Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-29@13:48:19 GMT

کووید-19 احتمالا در آزمایشگاه تولید شده است!

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۲۹۷۱۹

کووید-19 احتمالا در آزمایشگاه تولید شده است!

"بیل نلسون" رئیس جدید ناسا مدعی شد ویروس کووید-19 ممکن است از آزمایشگاه آمده باشد و این احتمال را نمی‌توان نادیده گرفت.

به گزارش ایسنا و به نقل از آی‌ای، "بیل نلسون" سناتور سابق دموکرات ایالت فلوریدا و مدیر تازه منصوب شده ناسا در یک رویداد مجازی اظهار نظرهای عجیب و غریبی در مورد چین، بحران کووید-19 و امنیت ملی آمریکا کرد و این تصور را مطرح کرد که ممکن است ویروس کرونا از یک آزمایشگاه در چین به بیرون درز کرده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته این ادعا را نباید بی چون و چرا پذیرفت، زیرا مطرح کردن اینکه چین مقصر شیوع این همه‌گیری جهانی است، بدون ارائه شواهد متقن و علمی درست نیست.

"نلسون" گفت که ایالات متحده باید حواسش به چینی‌ها باشد و برای ادعای خود به گزارش‌های غیر رسمی مبنی بر اینکه ویروس کرونا می‌تواند از آزمایشگاهی در موسسه ویروس شناسی ووهان آمده باشد، تکیه کرد.

وی گفت: آنها[چینی‌ها] در فضا بسیار پرخاشگرانه و تهدید کننده عمل می‌کنند و ما باید نگران باشیم. این قابل نادیده گرفتن نیست.

اگرچه رشد و نشت ویروس کرونا از یک آزمایشگاه در ووهان غیرممکن نیست و حتی اگر تلاش‌های فضایی این کشور "تهاجمی" توصیف شود، باز هم پیشرفت چین در فضا هیچ ارتباطی به ایجاد تصادفی یک بیماری همه‌گیر جهانی ندارد. البته همانطور که دانشمندان در مورد منشاء شیوع کرونا می‌گویند، عدم وجود شواهد دلیل بر نادرست بودن این فرض نیست.

با فرض اینکه ویروس کرونا از آزمایشگاه ووهان به بیرون درز کرده است، ممکن است هرگز اثبات نشود، چرا که این میکروارگانیسم‌ها به طور طبیعی عمر کوتاهی دارند. ضمن اینکه تصور اینکه دانشمند یا دانشمندانی در چین یا هرجای دیگر دنیا، عمداً به چنین ویروسی اجازه دهند از محدوده سالم و حفاظت شده آزمایشگاه خارج شود، دشوار است.

اما موضوع گیج کننده در مورد سوءظن‌های رئیس جدید ناسا این است که ناسا یک سازمان دولتی است که برای پیشبرد منافع بشر در فضا ایجاد شده است، نه اپیدمیولوژی. بنابراین احساس می‌شود که رئیس جدید این آژانس فرافکنی می‌کند و طرح این موضوع هیچ ارتباطی با کاوش در فضا ندارد و در بهترین حالت گمراه کننده است.

با این حال در موضوع اکتشافات فضایی، چین بسیار پیشرفت کرده است. هفته گذشته این کشور اولین مریخ‌نورد خود را بر روی سیاره مریخ فرود آورد که یک جهش نمادین رو به جلو در هدف خود برای پر کردن شکاف فضایی بین خود و ایالات متحده است.

"نلسون" نیز به عنوان رئیس جدید ناسا از نقش چین به عنوان یک رقیب جدی در صنعت فضایی نام برده است، اما ارتباط مشخصی میان این موضوع و شیوع ویروس کرونا دیده نمی‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: کووید 19 ناسا ویروس کرونا رئیس جدید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۹۷۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ

آفتاب‌‌نیوز :

به گزارش اسپیس، آژانس فضایی اروپا گزارش داده است یک پدیده منحصر به فرد روی مریخ، با عنکبوت‌هایی که در سطح سیاره راه می‌روند اشتباه گرفته می‌شود.

مدارگرد مریخ اکسپرس تصاویری عنکبوت مانند گرفته است، که در واقع فقط ویژگی‌های کوچک و تیره رنگی هستند که با تابش آفتاب بر روی دی‌اکسیدکربن رسوب شده در ماه‌های زمستانی سیاره شروع به شکل گیری می‌کنند.

 به گفته آژانس فضایی، نور باعث می‌شود یخ دی اکسید کربن در پایین رسوبات به گاز تبدیل شود، که می‌ترکد و گرد و غبار را به بیرون پرتاب می‌کند.

در حالی که لکه‌ها ممکن است از فضا کوچک به نظر برسند، اما در واقع نسبتا بزرگ هستند. آژانس فضایی اروپا گفت که پهنای این تکه‌ها به ۴۴ متر می‌رسد و در بزرگ‌ترین حالت ممکن است بیش از ۸۰۴ متر عرض داشته باشند.

الگو‌های عنکبوت اولین بار توسط مدارگرد گازی ExoMars Trace مشاهده شده که در سال ۲۰۱۶ به فضا پرتاب شد و در حال مطالعه مریخ برای نشانه‌هایی از حیات احتمالی در گذشته است. 

این منطقه که در سال ۱۹۷۲ توسط کاوشگر ناسا کشف شد، به نام Angustus Labyrinthus نیز شناخته می‌شود و در نزدیکی کلاهک قطبی جنوبی سیاره قرار دارد.

به گفته ناسا، مریخ در حال حاضر هوای بهاری را تجربه می‌کند. این آژانس در بیانیه‌ای اعلام کرد مریخ‌نورد کنجکاوی از هوای گرم‌تر این سیاره لذت می‌برد و روی پایش محیطی و کاوش دهانه گیل مریخ کار می‌کند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • این افراد در خطر ابتلا به ام اس قرار دارند
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • (عکس) عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ
  • تصاویر عنکبوت‌های درحال حرکت روی سطح مریخ
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • بادبان خورشیدی ناسا در فضا باز شد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • آیا نانوذرات از طریق دستگاه گوارش به بافت مغز می‌رسند؟
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!