Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-03@03:16:26 GMT

چرا هوس شیرینی می‌کنیم؟

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۱۵۵۵۹

چرا هوس شیرینی می‌کنیم؟

به گزارش همشهری آنلاین، ایرینا برژنایا، دارای تخصص تغذیه، متخصص گوارش در روسیه، در مصاحبه‌ای در خصوص علت هوس کردن شیرینی و شوری در افراد به گفتگو نشست.

ایرینا برژنایا در این خصوص می‌گوید: معمولاً مردم بیشتر از شوری به سمت شیرینی جلب می‌شوند و توضیحی برای این امر وجود دارد. همه چیز به سطح انرژی و نیاز به اطمینان از جریان سریع آن است، که می‌تواند با کربوهیدرات موجود در شیرینی، این کمبود انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی معتقد است اگر با داشتن یک رژیم غذایی ثابت و عدم وجود مشکلات تغذیه ای، فرد گاهی بخواهد شکلات بخورد مشکلی به وجود نمی‌آید. اما عدم خوردن غذای کافی و تمایل به شکلات مطلوب نیست.

این متخصص در ادامه افزود: شما ممکن است شیرینی را بعد از ورزش بدنی، بعد از فشار ذهنی بخواهید، زیرا مصرف گلوکز در این موارد بسیار زیاد است. بعلاوه، شما اغلب شکلات می‌خورید، زیرا حاوی سروتونین است، شکلات موجب ترشح این هورمون خلقی و در بهبود ذهن است.

این متخصص تغذیه افزود: هنگامی که ناگهان شوری می‌خواهید، شاید مشکلی در بدن شما بوجود امده باشد: اگر تمایل به خوردن شوری دارید، شاید رژیم غذایی فاقد سدیم باشد، زیرا بسیاری از مردم از نمک می‌ترسند و به نوعی رژیم خود را محدود می‌کنند. در موارد مشکلات کلیوی بهتر است از خوردن نمک پرهیز کنید.

پیش از این در خبرها آمده بود که شکر در اصل اعتیادآور هم هست، یعنی واقعا به این معنی است که هرچه بیشتر مصرف کنید، بیشتر می‌خواهید. شکر برای تحریک مرکز رضایت و لذت مغز از همان مسیرهای عصبی استفاده می‌کند که مواد مخدر استفاده می‌کنند و با این تحریک، مرکز رضایت مغز این سیگنال را ارسال می‌کند که بیشتر شیرینی بخورید.

اگر هر روز شکلات بخورید، چه اتفاقی در بدن شما می‌افتد؟

منبع: اسپوتنیک

کد خبر 603233 برچسب‌ها شکلات شیرینی‌جات تغذیه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شکلات شیرینی جات تغذیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۱۵۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از چند ماهگی به نوزاد ماست بدهیم ؟

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، نوزادان از شش ماهگی می‌توانند ماست را امتحان کنند. ماست یک راه مفید برای اطمینان از دریافت برخی از مواد مغذی مورد نیاز کودک شما است و تطبیق پذیری آن باعث می شود که زمینه مناسبی برای معرفی میوه ها و سبزیجاتی باشد که برای تمام عمر از آنها لذت خواهند برد.

ماست، پروتئین و مواد مغذی ضروری مانند کلسیم برای ساخت استخوان‌ها و ماهیچه‌های قوی، «روی» برای حمایت از رشد و عملکرد سیستم ایمنی بدن و «ب ۱۲» برای رشد مغز و تولید گلبول‌های قرمز سالم را دارد. ماست، بافت لطیفی دارد و برای کسانی که برای اولین‌بار این ماده غذایی را تجربه می‌کنند به‌راحتی پذیرفته می‌شود. ماست به دلیل فرآیند تخمیری که طی می‌کند، کیفیت خوبی دارد. بیشتر ماست‌ها با کشت‌های زنده و فعال تهیه می‌شوند، بنابراین پروبیوتیک‌ها (باکتری‌های خوب) را برای سلامت دستگاه گوارش فراهم می‌کنند.

در شش ماهگی، شیر مادر و در شرایط خاص شیر خشک همچنان منبع اصلی تغذیه کودک هستند و این در طول سال اول زندگی او نیز خواهد بود و سپس آماده می‌شوند تا از غذاهای دیگری مانند ماست لذت ببرند. در شش ماه اول زندگی، شیر مادر یا شیر خشک غنی شده با آهن باید تنها منبع تغذیه کودک به حساب می‌آید.

۳ ایده برای صبحانه که کودکان آنها را دوست خواهند داشت

بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، ماست ساده، بهترین انتخاب برای کودک است، زیرا در عین حال سرشار از مواد مغذی و فاقد قندهای افزوده است و می‌تواند پایه و اساس ماجراجویی طعم عالی بعدی کودک باشد.

افزودن میوه‌ها یا سبزیجات پوره شده به ماست ساده یک راه جذاب و مناسب برای معرفی طعم‌ها است؛ هلو یا موز پوره شده را برای یک تجربه شیرین با ماست مخلوط کنید. همچنین برای یک غذای خوش طعم، سیب زمینی شیرین پوره شده را با ماست مخلوط کنید. ماست را با منبع پروتئین دیگری مانند پوره مرغ یا لوبیا جفت کنید.

از ۱۲ تا ۲۳ ماهگی، کودک در حال رشد شما می‌تواند مصرف لبنیات را تا مجموع دو وعده در روز افزایش دهد. این می‌تواند ترکیبی از شیر گاو، ماست و پنیر باشد. با پزشک اطفال خود در مورد اینکه چه زمانی و چه مقدار غذا باید به کودک خود برای رشد و تکامل سالم معرفی کنید، مشورت کنید.

کد خبر 848657 برچسب‌ها خبر مهم کودکان تغذیه

دیگر خبرها

  • ۷ سوغاتی خوشمزه زنجان که باید حتماً امتحان کنید
  • از چند ماهگی به نوزاد ماست بدهیم ؟
  • کودکان زیادی بر اثر سو تغذیه در غزه جان باختند
  • ببینید| رازهای نگفته فرشته از زبان پردیس؛ چرا از گرفتن سیمرغ شاد نبود؟ رازگشایی از ملاقات شرعی تا آش و شکلات!
  • کودک از چه سنی می‌تواند ماست بخورد؟
  • در انتظار روزهای خوب برای«زهره» اصلی ترین آبریز کشور
  • شکلات های مخصوص المپیک تولید شد + نحوه تولید | ویدئو
  • «نان کامل» چه نانی است؟
  • عکس/ رونمایی از شکلات بازی‌های المپیک پاریس
  • تخصیص ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای طرح تغذیه مصنوعی بندان