Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-30@09:59:40 GMT

سقف وام اجاره هفته بعد اعلام می‌شود

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۳۱۱۱۵

سقف وام اجاره هفته بعد اعلام می‌شود

ایران اکونومیست- معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار داشت: اخیرا گزارشی منتشر شده مبنی بر اینکه انتظار برای خرید خانه به یک قرن رسیده است که نمی‌دانم مطالعات این گزارش بر چه اساسی بوده است. در تهران در منطقه‌ای متوسط قیمت مسکن در هر متر مربع 10 میلیون تومان و در منطقه‌ای دیگر 60 میلیون تومان است و در تمام این مناطق قدرت خرید خانوار متفاوت از هم است بنابراین باید شاخصی مطرح شود که در تمام مناطق مورد قبول باشد و صدق کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمود محمودزاده  درباره تعیین تکلیف وام ودیعه مستأجران برای سال 1400 اظهار داشت: ستاد ملی مبارزه با کرونا باید پیشنهادات ارائه شده را بررسی کند تا هفته آینده نرخ وام مستأجران اعلام می‌شود.

وی از فاز دوم افتتاح‌های مسکن ملی خبر داد و گفت: فاز اول آبان ماه سال گذشته آغاز شد و در این فاز توانستیم بیش از 11 هزار و 500 واحد مسکونی را افتتاح کنیم و فاز دوم آن در خرداد ماه انجام می‌شود و آماده افتتاح‌های بعدی هستیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی درباره انتشار گزارشی مبنی بر اینکه مدت‌زمان خرید مسکن در کشورمان به یک قرن رسیده است، بیان داشت: این عدد را تایید نمی‌کنم چراکه نمی‌توان یک عدد مشخصی را برای پیش‌فرض‌های مختلف ارائه داد.

محمودزاده با تاکید بر اینکه واقعیت این است که با کاهش ارزش پول ملی کشورمان و افزایش قیمت مسکن، مدت‌زمان خرید خانه و خانه‌دار شدن افزایش یافته است اما نمی‌توان یک عدد مشخصی برای انتظار برای خرید خانه ارائه داد، گفت: مدت‌زمان انتظار خرید خانه بستگی به شهر مورد نظر، متوسط قیمت مسکن در آن منطقه و درآمد خانوار دارد اما یک اصل کلی وجود دارد آن هم اینکه فاصله درآمد خانوار و قیمت مسکن، مدت‌زمان خرید خانه را مشخص می‌کند و بر این مدت‌زمان اثرگذار است.

وی افزود: اما نمی‌توان یک عدد ثابتی را به تمام خانوار و تمام شهرها تعمیم داد. اخیرا گزارشی منتشر شده مبنی بر اینکه انتظار برای خرید خانه به یک قرن رسیده است که نمی‌دانم مطالعات این گزارش بر چه اساسی بوده است. در تهران در منطقه‌ای متوسط قیمت مسکن در هر متر مربع 10 میلیون تومان و در منطقه‌ای دیگر 60 میلیون تومان است و در تمام این مناطق قدرت خرید خانوار متفاوت از هم است بنابراین باید شاخصی مطرح شود که در تمام مناطق مورد قبول باشد و صدق کند.

این مقام مسئول با بیان اینکه پیش‌فرض‌های تعیین شده درباره مدت‌زمان انتظار برای خرید خانه بسیار اهمیت دارد، اظهار داشت: در حال حاضر هیچ اطلاعات دقیقی از مدت‌زمان انتظار برای خرید خانه یا سهم سهم مسکن از سبد خانوار نداریم و به همین علت است که به دنبال ثبت اطلاعات در سامانه اسکان و املاک هستیم.

محمودزاده درباره میزان سهم مسکن از سبد هزینه‌های خانوار گفت: اساسا چنین عددی را نمی‌توان برای تمام خانوار و شهرها اعلام کرد و نمی‌توان این کلی‌گویی را داشت که سهم مسکن از سبد خانوار به 35 درصد رسیده است اما می‌توان جدولی تهیه کرد که در آن در یک شهر مشخص برای دهک‌های مختلف درآمدی این سهم را تعیین کرد.

وی با اشاره به میزان استقبال مردم از ثبت اطلاعات املاک خود در سامانه اسکان و املاک تاکید کرد: تا 19 خرداد ماه برای ثبت اطلاعات املاک در سامانه گفته شده مهلت داده‌ایم. در روزهای اول به دلیل اینکه ابهامات این قانون برای مردم زیاد بود، با استقبال بالایی مواجه نبودیم چرا که مردم با ابهامات متعددی در حین ثبت‌نام مواجه شدند از این رو سه مرجع پاسخ‌دهی از جمله شماره تلفن 24 ساعته، مرکز پیامک و پاسخ برخط در سامانه گفته شده پیش‌بینی شد.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: کارشناسان در این سه کانال به تمام سوالات مردم و متقاضیان پاسخ دادند و اگر سوالی ابهامات بالایی داشت در تیم تخصصی مطرح می‌شد و پس از 24 ساعت با فرد سوال کننده تماس گرفته و پاسخ را به وی ارائه می‌دادند.

محمودزاده یادآور شد: با برطرف شدن این ابهامات، شاهد افزایش ثبت اطلاعات هستیم.

 ایلنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: انتظار برای خرید خانه میلیون تومان ثبت اطلاعات منطقه ای قیمت مسکن مدت زمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۳۱۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجاره خانه به این افراد ممنوع شد

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایسنا، سیروس دهقان‌شیری افزود: عقد قرار داد رهن و اجاره با اتباع خارجی مجاز نیز منوط به استعلام از اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری البرز بوده و درصورت تاییدیه در این زمینه امکان‌پذیر است.

وی بیان کرد: تمام مشاوران املاک موظف به کسب مجوز قانونی برای اجاره املاک به اتباع خارجی غیر مجاز هستند و بر این اساس با سکان دهندگان بدون مجوز برخورد قانونی به عمل می‌آید.

پاسخ صریح وزارت کشور به فضاسازی ها درباره اتباع افغان | امکان پذیرش افغانستانی ها در کشور وجود ندارد

مدیر کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استانداری البرز افزود: در صورت بی‌توجهی به این امر و انعقاد قرارداد بدون تاییدیه اداره کل امور اتباع و مهاجرین خارجی استان، بنگاه‌های مشاورین املاک مشمول اعمال مقررات ماده۹ آیین‌نامه اجرایی ماده ۸۱ قانون نظام صنفی خواهد شد.

وی تاکید کرد: بر این اساس این بنگاه‌های مشاورین املاک که بدون رعایت ضوابط ابلاغی به خصوص معرفی‌نامه اجاره، رهن واحد مسکونی یا تجاری به اتباع خارجی اقدام به تنظیم قرارداد کرده‌اند، پلمب خواهند شد.

کد خبر 847893 برچسب‌ها استان البرز خبر مهم اتباع خارجی مسکن اجاره افغانستان

دیگر خبرها

  • با یک کلیک به هر جا که می خواهید سفر کنید
  • رد پای رشد قیمت اجاره خانه در پرند/ انتظارات تورمی قیمت مسکن در شهرهای حاشیه تهران را افزایش داد
  • نرخ خرید بازار مسکن؛ با ۵ میلیارد تومان صاحب‌خانه شوید +جدول
  • خرید ۱۵ هزار میلیاردی اصفهانی‌ها در طرح فجرانه
  • چرا هیچ دستگاه نظارتی به داد مستاجران نمی‌رسد | اختیار آینده زندگی ما دست صاحبخانه هاست! | مستاجران به ناچار اجازه می‌دهند بر سرشان کلاه برود
  • رویای خرید برای تهرانی‌ها / ۵ میلیارد بدهید، صاحب خانه شوید
  • شب عید املاکی‌ها، روز سیاه مستاجرها
  • اجاره خانه به این افراد ممنوع شد
  • فیلم| دزدی با آگهی اجاره خانه ؛ ماجرا چیست؟
  • دزدی با آگهی اجاره خانه ؛ ماجرا چیست؟