Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارس نیوز»
2024-05-07@16:10:13 GMT

جواز حضور 4 کاراته کا کشورمان در المپیک

تاریخ انتشار: ۴ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۲۶۸۲۹

با پایان مسابقات کسب سهمیه از طریق رنکینگ، فدراسیون جهانی کاراته ، نام ۳۲ قهرمانی که از طریق رنکینگ مجوز حضور در اولین رقابت های کاراته در بازی های المپیک کسب کردند و همچنین ۸ نماینده میزبان را اعلام نمود.

پس از ژاپن که با ۸ سهمیه میزبانی در این رقابتها حضور خواهد داشت، ترکیه با ۵ نماینده بیشترین سهمیه را به خود اختصاص داده است و پس از آن ایران و ایتالیا هر کدام با ثبت ۴ نماینده در رده بعدی قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

چین، اکراین، اسپانیا، مصر و آذربایجان نیز هر کدام دو سهمیه بدست آوردند. ضمن آنکه ۹ کشور هنگ کنگ، آمریکا، صربستان، ونزوئلا، قزاقستان، فرانسه، آلمان، گرجستان و چین تایپه هرکدام یک سهمیه را به خود اختصاص دادند.

البته در بخش کومیته ایران به همراه ترکیه بیشترین سهمیه را کسب کرد و بهترین عملکرد در جهان داشت.

لیست ورزشکارانی که از طریق رنکینگ موفق به کسب سهمیه حضور در المپیک توکیو شدند، به شرح زیر است:

کاتا انفرادی بانوان:

۱. ساندرا سانچز از اسپانیا

۲. کیو شیمیزو از ژاپن

۳. ویوانا بوتارو از ایتالیا

۴. مو شانگ گریس لائو از هنگ کنگ

۵. ساکورا کوکومای از امریکا

کاتا انفرادی آقایان:

۱. دامین کوینترو از اسپانیا

۲. ریو کیونا از ژاپن

۳. علی سوفو اوغلو از ترکیه

۴. آنتونیو دیاز از ونزوئلا

۵. ماتیا بوساتو از ایتالیا

کومیته منفی ۵۵ کیلو گرم بانوان:

۱. سراپ اوزچلیک از ترکیه

۲. آنجلیکا ترولوجا از اوکراین

۳. تزو یان ون از چین تایپه

۴. میهو میهارا ژاپن 

۵. سارا بهمنیار از ایران

کومیته وزن منفی ۶۷ کیلوگرم آقایان:

۱. دارخان اسدیلوف از قزاقستان

۲. استیون داکستا از فرانسه 

۳. آنجلو کریسچنزو از ایتالیا

۴. علی الساوی از مصر 

۵. نائوتو ساگو از ژاپن

کومیته وزن منفی ۶۱ کیلوگرم بانوان:

۱. ین ژائویان از چین

۲. جیانا لطفی از مصر

۳. جوانا پروکیچ از صربستان

۴. مروه کوبان از ترکیه 

۵. مایومی سومیا از ژاپن

کومیته وزن منفی ۷۵ کیلو گرم آقایان:

۱. بهمن عسگری از ایران 

۲. لویجی بوسا از ایتالیا 

۳. رافائل آقایوف از آذربایجان 

۴. استانیسلاو هورنا از اوکراین 

۵. کن نیشیمورا از ژاپن

کومیته وزن مثبت ۶۱ کیلوگرم بانوان: 

۱. ایرینا زارتسکا از آذربایجان

۲. حمیده عباسعلی از ایران

۳. گانگ لی از چین 

۴. ملتم هوکااوغلو از ترکیه

۵. آیومی یوکوزا از ژاپن

کومیته وزن مثبت ۷۵ کیلوگرم آقایان:

۱. اوگور آکتاش از ترکیه

۲. سجاد گنج زاده از ایران 

۳. جاناتان هورنه از آلمان 

۴. ایوان کوویچ از کرواسی

۵. ریتارو آراگا از ژاپن

در این وزن ذبیح الله پورشیب کاپیتان تیم ملی کاراته کشورمان نیز موفق به کسب سهمیه شد ولی چون از هر کشور تنها یک کاراته کا راهی المپیک می شود، پورشیب در عین شایستگی از رسیدن به المپیک باز ماند.

در مجموع ۸۰ کاراته کا حاضر در المپیک توکیو ۴۰ سهمیه در اختیار بانوان و ۴۰ سهمیه به آقایان اختصاص داده شده که از مجموع ۸۰ نفر ۶۰ نفر در کومیته و ۲۰ نفر دیگر در کاتا به رقابت خواهند پرداخت.

پس معرفی ۴۰ نفر سهمیه رنکینگ و میزبان، بیست و چهار کاراته کای دیگر از طریق مسابقات انتخابی که قرار است از ۲۱ تا ۲۳ خرداد ماه به میزبانی پاریس برگزار گردد به جمع شرکت کنندگان در المپیک اضافه می شود ضمن آنکه ۱۲ سهمیه دیگر نیز به قهرمانان قاره ای تخصیص می یابد. 

همچنین در پایان چهار کاراته کا دیگر بلیط خود را به توکیو از طریق نشست کمیسیون سه جانبه رزرو می کنند.

مسابقات کاراته در المپیک توکیو از ۱۴ الی ۱۶ مرداد ماه برگزار می شود و ورزشکارانی که سهمیه المپیک را کسب کرده اند در این رویداد مهم به رقابت خواهند پرداخت.

ملی پوشان کاراته کشورمان تا به این لحظه چهار سهمیه توسط بهمن عسگری، حمیده عباسعلی، سجاد گنج زاده و سارا بهمنیار کسب کرده اند.

در بخش کاتا انفرادی بانوان و آقایان و در بخش کومیته وزن منفی ۶۷ کیلو گرم آقایان و وزن منفی ۶۱ کیلو گرم بانوان هنوز شانس کسب سهمیه در مسابقات گزینشی المپیک که در ماریس برگزار می شود را دارند.

فاطمه صادقی در بخش کاتا انفرادی بانوان، ابوالفضل شهرجردی در بخش کاتا انفرادی آقایان، رزیتا علیپور در وزن منفی ۶۱ کیلوگرم بانوان و امیر مهدی زاده در وزن منفی ۶۷ کیلوگرم آقایان نفراتی هستند که برای کسب چهار سهمیه باقی مانده کاراته در المپیک توکیو طی روز های ۲۱ الی ۲۳ خرداد ماه رو تاتامی فرانسه خواهند رفت تا پس از کسب عنوان های اول، دوم و سوم سهمیه های باقی مانده را کسب کنند.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: کاراته المپیک ترکیه المپیک بازی های المپیک کاراته فدراسیون جهانی کاراته ژاپن کومیته وزن کومیته وزن منفی المپیک توکیو کاتا انفرادی گرم بانوان گرم آقایان کاراته کا کسب سهمیه کیلو گرم ۶۱ کیلو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۶۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مخالفت شدید روزنامه وابسته به سپاه با ممنوعیت جدید ورود زنان به ورزشگاه‌ها: این یعنی اعتراف به شکست فرهنگی/ مراقب پیامدهای بین‌المللی این اقدام باشید

به گزارش خبرآنلاین روزنامه جوان نوشت:تشت رسوایی کم‌کاری‌های همین آقایان بابت امور فرهنگی و اخلاقی در ورزشگاه‌ها از بام افتاده و صدای آن را همه شنیده‌اند، اما نامدیران ورزش ایران هنوز خیال می‌کنند با برگزاری چند جلسه اضطراری و وانمود کردن اینکه نگران هستند می‌توانند فرهنگ و اخلاق را به ورزشگاه بیاورند.

در این میان هم هستند کسانی که از ابتدا ساز مخالف زدند و حالا بدون اینکه متوجه تبعات داخلی و خارجی حذف بانوان از حضور در ورزشگاه‌ها باشند دم از آینده‌نگری خود می‌زنند و باد در گلو می‌اندازند که «ما گفته بودیم اینگونه می‌شود.»

اتفاقی که نباید رخ می‌داد، افتاد؛ اینکه مرد و زن در ورزشگاه به‌هم بتازند و با ادبیاتی زننده یکدیگر را مخاطب قرار دهند، چیزی بود که توقعش را نداشتیم، اما رخ داد، ولی می‌توان از همین چالش جدی یک فرصت ساخت. امروز خیلی راحت می‌توان جلوی ورود بانوان به ورزشگاه را گرفت، اما یادتان باشد اگر این اتفاق بد بیفتد، یعنی بلندگو برداشته‌ایم و به تمام جهان اعلام کرده‌ایم که با تمام ادعاهایمان در خصوص فرهنگ و تمدن تاریخی‌مان، نه فرهنگ داریم، نه اخلاق، چون حتی نمی‌توانیم یک جمعیت اندک را مدیریت کنیم.

در حال حاضر تنها راه‌حلی که به ذهن کوته‌بین کت‌وشلوارپوش‌های ورزش کشور رسیده، این است که با اهرم فشار شورای تأمین استان‌ها حضور بانوان در برخی از بازها را کنسل کنند که این خود تأیید واقعیت ناکارآمدی آقایان است و تأیید مثل معرف است که می‌گوید: «اگر در حل مسئله‌ای ناکام ماندید، صورت مسئله را پاک کنید.»

با تبعات خارجی و بین‌المللی عدم حضور بانوان در ورزشگاه‌ها فعلاً کاری نداریم که خود داستانی جدا دارد، اما باید به این نکته مهم توجه داشته باشیم که حدود یک‌سالی از حضور بانوان در ورزشگاه‌ها می‌گذرد و به‌جز اتفاق بد چهارشنبه شب شاهد اتفاق دیگری نبوده‌ایم و در همه جا بانوان با امنیت کامل در ورزشگاه حاضر شده‌اند. هرچند که انتشار برخی فیلم‌های تقطیع شده با حضور یک یا دو نفر در طول این مدت در بازی‌های مختلف و بیان کلمات زشت و رکیک از زبان آن‌ها قبلاً هم دیده شده، جریانی که به نظر می‌رسد با هدف منفی جلوه دادن حضور بانوان در ورزشگاه از مدت‌ها قبل برنامه‌ریزی داشته است. جریانی که اتفاقات چهارشنبه شب گذشته برگ برنده‌ای برای آن شد.

اما همین اتفاق باید شروع یک جریان تازه باشد. اتفاق چهارشنبه شب همه را ناراحت کرد. قبح‌شکنی از رفتار و گفتار زننده چیزی نیست که به مذاق آدمی خوش بیاید، اما ثابت کرد که ما چقدر در کار فرهنگی و اخلاق‌مداری با مشکل روبه‌رو هستیم. در یک کلمه، سال‌هاست که از فرهنگ غنی ایرانی و اسلامی دم می‌زنیم، اما حالا و با یک اتفاق همه چیز زیر سؤال رفته است.

اتفاق بدتر ممکن است بعد از این رخ دهد؛ بعد از جلسات متعدد و بی‌خاصیت آقایان کت‌وشلوارپوش، اتفاقی که ثابت می‌کند ما قدرت کار فرهنگی و اخلاقی در ورزش را نداریم و حتی نمی‌توانیم حضور تعداد اندکی بانو در ورزشگاه را مدیریت کنیم. با نهایت تأسف باید این حقیقت را بیان کنیم، اینکه شخصی به خود اجازه بدهد در محیط ورزشگاه به بانوان توهین کند مربوط به امروز و دیروز نیست و این مسئله از دیرباز در ورزشگاه‌های ایران که تا پیش از این محیطی مردانه بوده بدون هیچ مشکلی وجود داشته است. اما حالا، چون این توهین در حضور خود بانوان صورت گرفته، سروصدا به راه افتاده است. به‌طور حتم اگر این هوادار هتاک و بقیه هتاک‌ها در سال‌های قبل مورد بازخواست قرار می‌گرفتند، امروز اینگونه به خود جسارت نمی‌دادند که آنچه خود لایقش هستند را به زبان بیاورند. حال سؤال این است که آیا اگر بانوان در ورزشگاه نباشند محیط ورزشگاه فرهنگی و اخلاقی می‌شود؟ پاسخ را می‌توان از لابه‌لای برگ‌های تاریخ فوتبال باشگاهی پیدا کرد؛ «نه»!

با وجود این چیزی از کم‌کاری‌های آقایان در طول تمام سال‌های گذشته کم نمی‌شود. آقایانی که شاید امروز هم بدون توجه به تبعات بین‌المللی راحت‌ترین راه را برای فرار از مشکل پیش آمده انتخاب کنند. 21302 برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903300

دیگر خبرها

  • قهرمانی لیگ برتر رویینگ بانوان سهم دانشگاه آزاد شد/ صدور جواز حضور رقابت‌های بین‌المللی روسیه
  • سپهرزاد: کسب سهمیه ارزنده و انتظار مدال از دوومیدانی کاران در المپیک نامتناسب است
  • مخالفت شدید روزنامه سپاه به ممنوعیت ورود زنان به ورزشگاه‌ها
  • خیز ملی‌پوش کشتی آزاد برای کسب تنها سهمیه باقی مانده المپیک
  • مخالفت شدید روزنامه وابسته به سپاه با ممنوعیت جدید ورود زنان به ورزشگاه‌ها: این یعنی اعتراف به شکست فرهنگی/ مراقب پیامدهای بین‌المللی این اقدام باشید
  • دختر وزنه‌بردار ایرانی با تیم پناهندگان در المپیک پاریس!
  • استارت روئینگ‌سواران برای حضور در المپیک
  • حضور ناظر ایرانی در فینال جام باشگاه‌های فوتبال بانوان آسیا
  • درخشش بانوان یزدی در مسابقات پتانک کارگران کشور
  • محمدرضا گرایی فقط 50 درصد شانس حضور در المپیک 2024 را دارد