Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-03@03:24:56 GMT

تبدیل فضای بی دفاع شهری به بوستان محلی

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۱۷۱۷۹

تبدیل فضای بی دفاع شهری به بوستان محلی

شهردار منطقه ۶ تهران از احداث و بهره‌برداری بیست‌ودومین بوستان محله‌ای در پشت دیواره ابتدای اتوبان مدرس خبر داد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، تورج فرهادی گفت: در پشت دیواره ابتدای اتوبان مدرس، فضایی وجود داشت که از ابتدای احداث این اتوبان به صورت بدون استفاده رها شده بود و به مرور زمان به محل پارک خودرو‌ها و به نوعی فضای بی‌دفاع شهری تبدیل شده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه این فضای بی‌دفاع شهری مشرف به انتهای کوچه ۱۱ خیابان سرافراز و منازل مسکونی شهروندان بود، افزود: در پی درخواست شهروندان و ساکنین انتهای این کوچه که بخاطر تراکم خودرو‌هایی که در فضای بی‌دفاع انتهای کوچه پارک می‌کردند، به مشکل برخورده بودند، احداث یک بوستان محله‌ای در این فضا در دستور کار قرار گرفت.

فرهادی افزود: بوستان‌های با مساحت کمتر از ۱۰۰۰ مترمربع حتی اگر المان‌های بوستان‌های بزرگ را هم داشته باشند، بوستان در مقیاس محله‌ای محسوب می‌شوند. بوستان جدید محله‌ای که به منظور کارآمد سازی یک قطعه زمین رهاشده احداث شد، در واقع بیست و دومین بوستان محله‌ای سطح منطقه شش است.

وی خاطرنشان کرد: اجرای پروژه‌های کوچک‌مقیاس با مشارکت شهروندان در فضا‌های موجود سطح منطقه، باعث می‌شود تا حل شدن مشکلی از مسائل مبتلابه شهروندان در سطح محله‌ها برای آن‌ها ملموس باشد.

فرهادی با بیان اینکه ناحیه ۶ منطقه شش تهران با هشت بوستان محله‌ای دارای بیشترین تعداد این بوستان‌ها است، تصریح کرد: شهرداران نواحی شش‌گانه بخصوص نواحی که تعداد بوستان‌های محله‌ای در آن‌ها کم است، مامور شده‌اند تا نسبت به شناسایی زمین‌های رهاشده یا بلاصاحب و طی مراحل قانونی برای تبدیل آن‌ها به فضای سبز جهت ایجاد منفعت عمومی برای شهروندان و اهالی محل، اقدام کنند.

بهنام مهرپسند شهردار ناحیه ۳ این منطقه نیز عنوان کرد: با احداث بوستان محله‌ای جدید در این ناحیه پرتردد تهران، تعداد بوستان‌های سطح ناحیه به چهار بوستان رسیده است.

وی افزود: چند نام پیشنهادی برای این بوستان تازه احداث شده در نظر گرفته‌ایم که نام‌های پیشنهادی به شورای اسلامی شهر تهران ارسال می‌شود تا نامگذاری آن رسماً صورت گیرد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فضای شهری اتوبان مدرس پارک خودرو بوستان محله ای فضای بی دفاع بوستان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۱۷۱۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود دسترسی محلی مناطق ۲ و ۴ با احداث تقاطع غیرهمسطح پل نیک‌اندیش

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم گفت: تکمیل و احداث پروژه تقاطع غیرهمسطح نیک‌اندیش سبب بهبود دسترسی محلی میان مناطق ۲ و ۴ شهری قم خواهد شد.

عباس حلوایی‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم در خصوص عملیات عمرانی پروژه تقاطع غیر همسطح بلوار صدوقی و محور فردوسی اظهار کرد: این طرح از آن پروژه‌هایی است که طراحی آن به شکل سه سطح و با توجه به تصمیمات شورای ترافیکی استان گرفته شد و در حال حاضر ساخت روگذر به عنوان اولویت اول در نظر گرفته شده است.

وی با اشاره به اینکه در این پروژه حدود ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی حاصل شده و مبلغ قرارداد ۱۶۰ میلیارد است، افزود: معارضاتی در این تقاطع وجود داشت که مربوط به بحث تأسیسات و مسائل ملکی بود، به لطف خداوند بیش از ۹۰ درصد این معارضات رفع شد و تنها مسئله وجود یک لوله گاز باقی مانده است.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم خاطرنشان کرد: چنانچه این مسئله نیز حل شود تمام ستون‌ها علم می‌شود و عرشه سمت فردوسی تکمیل خواهد شد تا در نیمه اول سال جاری به پایان برسد.

حلوایی‌زاده اضافه کرد: پروژه بعدی تقاطع غیرهمسطح پل نیک‌اندیش است که موجب ارتباط بهتر بین مناطق ۲ و ۴ است.

وی با اشاره به اینکه تقاطع نیک‌اندیش پیشرفت فیزیکی ۳۳ درصدی دارد، تاکید کرد: مبلغ اولیه قرارداد ۱۰۰ میلیارد تومان بوده است و همه در تلاش هستند تا در سال جاری به بهره‌برداری برسد و دسترسی‌های محلی میان این دو منطقه شهری قم بهتر شود.

معاون فنی و عمرانی شهرداری قم ادامه داد: این پروژه یک پل روگذر است که از بلوار سردار سلیمانی عبور و در سمت منطقه دو نشست می‌کند.

حلوایی‌زاده گفت: عرشه‌سازی در سمت قمرود شمالی صورت گرفته است و اگر به نتیجه برسد در سمت بلوار سردار سلیمانی مدتی انسداد ترافیکی ایجاد می‌شود تا ستون‌ها تعبیه شود.

وی افزود: انجام این پروژه در زمان بروز سیل نیز مشکلی ندارد و مجوزهای لازم از شرکت آب منطقه‌ای را کسب کرده است؛ ساخت این پل مورد تاکید این شرکت برای عبور بهتر سیلاب است.

کد خبر 749829

دیگر خبرها

  • جزئیات پروژه چهارباغ/ فاز نخست تیرماه افتتاح می‌شود
  • بهبود دسترسی محلی مناطق ۲ و ۴ با احداث تقاطع غیرهمسطح پل نیک‌اندیش
  • احداث بوستان «کرامت» نیازمند بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار است
  • ساخت پارکینگ‌های محلی منطقه‌ای و ارتقاء ایمنی شهروندان در دستور کار شهرداری منطقه۱۶ باشد
  • چهار هزار میلیارد ریال صرف احداث طرح های جمع آوری آبهای سطحی و ساماندهی آبگرفتگی معابر کرج شده است.
  • احداث ۸ بوستان محلی با ۱۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار
  • احداث بوستان ۲۲۰۰۰ متری در منطقه ۱۶
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان
  • شهرداری در حوزه بافت فرسوده چه کرد؟
  • کوتاهی دستگاه‌های خدمات‌رسان مدیریت شهری را ضعیف جلوه می‌دهد