Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سه شنبه ایرنا از خبرگزاری کوبا، ‌طبق مطالعات انجام شده از سوی برخی نهادهای بین المللی و آژانس های سازمان ملل، آن دسته از افرادی که توانایی تامین نیازهای اولیه غذایی خود را ندارند به طور فزاینده در مکزیک (۱۸.۳ درصد)، هندوراس (۲۶.۱ درصد) و اکوادور (۱۲.۸ درصد) گزارش شده است؛ شاخصی که سال گذشته (۲۰۲۰) به دلیل تبعات همه گیری افزایش چشمگیری یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بنابر اعلام کمیسیون اقتصادی سازمان ملل در حوزه آمریکای لاتین و کارائیب (CEPAL) با مقایسه آمار دو دهه اخیر، فقر شدید در سال ۲۰۲۰ به حدی رسید که طبق مقایسه آماری دو دهه در ۱۲ سال و ۲۰ سال اخیر مشاهده نشده است. همزمان با آن، شاخص های نابرابرری و نرخ اشتغال و مشارکت کار به ویژه درمیان زنان به شدت کاهش یافته است.

همه این عوامل ناشی از پاندمی کووید-۱۹ و با وجود تصویب بسته های حمایتی اضطراری دولت ها برای مهار همه گیری، کشورهای آمریکای لاتین را گرفتار تبعات سنگینی کرده است.

همانطور که قابل پیش بینی بود، در اغلب این کشورها، افزایش بدهی به دلیل تزریق بودجه اضطراری در بخش بهداشت و ارائه کمک های مستقیم به خانواده های آسیب دیده و بخش های صنعتی متاثر از رکود اقتصادی، باعث کاهش فعالیت اقتصادی ۷.۷ درصدی در سال ۲۰۲۰ شد.

همچنین اتفاق مشابهی در بازار کار رخ داد؛ نرخ بیکاری که اصلی ترین عامل فقر محسوب می شود، با افزایش ۲.۶ درصدی و با خروج بخش قابل توجهی از نیروی کار، به ۱۰.۷ درصد نسبت به سال قبلی خود در ۲۰۱۹ رسید.

در همین راستا، از آنجا که امکان دورکاری برای بسیاری از مشاغل وجود نداشت، تنها ۲۱.۳ درصد افراد شاغل در منطقه آمریکای لاتین توانستند از این طریق به کار خود ادامه دهند.

طبق پژوهش صورت گرفته، ‌بیشترین میزان بیکاری در کشورهای پرو (با ۳۹.۵ درصد) آرژانتین ( ۲۰.۹ درصد) کلمبیا (۲۱.۸ درصد) کاستاریکا (۲۰.۱ درصد) و و در فقیرترین خانوارها گزارش شده که کار غیررسمی در آنها غالب بوده است.

به گزارش سازمان بهداشت پان آمریکن (OPS) آمریکای لاتین و کارائیب با بالاترین سرانه مرگ‌ومیر در اثر ابتلا به کووید-۱۹ در جهان که در ماه می (اردیبهشت- خرداد) بدترین داده‌ها از موارد فوت کرونا در جهان را ثبت کرده است؛  این منطقه با ۸.۴ درصد جمعیت جهان، ۳۱ درصد از آمار مرگ و میر کووید-۱۹ در جهان در ماه می (اردیبهشت- خرداد) را به خود اختصاص داد.

براساس تارنمای آماری وُردو میترز، تا ۲۳ می (دوم خرداد) بیش از ۳۱ میلیون و ۸۴۶ هزار نفر در آمریکای لاتین و کارائیب به ویروس کرونا مبتلا شده و افزون بر یک میلیون و هفت هزار نفر در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

برچسب‌ها کرونا فقر آمریکای لاتین نرخ بیکاری نرخ اشتغال

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کرونا فقر آمریکای لاتین کرونا فقر آمریکای لاتین نرخ بیکاری نرخ اشتغال اخبار کنکور آمریکای لاتین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۱۹۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ده‌روسی: از سری آ و لیگ اروپا دست نمی‌کشیم!

به گزارش "ورزش سه"، رم یکشنبه شب در چارچوب رقابت‌های هفته سی و پنجم سری آ ایتالیا باید در ورزشگاه خانگی‌اش روبروی یوونتوس به میدان برود و امیدوار است که بتواند سه امتیاز مهم این بازی را به دست آورد.

جالوروسی در حال حاضر با 59 امتیاز در جایگاه پنجم جدول رده‌بندی قرار دارد و بازیکنان این تیم در تلاش هستند که بتوانند فاصله‌شان با آتالانتا را کم کنند و سهمیه حضور در رقابت‌های لیگ قهرمانان اروپا در فصل آینده را به دست آورند.

ده‌روسی در نشست خبری پیش از این بازی در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت:« امروز تحلیل بیشتری از شرایط فیزیکی بازیکنان خواهیم داشت. مشکلات کوچکی وجود دارد که از روز پنجشنبه همراه ما بوده‌اند. اما ما تیمی منسجم هستیم و در طول سال‌های مسیرهای طولانی در اروپا را پشت سر گذاشته‌ایم. حالا باید چند بازی بزرگ دیگر برگزار کنیم. امروز مسائل را با دقت بیشتری تحلیل خواهیم کرد اما هیچ مصدومیت جدی‌ای وجود ندارد.»

او درباره شرایط سخت مکس آلگری در یوونتوس گفت:« او با آرامش با ما روبرو شد و باعث شد که فوتبال ایتالیا از نو ساخته شود و همیشه این تیم را در بالاترین سطح مدیریت کرد. احساس همدردی بسیاری با او دارم چون با پدرم بازی کرده است. نتیجه محور یا سیستم محور مهفومی است که عملا وجود ندارد.

من دوست ندارم درباره این موضوع صحبت کنم. مورینیو، آنچلوتی و آلگری در بالاترین سطح مربیگری کرده‌اند. یووه تیمی است که دوران خوبی نداشته اما ما می‌دانیم که آنها می‌خواهد سهمیه لیگ قهرمانان اروپا را قطعی کنند. باید نمایش استثنائی دیگری داشته باشیم و هواداران باید در این راه به ما کمک کنند.»

این مربی ایتالیایی در پاسخ به این سوال که آیا رم از بین سری آ یا لیگ اروپا کدام را ترجیح می‌دهد اضافه کرد:« صعود به فینال از قبل سخت‌تر شده اما غیرممکن نیست. لورکوزن 47 بازی است که نباخته است. این کار بسیار دشواری است اما ما می‌توانیم انجامش دهیم. این کار را در زمان بازی من در رم انجام دادیم و دیدیم که آتالانتا هم لیورپول را شکست داد.

لیگ هم برای ما بسیار مهم است. تصمیماتی در این باره خواهیم گرفت. یازده نفر نمی‌توانند همیشه بازی کنند. انتخاب‌هایی هست که باید انجام شود. ما از هیچ یک از دو هدفی که داریم دست نمی‌کشیم.»

دیگر خبرها

  • میانگین بارش در خراسان شمالی ۸۲ درصد افزایش پیدا کرده است
  • وضعیت سدهای کشور پس از بارش‌های اخیر | هنوز ۱۱ استان دچار کم بارشی هستند
  • کم بارشی کماکان گریبانگیر ۱۱ استان
  • اردبیل بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را دارد
  • بالاترین آمار حیوان گزیدگی در کشور را این استان دارد | بیشترین گزیدگی ها مربوط به کدام حیوان است؟
  • ۶۵ درصد مخازن سد‌های کشور پر شده است
  • عکس | خانم ژیلا صادقی، سفر به آمریکای لعنتی، نوش جونت! صفا باشه
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن
  • زور آزمایی اف ۱۶ آمریکا با سوخو ۳۵ روسیه + فیلم | روسیه سواحل غربی آمریکا را تهدید کرد؟ | این غول‌های جنگی را در آسمان دریای برینگ ببینید
  • ده‌روسی: از سری آ و لیگ اروپا دست نمی‌کشیم!