Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان،علیرضا شریفی نژاد معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان در  جلسه بررسی مشکلات واحد‌های راکد و صنعتی استان با بیان اینکه جلوگیری از هدر رفت آب باید در اولویت دستگاه‌های اجرایی باشد گفت: استفاده از صنایع و منابع آبی باید موجب تقویت شرکت‌ها در تولید شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: باید در بحث جذب سرمایه گذار نقشه راهی در استان تنظیم و تدوین شود تا از وجود این افراد در استان به سمت درآمدزایی بهره برد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سمنان نیز از لزوم هماهنگی و همکاری دستگاه‌های اجرایی و برطرف کردن موانع پیش روی سرمایه گذران تاکید کرد و گفت: در بحث آب اگر جذب سرمایه گذار صورت گیرد قطعا به دنبال آن اشتغال و تولید به همراه خواهد داشت.

امیر خلیلی خواه مدیرکل امور اقتصاد دارایی و نائب رئیس شرکت خدمات سرمایه گذاری استان سمنان در حاشیه این جلسه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: امروز جلسه مرکز خدمات سرمایه گذاری استان سمنان با حضور تعدادی از مدیران اجرایی دستگاه‌های برگزار شد که در خصوص یکی از مهمترین مشکلات پیش رو استان سمنان که کمبود آب هست بحث و بررسی شد.

او افزود: با توجه به اینکه استان سمنان یکی از استان‌های کم‌آب هست برنامه ریزی‌های متفاوتی جهت انتقال آب‌های بین حوضه‌ای و مدیریت مصرف بهینه منابع آب و همچنین استفاده از آب‌های موجود از جمله آب‌های غیر متعارف همانند پساب‌ها در رابطه با نحوه استفاده و تخصیص این پساب‌ها به فاضلاب شهرستان سمنان مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

انتهای پیام /ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری واحدهای راکد صنعتی استان سمنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۰۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه‌های فرهنگی برای توسعه و تنظیم‌گری باید اراده داشته باشند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، یاسر جلالی، مشاور وزیر فرهنگ‌وارشاد اسلامی در بازدید از نمایشگاه دائمی ساترا از اراده مشترک دستگاه‌های فرهنگی کشور برای حمایت و ساماندهی جریان تولید، توزیع و مصرف محصولات فرهنگی رسانه‌ای خبر داد.

یاسر جلالی در حاشیه بازدید از نمایشگاه دستاوردها و عملکرد سازمان تنظیم مقررات صوت‌وتصویر فراگیر گفت: «از بدو تاسیس ساترا یک قرابت و نزدیکی و آشنایی با این سازمان دارم. با بخشی از فعالیت‌ها آشنا بودم اما پس از بازدید از نمایشگاه با فعالیت‌ها به صورت عمیق‌تر آشنا شدم. فعالیت‌های ساترا از نظر تنظیم‌گری، تنوع و حجم فعالیت بسیار خوب است و انتظار داریم که در سرخط‌های اصلی که به آن توجه می‌شود اتفاق‌های خوبی رخ دهد.»

این مقام مسئول با اشاره به لزوم آینده‌نگری در فعالیت‌های ساترا افزود: «بخشی از کارها متوجه آینده است و الزاماتی دارد که مهم‌ترین آن اجماع حاکمیت در تصویب و تثبیت یک سری ضوابط است. بخش دیگر این الزمات توسعه فناوری و سرمایه‌گذاری است که امیدوارم با تمهیدات این سازمان شاهد رخ دادن اتفاقات خوب باشیم.»

جلالی با اشاره به برخی از هماهنگی‌های خوبی که در دوسال گذشته برای ایجاد یک تقسیم کار و هماهنگی در مقوله تنظیم‌گری رخ داده گفت: «من برداشتم این است که حداقل در شرایط فعلی چهارچوب‌های ارزشی بین دستگاه‌ها و متولیان مشترک است و اراده‌های مشترکی وجود دارد. ممکن است یک جاهایی بخشی از قاعده‌های حکمرانی ما هنوز مشخص نشده یا بخشی از تقسیم‌کارهای ما دقیق نبوده که طبیعتا باعث بروز یک اختلافاتی هم شده اما می‌توان به وضوح دید که در دور فعلی اراده برای اینکه متناسب با نیاز کاربر و برای توسعه زیست بوم کار بشود وجود دارد و مسابقه خوبی بین دستگاه‌ها در این زمینه شکل گرفته است.»

این مدیر فرهنگی با اشاره به همکاری‌هایی که با سازمان تبلیغات اسلامی نیز دارد، ضمن تایید ضرورت حضور موثر تولید کنندگان آثار محتوایی ارزش مدار در سکوهای جدید و پرطرفدار تاکید کرد: «توسعه محتوا و توجه به اثر یک رویکرد، خط کلی حرکت سازمان تبلیغات‌اسلامی است. تلاش سازمان تبلیغات اسلامی این است که بتواند متناسب با مخاطبین مختلف محتوا را توسعه بدهد و در این مسیر اثرگذاری داشته باشد. در این مسیر دسترسی به برخی از مخاطبین مهمتر مثل قشر نوجوان برای سازمان‌تبلیغات‌اسلامی بسیار مهم است و به همین دلیل باید از سکوهای مختلف و مسیرهای مختلف برای دسترسی به مخاطبین هدف کمک گرفت. مشارکت مجموعه‌های صوت‌وتصویر فراگیر هم یک ظرفیت بسیار مهم است که قطعا روی آن برنامه‌ریزی خواهد شد.»

۲۴۵۲۴۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904259

دیگر خبرها

  • جلسه بررسی میدانی موضوعات واحدهای اجرایی مدیریت شعب پست بانک استان‌‌های تهران، البرز و قم و سمنان به میزبانی مدیریت شعب شرق تهران
  • دستگاه‌های فرهنگی برای توسعه و تنظیم‌گری باید اراده داشته باشند
  • شناسایی سرمایه‌گذار اولیه‌ برای کارخانه فولاد ازنا
  • جلوگیری از صادرات هرگونه کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است
  • تنظیم بازار در تحقق ابر پروژه مردمی دولت سیزدهم تاثیر گذار است
  • وضعیت بودجه و عملکرد دستگاه‌های سیاست‌گذار در حوزه زنان و خانواده
  • بررسی دقیق گوشی‌های وارداتی و تولید داخل از نظر میزان تشعشع
  • تشکیل شرکتهای واسطه برای جذب سرمایه خارجی قانونی شد
  • سرمایه‌گذار معروف: هوش مصنوعی راهی برای کلاهبرداری است
  • تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی