Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام محمد عباس زاده، در اولین همایش هیئت‌های نظارت استان که به خاطر شرایط شیوع کرونا بصورت منطقه‌ای و با حضور شهرستان‌های کازرون، کوه چنار، ممسنی، رستم و فراشبند به همراه بخشهای آنها به میزبانی شهرستان کازرون برگزار گردید، حدیثی از امام علی (ع) را یادآور شد و گفت: آن حضرت فرمودند سخت‌تر از نیش عقرب، شماتت دشمنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خواستار توجه داعیه داران انقلاب به این نکته مهم و اساسی شد و افزود: اگر داعیه دار انقلاب هستیم اما از ولی جامعه حمایت نکنیم، شماتت دشمنان را مشاهده خواهیم کرد.

حجت الاسلام عباس زاده با بیان اینکه اگر ناظران شورای نگهبان درست عمل نکنند، نظام اسلامی مورد شماتت دشمنان قرار خواهد گرفت، افزود: اگر یاران انقلاب اسلامی به درستی اهداف نظام را دنبال نکنند، خساراتی به بار خواهد آورد که یکی از آنها شماتت دشمنان است.

رئیس هیئت نظارت استان فارس یادآور شد: انقلاب چون رود رونده ای است و طبیعی است که عده‌ای باز می‌مانند و همیشه حتی در زمان پیامبر (ص) ریزش‌ها وجود داشته است و این ویژگی انقلاب است اما در کنار این ریزش‌ها، رویش‌ها بوده که نسبت به ریزش‌ها بسیار بیشتر هستند.

وی، پیروزی در دفاع مقدس و آزادسازی خرمشهر را از جمله این رویش‌ها دانست و گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند در ۳ خردادماه سال ۶۱ ما گمان نمی‌کردیم که پیروز شویم اما چون یکدل شدیم و به خدا توکل کردیم، پیروز شدیم و بعد هم فرمودند خرمشهرها در پیش است.

عباس زاده با یادآوری حوادث اخیر غزه، غزه را به خرمشهر در دوران دفاع مقدس تشبیه و اضافه کرد: همگی مشاهده کردیم که یک جمع قلیل چگونه توانست در مقابل نیرویی که اعراب ۵ روز در مقابل آن بیشتر تاب نیاوردند، مقاومت کرده و پیروز شوند.

وی تأکید کرد: اگر تأکید داریم که مراقب باشیم تا گرفتار شماتت نشویم و بهانه به دست دشمن ندهیم به دلیل آن است که شماتت دشمن قدرت ما را کم می‌کند.

رئیس دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان فارس در بخش دیگری از سخنان خود به بیان نکاتی در خصوص فعالیت ناظران این شورا در بحث انتخابات پرداخت و گفت: هیئت نظارت و اجرایی انتخابات باید به خوبی به قوانین آشنا باشند به خصوص در ماده ۳۳ که جرم‌ها بیان شده است.

وی با بیان اینکه در این ماده ۱۷ جرم تعریف شده است که باید ناظران به آنها توجه داشته باشند، و در تبصره ۲، از اعضای هیئت نظارت و اجرایی خواست تا در صورت اطلاع از ارتکاب جرم موضوع را برای رسیدگی به مرجع قضائی ذیصلاح اطلاع دهند.

عباس زاده با ذکر این نکته که به نتیجه انتخابات کاری نداریم، گفت: نکته‌ای که باید اعضای هیئت نظارت و اجرایی توجه داشته باشند، خودداری از اعمال سلایق شخصی و حمایت نکردن از کاندیداهاست. درست است که هر کسی سلیقه‌ای دارد و چه بسا کسانی هم احساس تکلیف کنند که ممکن است به جا هم باشد اما در بحث نظارت بر انتخابات اجازه ورود به این مسائل را نداریم.

رئیس دفتر نظارت و بازرسی انتخابات استان فارس با تأکید بر اینکه اعضای هیئت نظارت و اجرایی انتخابات اجازه تبلیغ له یا علیه هیچکدام از کاندیداها را ندارند، گفت: اینها مواردی است که منع قانونی دارد و باید تلاش کنیم تا با توجه به این موارد انتخاباتی سالم را به نحو احسن برگزار کنیم.

کد خبر 5221069

منبع: مهر

کلیدواژه: انتخابات 1400 محمد عباس زاده هیات نظارت مرکزی انتخابات شوراها انتخابات 1400 ویروس کرونا چالش شایستگی بوشهر سوم خرداد فتح خرمشهر جنبش ازما کرمانشاه گرگان واکسن کرونا آمار کرونا آزادسازی خرمشهر اردبیل چالش شفافیت عکس استانها هیئت نظارت و اجرایی عباس زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۳۱۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) گفت: حوزه راکد ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در استان قزوین احیا شده و گزارش‌های هیئت‌های ارزیاب به وزارت علوم حاصل تلاش شورای ارزیابی و نظارت در این استان است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قزوین، سیدعلی قاسم‌زاده شامگاه جمعه -هفتم فروردین- در نشست بررسی مسائل آموزش عالی استان قزوین که در قالب برنامه موسوم به سفر کیفیت علوم، تحقیقات و فناوری با حضور مدیر نظارت، ارزیابی و تضمین کیفیت وزارت علوم صورت گرفت، اظهار کرد: قزوین به سبب نزدیکی به تهران زمینه جذب دانشجویان زیادی از تهران و کرج را فراهم آورده است.

وی آمار دانشجویان مشغول تحصیل در این استان را ۴۳ هزار نفر بیان کرد و گفت: ۳۹ مرکز آموزش عالی و دانشگاهی اعم از دولتی، آزاد و غیرانتفاعی در این استان فعال است و همچنین حدود ۱۰۰۰ نفر عضو هیئت‌علمی در استان قزوین مشغول به خدمت هستند.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) ارزیابی و نظارت را کاری چالش‌برانگیز و طاقت‌فرسا توصیف کرد و افزود: معمولاً ً در همه استان‌ها مشکلات و موانعی وجود دارد که امکان ارزیابی و نظارت خوب را از هیئت ارزیابی‌کننده می‌گیرد. در استان قزوین هم مشکلات از این دست از جمله دخالت‌ ها و مقاومت‌های بیرونی (خارج از حوزه آموزش عالی) وجود دارد.

قاسم‌زاده با بیان اینکه این دخالت و مقاومت‌های خارج از حوزه آموزش عالی در استان قزوین بارز است، گفت: همین چالش گاهی‌اوقات باعث می‌شود نتوانیم به حد مطلوب کیفیت آموزش عالی را تأمین کنیم و بعضی وقت‌ها مجبور می‌شویم رویکردمان در حوزه ارزیابی و نظارت را تعدیل کنیم.

وی ادامه داد: به این شکل وادار می‌شویم که از توقعات‌مان بکاهیم تا بتوانیم کم‌کم زمینه بهتر شدن اوضاع و کیفیت آموزش عالی را فراهم کنیم. با این حال در بین مراکز دانشگاهی استان قزوین وفاق و همگرایی خوبی برای بهبود کیفیت آموزش عالی و تصمیم‌گیری‌ها در این حوزه وجود دارد.

نماینده عالی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در استان قزوین با اشاره به موضوع انحلال برخی مراکز آموزش عالی غیرانتفاعی گفت: بعضی از این مؤسسات به حدی نظر کارشناسی حوزه نظارت و ارزیابی وزارت علوم را قبول داشتند که داوطلبانه به سمت انحلال رفتند. چرا که عمدتاً مقاومتی در چنین مؤسسه‌هایی وجود دارد، اما خوشبختانه این اتفاق اینجا به آرام‌ترین شکل افتاد.

قاسم‌زاده ابراز امیدواری کرد با حمایت‌ها و کمک‌های وزارت علوم نظام آموزش عالی در استان قزوین به یک الگو برای کل کشور تبدیل شود.

وی اضافه کرد: زمانی که مسئولیت دانشگاه را به عهده بگیریم، یکی از گلایه‌های جدی این بود که نظارت بر آموزش عالی در استان قزوین جایگاه ندارد و جایگاه و نیروی انسانی در این حوزه وجود ندارد. به همین دلیل چند نیروی کارآمد به این حوزه اضافه کردیم تا حداقل‌های این حوزه تأمین شود و نظارت که وظیفه ذاتی ماست، محقق شود.

رئیس دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی (ره) ادامه داد: خوشبختانه این اتفاق افتاد و حوزه راکد ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در استان قزوین احیا و فعال شده و گزارش‌های هیئت‌های ارزیاب به وزارت علوم می‌رسد، حاصل تلاش شورای ارزیابی و نظارت در استان قزوین است.

قاسم‌زاده در پایان صحبت‌های خود یادآور شد: امیدواریم روز به روز امکانات بیشتری در این حوزه مهیا شود، چرا که نظارت چشم آموزش عالی کشور است و اگر این بخش تضعیف شود، آموزش عالی نمی‌تواند به اهداف متعالی خود برسد.

کد خبر 748172

دیگر خبرها

  • اصلاح‌طلبان درباره روند بررسی صلاحیت‌ها چه گفتند؟
  • اقدامات خوب رسانه و هوشیاری مانع از تحقق اهداف دشمن می‌شود
  • مهرواره هوای نو؛ آماده‌سازی هیئات برای چهل‌واره دوم انقلاب
  • اعلام زمان بندی انتخابات عضویت در کمیسیون فراقوه‌ای احزاب
  • نشست نامزدهای دور دوم انتخابات با رئیس هیات نظارت بر انتخابات خوزستان
  • شورا‌ها مظهر انتقال قدرت متمرکز دولتی به مدیریت مردمی
  • عمده شکایات مردمی از این پزشکان؛ علت چیست؟
  • بیشتر شکایات مردم از پزشکان زیبایی است
  • عمده شکایات مردمی از پزشکان در حوزه زیبایی است
  • حوزه ارزیابی و نظارت بر کیفیت آموزش عالی در قزوین احیا شد