Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ، آیت قیصربیگی مدیرکل مدیریت بحران استان ایلام در نشست کارگروه ویژه بررسی مسائل قطعی برق استان خواستار برنامه ریزی شفاف شرکت توزیع برق استان در اعلام خاموشی‌ها شد و گفت: اگر به مردم از پیش اطلاع داده شود که چه زمانی خاموشی اتفاق می‌افتد بهتر می‌توانند برای مدیریت اوضاع برنامه ریزی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ادامه قطعی برق مراکز اورژانس و بیمارستان‌ها را خط قرمز خواند و اظهار کرد: به هیچ بهانه‌ای نبایست مراکز اورژانس و بیمارستان‌ها بی برق بمانند و در این رابطه برق استان باید طوری برنامه ریزی کند که این مهم تحقق یابد و البته این خط قرمز همه ما است.

قیصربیگی در ادامه از تشکیل تیم نظارت بر مصرف برق در ادارات استان خبر داد و بیان کرد: این تیم‌ها با نظارت برق استان و همکاری استانداری و دستگاه‌های عضو ستاد مدیریت بحران استان با استفاده از چک لیست‌های مشخص که توسط شرکت توزیع برق استان تهیه شده می‌شود کاهش ۵۰ درصدی مصرف برق ادارات را در دستور کار قرار می‌دهد.

او  با اشاره به مشکلات قطعی برق برای مردم، بیان کرد: اگرچه روند قطعی برق در کل کشور وجود دارد، اما می‌توان با مدیریت صحیح فرصت استفاده همشهریان از این نعمت اساسی را بیشتر فراهم کرد.

قیصربیگی با اشاره به این مهم که صرفه جویی مصرف برق باید از مسئولان شروع شود، تاکید کرد: وقتی مردم برق ندارند روشن نمودن وسایل پرمصرف، چون کولرگازی مدیران دیگر معنایی ندارد، که البته این باید به عنوان یک مصوبه الزام آور در دستور کار کاهش مصرف واقعی برق در ادارات قرار گیرد و الی صرفاً با خاموش کردن یکی دو لامپ نمی‌توان به صرفه جویی اثر گذار رسید.

مدیرکل مدیریت بحران استان در ادامه به مشکلات قطعی برق در ایجاد اختلال برخی خدمات اشاره کرد و یادآور شد: باید طوری برنامه ریزی شود که در صورت قطعی برق سایر خدمات، چون آب و اینترنت و … تحت شعاع قرار نگیرد.

انتهای پیام/ د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مدیریت بحران توزیع برق برنامه ریزی برق استان مصرف برق قطعی برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۸۵۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شده



به گزارش خبرگزاری صداوسیما، فیروز قاسم‌زاده سخنگوی صنعت آب ایران کاهش میزان بارندگی کشور نسبت به شرایط نرمال را هفت درصد اعلام کرد و افزود: با وجود اینکه بارش کشور به شرایط نرمال نزدیک شده، اما آثار خشکسالی سال‌های گذشته در رواناب‌ها و جریان رودخانه‌ها محسوس است و با کاهش در آورد رودخانه‌ها روبرو هستیم.
وی با اشاره به کاهش جدی بارش در استان‌های بوشهر، فارس، خراسان رضوی، قزوین و تهران و تأثیر آن بر حجم مخازن سد‌های موجود در این استان‌ها، درصد پرشدگی سد‌های تأمین‌کننده آب شرب پایتخت را ۲۴ درصد دانست و خاطرنشان کرد: حجم مخازن سد‌های تهران تا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با کاهش ۱۰ درصدی نسبت سال آبی گذشته روبرو بوده که نشانگر ضرورت جدی گرفتن مدیریت مصرف است.
قاسم‌زاده توجه به مدیریت مصرف از سوی همه بخش‌ها را ضروری دانست و ادامه داد: هرچند که در انتظار بارش‌های خوب دیگری در هفته جاری در برخی نقاط کشور هستیم، اما با توجه به جدی بودن تبعات تغییرات اقلیم که گرم شدن هوا را شدت بخشیده و می‌تواند تهدیدی برای منابع آبی باشد، لازم است هموطنان در کشورِ خشک و نیمه خشک ایران، همواره توجه ویژه‌ای به مدیریت مصرف آب داشته باشند تا فصل گرم سال را با اطمینان خاطر پشت سر بگذاریم.

دیگر خبرها

  • برگزاری رویداد بین المللی فرصت های سرمایه گذاری و جلب مشارکت های عمومی در فرودگاه های ایران
  • بارش های تهران چقدر کاهش داشته است؟ | برنامه های آبفا برای جلوگیری از هدررفت آب
  • پیشنهادات دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم دیوان محاسبات برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • پیشنهادات مهم «دیوان محاسبات» برای اصلاح نظام بودجه‌ریزی کشور
  • برنامه ریزی برای تولید سوخت حاصل از زباله در شهر تبریز
  • پایان تدوین برنامه عملیاتی و تحولی رشد اقتصادی آذربایجان شرقی
  • مصرف ۳ هزار و ۸۸۵ میلیون کیلووات ساعت برق در استان همدان
  • بارش‌های کشور به نرمال نزدیک شده
  • کمیته همکاری‌های کشاورزی ایران و آفریقا تشکیل شد