Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@03:15:52 GMT

راه‌آهن، سلیمانیه را به بندرعباس متصل می‌کند

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۲۴۵۴۷

راه‌آهن، سلیمانیه را به بندرعباس متصل می‌کند

ایسنا/کردستان استاندار سلیمانیه اقلیم کردستان با اشاره به اهمیت ایجاد منطقه ویژه اقتصادی بانه اعلام کرد که با اتصال سلیمانیه به راه‌آهن این شهر به بنادر مهم اقتصادی متصل خواهد شد و تنها ۲۴ ساعت زمان لازم است تا قطار از بندرعباس به سلیمانیه برسد.

هه‌وال ابوبکر ظهر امروز سه‌شنبه در همایش معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در منطقه ویژه اقتصادی بانه ضمن تبریک تائید منطقە ویژە اقتصادی بانە اظهار کرد که اجرای  منطقه ویژه اقتصادی بانه و تصویب مناطق آزاد تجاری بانه و مریوان برای گرە زدن بانە، مریوان به اقلیم کردستان کاری بسیار مهم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود که مردم کردستان شایسته خدمات بهتری هستند و خرج کردن تمام سرمایه‌ها در این مناطق باز هم در حد بزرگی این مردم نیست.

استاندار سلیمانیه با اشاره به زیان اقتصادی شیوع کرونا در سراسر جهان تصریح کرد که با تلاش مسئولان دولتی و نظامی ایران و اقلیم کردستان عراق در زمانی که بسیاری از کشورهای جهان واردات و صادرات را متوقف کرده‌ بودند مرزهای ایران و اقلیم فعال بوده و خوشبختانه اقلام ضروری در بازار توزیع شد و قیمت‌ها افزایشی نشد.

وی عنوان کرد کە در سال‌ ۲۰۱۹ _ ۲۰۲۰ کە کرونا شیوع پیدا نکرده بود تنها در شش مرز استان سلیمانیه اقلیم کردستان با ایران ۲.۷ میلیارد دلار معاملات بازرگانی به ثبت رسیده است.

هه‌وال ابوبکر ادامه داد که با وجود شیوع کرونا در سال ۲۰۲۰ و قرار گرفتن ایران و عراق در پیک‌های متعدد کرونایی، حجم مبادلات استان سلیمانیه با ایران در ۶ مرز یادشده با برنامه‌ریزی‌های مناسب و دقیق نه‌ تنها کاهش نداشته بلکه رقم ۴.۵ میلیارد دلار را نشان می‌دهد.

وی خاطرنشان کرد که شهرهای استان کردستان را همانند شهرهای خودمان می‌دانیم و ضمیمه کردن تاریخ مشترک می‌تواند کار کردن و باهم بودن ما را استحکام بخشد.

استاندار سلیمانیه با بیان اینکه ایجاد امنیت یکی از مهم‌ترین فاکتورهای حکمرانی است گفت: یکی از مهم‌ترین حوزه‌هایی که حتی مهم‌تر از امنیت است توجه به وضعیت اقتصادی مردم است و تا این موضوع مرتفع نشود امنیت منطقه نیز تامین نخواهد شد.

وی اظهار کرد که ایجاد منطقه‌های ویژه اقتصادی با امتیازات ویژه می‌تواند توسعه را شتاب ببخشد و منطقه ویژه اقتصادی بانه با دارا بودن امکانات زیرساختی و نزدیکی به مرز می‌تواند بسیاری از هزینه‌های تولید را کاهش دهد.

هه‌وال ابوبکر با پراهمیت شمردن افتتاح فرودگاه سقز اظهار افزود که تمام کردن عملیات اجرایی راه‌آهن سنندج به همدان و رساندن قطار به مریوان و از آنجا به اقلیم کردستان عراق یکی از مطالبات ماست که پیگیری‌های لازم از نخست‌ وزیر اقلیم کردستان صورت گرفته است.

وی با اشاره به آمادگی مسئولان ایرانی برای اتصال سلیمانیه به شبکه سراسری راه‌آهن ایران تصریح کرد که با اتصال سلیمانیه به راه‌آهن این شهر به بنادر مهم اقتصادی متصل خواهد شد و تنها ۲۴ ساعت زمان لازم است تا قطار از بندرعباس به سلیمانیه برسد.  

استاندار سلیمانیه با بیان اینکه تکمیل و بهسازی مسیر بانه به سلیمانیه و سنندج به سلیمانیه یک امر ضروری است، از سرمایه‌گذاران اقلیم کردستان و عراق خواست تا با نگاهی متفاومت به منطقه ویژه اقتصادی بانه و کل مناطق کردنشین ایران بنگرند.

وی درپایان یادآور شد که بنا نهادن تولیدها و کارخانه‌ها در منطقه می‌تواند از خروج سرمایه جلوگیری کرده و فرصت‌های شغلی و دیگر مزایا را برای مردم و ملت درپی داشته باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی منطقه ویژه اقتصادی بانه اقلیم کردستان عراق استان سلیمانیه منطقه ویژه اقتصادی بانه استاندار سلیمانیه اقلیم کردستان راه آهن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۴۵۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قطارهای حومه‌ای به سیستم حمل‌ونقل انبوه‌بر شهر اصفهان متصل می‌شود

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با اشاره به هماهنگی در قطارهای حومه‌ای گفت: نوع برنامه‌ریزی، اجرا و طراحی و بهره‌برداری از این قطارها از موضوعات مهم شهرهای شاهین‌شهر، بهارستان فولاد شهر، خمینی‌شهر و نجف آباد بوده که مقرر شده است که در آینده با سیستم حمل‌ونقل انبوه‌بر به شهر اصفهان متصل شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، حسین حق‌شناس امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت_ در نشست مشترک پلیس راهور و شهرداری های استان اصفهان با تاکید بر ضرورت هماهنگی‌های بین بخشی در شهرداری ها و پلیس راهور اظهار کرد: یکی از چالشش‌های سیستم اجرایی هماهنگی بین بخشی است و در صورتی که یک موضوع بین دو یا چند بخش مشترک باشد، منجر به کاهش سرعت در روند اجرای آن موضوع خواهد شد.

وی با بیان اینکه رینگ چهارم یا حلقه حفاظتی شهر از شهرستان های مختلف اطراف اصفهان عبور می کند و نقش بسیار مهمی در کاهش ترافیک و تصادفات دارد، افزود: قسمت‌هایی از این پروژه عظیم که در محدوده شهرداری این کلان‌شهر است، در حال پیگیری و اجرا است، اما بخش‌های دیگر این پروژه که به شهرداری‌های دیگر مربوط می شود، همچنان پیشرفت جدی نداشته و نیازمند همکاری‌هایی است تا شکل گیرد.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان با اشاره به هماهنگی در قطارهای حومه‌ای تصریح کرد: اطراف اصفهان شهرهایی وجود دارد که به دلیل میزان جمعیت و الگوی سکونت آن‌ها باید به سیستم حمل‌ونقل انبوه‌بر متصل شوند.

حق‌شناس ادامه داد: نوع برنامه‌ریزی، اجرا و طراحی و بهره‌برداری از این قطارها از موضوعات مهم شهرهای شاهین‌شهر، بهارستان فولاد شهر، خمینی‌شهر و نجف آباد بوده که مقرر شده است که در آینده با سیستم حمل‌ونقل انبوه‌بر به شهر اصفهان متصل شود.

وی با اشاره به حمل‌ونقل با شرکت واحد اتوبوسرانی گفت: یک سری از خطوط حمل‌ونقل اصفهان از قدیم به شهرهای اطراف سرویس‌دهی داشته که به مرور با گسترش و استقلال شهرداری‌ها خاتمه پیدا کرده است، چراکه سرویس‌دهی به شهرها در این حوزه در چارچوب وظایف و امکانات شهرداری نیست، همچنین به‌لحاظ قانونی شورای ترافیک اجازه نمی دهد که اتوبوس‌های درون شهری به عنوان بین شهری تردد داشته باشند.

معاون حمل‌ونقل و ترافیک شهردار اصفهان گفت: موضوع کارت بلیت‌ها از دیگر مواردی بود که در شهرداری این کلان‌شهر شکل گرفت و سیستم شهرداری در این راستا ارتقا پیدا کرد که این موضوع شهرداری‌های اطراف اصفهان را نیز ملزم به ارتقای این سیستم کرد.

حق‌شناس اضافه کرد: همین موضوع درباره هماهنگی بار و مسافر شهرداری نیز وجود دارد و شامل وظایف سازمان تاکسیرانی نیز خواهد شد و در بعضی مواقع این سازمان باید مجوزهایی برای تاکسی های سایر شهرداری ها صادر کند.

وی خاطرنشان کرد: وظایف و خدمات مدیریت حمل‌ونقل بار که تا مرز شهر با شهرداری اصفهان خواهد بود، همچنین پایانه‌های مسافربری شهرداری اصفهان ازجمله مواردی است که نیازمند هماهنگی‌های بین‌بخشی است.

وی با اشاره به یکپارچگی فناوری و مطالعات حمل‌ونقل و ایمنی گفت: شهرداری اصفهان تلاش کرده است تا در این نمایشگاه تمام شرکت‌هایی که در زمینه‌های فناوری در سطح کشور دارای محصول بوده و محصولات بومی ایجاد کرده است، در کنار هم جمع کند تا در موضوعات مختلفی همچون هوشمندسازی، ثبت تخلف، مدیریت ترافیک و کنترل چراغ های راهنمایی با یکدیگر به تبادل اطلاعات و همکاری با یکدیگر بپردازند.

حق‌شناس با اشاره به مباحث دیگری ازجمله لزوم تعیین دقیق مرز خدمات‌دهی در شهر که به قسمت‌های مختلف آن مربوط می شود، گفت: برای مثال مرز اصفهان با شهرداری خمینی شهر در محدوده منطقه ۲ یا میدان استقلال و تعیین مرز آن با منطقه ۹ یا در منطقه ۱۰ با بعضی از شهرستان ها همچون قهجاورستان، منطقه ۱۲ با حوزه بزرگراه معلم، بلوار آزادگان و شهرداری گز، خورزوق و شهرهای شمالی که دارای موضوعات مشترکی است یا منطقه ۱۵ به محدوده هایی که در شرق اصفهان وجود دارد، مرزهای خدمات‌دهی تعیین شده است که در این باره نیز باید هماهنگی هایی صورت گیرد.

به گزارش ایمنا، در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان که در دانشگاه صنعتی اصفهان در حال برگزاری است، شرکت‌هایی همچون شرکت مترو، شرکت مهندسی نیک‌اندیش، سازمان مدیریت حمل‌ونقل بار اصفهان، شرکت رستاک، شهرک علمی و تحقیقاتی، شرکت دیده بان، شرکت زرین خودرو، شرکت فراساخت سیکلت، سامانه جامع مدیریت و نظارت هوشمند سرویس مدارس، شرکت مپنا، شرکت صنایع هواپیماسازی و بسیاری دیگر از شرکت‌ای دانش‌بنیان و تولید کننده در حوزه حمل‌ونقل برای معرفی محصولات و تبادل اطلاعات خود حضور به‌هم رساندند.

کد خبر 749356

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه همکاری کردستان با اتاق‌های مشترک ایران و ۷ کشور خارجی
  • فرمانده انتظامی کردستان شهادت مرزبان هنگ مرزی بانه را تسلیت گفت
  • جزئیات جدید از شهادت مرزبان هنگ مرزی بانه + تصویر
  • جزئیات نحوه شهادت مرزبان هنگ مرزی بانه
  • ایجاد دهکده لجستیکی مرزی سرخس
  • افزایش ۱۵۰ درصدی تخلیه و بارگیری کالا در بندر نوشهر
  • بازگشت ۱۲۰۰ کارگر استان بوشهر به اشتغال
  • چاپ سوم «سیطره» در نمایشگاه کتاب عرضه می‌شود
  • قطارهای حومه‌ای به سیستم حمل‌ونقل انبوه‌بر شهر اصفهان متصل می‌شود
  • جشن روز کارگر در بوشهر برگزار شد