Web Analytics Made Easy - Statcounter

«کنت مک‌کنزی» فرمانده نیروهای تروریستی آمریکا در منطقه گفت که خروج آمریکا از افغانستان تا کنون حداقل 16 درصد و حداکثر 25 درصد تکمیل شده است.

ضرب‌الاجل ارتش آمریکا برای خروج از افغانستان تا 11 سپتامبر بوده و تا این تاریخ،‌ دو هزار و 500 نظامی ارتش آمریکا و 16 هزار پیمانکار نظامی و صدها تن تجهیزاتی که داخل افغانستان بوده باید از این کشور خارج شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چند روز پیش بود که «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا دستور خروج نظامیان آمریکایی که در افغانستان حضور داشتند را صادر کرد تا پس از 20 سال از حمله ارتش آمریکا به این کشور و در سالگرد حملات 11 سپتامبر 2001،‌ آمریکا رسما خروج خود از افغانستان را اعلام کند.

وزارت دفاع آمریکا گام‌های خروج خود از افغانستان را به دلایل امنیتی به صورت تخمینی و حدودی اعلام می‌کند. ارتش آمریکا با این شیوه قصد دارد تا نیروهای خود را در خطر گروه‌هایی نظیر طالبان یا دیگر گروه‌های مخالف حضور آمریکا در افغانستان قرار ندهد و بدین وسیله با کمترین تلفات به یکی از طولانی‌ترین جنگ‌های آمریکا پایان دهد.

ژنرال «کنت مک‌کنزی» فرمانده نیروهای تروریستی آمریکایی در منطقه در ادامه سخنانش خبر داد که از زمان دستور رئیس جمهور آمریکا برای خروج از افغانستان، کنترل پنج تاسیسات نظامی به نیروهای افغانستانی منتقل شده و تجهیزاتی معادل یک صد و شصت هواپیمای باری C-17‌ جا به جا شده است.

پایگاه‌هایی که کنترل آنها به نیروهای افغانستانی منتقل شده شامل پایگاه هوایی «قندهار» است که دومین پایگاه نظامی بزرگ آمریکا در این کشور به شمار می‌آید.

پنتاگون همچنین برای خروج ایمن نیروهای آمریکایی از افغانستان اقدام به اعزام بمب افکن‌ها و دیگر تجهیزات نظامی به منطقه کرده تا نیروهای آمریکایی و ناتو هنگام خروج از این کشور در امنیت باشند.

«جان کربی» سخنگوی وزارت دفاع آمریکا نیز شامگاه دوشنبه خبر داده بود که حدود نیمی از نیروهای آمریکایی از افغانستان خارج شده‌اند.

وی که در کنفرانس خبری پنتاگون صحبت می‌کرد، افزود:‌«خروج ما از افغانستان به معنای خروج از منطقه نیست».

کربی تاکید کرد: «همچنان حضور نظامی گسترده‌ در خاورمیانه را حفظ خواهیم کرد».

«جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا در ۱۴ ماه آوریل، اعلام کرد که خروج ۳هزار سرباز باقی‌مانده‌ آمریکا از افغانستان تا ۱۱ ماه سپتامبر تکمیل خواهد شد. بر اساس گزارش‌ها، پنتاگون تاکنون پنج مرکز نظامی و ۵ هزار دستگاه تجهیزاتی را به نیروهای امنیتی و دفاعی افغانستان تحویل داده است.

همچنین به دستور لوید آستین، وزیر دفاع آمریکا، این کشور شش بمب‌افکن ۵۲-B و دوازده  فروند جنگنده‌ F-18 و ۶۰۰ نیروی ویژه را به منظور تسهیل روند خروج سربازانش را به افغانستان فرستاده است.

چند روز پیش نیز اسپانیا اعلام کرد نیروهای  این کشور همزمان با خروج نظامیان خارجی خاک افغانستان را ترک کردند.

بر اساس گزارش رسانه‌ها، 24 نظامی زن و مرد اسپانیایی با استقبال «فیلیپ ششم» پادشاه اسپانیا و همچنین «مارگاریتا روبلز»  وزیر دفاع این کشور وارد فرودگاه نظامی مادرید شدند. 

وزیر دفاع اسپانیا گفت با بازگشت آخرین نظامی، ماموریت افغانستان به اتمام رسیده است. 

وی همچنین در پیامی توئیتری ماموریت افغانستان را یکی از دشوارترین ماموریت‌های تاریخ معاصر این کشور عنوان کرد.

102 نظامی اسپانیا از سال 2001 و در قالب ماموریت ناتو در افغانستان کشته شدند.

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: آمریکا آمریکا افغانستان افغانستان پنتاگون خاورمیانه رئیس جمهور آمریکا ارتش آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۶۷۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفرقه در وزارت خارجه آمریکا/ اختلاف بر سر حمایت تسلیحاتی از اسرائیل است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، خبرگزاری «رویترز» گزارش داده که برخی از مقام‌های بلندپایه دولت واشینگتن به «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه ایالات متحده گفته‌اند که تضمین‌های اسرائیل را مبنی بر اینکه از تسلیحات اهدایی آمریکا در چارچوب موازین حقوق بشردوستانه بین‌المللی استفاده می‌کند، «معتبر و قابل‌اتکا» ارزیابی نمی‌کنند.

این در حالی است که بنابر یکی از اسناد درون‌سازمانی وزارت خارجه آمریکا که به رؤیت خبرگزاری رویترز رسیده است، سایر مقام‌های آمریکایی از موضع رژیم صهیونیستی حمایت کرده‌اند.

بر اساس تفاهم‌نامه امنیت ملی صادرشده از سوی «جو بایدن» رئیس‌جمهور آمریکا، بلینکن باید تا تاریخ ۸ ماه میلادی مه، در گزارشی به کنگره اعلام کند که آیا تضمین‌های اسرائیل درباره عدم نقض قوانین بین‌المللی هنگام استفاده از تسلیحات آمریکایی را معتبر ارزیابی می‌کند یا خیر.

تا امروز این واضح‌ترین تصویر از اختلاف درونی وزارت خارجه آمریکا در باب نحوه استفاده اسرائیل از تسلیحات آمریکایی است که به رسانه‌ها درز پیدا کرده است.

از میان ۷ اداره داخلی وزارت خارجه که تا ۲۴ مارس، موضع خود را اعلام کرده‌ بودند، چهار اداره شامل پناهندگی و مهاجرت، جمعیت و حقوق بشر و کار بابت عدم تطابق وعده‌های رژیم صهیونیستی با واقعیت، به‌شدت ابراز نگرانی کرده‌اند.

این ادارات، در بیانیه مشترک خود، از بمباران مداوم سایت‌ها و زیرساخت‌های شهری، سطح غیرقابل‌انکار آسیب به غیرنظامیان در راستای اولویت قائل شدن برای منافع نظامی و کشتن امدادگران و روزنامه‌نگاران به‌عنوان نمونه‌هایی از موارد نقض حقوق بشردوستانه بین‌المللی از سوی اسرائیل اشاره کرده‌اند.

بااین‌حال، اداره امور سیاسی و نظامی وزارت خارجه آمریکا هشدار داده است که هرگونه تعلیق کمک نظامی به رژیم صهیونیستی توانایی این رژیم برای مقابله با تهدید‌ها حول حریم هوایی فلسطین اشغالی را محدود می‌کند و مستلزم آن است که واشینگتن به‌نوبه خود درباره قرارداد‌های تسلیحاتی فعلی و آتی با سایر کشور‌های منطقه نیز تجدیدنظر کند.

این هشدار بدون در نظر گرفتن اعتبار یا عدم اعتبار تضمین‌های اسرائیل «و تنها با توجه به تعهد آمریکا به تأمین امنیت این رژیم» مطرح شده است.

اختلاف‌های داخلی وزارت خارجه آمریکا در حالی عیان می‌شود که مقام‌های دولت بایدن بار‌ها مدعی شده‌اند که هیچ مدرکی دال بر نقض قوانین بین‌الملل از سوی اسرائیل وجود ندارد. همین اواخر، «جان کربی» سخنگوی شورای هماهنگی راهبردی کاخ سفید، وجود مدارک مبنی بر ارتکاب نسل‌کشی از سوی رژیم صهیونیستی را رد کرد.

با عبور شمار قربانیان جنگ غزه از ۳۴ هزار نفر، عملکرد ارتش رژیم صهیونیستی به‌شدت زیر سؤال رفته و موج نارضایتی به دانشگاه‌های معتبر آمریکا هم رسیده است.

دانشجویان آمریکایی به قیمت بازداشت و درگیری با نیرو‌های ویژه پلیس، خواهان هرگونه قطع همکاری نهاد‌های آموزش عالی ایالات متحده با رژیم صهیونیستی هستند.

انتهای پیام/

مریم خرمائی

دیگر خبرها

  • درخواست آمریکا پس از کمک به اوکراین چیست؟
  • شکست تلاش‌ آمریکا برای گسترش نفوذ در آفریقا
  • ما به انگلیس یا هر کشور دیگری درباره دخالت نظامی هشدار می‌دهیم
  • تفرقه در وزارت خارجه آمریکا/ اختلاف بر سر حمایت تسلیحاتی از اسرائیل است
  • هشدار صنعا به آمریکا درباره هرگونه حماقت علیه یمن
  • فقط ۱۰ درصد توان نظامی «وعده صادق» عملیاتی شد
  • آغاز خروج نیروهای حافظ صلح از قره باغ
  • بیانیه ارتش یمن درباره حمله به پهپاد آمریکایی و یک کشتی انگلیسی
  • بسته تسلیحاتی 6 میلیارد دلاری آمریکا در مسیر اوکراین
  • کاهش حضور آمریکا در آفریقا / حاکمان جدید ساحل آفریقا در پی کاهش روابط سیاسی و نظامی با فرانسه و آمریکا هستند/ نیجر حضور نیروهای آمریکایی را غیرقانونی اعلام کرد +فیلم