Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه تولیدی گرافن اقدام به بررسی سلول‌های تقویت‌شده با گرافن برای باتری‌های یون آلومینیوم کرده است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، گروه تولیدی گرافن (Graphene Manufacturing Group) داده‌های اولیه عملکرد مربوط به سلول‌های باتری جدید خود را منتشر کرد. این شرکت به تازگی اقدام به بررسی سلول‌های تقویت‌شده با گرافن برای باتری‌های یون آلومینیوم کرده بود، فناوری که این شرکت با همکاری دانشگاه کوئینزلند توسعه داده است؛ این فناوری در حال طی مراحل ثبت پتنت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



این آزمایش‌ها در موسسه مهندسی زیستی و فناوری نانو استرالیا (AIBN) در دانشگاه کوئینزلند انجام شد. داده‌های عملکرد اولیه مثبت ارزیابی شده است. در حال حاضر، گروه تولیدی گرافن برای تولید نمونه‌های اولیه این سلول‌ها برای آزمایش توسط مشتری در سه ماهه چهارم سال ۲۰۲۱ برنامه‌ریزی می‌کند.

گروه تولیدی گرافن اخیراً از اجرای توافق‌نامه تحقیقاتی با AIBN برای تولید باتری‌های یون آلومینیوم گرافن خبر داده است. براساس این توافق‌نامه، گروه تولیدی گرافن، نمونه‌های اولیه و تجاری این باتری را برای ساعت، تلفن، لپ‌تاپ وسایل نقلیه الکتریکی با فناوری توسعه یافته در دانشگاه کوئینزلند تولید می‌کند. گروه تولیدی گرافن همچنین با یونیکوئست (Uniquest)، شرکت تجاری‌سازی دانشگاه کوئینزلند، قراردادی برای گرفتن مجوز انحصاری این فناوری برای استفاده درکاتد باتری را امضا کرده است.

کریگ نیکول، مدیرعامل و مدیر عامل گروه تولیدی گرافن، می‌گوید: «ما در حال حاضر به‌دنبال ارائه نمونه‌های اولیه کوچک در حد یک سکه این باتری برای آزمایش توسط مشتری در مدت ۶ ماه و نمونه اولیه تجاری بزرگتر برای استفاده در تلفن‌های همراه، لپ‌تاپ و ... برای آزمایش توسط مشتری در ۱۸ ماه هستیم. ما واقعاً از ارائه این محصول به بازار بسیار هیجان زده‌ایم. هدف ما این است که پس از اعتباردهی توسط مشتری، یک پروژه قابل تولید انبوه از باتری گرافنی داشته باشیم که احتمالاً در اینجا در استرالیا آن را تولید کنیم.»

آشوک نانجوندان، مدیر ارشد علمی گروه تولیدی گرافن در این باره گفت: «فناوری باتری یونی آلومینیوم تقویت‌شده با گرافن یک فناوری واقعی برای تغییر صنعت باتری است که می‌تواند تقریباً در دستگاهی استفاده شود. ولتاژ اسمی فعلی باتری‌های ما ۱٫۷ ولت است و در حال کار برای افزایش ولتاژ برای جایگزینی باتری‌های موجود و همچنین افزایش دانسیته انرژی بالاتر است.

 

تمایزدهنده واقعی در مورد این باتری‌ها دانسیته توان بسیار بالای آن‌ها تا ۷۰۰۰ وات بر کیلوگرم است که سرعت شارژ بسیار بالایی نیز دارد. علاوه‌بر این، باتری‌های آلومینیوم گرافن یون از نظر ماندگاری دارای عمر بالایی بوده به طوری که بیش از ۲۰۰۰ آزمایش چرخه شارژ / تخلیه را بدون کاهش عملکرد تجربه کرده است. این باتری‌ها ایمنی قابل توجهی داشته و پتانسیل آتش‌سوزی بسیار کم و اثرات زیست‌محیطی کمتری نیز دارند چرا که بیشتر اجزا آن قابل بازیافت است. این‌ها مزایای عمده این فناوری هستند.»

با پیشرفت برنامه تحقیق و توسعه، گروه تولیدی گرافن اطلاعات بیشتری در مورد عملکرد و توسعه این باتری‌های یونی آلومینیومی گرافن ارائه خواهد داد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: باتری یون لیتیوم فناوری نانو گرافن دانشگاه کوئینزلند تقویت شده با گرافن توسط مشتری باتری ها سلول ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۳۰۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در رویداد استیج اینوتکس ۲۰۲۴

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، رضا غیابی، دبیر محتوایی «رویداد استیج اینوتکس ۲۰۲۴» با اشاره به حضور بیش از ۹۰ سخنران مطرح از بخش غیردولتی و دولتی در این رویداد گفت: استیج اینوتکس ۲۰۲۴ با محوریت ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی برگزار می‌شود.

غیابی ادامه داد: در استیج اینوتکس ۲۰۲۴، تمرکز بر ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی است و برخی از صنایع بزرگ کشور از جمله صنایع بزرگ در حوزه محصولات فولاد و محصولات آرایشی و بهداشتی در این رویداد حضور خواهند داشت.  

وی افزود: چالش‌های روز حوزه استارت‌آپی در قانون گذاری، رگولاتوری، تأمین مالی، رکود بازار و بین المللی شدن استارت‌آپ‌ها در این دوره از استیج مورد بحث و تبادل نظر بیش از ۹۰ نفر از بخش خصوصی، عمومی غیردولتی و دولتی قرار خواهد گرفت.

غیابی در خصوص تمایز این دوره از استیج اینوتکس با دوره‌های پیشین نیز گفت: امسال و با همکاری سازمان جهانی تبلیغات، به موضوع تبلیغات جهانی استارت‌آپ‌ها پرداخته خواهد شد. این موضوع یکی از حلقه‌های مفقوده زیست بوم نوآوری و فناوری کشور است و تلاش داریم در این حوزه نیز بحث‌های کارشناسی خوبی در استیج اینوتکس شاهد باشیم.

دبیر محتوایی استیج اینوتکس ۲۰۲۴ در پایان گفت: علاوه بر پخش زنده رویداد استیج اینوتکس ۲۰۲۴، جلسات کارشناسی برگزار شده در این رویداد، پس از برگزاری اینوتکس در قالب مجموعه فیلم‌هایی در دسترس علاقه‌مندان به حوزه فناوری قرار خواهد گرفت.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، اینوتکس ۲۰۲۴ از ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در پارک فناوری پردیس برگزار می‌شود. این نمایشگاه میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت نوآور و فناور در قالب غرفه‌دار، ۱۵۰ سرمایه‌گذار استارت‌آپی، ۴۰۰ جلسه بین کسب‌وکار‌ها و ۲۰ رویداد و بخش جانبی خواهد بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موضع‌گیری وزیر خارجه عربستان درباره جنگ غزه
  • تولیدکنندگان آلومینیوم مواد اولیه را به قیمت دلار ۶۰ هزار و ۵۰۰ تومان خریداری می‌کنند
  • هیات تجاری نروژی از ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان زنجان بازدید کرد
  • بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید آذربایجان غربی
  • وضعیت دستگاه‌های اجرایی در هوشمندسازی بررسی شد
  • بررسی ورود صنایع بزرگ به حوزه استارت‌آپی کشور در رویداد استیج اینوتکس ۲۰۲۴
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد + فیلم
  • مشکلات ۴ واحد تولیدی گلستان بررسی شد
  • مشکل طولانی شدن ترخیص مواد اولیه دارو برطرف می‌شود
  • سخت و زیان‌آور بودن مشاغل کارگران بررسی شود