Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیروز ارجمند آهنگساز و پژوهشگر موسیقی گفت: مسئولین نگاهشان را به نگاه فرهنگی تغییر بدهند تا اعتمادسازی انجام شود. بدون اعتمادسازی نه هنرمندان بالنده می‌شوند نه دولت می‌تواند از این فرصت برای پیشبرد اهداف فرهنگی استفاده کند.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «پیروز ارجمند» آهنگساز، نوازنده، پژوهشگر موسیقی و اتنوموزیکولوگ گفت: به عنوان یک فعال در حوزه موسیقی مطالبه اصلی از هر دولتی این است که به جای اینکه فرهنگ را دولتی کند، دولت را فرهنگی بکند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

و مهم ترین بحثی که می تواند عامل بازدارنده در توسعه و امنیت هنرمندان باشد بحث فضای امنیتی حوزه فرهنگ به طور اعم و حوزه موسیقی به طور اخص است.

وی ادامه داد: خواسته ما این است که این نگاه را به نگاه فرهنگی تغییر بدهند تا اعتمادسازی انجام شود. بدون اعتمادسازی متقابل نه هنرمندان موسیقی می توانند بالنده باشند نه دولت می تواند از این فرصت برای پیشبرد اهداف فرهنگی اش از آن استفاده کند.

ارجمند اظهارداشت: و فراموش نکنیم که موسیقی فراگیرترین هنر در تمام جهان است و مصرفی نسبتا صد در صدری در تمام اقشار جامعه دارد. در صورت تداوم این روند بی اعتمادی بین هنرمندان و دولت ها و این گسستی که ایجاد شده می تواند به یک بحران بیانجامد و یک بحران که درمان آن دیرهنگام باشد و دیگر نتوان آن را درمان کرد.

این آهنگساز عنوان داشت: به نظرم تسهیل گری در کار هنرمندان و تهیه و تدارک زیرساخت ها مهم ترین کارهایی هستند که دولت ها باید انجام دهند. به هر حال عرصه موسیقی امروزه و درآمد و چرخه اقتصاد موسیقی از طریق کنسرت ها عموما تامین می شود و بخشی هم از طریق فروش در فضای مجازی صورت می گیرد.

وی افزود: ایجاد این فضای کپی رایت و رعایت کپی رایت و راهکارهای قانونی برای برخورد با ناقضین همین کپی رایت یکی از خواسته های هنرمندان است و همچنین ساخت سالن های استاندارد برای برگزاری کنسرت ها که بسیار از اهمیت بالایی برخوردار است و تقریبا در این زمینه دولت حداقل در این چهل سال بعد از انقلاب هیچ کاری انجام نداده و به نسبت رشد جمعیت و مصرف کالای فرهنگی موسیقی سالنی ساخته نشده است. تنها سالن استاندارد در ایران همان سالن تالار وحدت است که حدود پنجاه سال پیش ساخته شده و این برای کشوری با هشتاد میلیون نفر جمعیت کافی نیست.

وی در پایان گفت: ضمن اینکه حمایت از موسیقی نواحی و موسیقی سنتی و موسیقی کلاسیک و اصولا موسیقی های جدی باید به صورت جدی در برنامه های هر دولتی قرار بگیرد. چراکه اینها آسیب پذیر هستند و بخشی از میراث فرهنگی، مادی و معنوی ما هستند و انتظاری که ما داریم توجه و حمایت خاص از این گونه های موسیقی است.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پیروز ارجمند آهنگساز انتخابات 1400 موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۷۵۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مرکز خدمات سرمایه گذاری قم هفته آینده با حضور رئیس جمهور

 سیدمحمد آقامیری در حاشیه بازدید ازغرفه استان قم در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران اکس پو۲۰۲۴  با اشاره به اهمیت توجه به موضوع سرمایه گذاری درقم از مدیران استان خواست به این مساله اهتمام جدی داشته باشند.

استاندار قم افزود: جهش تولید فرمایش و دستوری است که از سوی رهبر فرزانه انقلاب برای ما صادر شده است و باید توجه داشته باشیم که زمینه را برای سرمایه‌گذاری مردم فراهم کنیم.

آقامیری تصریح کرد: علاوه بر مشارکت مردم؛ اشتغال‌زایی نکته مهمی است که در بحث سرمایه‌گذاری ایجاد می‌شود. هرچقدر نرخ سرمایه‌گذاری را در استان بیشتر کنیم؛ اشتغال اهم افزایش خواهد یافت. 

استاندار قم با بیان اینکه ما مسئولین دولت سیزدهم به عنوان خادمین مردم حامی سرمایه‌گذاران در استان خواهیم بود، تاکید کرد: مدیریت استان قم به دنبال تسهیل مسیر سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی برای افراد است و ما حامی این عزیزان خواهیم بود.

آقامیری در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه افزایش سرمایه‌گذاری باعث افزایش رفاه اجتماعی می‌شود، عنوان کرد: علاوه بر بحث اشتغال‌زایی زمانی‌که سرمایه‌گذاری افزایش پیدا کند درآمد سرانه هم رشد خواهد داشت و باعث افزایش رفاه مردم می‌شود.

استاندار قم در بخش دیگری از سخنان خود گفت: منابع بانکی کشور محدود است لذا در این راستا دولت سیزدهم به دنبال ساماندهی سرمایه‌ها و نقدینگی مردم است تا از این ظرفیت نهایت بهره را ببرد.

استاندار قم بیان کرد: سرمایه‌های سردرگم باعث افزایش نرخ تورم می‌شود در صورتی که بتوان این میزان نقدینگی را به سمت تولید سوق داد شاهد کاهش نرخ تورم و گشایش اقتصادی در کشور خواهیم بود.

آقامیری در بخش پایانی سخنان خود با اشاره به اهمیت زنجیره ارزش راهبردی در استان‌ها، بیان کرد: زنجیره ارزش راهبردی به این معناست که قیمت تمام شده یک محصول به کمترین میزان خود برسد و این موضوع افزایش صادرات و فروش را دربر خواهد داشت.

 

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • اعطای تسهیلات و کمک بلاعوض به سیل زدگان سیستان و بلوچستان ظرف چند روز آینده آغاز می‌شود
  • حسینی: سیاست دولت در کنترل نوسانات ارزی به مجلس اعلام شد
  • قطعه‌ای مسحور کننده از ویولن‌نوازی استاد نصرالله شیرین آبادی + ویدئو
  • رئیس جمهور هفته آینده به قم سفر می‌کند
  • افتتاح مرکز خدمات سرمایه گذاری قم هفته آینده با حضور رئیس جمهور
  • بوشهر در تعداد اجراهای موسیقی از برترین استان‌های کشور است
  • نصرالله شیرین‌آبادی، نوازنده موسیقی درگذشت
  • عزم جزم دولت برای به سرانجام رساندن مینی پالایشگاه دهدشت
  • نوای موسیقی مقامی خراسان در سواحل خلیج فارس
  • پارک شهدای سنندج به پاتوق فرهنگی تبدیل می‌شود