Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از وزارت راه و شهرسازی، «شهرام آدم‌نژاد» معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی در دیدار مقام ارمنستانی با وی در محل وزارت راه و شهرسازی، گفت: از تجربیات دوره فراگیری ویروس کرونا آموختیم که تشریک مساعی و هماهنگی حداکثری بین کشورها در حوزه حمل‌ونقل بین‌المللی و ترانزیت، تا چه اندازه حائز اهمیت و نیازمند دقت و توجه بیشتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر راه و شهرسازی ادامه‌داد: جمهوری اسلامی ایران بر اهمیت رونق بخشیدن به حمل‌ونقل بین‌المللی و ترانزیت، بر توسعه و بهبود زیرساخت‌ها و امکانات حمل‌ونقلی کشور تاکید دارد.  

آدم‌نژاد، دو بخش حمل و نقلی ریلی و جاده‌ای را به عنوان اولویت‌ اصلی زمینه‌های ارتقای همکاری‌های دو کشور عنوان کرد و افزود: تجربیات ارزنده و سوابق خوبی در زمینه همکاری‌های موثر طرفین در این بخش‌ها وجود دارد. اما این دست تعاملات از ظرفیت‌های بالقوه به مراتب بیشتری برخوردارند و شایسته است به‌طور مشترک تلاش کنیم تا محدودیت‌های موجود در بخش حمل و نقل جاده‌ای و ریلی را به حداقل و حتی صفر برسانیم.

وی خاطرنشان‌کرد: با این کار ضمن ارتقای کمیت و کیفیت حمل و نقل بین دو کشور، وضعیت حمل‌ونقل بین‌المللی و ترانزیت را در منطقه ارتقاء می‌دهیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی تصریح‌کرد: ایران آمادگی دارد در راستای شتاب‌دهی به رفع محدودیت‌ها و تسهیل تردد کامیون‌ها به ویژه ناوگان ایرانی در پایانه‌ مرزی دو کشور، مذاکرات کارشناسی و فنی را برای کاهش عوارض حمل‌ونقلی مترتب بر آن‌ها پیگیری کند.

«ادوارد هوانسیان» رییس کمیته درآمدهای دولتی ارمنستان نیز در این دیدار، بر توسعه حمل و نقل دو کشور تاکید کرد و گفت: با توجه به اقدامات مدنظر برای به‌سازی و نوسازی پایانه مرزی «مغری» در مرز مشترک، حمل و نقل بین دو کشور تسهیل خواهد شد.

وی ادامه‌داد: نوسازی و ساخت جاده‌های جدید یکی از ضرورت‌های دولت جمهوری ارمنستان است.

رییس کمیته درآمدهای دولتی ارمنستان در عین‌حال بر توسعه ارتباطات و زیرساخت‌های تبادل اطلاعات تاکید کرد و آن را مهم برشمرد.

هوانسیان، از مراحل نهایی تصویب طرحی در آن کشور درخصوص کاهش عوارض پرداختی جاده‌ای خبر داد.

وی، رفع محدودیت‌های بیشتر و تسهیل در تردد و همچنین بهره مندی بیشتر ایران را از مزیت‌های ترانزیتی عضویت ایران در اتحادیه اوراسیا برشمرد و ابراز امیدواری کرد تا ایران نیز به عضویت این اتحادیه در آید تا از مزیت‌های ترانزیتی بیشتر بهره‌مند شود.

رییس کمیته درآمدهای دولتی ارمنستان بر آمادگی آن کشور برای توسعه همکاری با ایران در زمینه گمرک و در بخش مالیات‌ها نیز تاکید کرد.

به گزارش ایرنا، پیشتر وزیر راه و شهرسازی اعلام‌کرد: مبادلات تجاری بین جمهوری اسلامی ایران و ارمنستان با ارتقای سطح همکاری بین ۲ کشور و استفاده از ظرفیت‌های همدیگر به یک میلیارد دلار می‌رسد.

برچسب‌ها جمهوری اسلامی ایران توسعه ایران توسعه اقتصادی وزارت راه و شهرسازی ارمنستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران توسعه ایران توسعه اقتصادی جمهوری اسلامی ایران توسعه ایران توسعه اقتصادی وزارت راه و شهرسازی ارمنستان اخبار کنکور وزارت راه و شهرسازی حمل و نقل دو کشور جاده ای نقل بین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۳۰۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علی‌اف: فرانسه، هند و یونان در حال تسلیح ارمنستان علیه آذربایجان هستند

به گزارش صدای ایران به نقل از خبرگزاری آنادولو،الهام علی‌اف، رئیس جمهور آذربایجان در نشستی در دانشگاه «ADA» در باکو اظهار داشت: فرانسه، هند و یونان در حال تسلیح ارمنستان در برابر آذربایجان هستند؛ ما نمی‌توانیم بنشینیم و منتظر بمانیم. ما دیدگاه خود را به وضوح به دولت ارمنستان و طرف‌هایی که امروز سعی در حفاظت از ارمنستان داشتند، منتقل کردیم. اگر تهدیدی جدی دیدیم، اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.

علی‌اف با اشاره به مذاکرات توافق صلح با ارمنستان اذعان داشت: بیش از هر زمان دیگری به امضای توافق صلح نزدیک شده‌ایم؛ در دوران اشغال هرگز به این نزدیک نبودیم. آن زمان حتی نمی‌توانستیم در خصوص مسائل اولیه به توافق برسیم، اکنون درک مشترک داریم، اینکه یک توافق صلح چگونه باید باشد. ما فقط باید جزئیات را بررسی کنیم. البته هر دو طرف به زمان نیاز دارند.

وی در خصوص مسیری که استان‌های غربی آذربایجان و نخجوان را از طریق ارمنستان به یکدیگر متصل می‌کند، گفت: این موضوع در بیانیه سه جانبه امضا شده در ۱۰ نوامبر ۲۰۲۰ (بین روسیه، آذربایجان و ارمنستان) مطرح شده است. بله، عبارت کریدور زنگزور در آن گنجانده نشده، اما نوشته شده است که بین غرب آذربایجان و نخجوان ارتباط جاده‌ای وجود دارد و امنیت این جاده توسط نیرو‌های روس تامین می‌شود. ارمنستان بیش از ۳ سال است که این ماده را نقض می‌کند. آنها از ایجاد ارتباط جاده‌ای با نخجوان جلوگیری می‌کنند.

دیگر خبرها

  • تردد این خودروها در جاده چالوس ممنوع شد
  • علی‌اف: فرانسه، هند و یونان در حال تسلیح ارمنستان علیه آذربایجان هستند
  • انعقاد تفاهم‌نامه جاده‌ای و تقویت مناسبات حمل‌ونقلی با تاجیکستان
  • محدودیت‌ های ترافیکی آخر هفته جاده‌های کشور
  • محدودیت‌های ترافیکی آخر هفته جاده‌های کشور
  • تفاهم‌نامه جاده‌ای و تقویت مناسبات حمل‌ونقلی با تاجیکستان منعقد شد
  • انعقاد تفاهمنامه جاده ای و تقویت مناسبات حمل و نقلی با تاجیکستان
  • گامی نو در صنعت راهسازی/توسعه فناوری‌های قیر و آسفالت با مشارکت دانش‌بنیان‌ها
  • توسعه فناوری های قیر و آسفالت، گامی نو در صنعت راهسازی کشور
  • وضعیت راه‌های کشور؛ بارش و تردد روان در جاده‌های شمالی