Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری فرانسه، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد نوع هندی ویروس کووید ۱۹ در دست کم ۵۳ سرزمین شناسایی و مشاهده شده است.

این در حالی است که دو مقام کنگره آمریکا گفتند کمیته اطلاعات در سنای آمریکا و مجلس نمایندگان این کشور در حال اجرای تحقیقات خود درباره منشا ویروس کووید-۱۹ و نحوه پاسخگویی دولت آمریکا به بحران ناشی از آن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

منابعی در دولت آمریکا مدعی شدند نهاد‌های اطلاعاتی آمریکا در حال بررسی گزارش‌هایی هستند مبنی بر این که محققان آزمایشگاهی در ووهان چین در سال ۲۰۱۹ یک ماه پیش از آن که نخستین مورد ابتلا به کرونا گزارش شود به شدت بیمار شده بودند.

یک مقام کنگره روز سه شنبه در گفتگو با رویترز گفت کمیته اطلاعات سنای آمریکا با ریاست مارک وارنر، عضو حزب دموکرات این کشور از نهاد‌های اطلاعاتی درباره مسائل مختلفی در ارتباط با شیوع کرونا سوال کرده است از جمله آیا این بیماری در حادثه‌ای آزمایشگاهی آغاز شده یا از حیوانات ناشی شده است.

این مقام گفت این کمیته صحت این گزارش طبقه بندی شده را که محققان موسسه ویروس شناسی ووهان در نوامبر ۲۰۱۹ به شدت بیمار شدند بررسی خواهد کرد.

سه منبع دولت آمریکا هشدار دادند نهاد‌های جاسوسی آمریکا هنوز هم به هیچ نتیجه‌ای درباره ریشه این ویروس نرسیده اند.

در عین حال، کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا به ریاست آدام شیف عضو حزب دموکرات این کشور در حال بررسی عمیق پاسخ نهاد‌های اطلاعاتی آمریکا و گزارش دهی آن‌ها درباره شیوع کرونا هستند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونای هندی شیوع کرونا کرونا در آمریکا کمیته اطلاعات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۸۶۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • نهاد کتابخانه‌ها با کمیته امداد تفاهمنامه امضا می‌کند
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی
  • سیل انتقادها به رئیس دانشگاه کلمبیا به دلیل سرکوب معترضان
  • مددجویان کمیته امداد خراسان‌شمالی ۲۶۰۰ مترمربع فرش بافتند
  • درخواست غزه از گوترش برای تشکیل کمیته تحقیق بین‌المللی درباره کشتار بیمارستان ناصر
  • برنج هندی عقب‌نشینی کرد
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد