راحتی نیست. جگرگوشه نثار کردن کار راحتی نیست. مادر شهدایی را می شناسم که سه شهید داده اما باز هم می گوید اگر فرزند دیگری هم داشتم او را تقدیم کشور و انقلاب می کردم و دین ما به این عزیزان، کم نیست.
 
وی ادامه داد: امروز در مدیریت کرونا به لطف خدا در جایگاه بسیار خوبی ایستاده ایم. موج چهارم کرونا گرچه تعداد بیماران بسیار بیشتری نسبت به موج های قبلی داشت اما به نسبت بیماران، مرگ و میر نصف موج های قبلی بود با اینکه هجمه ویروس سنگین تر بود و هم ویروس انگلیسی به مراتب سرکش تر از ویروس نجیب ووهان بود و هم مرگ و میر و ابتلای بالاتری در دنیا داشت.
 
وزیر بهداشت اظهار داشت: به ذهن ما رسید که اگر بخواهیم مدیریت کرونا در خوزستان موفق باشد باید 4 کار را انجام دهیم؛ اول اینکه فعلا بیمار غیر اورژانسی پذیرش نکنیم، دوم اینکه کلینیک های سرپایی را تقویت کنیم و بخش بهداشت، فیلتر بیمارستانها شود، سوم اینکه بتوانیم با درمان سرپایی و بستری موقت با داروهای ضد ویروس در مراحل اولیه، بار بیمارستانی را کاهش دهیم و چهارم اینکه کمیته های ترخیص برای تسریع در ترخیص بیماران با حال بهتر، راه اندازی شدند و مراقبت در منزل را تقویت کردیم. این مدل موفق ایران توانست از اشغال 150 هزار تخت بیمارستانی جلوگیری کند.
 
دکتر نمکی افزود: ویروس هندی و آفریقای جنوبی در گوشه هایی از کشور ما را گرفتار کرده و با موشک نقطه زن این محل های تجمع را می زنیم و شبانه روز رصد می کنیم که آتش دیگری به دامن کشور نیفتد. در مورد استانهای جنوبی، جنوب غرب، جنوب شرق و شرق کشور نگرانی داریم و یکی از جاهایی که نگرانی داریم، مرزهای دریایی است گرچه همکاران ما شبانه روز تلاش می کنند اما مراقبت ها را باید تقویت کنیم.
 
وی یادآور شد: باید پایش ورودی به مرزهای دریایی را تقویت کنیم. مراقب باشید چون ویروس ها نیاز به پاسپورت ندارند. همانگونه که ویروس ووهان از چین به قطب رساند، ویروس هندی و آفریقای جنوبی و ... به راحتی به همه جا می رسند. نگذاریم خدای ناکرده موج دیگری شکل بگیرد. انتخابات مهمی در پیش داریم که عزت جمهوری اسلامی ایران در مشارکت بالای مردم است البته بنده، سیاسی نیستم و سوار قطار سیاست نشده ام.
 
وزیر بهداشت تصریح کرد: ارادت بنده به مقام معظم رهبری، دلیلی بر گرایشم به جریان سیاسی نیست بلکه ارادت به یک بزرگمرد عالی مقامی است که همه باید این ارادات و پیروی را اعلام کنیم اگر می خواهیم جمهوری اسلامی ایران سربلند بماند. این ابراز ارادت، یک گرایش سیاسی خاص نیست بلکه اعتقاد به عمود خیمه جمهوری اسلامی ایران است. تقاضا دارم فضا را به گونه ای مراقبت کنیم که در انتخابات آینده هم بتوانیم فضایی مناسب برای حضور فعال مردم و بدون واهمه از کرونا داشته باشیم. از استاندار، فرمانداران، ائمه جمعه و جماعات و دست اندرکاران تقاضا دارم که برای اجرای پروتکل ها، سختگیری کنید و نگذارید که در ماه خرداد، پیک جدیدی را تجربه کنیم که علاوه بر سلامتی مردم، بر شور و شوق انتخابات اثر می گذارد.
انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: دکتر نمکی جمهوری اسلامی ایران وزیر بهداشت علوم پزشکی دفاع مقدس دکتر نمکی مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۱۴۰۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هفته گرافیک افتتاح شد/ دفاع تمام قد کلهرنیا از سیاست جدید انجمن

به گزارش خبرنگار مهر، مراسم افتتاحیه هفته گرافیک ایران ۱۴۰۳، عصر جمعه هفتم اردیبشهت در تالار شهناز خانه هنرمندان با حضور پیشکسوتان و فعالان حوزه طراحی گرافیک ایران برگزار شد.

دفاع تمام قد رییس هیات‌مدیره از سیاست‌های جدید انجمن

بهرام کلهرنیا رییس هیات‌مدیره انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران در ابتدای مراسم گفت: امروز گفت‌وگو کردن سخت است اما برای اینکه بتوانیم زندگی فرهنگی و صنفی خودمان را ساماندهی کنیم، امروز یکی از فرصت‌های ما برای تحقق این منظور است و ما سنگربان این معنا شدیم. دوستان جوانم من را پشتیبانی کردند تا بتوانیم برای نوع دیگری از زیست، کاری انجام دهیم. این هفته حاصل تلاش جمع زیادی از جوانان گرافیست است تا به پیروزی کاری که انجام داده‌ایم، احترام بگذاریم.

وی درباره ناخرسندی‌ها، سنگ‌اندازی‌ها و موانع موجود بیان کرد: شما سفره‌دار امروز هستید و ما کارگزار؛ کاری که انجام شده است، با معنای انجمنی سازگاری داشت؛ من خطاهای زیادی دارم اما دیدن خطاها شاید جوانمردانه نباشد برای مردم سرزمینی که جای پای جوانمردی را محکم می‌کنند. انجمن صنفی طراحان گرافیک به دلیل ندانستن و بد دانی تا لبه سقوط رفت. با احترام به همه انجمن‌های هنری، انجمن طراحان گرافیک بنیانی‌ترین انجمن صنفی هنری است و یک میراث ارزشمند برای این روزگار است نه برای اینکه آرزوهای صنفی ما را پوشش دهد.

کلهرنیا تاکید کرد: هفته گرافیک ۱۴۰۳، اولین تلاش هیات‌مدیره جدید است و می‌دانم به آن انتقاد وارد است اما صدها امتیاز دارد؛ بنابراین من پای خطایش می‌ایستم اما همه امتیازهایش متعلق به دوستانم است. بگذارید انجمن باقی بماند و نفس بکشد.

وی به برنامه بزرگداشت کامران کاتوزیان اشاره کرد و گفت: من و دوستان جوانم زیر سایه کامران کاتوزیان ایستاده‌یم. این جمله معنای بسیار بزرگی دارد؛ چراکه روزی که سرو چندهزار ساله را ببینید سایه آن را درک می‌کنید و متوجه می‌شوید که چه معنایی دارد. ما زیر سایه سرو وجود استاد کاتوزیان قرار گرفته‌ایم و به همین بهانه، ویژه‌نامه‌ای تهیه شده که اولین شماره آن به نام استاد کاتوزیان مهر خورده است اما امیدواریم شماره‌های دیگر ویژه‌نامه را نیز نشر بدهیم.

خودی و غیرخودی نداریم!

رییس هیات‌مدیره انجمن صنفی طراحان گرافیک ایران در ادامه با اشاره به نسل جوان طراح گرافیک جویای کار، اظهار کرد: معدل سنی جمعیت انجمن ما رو به پیرسالی است، گرچه هنرمندان طراح بسیاری از دانشگاه‌ها فارغ التحصیل می‌شوند. نظام آموزشی و اداری ایران بسیار پیر و بیمار است و دانشجویان زورمند هنر با مفاهیم فرسوده بیمار می‌شوند. ما در جست‌وجوی معنای دیگری هستیم و حالا که جمعیت بسیار بزرگی از فارغ التحصیلان گرافیک بیرون آمده‌اند باید جمعیتی از آنها جذب شوند. از بخشی از این نیروی جوان خواسته شد تا در نمایشگاه «در جست‌وجوی نسل نو» اثر بدهند و بخشی از آثار پذیرفته شد و بخشی دیگر معترض بودند و به اعتقاد من باید اعتراض خود را مطرح کنند و این روند، درست است.

وی تصریح کرد: این هیات‌مدیره آمادگی دارد تمام توان دوستان جوان را به کار بگیرد و می‌خواهیم فرصت‌سازی کنیم و می خواهیم آنها نوجویی کنند. شما هویت پروژه امروز را ببینید که جوانان آن را ساختند. خودی و غیر خودی امروز دیگر جایی ندارد و این واژه‌ها شایسته کسی نیست.

کلهرنیا در پایان گفت: انجمن ما تا لبه نابودی رفت و حفاظت از آن کار بسیار سختی بود؛ هنوز خیلی از موارد مالی و اداری انجمن در دست هیات‌مدیره نیست. باور دارم با حضور شما، با چشم‌های شما که در طلب معنای امروز جمع شده‌اید، به مقصود می‌رسیم.

دخالت جوانان در فعالیت‌های جدی انجمن طراحان گرافیک

محمدرضا خاکساری دبیر هفته گرافیک ۱۴۰۳ نیز در ادامه مراسم شرح کوتاهی از این هفته ارایه کرد و گفت: مراسم گشایش هفته گرافیک با بزرگداشت استاد کامران کاتوزیان طراح برجسته و پیشرو در عرصه طراحی گرافیک در ایران ادامه پیدا می‌کند. از سایر برنامه‌های این هفته می‌توان به نمایشگاهی از آثار استاد کامران کاتوزیان و نمایشگاه «در جستجوی نسل نو» اشاره کرد که الان به صورت همزمان در نگارخانه‌های خانه هنرمندان ایران افتتاح می‌شود. همچنین، ۲ نشست با عنوان «رو در رو» به دبیری ابوذر محمدی و با ۲ موضوع «بسته‌بندی» و «دیزاین» در نظر گرفته شده است که روزهای پنجشنبه و جمعه ۱۳ و ۱۴ اردیبهشت در سالن شهناز خانه هنرمندان ایران برگزار خواهد شد.

وی تاکید کرد: اتفاقی که شاهد آن هستیم، نوعی تصمیم در کمیته‌ها به ویژه کمیته رویدادهای انجمن بود که تحقق پیدا کرد و این حرکت به سمتی سوق داده شد که شاهد هستیم. هیات‌مدیره و ساختار انجمن نیز در کنار آنها قرار گرفت تا محقق شود. هر چند مشکلات بسیاری وجود داشت اما حاصل آن برنامه‌های امروز است.

خاکساری گفت: هدف ما دخالت اعضای انجمن به ویژه اعضای جوان در فعالیت‌های جدی انجمن است و تصمیم داریم از جوانان حمایت و دامنه فعالیت را گسترده‌تر کنیم. اما نکته آخر اینکه باید از یکی از بزرگان انجمن که همیشه بر حسب توانایی‌شان به ما کمک کردند، تشکر کنیم و من از طرف خودم و هیات‌مدیره از استاد امراله فرهادی تشکر می‌کنم.

دبیر هفته گرافیک در ادامه از اعضایی که در برگزاری این هفته کمک حال بودند و شب و روز نداشتند، با دعوت روی صحنه و تشویق حاضران تشکر کرد.

در ادامه مراسم، فیلمی با عنوان «در ستایش ۷۰ سالگی کامران کاتوزیان» پخش شد که کاتوزریان به دوران زندگی حرفه‌ای خود و شکل‌گیری دفتر تبلیغاتی و طراحی گرافیک «آوانگارد» اشاره کرد و تنی چند از هنرمندان نیز درباره او سخن گفتند. آیدین آغداشلو در این فیلم درباره کامران کاتوزیان گفت: یکی از برجسته‌ترین شخصیت‌های فرهنگی هنری ۵۰ سال گذشته، کامران کاتوزیان است اما نمی‌دانم چرا آن‌چه که حقش بوده، تحقق نیافته است. او ابتدا نقاشی آوانگارد بود اما سپس بعد دیگری از خودش نشان داد و از دهه ۵۰ به بعد، وجه گرافیست کاتوزیان بر یک نقاش پیشتاز غلبه کرد.

مراسم افتتاحیه هفته گرافیک ایران با بزرگداشت کامران کاتوزیان به مناسبت ۷۰ سالگی این هنرمند ادامه پیدا کرد و پس از آن نیز نمایشگاه آثار کاتوزیان و نمایشگاه «در جست‌وجوی نسل نو» برگزار شد.

کد خبر 6089295

دیگر خبرها

  • خلیج‌ فارس امن‌ترین نقطه دریایی جهان است | اسکورت کشتی‌های تجاری ایران در آب‌های فرامرزی
  • انجام امور فرهنگی باید برعهده مردم باشد
  • نیروهای مسلح ایران دشمنان را به فرسودگی کشاندند
  • عملیات بیت المقدس نقطه عطف دفاع مقدس است
  • دفاع جوان کاشمری از ۳ دختر نوجوان در مقابل اراذل و اوباش
  • بزرگان پرسپولیس برابر آلومینیوم بزرگی نکردند/ خط دفاع هماهنگ نیست
  • دشمنان آگاهانه برای تجزیه ایران می‌جنگند
  • هفته گرافیک افتتاح شد/ دفاع تمام قد کلهرنیا از سیاست جدید انجمن
  • غیرت؛ دگرگونی عقلانی
  • اسپانیا ارسال مهمات به اوکراین را تائید کرد