Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم از تدوین سند برنامه مشترک همکاری های بین المللی دو کشور ایران و اتریش خبر داد و گفت: ۷۰ درصد دانشجویان تحصیلات تکمیلی و ۳۰ درصد اعضای هیات علمی تجربه همکاری های علمی های بین المللی را دارند.

به گزارش ایسنا، عبدالحمید علیزاده در نشست کارگروه علمی مشترک ایران و اتریش که امروز در دانشگاه خوارزمی برگزار شد، بین المللی سازی آموزش عالی را اهداف کلان وزارت علوم دانست و گفت: ما برای تحقق این اهداف دو رویکرد اساسی بین المللی سازی در خانه و بین المللی سازی در خارج را دنبال می کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع مرکز همکاری های بین المللی وزارت علوم، محورهای همکاری های دوجانبه بین دانشگاههای ایران و دانشگاههای خارج از کشور، گسترش زبان و ادبیات فارسی و ایران شناسی و عضویت موثر در سازمانهای تخصصی بین المللی را پیگیری می کند.

وی با بیان اینکه هدف اصلی مرکز همکاری های علمی وزارت علوم تقویت عرصه دیپلماسی علمی کشور است، ادامه داد: در این مسیر برای استفاده از پتانسیل دانشگاه ها، موضوع ماموریت سپاری به دانشگاه ها برای فعالیت های دو یا چندجانبه با کشورهای خارجی در دستور کار مرکز همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم قرار گرفت و بر همین اساس اخیرا آئین نامه کارگروه ملی همکاری های علمی بین المللی در قالب ماموریت سپاری به دانشگاه ها ابلاغ شد.

معاون همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم یکی از ماموریت هایی که به دانشگاه ها واگذار شده در حوزه ارتباط با دانشگاه های اتریش است، افزود: خوشبختانه علارغم تحریم های سنگینی که کشور ما مواجه بوه است اما حوزه فعالیت های بین المللی ما به روی همه کشورها باز بوده است. همچنان که دانشگاه خوارزمی ماموریت ارتباط با دانشگاه های اتریش را عهده دار شده و فعالیت های بین المللی در حوزه های علمی و دانشگاهی با راهبری این دانشگاه پیگیری می شود.

دکتر علیزاده از تدوین سند برنامه مشترک همکاری های بین المللی دو کشور ایران و اتریش خبر داد و اظهار کرد: این سند در ۶ محور بینابین دو کشور از سال ۲۰۱۷ تدوین شده و اهداف کلان آن مشخص شده است. ضمن اینکه عمده ترین مفاد این سند اعمال سیاست هایی تشویقی برای پژوهشگران دانشگاهی است.

وی با بیان اینکه ۷۰ درصد دانشجویان تحصیلات تکمیلی تجربه همکاری های علمی های بین المللی را دارند، افزود: ۳۰ درصد اعضای هیات علمی ما این تجربه را دارند.

معاون همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم گفت: همانطور که عنوان شد دانشگاه خوارزمی، کارگروه ملی همکاری با اتریش است و از جمله نکات ارزشمند فعالیت های بین المللی وزارت علوم این است که علیرغم تحریم ها در همه حوزه ها، خوشبختانه فعالیت های علمی  بین المللی با پیگیری کارگروههای علمی برقرار بوده و همواره دست همکاری های علمی محققین ایرانی با سایر پژوهشگران خارجی باز بوده مگر آنکه آنها خودشان علاقه مند نبودند با پژوهشگران ما همکاری کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: همکاری های علمی ایران و اتریش همکاری های بین المللی ایران و اتریش دیپلماسی علمی و فناوری همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم همکاری های بین المللی ایران و اتریش دانشگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۴۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معاون سازمان انرژی اتمی: ایران میزبان یک رویداد علمی - هسته‌ای در سطح بین‌المللی است

به  گزارش خبرآنلاین به نقل از ایسنا جواد کریمی‌ثابت صبح امروز (دوشنبه، ۱۷ اردیبهش‌ماه) در آیین آغاز به کار میزگردها و پنل‌های تخصصی سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای گفت: شاهد برگزاری نخستین کنفرانس هسته‌ای در سطح بین‌المللی و به‌صورت گسترده هستیم که این رویداد علمی با استقبال بسیار خوبی مواجه شده است.

رییس انجمن هسته‌ای ایران درباره تعداد آثار ارایه شده به این کنفرانس عنوان کرد: بیش از ۵۰۰ مقاله در سطح علمی بسیار بالا را دریافت کردیم که از میان آن‌ها، ۴۲۰ مقاله توسط داوران پذیرفته شد.

وی افزود: در جریان این کنفرانس ۳ روزه، برنامه‌ریزی شده تا ۱۶ میزگرد و پنل تخصصی برگزار شود که در حوزه‌های گوناگون که تمام فعالیت‌های هسته‌ای را پوشش خواهند داد.

کریمی‌ثابت گفت: حدود ۱۰۰ سخنرانی علمی در قسمت‌های گوناگون ارایه می‌شود که در مجموع بیش از ۵۰ سخنران خارجی خواهیم داشت که به‌صورت مجازی و حضوری در کنفرانس سخنرانی حضور دارند و به ارایه آخرین دستاوردهای علمی خود می‌پردازند.

رییس مرکز ملی نظام کیفیت و استانداردهای اتمی ایران تصریح کرد: نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای در ۴ بخش سخنرانی‌های علمی، پوسترها، میزگردها و پنل‌های تخصصی و نمایشگاه جانبی برگزار خواهد شد.

گفتنی است مراسم افتتاحیه سی امین کنفرانس ملی هسته‌ای ایران و نخستین کنفرانس بین‌المللی علوم و فنون هسته‌ای با حضور محمد اسلامی، معاون رییس‌جمهور و رییس سازمان انرژی اتمی ایران، معاون وی، مدیران ارشد صنعت هسته‌ای، متخصصان داخلی و خارجی و ... عصر امروز (دوشنبه، ۱۷ اردیبهشت‌ماه) در اصفهان برگزار می‌شود.

311311

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903385

دیگر خبرها

  • عموعابدینی: آمایش رشته‌های تحصیلی در دستور کار وزارت علوم و شورای انقلاب فرهنگی است
  • مرکز ملی نوآوری مغز راه اندازی می‌شود
  • بیانیه وزارت علوم در حمایت از دانشگاهیان آمریکایی و اروپایی
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • معاون سازمان انرژی اتمی: ایران میزبان یک رویداد علمی - هسته‌ای در سطح بین‌المللی است
  • ایران میزبان یک رویداد علمی - هسته‌ای در سطح بین‌المللی است
  • برنامه همکاری طالبان و ترکیه
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • مرکز ملی مغز با هدف گسترش خدمات در زمینه علوم شناختی راه‌اندازی می‌شود
  • ضرورت انتقال دانشجوی بورسیه‌ای به کشور‌های جهان برای پیشرفت علمی ایران/ سیاست‌های علمی، ۲۵ ساله تدوین شوند نه ۸ ساله