Web Analytics Made Easy - Statcounter

در رویداد آنلاین «دوشنبه‌های استارت‌آپی» که با هدف جذب سرمایه در حوزه فین‌تک با حضور هفت استارت‌آپ‌ برگزار شد، این استارت‌آپ‌ها ویژگی‌های محصول و مدل کسب و کار و نیازهای سرمایه‌گذاری خود را به سرمایه‌گذاران حاضر و وبیناری رویداد ارائه کردند.

به گزارش ایسنا، اولین تیم متقاضی سرمایه در رویداد جذب سرمایه در حوزه فین‌تک استارت‌آپی بود که برای سامانه‌های مبتنی بر هوش مصنوعی (بلاکچین) محصول خود را معرفی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرمایه مورد تقاضای این استارت‌آپ یک میلیارد تومان در ازای ۳۰ درصد از سهام بود. این محصول با تحلیل بهینه اطلاعات، ریسک‌های مدیریت نقدینگی را کاهش داده و نقش بسزایی در افزایش سود سرمایه دارد.

دومین تیم متقاضی سرمایه در رویداد جذب سرمایه در حوزه فین‌تک استارت‌آپی بود که برای صندوق سرمایه‌گذاری مشترک الگوریتمیک در بازار جهانی محصول خود را معرفی کرد. سرمایه مورد تقاضای این استارت‌آپ ۷۰ هزار دلار در ازای ۲۰ درصد سهام است. ویژگی منحصربه‌فرد این محصول سرمایه‌گذاری در مدیریت و کنترل ریسک است.

سومین تیم متقاضی سرمایه در این رویداد استارت‌آپی بود که برای ارائه خدمات مالی پرداخت محصول خود را معرفی کرد. سرمایه مورد تقاضای این استارت‌آپ  ۱.۵ میلیارد تومان در ازای ۳۰ درصد از سهام است. ویژگی منحصربه‌فرد این محصول درگاه متناسب با نیاز کاربر، پرداخت در محل، کارت بانکی مخصوص تیپول و امکان پرداخت قسطی است.

چهارمین تیم متقاضی سرمایه در رویداد جذب سرمایه در حوزه فین‌تک استارت‌آپی بود که برای سامانه تحلیل بازار بورس و بازارهای جهانی محصول خود را معرفی کرد. سرمایه مورد تقاضای این استارت‌آپ ۹۰۰ میلیون تومان در ازای ۱۵ درصد از سهام است. ویژگی منحصربه‌فرد این محصول نمایش کلیه سهام با توجه به آخرین قیمت معامله شده، نمایش نمودار الگوریتمی در بازه ۳ و ۶ ماهه، درصد قدرت خرید و فروش بر اساس ابزارهای تکنیکالی و بررسی گزارش‎‌های فصلی هر سهم از طریق سایت کدال است.

پنجمین تیم متقاضی سرمایه استارت‌آپی بود که برای تعاونی آنلاین خدمات رفاهی کارکنان محصول خود را معرفی کرد. سرمایه مورد تقاضای این استارت‌آپ  ۲.۵ میلیارد تومان در ازای ۱۵ تا ۲۰ درصد از سهام است. این محصول یک پلتفرم ارائه خدمات رفاهی از جمله فروش اقساطی کالا و خدمات با استفاده از اعتبار حقوقی و با تکیه بر پتانسیل تقاضای کارکنان است.

ششمین تیم متقاضی سرمایه در این رویداد استارت‌آپی بود که برای اپلیکیشن سفارش‌گیری و پرداخت اشتراکی محصول خود را معرفی کرد. سرمایه مورد تقاضای این استارت‌آپ  ۵۰۰ میلیون تومان در ازای ۱۰ درصد از سهام است. ویژگی منحصربه‌فرد این محصول سیستم پرداخت، ثبت سفارش، حسابداری و مدیریت ارتباط با مشتری، جمع‌آوری اطلاعات مشتریان به صورت سیستماتیک، منوی دیجیتال، ویترین آنلاین و سیستم ثبت سفارش و پرداخت برای کسب و کارهای اینستاگرامی است.

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، هفتمین تیم متقاضی سرمایه در رویداد جذب سرمایه در حوزه فین‌تک استارت‌آپی بود که برای تسهیل دسترسی به ابزارهای مالی و مدیریت سرمایه محصول خود را معرفی کرد. سرمایه مورد تقاضای این استارت‌آپ  ۲.۵ میلیارد تومان است. این محصول بر اساس سطح ریسک‌پذیری، اهداف و مدت سرمایه‌گذاری، ترکیبی از دارایی‌های سهام، طلا و اوراق بدهی را به کاربر پیشنهاد می‌دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مدیریت نقدینگی سرمايه صندوق نوآوری و شکوفایی بلاک چین محصول خود را معرفی درصد از سهام میلیارد تومان تومان در ازای سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۱۶۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریسک سرمایه گذاری از طریق برات الکترونیکی صفر است

رحمت الله  اکرمی رئیس سازمان خزانه داری کل کشور در مراسم آیین رونمایی از برات الکترونیکی  با  بیان اینکه  ادر تامین سرمایه در گردش  و در تخصیص کارآمد و کارهای تامین وتولید  باید درست عمل کنیم تا شاهد رشد اقتصادی و ثبات اقتصادی در کشور باشیم گفت : راه اندازی  برات الکترونیکی   توجه به مدیریت ریسک است چراکه دائما در حال رصد بوده و زمینه ساز حذف  نقش های  واسط  می شود و تماس حلقه های ریسک را کاهش می دهد.

 اکرمی بیان کرد: در روش سنتی بنگاه های  اقتصادی خود جداگانه اقدام به  تسهیلات می کردند اما در روش جدید تمامی بانک ها  یکپارچه  و در قالب روش سنتی و روش جدید فعالیت می‌کنند.

رئیس خزانه داری کل کشور افزود: زمانی که یک خزانه داری برات توزیع می‌کند به معنای  آن است هیچ ریسکی وجودندارد. و در  بهمن ماه سال  ۱۴۰۰ که بحث سفته وبرات را رونمایی کرده بودیم هدف ما با بانک مرکزی  آن است که بتوانیم کارآمد در بحث تولید باشیم.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی اقتصاد و انرژی

دیگر خبرها

  • اعضای هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه نویسی منصوب شدند
  • چگونه سود 33 درصدی بانکی دریافت کنیم؟
  • هیئت انتخاب رویداد استارت‌آپی فیلمنامه‌نویسی مشخص شدند
  • ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در استیج اینوتکس بررسی می شود
  • مدیریت سرمایه در فارکس چیست؟ معرفی ۳ استراتژی پولساز
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد ؟
  • ریسک سرمایه گذاری از طریق برات الکترونیکی صفر است
  • نقش کلیدی صندوق‌های سرمایه گذاری بازار سرمایه در جمع‌آوری نقدینگی‌های بلاتکلیف
  • چرا شرکت‌ها مشکل تامین مالی دارند؟