Web Analytics Made Easy - Statcounter

با افزایش ۲۰ درصدی رشد بار در سیستان و بلوچستان، مدیریت مصرف برق در دستور کار قرار گرفت و از روز گذشته جدول خاموشی‌ها تهیه و اطلاع رسانی شد، اما با این وجود بسیاری از مردم از نحوه اعمال خاموشی‌ها گلایه دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، خاموشی های برق که در یکی دو هفته اخیر به صورت ناگهانی و بدون اطلاع قبلی در کشور و سیستان و بلوچستان رخ می داد سرانجام برنامه دار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با اعلام جدول خاموشی در تهران، استان های دیگر هم یکی پس از دیگری جدول خاموشی را تهیه و اطلاع رسانی کردند.

در این میان سیستان و بلوچستان از روز دوشنبه سوم خردادماه اقدام به اطلاع رسانی در خصوص خاموشی ها کرد که در نخستین روز جدول خاموشی نواقص زیادی داشت و بسیاری از محله ها و شهرهای استان را در برنگرفت.

اما امروز و در دومین روز، جدول خاموشی ها برای شهرستان ها و محلات مختلف آن ها مشخص و بر اساس ساعت خاموشی دسته بندی شد.

بدین صورت که به طور مثال در ساعت ۱۱ تا ۱۳ کدام شهرستان ها و کدام محلات آن ها دچار خاموشی می شوند، اما ایرادی که به این نوع اطلاع رسانی وارد می شود این است که بسیاری از مردم ممکن است فرصت جست و جوی محله زندگی خود را در میان جدول های اعلامی نداشته باشند.

لازم است ساعات خاموشی به تفکیک شهرستان ها انجام شود تا افرادی هم که سواد کافی برای جست و جوی محل زندگی خود در میان لیست طولانی اعلام شده ندارند بتوانند به سرعت نیاز خود را رفع کنند.

همچنین با توجه به اعلام برخی از شهروندان زاهدانی به این پایگاه خبری، برق برخی از محله ها فقط در ساعات اوج گرما قطع می شود که خواستار گردشی شدن ساعت قطعی برق هستند.

به گفته ساکنان بولوار شهید مزاری و خیابان شهید کریمپور زاهدان در روزهای یکم و سوم خرداد برق از ساعت ۱۵تا ۱۷ در این محله ها قطع بود، در حالیکه برخی محل های اطراف در ساعات ۹ تا ۱۱  صبح یا ۱۹ تا ۲۱ شب مشمول خاموشی می شوند.

این گلایه مندی وجود دارد که نباید یک محله فقط در ساعات اوج گرما مشمول خاموشی شود و محله دیگر در دیگر ساعات روز که نیاز چندانی به استفاده از وسایل سرمایشی نیست.  

افزایش ۲۰ درصدی رشد بار

علیرضا پرنده مطلق، مدیرعامل برق منطقه ای سیستان و بلوچستان و مسئول ستاد گذر از پیک تابستان ۱۴۰۰ استان در این زمینه به خبرنگار ما گفت: امسال درصد رشد بار بسیار بیشتر از گذشته است، در حال حاضر بیش از ۲۰ درصد رشد بار داریم در حالیکه در سال گذشته حدود ۱.۵ تا ۲ درصد بوده است.

وی ادامه داد: افزایش مصرف به چند دلیل است، فروش انشعابات جدید، افزایش وسایل رفاهی مردم، استفاده از چاه های کشاورزی زودتر و بیشتر از سال گذشته به دلیل خشکسالی و بارش کمتر، استفاده دستگاه های استخراج رمزارزهای غیرمجاز از شبکه های برق که ضربه شدیدی را به شبکه وارد می کند.

این مقام مسئول تصریح کرد: بنابراین اگر قرار است برق همه مشترکین در امسال تامین شود باید همه آن ها با ما در مدیریت مصرف مشارکت داشته باشند، اگر لامپ اضافه دارند حتما خاموش کنند و در روز از روشنایی طبیعی و خورشید برای محیط ها استفاده شود.

مسئول ستاد گذر از پیک تابستان ۱۴۰۰ استان بیان کرد: اگر از اسپیلت استفاده می کنیم سرمایش روی ۲۵ درجه و کولرهای آبی هم تنها از دور کند استفاده شود.

پرنده مطلق عنوان کرد: هم استانی ها گزارش های خود را مبنی بر استخراج رمزارزها به صورت غیرمجاز در اختیار صنعت برق قرار دهند.

وی ادامه داد: اگر همراهی و همکاری همه دستگاه ها و مردم، کشاورزان و صنایع نباشد این خاموشی ها ادامه دارد و برنامه خاموشی ها از روی گذشته توسط شرکت توزیع برق سیستان و بلوچستان تهیه و در اختیار گروه ها قرار گرفته است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان جدول خاموشی اطلاع رسانی خاموشی ها رشد بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۰۵۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند

دبیرکل اوپک در مقاله‌ای نوشت به جای سخن گفتن از پایان عصر نفت و پافشاری بر آن باید بر کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای تمرکز کرد.

به گزارش خبرگزاری رویترز، هیثم الغیص به‌تازگی در مقاله‌ای برای نشریه «میس» نوشت: پایان عصر نفت موضوعی غیرقابل تحقق است، زیرا سرعت رشد تقاضای انرژی به‌گونه‌ای پیش می‌رود که انرژی‌های جایگزین‌ در مقیاسی نیستند که بخواهند جای نفت را در سبد مصرف انرژی جهان بگیرند از این رو باید به جای کاهش مصرف نفت، تمرکز را بر کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در فرآیند تولید سوخت‌های فسیلی گذاشت.

وی افزود: روند نگران‌کننده‌ای درباره روایت‌های موجود درباره مصرف نفت وجود دارد که در آنها از عبارت‌هایی مانند پایان عصر نفت استفاده می‌کنند و این موضوع می‌تواند به هرج و مرج در حوزه انرژی دامن بزند.

الغیص در مقاله‌ای که نشریه میس در شبکه اجتماعی ایکس (X) به اشتراک گذاشت، نوشت: اگر در نتیجه کاهش سرمایه‌گذاری‌ها عرضه کاهش یابد، در حالی که تقاضا برای نفت همچنان افزایش یابد، همان‌طور که امروز شاهد چنین روندی هستیم، چه اتفاقی رخ می‌دهد؟

وی ادامه داد: واقعیت این است که پایان عصر نفت محقق‌شدنی نیست.

سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) بر این باور است که مصرف نفت در دهه‌های آینده همچنان رو به افزایش خواهد بود، در حالی که آژانس بین‌المللی انرژی پیش‌بینی می‌کند تقاضا برای نفت تا سال ۲۰۳۰ میلادی به اوج خود می‌رسد.

الغیص در مقاله‌ای برای «میس» نوشت: صنعت نفت در فناوری‌هایی مانند استفاده از جذب کربن و ذخیره‌سازی، هیدروژن پاک و جذب مستقیم هوا سرمایه‌گذاری می‌کند، بنابراین این شرایط نشان از این دارد که امکان کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای در فرآیند تولید نفت مورد نیاز جهان فراهم است.

وی در این مقاله آورده است: جهان در دو دهه اخیر بیش از ۹.۵ تریلیون دلار در زمینه دوره گذار به انرژی کم‌کربن سرمایه‌گذاری کرده است، با این حال انرژی‌های بادی و خورشیدی هنوز هم تنها کمتر از ۴ درصد از انرژی مورد نیاز جهان را تأمین می‌کنند و خودروهای برقی ضریب نفوذ جهانی بین ۲ و ۳ درصد دارند،

به گفته الغیص، واقعیت این است که بسیاری از انرژی‌های جایگزین‌ها نمی‌توانند جایگزین نفت در مقیاس لازم شوند، یا در بسیاری از مناطق مقرون به‌صرفه نیستند.

دیگر خبرها

  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است
  • دولت اجرای قانون مدیریت واحد شهری را تا تحقق کامل دنبال کند
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • پافشاری بر پدیده «اوج نفت» هرج و مرج انرژی را تشدید می‌کند
  • تیغ شدت مصرف انرژی روی گلوی اقتصاد ایران
  • مشارکت در ترویج فرهنگ مدیریت مصرف آب
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام
  • تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال برای استان ایلام
  • شاخص شدت انرژی در کشور رو به افزایش است
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت