Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-27@04:26:44 GMT

بیمه تکمیلی؛ سرعت‌گیر نسخه پیچی الکترونیکی

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۱۸۸۳۷

بیمه تکمیلی؛ سرعت‌گیر نسخه پیچی الکترونیکی

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، در راستای اجرای این طرح ملی که در برنامه ششم توسعه گنجانده شده و جزو قوانین مجلس بشمار می رود و برای آن بودجه هم تعریف شده علاوه بر همراهی مردم و پزشکان به همراهی سایر مجموعه‌ها مانند بیمه‌های تکمیلی نیاز است. همراهی‌ای که به گفته مدیر کل بیمه سامت استان در خراسان جنوبی آن طور که باید و شاید وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اربابی با اعلام اینکه همراهی مردم و پزشکان در اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیک در شرایط کرونایی موجود، سبب کاهش چالش‌ها در این طرح شده است،گفت: با این وجود بیمه‌های  تکمیلی نه تنها خودشان را با اجرای این طرح ملی هماهنگ نکرده‌اند بلکه کار ما را دو برابر هم کرده‌اند.

وی ادامه داد: بیمه‌های تکمیلی از بیمه شدگان درخواست فاکتورهای کاغذی با مهر و امضا می‌کنند و این در حالی است که نسخه‌نویسی کاغذی در حال حذف شدن است.

بیمه سلامت به نقطه خوبی در اجرای نسخه نویسی الکترونیک رسیده است

وی خواستار هماهنگی بیشتر چنین مجموعه‌های با بیمه سلامت برای اجرای این طرح شد و افزود: بیمه سلامت به نقطه خیلی خوبی در اجرای این طرح رسیده است.

اربابی از پیشرفت ۸۵ درصدی اجرای نسخه نویسی الکترونیک در بخش خصوصی و پیشرفت ۴۰ درصدی آن در بخش دولتی و دانشگاهی خبر داد و گفت: جامعه پزشکی و مردم در خراسان‌جنوبی کمک خیلی خوبی در راستای اجرای این طرح داشته اند که شایسته قدردانی است 

افزایش پوشش نسخه نویسی الکترونیک تا ۸۰ درصد بخش دولتی طی دو ماه آینده

وی از افزایش پوشش نسخه‌نویسی الکترونیک ظرف یکی دو ماه آینده در بخش دولتی خبر داد و بیان کرد: با توجه به شیوع کرونا برای جلوگیری از آمدن فشار روانی بر بیمه شدگان و پزشکان تلاش شده سخت‌گیری زیادی در اجرای طرح نشود ولی در عین حال اجرای آن با درایت صورت گرفته و دچار توقف هم نشده است.

وی با بیان اینکه خراسان جنوبی جزو ۱۰ استان برتر کشور در اجرای نسخه نویسی الکترونیک است، ادامه داد: طی دو سه ماه آینده خراسان‌جنوبی جزو ۵ استان برتر قرار خواهد گرفت.

مدیرکل بیمه سامت خراسان جنوبی گفت: برنامه کاهش کاربرد و حذف تدریجی دفترچه های درمانی سازمان بیمه سامت از اردیبهشت ماه 1400 اجرایی شده است.

عدم چاپ دفترچه های روستایی و عشایری از خرداد ماه

مدیرکل بیمه سلامت استان ادامه داد: مطابق با برنامه سازمانی، در گام‌های بعدی نیز چاپ دفاتر بیمه سلامت در صندوق بیمه روستائیان و عشایر از ابتدای خردادماه و سایر صندوق‌های بیمه‌ای سازمان بیمه سلامت از ابتدای تیرماه سال جاری متوقف خواهد شد و این بیمه شدگان نیز با داشتن کد ملی می‌توانند از خدمات مورد نیاز خود از طریق نسخه نویسی الکترونیکی بهره‌مند شوند.

وی افزود: استفاده از اوراق موجود در دفاتر بیمه در صورت داشتن اعتبار، تا آبان ماه سال جاری مقدور خواهد بود و پس از آن خدمات فقط به صورت درج نسخه الکترونیک قابل ارائه خواهد بود.

اربابی تصریح کرد: بیمه شدگان عزیز بدانند که برای دریافت خدمات سطح یک روستائی و خدمات بستری افراد تحت پوشش سایر صندوق‌های بیمه‌ای سازمان بیمه سامت، نیازی به همراه داشتن دفترچه بیمه سلامت نیست و صرفاً با داشتن کارت ملی، امکان دریافت تمامی خدمات درمانی مورد تعهد این سازمان وجود دارد.

وی تاکید کرد: با توجه به اجرای برنامه نسخه نویسی و نسخه پیچی الکترونیک، کلیه پزشکان در مطب‌ها، درمانگاه‌ها و بیمارستان‌ها ملزم به تجویز الکترونیکی دارو و خدمات می‌باشند.

انتهای پیام/۶۷۰۱۵

 

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمه تکمیلی خراسان جنوبی دفترچه های بیمه نسخه نویسی الکترونیک اجرای این طرح خراسان جنوبی بیمه سلامت بیمه شدگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۱۸۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۰۰درصدی مرحله اول طرح تکمیلی فلج اطفال در نیشابور

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: مرحله اول طرح واکسیناسیون طرح تکمیلی فلج اطفال در دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با پوشش ۱۰۰درصدی جمعیت هدف کودکان زیر ۵ سال اجرا شد.
حامد جزجلالیان افزود: با توجه به اینکه بیماری فلج اطفال در کشور‌های همسایه به‌خصوص همسایگان شرقی، به‌صورت اپیدمی درآمده است و از طرفی جابه‌جایی‌های جمعیتی، شهروندان نیشابوری نیز در معرض خطر ورود ویروس فلج اطفال هستند.

وی گفت: در مرحله اول طرح واکسیناسیون تکمیلی که ۲ تا ۴ اردیبهشت‌ماه اجرا شد، ۱۱۸ کودک نیشابوری و ۹۰ کودک غیرایرانی زیر ۵ سال علیه این بیماری واکسینه شدند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی نیشابور، گفت: اجرای عملیات تکمیلی واکسیناسیون خانه به خانه فلج اطفال را ۱۴ تیم عملیاتی در مناطق به‌صورت تیم‌های سیار و بیش از ۳۰ مرکز خدمات جامع سلامت دارای جمعیت اتباع به‌عهده داشتند.

جزجلالیان افزود: مرحله دوم طرح تکمیلی واکسیناسیون فلج اطفال از ۳۰ اردیبهشت‌ تا اول خرداد در نیشابور اجرا خواهد شد.

 

دیگر خبرها

  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر هفت سال سن
  • اجرای ۱۰۰درصدی مرحله اول طرح تکمیلی فلج اطفال در نیشابور
  • اتصال نسخه الکترونیک به بیمه‌های تکمیلی تا یک ماه دیگر
  • برگزارنشدن الکترونیکی دور دوم انتخابات مجلس در ورامین
  • اجرای طرح پوشش بیمه‌ای رایگان برای کودکان زیر ۷ سال در کرمانشاه
  • (ویدیو) علت تأخیر در پرداخت الکترونیکی بیمه‌های تکمیلی
  • برگزاری انتخابات الکترونیک در خرم‌آباد و چگنی
  • تمدید نام نویسی بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری
  • مرحله دوم انتخابات مجلس در ۸ حوزه به صورت تمام الکترونیک برگزار می‌شود