Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، آسوشیتدپرس با استناد به برخی تصاویر ماهواره‌ای مدعی شد که در جزیره «میون» یمن واقع در منطقه باب المندب، یک پایگاه هوایی در دست احداث است که ابهامات زیادی درباره آن وجود دارد.

گفته می شود که تاکنون هیچ کشوری گزارشی از ساخت چنین پایگاهی ثبت نکرده است اما مسیر حرکت کشتی‌هایی که از سال پیش برای ساخت یک باند فرود بزرگ به طول ۵.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۶ کیلومتر در این جزیره در حرکت بوده‌اند، این فرضیه را قوت می بخشد که این پایگاه متعلق به کشور امارات است.

مقامات دولت مستعفی یمن هم می گویند که امارات پشت تلاش‌ها برای ساخت این پایگاه قرار دارد. این درحالی است که سال ۲۰۱۹، امارات مدعی شد که نیروهایش را از یمن خارج کرده است.

به گفته برخی کارشناسان، این می تواند به منزله یک هدف راهبردی طولانی‌مدت به منظور زمینه‌سازی برای حضور تقریبا دائم امارات در یمن باشد.

تصاویری که خبرگزاری آسوشیتدپرس از شرکت فضایی «پلانت لبز» دریافت کرده و تاریخ آن به اواسط ماه میلادی آوریل بازمی گردد، کامیون‌هایی را در حال تخلیه بار و همچنین زمینه‌سازی برای ساخت یک باند فرود به طول ۱.۸۵ کیلومتر در جزیره میون نشان می‌دهد.

به گفته برخی مقامات دولت مستعفی یمن، طی‌ هفته های اخیر، کشتی‌های اماراتی تسلیحات و تجهزات نظامی و نیرو به جزیره میون اعزام کرده اند.

آن‌ها همچنین می گویند بخشی از تنش اخیر که میان «عبد ربه منصور هادی» رئیس‌ دولت مستعفی یمن و ابوظبی به وجود آمده، مربوط به خواسته امارات از دولت مستعفی برای امضای توافق اجاره بیست ساله جزیره میون بوده است.

تصاویر ماهواره‌ای منتشر شده بیانگر آن است که امارات و رژیم صهیونیستی یک پایگاه نظامی مشترک در جزیره میون واقع در یمن احداث می‌کنند.

بر اساس این گزارش، این جزیره به تنگه باب المندب مشرف است. اماراتی‌ها یک فرودگاه برای هواپیماهای نظامی در این جزیره در کنار ساختمان‌های نظامی ایجاد کرده‌اند.

امارات در نیمه دوم ماه فوریه، پایگاه نظامی خود را از اریتره به جزیره میون در جنوب دریای سرخ منتقل کرد. این پایگاه در سال ۲۰۱۵ در اریتره ساخته شد که دارای یک بندر و فرودگاه با هدف انتقال تجهیزات نظامی سنگین و نیروهای سودانی به یمن بود.

همچنین گزارش‌های رسانه‌ای بیانگر آن است که منابع قبیله‌ای در یمن نسبت به تحرکات امارات برای مستقر کردن عناصر رژیم صهیونیستی در جزیره سقطری در اقیانوس هند و در نزدیکی سواحل جنوبی یمن هشدار داده‌اند.

جزایر راهبردی و استراتژیک یمن از حیث موقعیت جغرافیایی آنها و نزدیکی به باب المندب محل توجه و طمع‌ورزی های امارات، عربستان و رژیم صهیونیستی است.

کد خبر 5220389 مریم خرمایی

منبع: مهر

کلیدواژه: یمن امارات متحده عربی پایگاه نظامی آسوشیتدپرس جزیره سقطری عربستان سعودی جنگ 2015 یمن انتفاضه رمضان 2021 فلسطین نبرد شمشیر قدس رژیم صهیونیستی ایالات متحده امریکا نوار غزه عراق ایران جنگ 12 روزه غزه روسیه سوریه آتش بس آنتونی بلینکن اتحادیه اروپا دولت مستعفی باب المندب جزیره میون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۳۲۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی اکوسیستم تاکسی هوایی الکتریکی در ابوظبی

تین نیوز  

ابوظبی پایتخت امارات متحده عربی، از انعقاد توافق نامه توسعه یک اکوسیستم کامل تاکسی هوایی شامل آموزش، توسعه زیرساخت ها و عملیات پرواز با پوشش تمام خدمات خبر داد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایمنا، این قراردادی چند جانبه برای خدمات تاکسی هوایی میان اماراتی شامل حمایت از ایجاد و گسترش خدمات تاکسی هوایی در ابوظبی و فراتر از آن می شود و هدف آن حمایت از منطقه در مسیر تبدیل شدن به رهبر جهانی در معرفی تاکسی های هوایی است.

توافق نامه منعقدشده پتانسیل توسعه یک اکوسیستم کامل تاکسی هوایی از جمله آموزش، توسعه زیرساخت ها و عملیات پرواز، همچنین حضور تولیدی در ابوظبی را پوشش می دهد و در طول آن یک شرکت توسعه دهنده هواپیماهای تمام الکتریکی برای خدمات مسافری تجاری، از نزدیک با اداره کل هوانوردی غیرنظامی امارات متحده عربی برای تعریف مسیرها همکاری می کند.

هواپیمای نوآورانه ابوظبی برای حمل یک خلبان و چهار مسافر با سرعت ۳۲۱ کیلومتر در ساعت، آلایندگی عملیاتی صفر و ردپای آکوستیک کم طراحی شده است و حداکثر برد آن ۱۶۱ کیلومتر سفر هوایی سریع و تمیز را داخل ابوظبی و در سراسر امارات متحده عربی امکان پذیر می کند.

   

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی اکوسیستم تاکسی هوایی الکتریکی در ابوظبی
  • روزنامه‌آمریکایی: ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد
  • واکنش وزیر دفاع انگلیس به تحریمش از سوی ایران/ مخالفت امارات با استفاده آمریکا از پایگاه های نظامی در این کشور/ حمله موشکی به پایگاه نظامیان آمریکایی در شرق سوریه/ رایزنی محرمانه دولت بایدن و عربستان درباره یک توافق
  • ابوظبی اجازه استفاده از خاک امارات برای حمله به عراق و یمن را نداد
  • همکاری شرکت هواپیمای اتحاد امارات با کام‌ایر افغانستان
  • واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیرو‌های روسی به پایگاه نظامی نیامی
  • واکنش وزیر دفاع آمریکا به ورود نیروهای روسی به پایگاه نظامی نیامی
  • دست رد امارات بر سینه پنتاگون/ چراغ سبز دوحه به استقرار جنگنده‌ها
  • جابجایی جنگنده‌های آمریکایی در خلیج فارس
  • جنگنده‌های آمریکا از پایگاه امارات به قطر منتقل شدند