Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-05-01@22:34:13 GMT

در نشست جامعه روحانیت مبارز با رییسی چه گذشت؟

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۲۰۹۱۱

حجت الاسلام غلامرضا مصباحی مقدم سخنگوی جامعه روحانیت مبارز با اشاره به محتوای این نشست اظهار کرد: هدف از این دیدار این بود که آمادگی خود را برای فعالیت در انتخابات پیش رو و خواست خود مبنی بر لزوم بالا بردن میزان مشارکت ملت شریف ایران و حضور پرشور آنها در پای صندوق های رای را نشان دهیم.

وی با اشاره به سخنان آیت الله شبستری، نائب‌رئیس جامعه روحانیت مبارز در این دیدار اظهار کرد: آیت الله شبستری در این دیدار خطاب به آقای رئیسی اظهار کرد: شما به هیچ گروه و دسته ای تعلق ندارید و ما هم خواستار موفقیت شما با بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها و بسیج همه اضلاع  و خانواده انقلاب هستیم و همچنین با تاکید بر نیاز جامعه امروز به وحدت، انسجام، خوشبینی به آینده و اعتماد سازی، ابراز امیدواری کرد که آیت‌الله رئیسی با آن روحیه بالا، سعه صدر، اخلاق حسنه، ساده زیستی و روحیه وحدت آفرینی و مبارزه قانونی با فساد، بتوانند آغازگر تحول در گام دوم انقلاب باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مصباحی‌مقدم یادآور شد: نائب‌رئیس جامعه روحانیت مبارز همچنین خطاب به آیت‌الله رئیسی تاکید کرد که هماهنگی «خانواده انقلاب» از نیازهای جدی امروز و فردای جامعه است که منجر به تثبیت ارزش‌های آرمان های انقلاب اسلامی می‌شود. مطلوب ما و انتظار ملت شریف ایران این است که دولتی کارآمد، پرتوان، مومن، انقلابی، مردمی و دلسوز و خدوم انتخاب شود که به وعده های خود عمل کند و با گسترش اشتغال، تولید و رونق اقتصادی، امنیت و رفاه عمومی را توسعه دهد، دیوان سالاری معیوب را درمان کند و با «درایت»، «ایمان» و «اخلاص»، «عزت دینی» و «اقتدار ملی» را ارتقاء ببخشد.

سخنگوی جامعه روحانیت مبارز تأکید کرد: در ادامه حجت‌الاسلام تقوی دبیر شورای مرکزی جامعه روحانیت مبارز اظهار کرد که آقای رئیسی اخلاق مدار است و باید از نیروهای فعال بخواهیم که اخلاق مدارانه رفتار کنند و این موضوع را به صورت برجسته‌ای مطرح کردند که مورد استقبال آقای رئیسی نیز قرار گرفت.

مصباحی‌مقدم با اشاره به سخنان منوچهر متکی در این نشست گفت: سخنگوی شورای وحدت با اشاره به شکل‌گیری شورای وحدت با محوریت جامعه روحانیت مبارز از ۹ ماه قبل، یادآور شد که کمیته های مختلفی چون کمیته جوانان، فرهنگیان، دانشگاهیان و بانوان را در شورای وحدت تشکیل دادیم و نیروهای بسیار مهمی را در تهران و شهرستانها به کار گرفتیم که در انتخابات کمک کنند و همچنین ازآغاز همکاری با علی نیکزاد، نماینده مجلس که ریاست ستاد آقای رئیسی را بر عهده گرفته است خبر داد.

عضو جامعه روحانیت مبارز با اشاره به سخنان محمدرضا باهنر در این نشست ادامه داد: آقای باهنر هم خطاب به آقای رییسی تاکید کرد امکان اینکه ستادهای شما در استان‌ها متمرکز بشوند وجود ندارد چرا که همه شما را قبول دارند و احیاناً همدیگر را قبول ندارند. برای همین نیازمند وحدت رویه و هماهنگی است. باهنر همچنین با اشاره به برخی اظهارات مبنی بر این‌که «در۴۰ سال گذشته کاری نشده است»، گفت که آیت‌الله رئیسی باید این امر را نشان دهند که اتفاقا کارهای بسیاری انجام شده است و باید از زحمات دیگران قدردانی شود.

مصباحی‌مقدم یادآور شد: در این جلسه همچنین آقای حسین الله‌کرم نیز از اهمیت تغییر گفتمان یاد کرد و گفت که باید ضمن نگاه به داخل، به هم نگاه خارج از کشور توجه داشته باشیم و دیپلماسی عزتمندانه و انقلابی و متناسب با برنامه های ملی اقتصادی که بتواند مشکلات معیشتی مردم را برطرف کند را طراحی و اجرا کنیم.

وی با اشاره به سخنان رئیسی در این جلسه تاکید کرد:  آقای رئیسی با تشکر از سخنان حاضران در جلسه گفت که امام راحل و رهبر انقلاب هم تحول خواه‌اند و رهبری انقلاب نیز شاخص‌های تحول را مطرح کردند. تحول در وضعیت اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی خواسته ایشان است. شاخص‌ها در بیانیه گام دوم مطرح شده است و روند مطلوب را می توان از گام دوم انقلاب عنوان یک سند مهم استفاده کرد ما باید با توجه به پیشینیان کار را شروع کنیم و مسئله مشارکت بسیار مهم است.

سخنگوی جامعه روحانیت مبارز یادآور شد: آقای رئیسی در این جلسه تاکید کرد که هرچه مشارکت بیشتر باشد دولت قوی‌تری شکل می‌گیرد. باید در مشارکت حداکثری بکوشیم و در دل‌ها و اذهان همه مردم امیدواری ایجاد کرد تا یاس خاتمه یابد. همچنین همه سلایق که دغدغه دین، اسلام و مردم را دارند باید به میدان بیایند و شایسته سالاری باید مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: آقای رئیسی همچنین تصریح کرد که «ستاد انتخاباتی» در دست یک بخش خاص قرار ندارد. شورای وحدت، جبهه پایداری و ائتلاف کارهای زیادی کرده‌اند و نیاز است که این فعالیت‌ها را ادامه دهند. هیچ گروهی نباید نقش دوم را در استانها داشته باشند و همه باید نقش اول را داشته باشند.

مصباحی‌مقدم اظهار کرد: آقای رئیسی در پایان این نشست گفت که ما در اجرا عدالت در جامعه عقب هستیم. این مورد هم در بیان رهبری نیز مورد تاکید بوده است اما ما هیچ بن بستی نداریم و با اعتماد و امید به آینده آمدیم با بهره‌گیری از تجربیات پیشین خودمان و با پشتوانه چهل ساله وارد میدان جهادی شدیم. باید ساختار کارآمدی شکل بگیرد؛ زیرا باید برای خدا کار کنیم.

منبع: ایسنا

منبع: ساعت24

کلیدواژه: احمدی نژاد جامعه روحانیت مبارز اشاره به سخنان مصباحی مقدم آقای رئیسی یادآور شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۰۹۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟

رئیسی و مردانش برخلاف آنچه گفتند و وعده دادند عملکردهای چندان موفقیت‌آمیز و امیدوارکننده‌ای در حوزه اقتصاد را نداشتند تا به جامعه اینگونه القاء کنند که عملکردی فراتر از دولت‌های گذشته داشتیم و بابت این عملکردها باید مورد تقدیر و تکریم هم قرار بگیریم.

به گزارش آرمان ملی، رئیس‌جمهور و دولتمردان معتقدند که وضعیت جامعه به‌لحاظ مسائل مختلف مساعد و رو به پیشرفت است و انتقادها نیز محلی از اعراب ندارد و آنها که از وضعیت فعلی انتقاد می‌کنند درکی از عملکرد دولت ندارند.

از طرفی، اما تحلیلگران، کارشناسان و مردم عادی که این شرایط را با گوشت، پوست و استخوان خود لمس می‌کنند نظر دگرگونه‌ای دارند و معتقدند که دولت رئیسی نه تنها نسبت به گذشته عملکرد مطلوب‌تر و بهتری نداشته بلکه هر چه جلوتر می‌رود روند عملکردها و منبعث از آن شرایط جامعه بغرنج‌تر می‌شود.

نگاهی به افزایش لجام‌گسیخته قیمت‌ها در بازارهای مختلف مثل سکه و ارز که تاثیرات فزاینده خود را بر کالاهای مصرفی و مایحتاج مردم گذاشته و می‌گذارد بیانگر آن است که عملکرد دولت چندان قابل قبول نبوده و نیست.

جالب اینکه در چنین شرایط بغرنج اقتصادی برخی دولتمردان یا چهره‌های سیاسی و نمایندگان از عملکرد مطلوب دولت می‌گویند و معتقدند که باید از این عملکرد فیلم درست کرد و به نمایش عموم درآورد.

چنانکه سیدمحمد حسینی، معاون پارلمانی دولت شهریورماه گذشته در این خصوص گفته بود: «لازم است برای تک تک این اقدامات و دستاوردها مستند و حتی فیلم و سریال ساخته شود و نمایشگاه برپا گردد.» این همان اختلاف نگاه به عملکردهاست که جامعه خود را در وضعیت بغرنجی می‌بیند، اما دولت و جریان همراه معتقد به ساخت فیلم از عملکردهای دولت هستند.

 2 نوع فیلم از عملکرد دولت نگاهی به کارکرد 3 ساله دولت نشان می‌دهد که دولت در تحقق بسیاری از وعده‌های خود از جمله ساخت یک میلیون مسکن؛ ایجاد یک میلیون شغل، رساندن تورم به نصف و تک رقمی کردن آن و تک نرخی کردن ارز ناموفق بوده است. مسائلی چون برجام و FATF نیز به حال خود رها و کلا کنار گذاشته شده است. اما اینکه برخی بدون نگاه به این مسائل و گویی اینکه در این جامعه زندگی نمی‌کنند و از دولت عملکرد اقتصادی حمایت می‌کنند قابل تامل است.   چنانکه اخیرا حجت‌الاسلام مرتضی آقاتهرانی، رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس گفت؛ «قطعا با توجه به اقدامات دولت لازم است که فیلمی از این اقدامات ساخته شود. اطلاع‌رسانی و اینکه مردم را در جریان اقدامات شایسته دولت قرار دهیم باید انجام شود. دولت دستاوردهای مثبتی در حوزه سیاست خارجی و داخلی داشته است که باید در این رابطه اطلاع‌رسانی شود و بهتر است این اطلاع‌رسانی در قالب ساخت فیلم یا مستند باشد.»   با مطالعه برخی از این اظهارات دقیقا این پرسش پیش می‌آید که باید از کدام اقدام و عمل دولت فیلم ساخت که مردم ببینند و از دیدن آن لبخند رضایت بر لبان‌شان بنشیند. تورم میانگین 40 درصد در 3 سال اخیر را که قرار بود طی مدت 4 سال نصف و سپس تک رقمی شود یا قیمت ارز را که تا کانال70 هزار تومانی رفت و با کاهش 11 هزار تومانی در کانال 59 هزار تومان قرار دارد و برخی مدح و ثنایش می‌گویند؟ البته این همان ارزی است که قرار بود تک نرخی شود.   شاید هم می‌خواهند از چندین دوره مذاکرات بی‌حاصل برای احیای برجام فیلم بسازند. به هر حال اگر هم فیلمی ساخته شود از دو نگاه مورد بررسی قرار خواهد گرفت.   در فیلمی که دولت از اقدامات خود بسازد؛ قهرمان آن سیدابراهیم رئیسی است که به قرائت دولتی‌ها مدیریت بی‌عیب و نقصی را به نمایش گذاشته و توانسته شرایط را مطلوب و جامعه را راضی نگه دارد. ضدقهرمانش هم منتقدانی هستند که دلسوزانه نسبت به شرایط جامعه و عملکردهای انتقادآمیز هشدار می‌دهند.   اما فیلمی که واقعیت امور را به جامعه نشان دهد قهرمانش دولتمردانی خواهند بود که با عملکردهایشان تورم افسارگسیخته و قیمت ارزی را ببار آورده و چنین وضعیت اقتصادی را برای مردم رقم زده‌اند. ناگفته پیداست آنچه در باب دولت در قالب انتقاد از عملکردها گفته می‌شود دلسوزانه و از سر خیرخواهی است و اینکه برخی هر نقد و انتقادی را سیاه‌نمایی می‌خوانند از این رو است که یا تعریف درستی از نقد ندارند و یا نمی‌خواهد کسی به دولت متبوع‌شان انتقادی وارد شود. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • کدام دستاورد‌های دولت رئیسی را می‌توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • معلم محور تمدن ساز جامعه اسلامی است
  • کدام دستاوردهای دولت رئیسی را می توان در قالب فیلم و سریال به مردم نشان داد؟
  • نیروی انسانی زمانی موفق است که رویکرد الهی، دینی و تفکر توحیدی داشته باشد
  • رایزنی با ده‌ها سرمایه‌گذار برای فعالیت در لرستان
  • ضرورت توجه به کارگران نخبه و نخبگی در جامعه کارگری
  • عصر شعر شیراز در کتابخانه رئیسی اردکانی برگزار می‌شود
  • رئیسی: تعلیم‌وتربیت اساسی برای ارتقا یک نسل است (فیلم)
  • توجه به معلم «سرمایه‌گذاری برای کشور» است/ آموزش و پرورش، مسئله اول کشور
  • درخواست یک فعال سیاسی درباره کاظم صدیقی