Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی فریورمحسنی و پروانه خداوردی زوج کارآفرین استان مرکزی هستند که زندگی در کانادا را رها کرده و به دیار اجدادی خود یعنی ساروق بازگشتند تا کارآفرینی و اشتغال‌زایی کنند.

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛مهدی فریور محسنی و پروانه خداوردی زوج کارآفرین استان مرکزی هستند که زندگی در کانادا را رها کرده و به دیار اجدادی خود یعنی ساروق بازگشتند تا کارآفرینی و اشتغال‌زایی کنند و سهمی در تولید داخلی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این زوج از سال ۹۲ کار احداث مزرعه گل محمدی و کارگاه گلاب‌گیری و عرقیجات را در شهر ساروق آغاز کرده‌اند و اکنون علاوه بر گلاب، ۳۲ نوع عرقیجات گیاهان معطر و دارویی و ۱۵ نوع اسانس طبیعی تولید می‌کنند. خداوردی بیان کرد: بنده و همسرم به کاشت گل علاقه زیادی داشتیم، همسرم به دنبال صرفه جویی در مصرف آب کشاورزی بود و به این نتیجه رسید که باید تغییر کشت دهیم و بهترین گزینه نیز گل محمدی بود چون هم آب کمی مصرف می‌کند و هم ارزآوری دارد. برای آشنایی با شیوه کشت در کاشان آموزش دیدیم و کاشت این گل را در ساروق شروع کردیم. این بانوی کار آفرین افزود: در ابتدای کار هیچیک از بانوان ساروق به ما کمک نمی‌کردند بنابراین به تنهایی تمام گل‌ها را کاشتم، بعد از مدتی به سایر کشاورزان هم پیشنهاد کاشت گل محمدی را دادیم اما ترس از بازار فروش داشتند، بنابراین ضمانت کردیم تمام محصول را خودمان می‌خریم. خداوردی ادامه داد: در حال حاضر ۶ هکتار مزرعه گل محمدی داریم تک تک بوته‌های گل را خودم کاشتم، سال گذشته از ۴ و نیم هکتار زمین ۱۰ تن گل برداشت کردیم و علاوه بر گل محمدی، گیاهان زیادی می‌کاریم و تکثیر می‌کنیم و به شاهرود، بیرجند، اصفهان و دیگر مناطق کشور صادرات گل خشک داریم. گفتنی است در فصل برداشت روزانه ۳۰ کارگر در این مزرعه مشغول به کار هستند و حدود ۵۰۰ کیلو گل برداشت می‌کنند.

منبع: دانا

کلیدواژه: گل محمدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۱۸۳۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام‌ جمعه کرمانشاه گفت: کارآفرین و کارگر، دو بال حرکت اقتصاد و تولید هستند و در اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی به جایگاه این دو در عرصه تولید، توجه واقعی دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری _شنبه هشتم فروردین_ در دیدار با مدیرکل و معاونان اداره کل کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان و جمعی از کارگران و کارفرمایان نمونه با اشاره به اینکه جامعه ما حکم یک خانواده را دارد که هرکدام از ما در عرصه‌های مختلف مشغول ایفای نقش برای اعتلای آن هستیم، اظهار کرد: خانواده‌ای هستیم که از سوی مستکبران عالم تحت تحریم بی‌سابقه‌ای قرار گرفته‌ایم.

وی با بیان اینکه به فضل خدا و اتکا به نیروی انسانی خودمان کار را شروع کردیم و امروز تبدیل به یکی از قدرت‌های اقتصادی منطقه شده‌ایم، افزود: تنها کشوری هستیم که پرچم توحید، آزادگی و استقلال را در دنیا بلند کرده‌ایم، تحت تأثیر نظام فاسد سرمایه‌داری قرار نگرفتیم و باعزت روی پای خودمان ایستاده‌ایم.

امام جمعه کرمانشاه با تاکید بر اینکه خداوند متعال اراده فرموده است که این انقلاب و این ملت را زمینه‌ساز ظهور منجی عالم بشریت قرار دهد، خاطرنشان کرد: امروز پیام انقلاب اسلامی عالم‌گیر شده است و آمریکای مستکبر که از اوایل انقلاب تحریم را علیه ما شروع کرد، در کشورش مبتلابه خیزش عمومی در همه اقشار جامعه به ویژه دانشگاه‌ها شده است.

حجت‌الاسلام غفوری لحظه‌لحظه تلاش‌ها و کوشش‌هایی که در عرصه کارگری و کارفرمایی در سال‌های بعد از انقلاب صورت گرفته است را عبادت دانست و ادامه داد: دنیا به نیروی کار و کارگر به چشم یک ابزار نگاه می‌کند و تا حدی برای او احترام قائل می‌شود که منافع نظام سرمایه‌داری را تأمین کند، اما در اسلام و نظام مقدس جمهوری اسلامی به نیروی انسانی به‌عنوان زیربنا و اساس کار نگاه می‌شود و به شخصیت، کرامت انسانی جایگاه او در عرصه تولید، توجهی واقعی می‌شود.

وی اضافه کرد: کارآفرین و کارگر، دو بال حرکت اقتصاد و تولید هستند که اگر باهم حرکت کنند، پرواز شکل می‌گیرد. دلسوزی این دو مجموعه برای یکدیگر، اوج اعتلای این ملت است.

امام جمعه کرمانشاه با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری (مدظله‌) در بحث جهش تولید که در هر منطقه و هر استانی لازم است مسئولان بررسی کنند که با توجه به اقتضائات منطقه، چه اقداماتی انجام شود تا جهش تولید شکل بگیرد، عنوان کرد: نیاز است مسئولان استان با توجه به زیست‌بوم استان کرمانشاه برای اقتضائات نیروی انسانی و سرمایه‌های خدادادی که در این استان وجود دارد، هم‌فکری کنند تا هم رونق اقتصادی را به ارمغان بیاورد و هم نرخ بیکاری را به صفر برساند.

حجت‌الاسلام غفوری با اشاره به لزوم تسریع و تسهیل کار تولیدکنندگان، تأکید کرد: موارد متعددی از تولیدکنندگان را ملاقات کردم که از موانع موجود در بروکراسی اداری گلایه‌مند بودند؛ بنابراین بنده در ابتدای سال، در خطبه‌های نماز جمعه، به مسئولان تأکید کردم در صورتی که یکی از مسئولان در ادارات برای تولید کننده و روند تولید مشکلی ایجاد کند، بنده در نماز جمعه او را به مردم معرفی خواهم کرد.

کد خبر 748579

دیگر خبرها

  • کارآفرین و کارگر ۲ بال حرکت اقتصاد و تولید هستند
  • روز مزرعه دانه های روغنی در لرستان
  • واکنش ماسک به وعده «پیروزی» اوکراین
  • ۱۳ مزرعه غیر فعال تولید مرغ مادر آرین احیا می‌شود
  • حال خوب| برآورده شدن آرزوی دختر کارآفرین
  • «چرم دوزی» اشتغال کهن برای نسل نو
  • (ویدئو) کاشت نهال به‌جای درختان قطع شده در جنگل‌های هیرکانی
  • راه‌اندازی بزرگ‌ترین مزرعه بادی فراساحلی بریتانیا
  • علت گرانی شدید قیمت پیاز مشخص شد / پیاز در مزرعه چه قیمتی دارد؟
  • بزرگترین مزرعه پرورش ماهی در مشگین شهر احداث می شود