Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-01@07:49:59 GMT

(تصاویر) رونمای از هاچ بک جذاب Cupra Born

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۲۹۹۲۸

(تصاویر) رونمای از هاچ بک جذاب Cupra Born

فرارو- سیات کوپرا که با نام تجاری کوپرا شناخته می‌شودیکی از زیرمجموعه‌های شرکت خودروسازی سیات اسپانیا است که با معرفی خودروی کوپرا در سال ۲۰۱۸ تمام فعالیت‌های ورزشی گروه سیات را برعهده گرفت. این خودروسازی در سال گذشته یک مدل مفهومی هاچ بک را معرفی کرد و اکنون در راستای این مدل مفهومی از یک خودروی الکتریکی هاچ بک با نام Cupra Born را رونمایی کرده است که رقیبی جذاب و البته قدرتمند برای برند‌های مشهوری همچون مدل‌های ID فولکس واگن خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



به گزارش فرارو به نقل از وبسایت motor1، هاچ بک برقی Cupra Born، خودرویی هم سایز هاچ بک فولکس واگن ID.3 است که در واقع یک هاچ بک جمع و جور در سایز متوسط را نشان می‌دهد. اما Cupra Born از طراحی بسیار جذاب تری برخوردار است؛ در قسمت جلو، این خودرو از چراغ‌های به مراتب کشیده‌تر و و ورودی‌های هوای بزرگ‌تر برخوردار است که به Cupra Born در مقایسه با ID.3 ظاهری ورزشی بخشیده است. در عقب، یک میله نوری LED گسترده، تصور یک ماشین بزرگتر را ایجاد می‌کند در حالی که باله‌های عمودی، بخشی از یک دیفیوزر یکپارچه‌ای است که Cupra عنوان می‌کند نقش عملکردی نیز دارد.

به گزارش فرارو، اولین وسیله نقلیه الکتریکی Cupra با انتخاب شش طرح چرخ آلیاژی در اندازه‌های مختلف از 18 تا 20 اینچ در دسترس خواهد بود. این چرخ‌ها به طرح‌های جذاب مختلف و طرح‌های مسی معمولی مجهز می‌شوند که روی بدنه نیز تکرار می‌شود. به نظر می‌رسد ستون خودرو دارای طراحی پیچیده تری نسبت به ID.3 است که با فویل الگوی لانه زنبوری خود به عنوان تلاشی دیگر برای ارائه چهره‌ای جذاب در نظر گرفته می‌شود. گفته می‌شود در زمان عرضه این خودرو، شش رنگ در دسترس خواهد بود.

با ورود به داخل خودرو، احتمالاً در نگاه اول شباهت‌های زیادی با خودروی فولکس واگن پیدا کنید، اما واقعیت این است که تفاوت‌های اساسی وجود دارد. هاچ بک تمام برقی Born از صفحه نمایش لمسی بزرگتر 12 اینچی (فولکس واگن ID.3 از نمایشگر 10 اینچی بهره می‌برد) استفاده می‌کند و دارای صندلی‌های اسپرت با پشتی‌های یکپارچه است، در حالی که فرمان دارای چند دکمه اضافی است که به نسخه Cupra اختصاص داده شده است.

همانند هاچ بک برقی ID.3، خودروی Born نیز به طور اختصاصی از دو چرخ محرک بهره می‌برد. تک موتور الکتریکی سوار شده در عقب، 148 اسب بخار قدرت (110 کیلووات) و 310 نیوتن متر (229 پوند فوت) گشتاور را در مدل پایه ارائه می‌دهد تا عملکردی مانند مدل ID.3 Pure Performance را منعکس کند. Cupra Born نیز از همان باتری 45 کیلووات ساعت با حدود 211 مایل (340 کیلومتر) دامنه WLTP استفاده می‌کند و 0 تا 62 مایل در ساعت (100 کیلومتر در ساعت) را در 8.9 ثانیه طی می‌کند.

هاچ بک Cupra Born، یک نسخه 201 اسب بخار پُرقدرت‌تر نیز دارد که توسط یک باتری بزرگتر 58 کیلووات ساعتی پشتیبانی می‌شود. البته گشتاور این موتور در 310 نیوتن متر (229 پوند فوت) ثابت باقی می‌ماند، اما اسب بخار اضافه شده، سرعت حرکت صفر تا صد کیلومتر بر ساعت را در 7.3 ثانیه امکان پذیر می‌کند. همچنین این باتری ارتقا یافته، می‌تواند 261 مایل (420 کیلومتر) شعاع حرکتی را در اختیار کاربر قرار دهد. اما این تمام آپشن‌ها نیست، زیرا Cupra Born را با یک بسته عملکرد E-Boost می‌فروشد تا قدرت تولیدی خود را به 228 اسب بخار (170 کیلووات) برساند. این عضله الکتریکی اضافی که برای ID.3 در دسترس نیست، به هاچ بک با آلایندگی صفر کمک می‌کند تا سرعت صفر تا صد را در 6.6 ثانیه پُر کند. باتری 58 کیلووات ساعتی همان برد 261 مایل (420 کیلومتر) نسخه بدون بسته E-Boost را ارائه می‌دهد.

موتور الکتریکی قدرتمندتر را می‌توان با یک باتری بزرگتر 77 کیلووات ساعت ترکیب کرد، در این حالت دامنه تا 336 مایل (540 کیلومتر) افزایش می‌یابد. اما این باتری سنگین‌تر تأثیر منفی در عملکرد دارد و سرعت صفر تا صد آن هفت ثانیه طول می‌کشد. به عبارت دیگر، کسانی که به دنبال بهترین عملکرد موجود از Cupra Born هستند، بهتر است بسته E-Boost را با باتری 58 کیلووات ساعت ترکیب کنند. Cupra Born در سپتامبر در کارخانه Vw Group Zwickau در آلمان که ID.3 از نوامبر 2019 از خط مونتاژ خارج می‌شود، تولید خواهد شد. تصاویر هاچ بک برقی Cupra Born                                  

منبع: فرارو

کلیدواژه: خودروی برقی خودرو هاچ بک هاچ بک Cupra Born کیلووات ساعت فولکس واگن اسب بخار هاچ بک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۲۹۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت نوعی باتری سدیمی که ظرف چند ثانیه شارژ می‌شود

ایتنا - دانشمندان یک باتری ساخته‌اند که ظرف فقط چند ثانیه شارژ می‌شود.
گروهی از پژوهشگران در کره جنوبی به این پیشرفت بزرگ در نسل بعدی باتری‌های سدیمی دست پیدا کردند، که از باتری‌های لیتیوم‌‌ـ‌یونی متداول موجود در تلفن‌های هوشمند و خودروهای برقی ارزان‌تر و ایمن‌تر است.

سدیم (Na) علاوه بر این ۵۰۰ برابر فراون‌تر از لیتیوم است، و در عین حال این پتانسیل را دارد که نسبت به همتای لیتیوم‌-‌یونی‌اش ظرفیت شارژ و بازده بیشتری داشته باشد.

تاکنون، باتری‌های سدیم‌-‌یونی با محدودیت‌هایی مانند مدت شارژ طولانی و کمبود ظرفیت ذخیره مواجه بوده‌اند که مانع از آن می‌شد در مقیاس قابل‌توجهی پذیرفته و استفاده شوند.

پژوهشگران موسسه علم و فناوری پیشرفته کره (KAIST) توانسته‌اند با طراحی و ساخت یک باتری سدیم‌-‌یونی پرتوان پرانرژی با قابلیت شارژ سریع بر این مشکلات غلبه کنند.

آن‌ها این کار را با تلفیق موادی که معمولا در باتری‌های مناسب ابرخازن‌ها به کار می‌روند انجام دادند، که در همه چیز یافت می‌شوند از سیستم‌های ترمزگیری بازیافتی در خودروهای برقی گرفته تا تنظیم درجه پره‌های پروانه توربین بادی.

این باتری جدید از لحاظ تراکم انرژی از باتری‌های لیتیوم‌ـ‌یونی موجود در بازار پیشی می‌گیرد و از آن می‌توان هم در خودروهای تمام‌برقی و هم لوازم الکترونیکی مصرفی استفاده کرد.

پروفسور جونگ کو کانگ از دانشکده مهندسی و علوم مواد موسسه علم و فناوری پیشرفته کره، که هدایت این پژوهش را بر عهده داشته است، گفت: «این دستگاه ذخیره انرژی هیبرید سدیم‌ـ‌یونی قادر است به‌سرعت شارژ شود و به تراکم انرژی ۲۴۷ وات‌ساعت/کیلوگرم و تراکم توان ۳۴ هزار و ۷۴۸ وات/کیلوگرم برسد.»

او در ادامه افزود «این یک پیشرفت در غلبه بر محدودیت‌های موجود سیستم‌های ذخیره انرژی است» و گفت پیش‌بینی می‌کند که «کاربرد گسترده‌‌تری در دستگاه‌های الکترونیکی گوناگون» خواهد داشت.

این پژوهش با عنوان «آند رسانای چندظرفیتی با بلورینگی پایین دوپ‌شده با سولفید آهن و کاتد دوپ‌شده با اکسیژن سطح ویژه بالا از چارچوب‌های کربن گرافیتیک متخلخل سه‌بعدی غنی از نیتروژن برای ذخیره‌سازی انرژی هیبریدی سدیم-یون با عملکرد بالا» در نشریه «مواد ذخیره انرژی» (Energy Storage Materials) منتشر شده است.

این پیشرفت چند هفته پس از آن صورت می‌گیرد که گروهی از پژوهشگران در ژاپن فرایند جدیدی برای تولید انبوه باتری‌های سدیمی جامد کشف کردند.

این فناوری جدید با بهبود قابل‌ملاحظه ظرفیت شارژ باتری خودروهای برقی و افزایش بیش از دوبرابری مسافتی که خودروهای برقی در حال حاضر [با هر بار شارژ] طی می‌کنند، احتمالا می‌تواند اضطراب محدوده [رانندگان] را رفع کند. 

دیگر خبرها

  • قیمت باطری ماشین با دریافت باتری کهنه
  • آموزش: با این راهکار ساده دمای گوشی خود را پایین بیاورید!
  • ساخت نوعی باتری سدیمی که ظرف چند ثانیه شارژ می‌شود
  • مرد در سایه به زودی مدیرعامل استقلال می شود؟ | مدیری که علی دایی را آبی‌پوش کرد!
  • مصرف ۳ هزار و ۸۸۵ میلیون کیلووات ساعت برق در استان همدان
  • چهار دلیل برای فرار از خرید پوکو X5 پرو
  • باتری‌دزد ارومیه به آخر خط رسید
  • تلاش ها برای تحقق تابستان بدون خاموشی در قم
  • انبار دپوی باتری خودرو در بابل کشف شد
  • فناوری هشدار دهنده بلعیده شدن باتری ابداع شد