Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از مهر، نخستین جلسه کمیته فنی نظارت بر حسن اجرای طرح آبرسانی اضطراری شهر تهران با هدف بررسی ارائه گزارش اجرایی شدن مصوبه طرح آبرسانی اضطراری و برنامه‌های سال جاری و نیز ارائه گزارش همکاری‌های متقابل شهرداری تهران و سازمان آب و فاضلاب استان تهران در محل سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن نادی در این جلسه، ضمن مرور کلیات طرح و روند اجرای طرح پایلوت و جانمایی ۳۵۲ نقطه تعبیه مخازن آبرسانی اضطراری و انطباق آن با محل‌های تخلیه و اسکان اضطراری شهر تهران، خاطر نشان کرد: در خصوص فعال شدن سیستم در شرایط اضطراری و مدیریت بهره برداری و شیوه نگهداری از سیستم در محل‌های تعبیه مخازن، نیازمند تدوین پروتکل‌های تخصصی هستیم که لازمه آن مشارکت تمامی سازمان‌های ذی نقش، هماهنگی بین دستگاهی و تعامل برای نهایی شدن یک کار ملی در دومین کشور زلزله خیز دنیا است.

مشاور ارشد ستاد ویژه مدیریت بحران شهر تهران، هدف از تشکیل این جلسه را بررسی روند و موانع موجود در اجرایی شدن مصوبه شورای اسلامی شهر تهران و کمک به تسریع و انجام هماهنگی‌های بین سازمانی بیان کرد.

اوبا تشرح فرایند تصویب طرح و تأمین منابع مالی اجرای آن در شورای اسلامی شهر تهران و اشاره به جلسه اخیر مدیران ارشد شهرداری تهران و شرکت آب و فاضلاب استان تهران، بر لزوم جدیت در اجرای طرح مصوبه شورا و همکاری همه جانبه مجموعه شهرداری تهران و شرکت آبفا تاکید کرد.

نادی افزود: پیش بینی می‌شود با رفع موانع موجود و تعامل بین سازمان‌های دخیل در امر آبرسانی اضطراری پایتخت تا پایان سال ۱۴۰۲ این طرح در شهر تهران اجرایی و به بهره برداری برسد.

در ادامه این جلسه  عدلی، دبیر کارگروه تخصصی امور سیل و شریان‌های حیاتی ستاد ویژه مدیریت بحران شهر تهران هم گفت: عمده جانمایی‌ها برای محلات شهری و با توجه به نیازمندی شهروندان تعیین و برای اخذ تاییدیه به سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران اعلام شده است تا شهروندان با طی حداکثر یک کیلومتر بتوانند به آب شرب دسترسی داشته باشند. بنابراین ضرورت دارد جنس مخازن و لوله‌ها به نحوی مهندسی و انتخاب شود که در محلات آسیب پذیر از زلزله بدون آسیب و یا آسیب حداقلی در مدار تأمین آب شرب شهر تهران باقی بمانند.

اسدی، مجری اجرای این طرح نیز، منطق جانمایی مخازن و تعبیه محله محور در این طرح را طی ۱۰۰۰ متر توسط سالمندان و شهروندان کم توان برای رسیدن به تأسیسات تأمین آب پایدار عنوان کرد و به برخی موانع از جمله مسائل مرتبط با حمل و نصب و تعبیه مخازن، نزدیکی برخی از مکان‌های جانمایی شده به محدوده گسلش شهر تهران، محدودیت تردد خودروهای سنگین، دوری و یا نبود شبکه آب مورد نیاز برای اتصال مخزن به شبکه تأمین و توزیع آب شرب اشاره کرد.

در این جلسه مقرر شد به منظور تسهیل در اجرای طرح آبرسانی اضطراری شهر تهران و رفع موانع موجود و احتمالی در سطح مناطق بیست و دوگانه شهرداری تهران، جانمایی نقاط تعبیه مخازن آب اضطراری که توسط مشاور مطالعاتی طرح مذکور در شرکت آبفای استان تهران انجام شده است با هماهنگی سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران صورت پذیرد.

همچنین به منظور هماهنگی‌های بهینه و زمان‌بندی دقیق اجرای طرح، مقرر شد کمیته فنی نظارت بر حسن اجرای طرح با محوریت دبیرخانه ستاد ویژه مدیریت بحران شهر تهران و عضویت مجری طرح، دبیر کارگروه امور سیل و شریان‌های حیاتی ستاد، نمایندگان تام الاختیار معاونت خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران و سازمان بوستان‌ها و فضای سبز شهرداری تهران تشکیل و هر ماه در محل دبیرخانه ستاد جلسه هماهنگی تشکیل شود.

کد خبر 603677 برچسب‌ها شهرداری مدیریت بحران آبرسانی مدیریت شهری

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شهرداری مدیریت بحران آبرسانی مدیریت شهری مدیریت بحران شهر تهران آبرسانی اضطراری شهرداری تهران تعبیه مخازن شهر تهران اجرای طرح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۳۳۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه ۱۲ هزار میلیارد تومانی منوریل قم / چالش عبور از مقابل حرم حضرت معصومه (س) حل نشد

معاون مالی و اقتصادی شهرداری قم گفت: پروژه منوریل از پارک‌سوار شمالی تا مصلی برای تکمیل به هشت هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که جمع هزینه‌های صرف شده به ۱۲ هزار میلیارد تومان خواهد رسید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از قم، مهرداد توکلی‌مقدم امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جلسه رسمی و علنی شورای اسلامی شهر قم که در ساختمان شهید زین الدین برگزار شد با اشاره به لایحه شهرداری قم به منظور گرفتن مجوز شورای شهر در فعال کردن کارگاه منوریل اظهار کرد: شهرداری قم با سه شرط اجرای این پروژه را پذیرفته که حل شدن مشکلات حقوقی و قراردادی از جمله آن است.

وی افزود: این پروژه برای راه اندازی تا مصلی به ۸ همت اعتبار نیاز دارد که در مجموع هزینه این مقدار از اجرای پروژه به ۱۲ همت خواهد رسید.

محمدرضا انگشت‌باف، مدیرعامل سازمان قطار شهری شهرداری قم نیز در این جلسه با اشاره به اقداماتی مانند برق‌دار کردن پست ۶۳ کیلوولت برق برای این پروژه، اضافه کرد: ارزش ریالی امروز این پست برق ۶۰۰ میلیارد تومان است.

وی با اشاره به جمع بندی مسائل پروژه و ارسال مدارک به شورای عالی فنی کشور تاکید کرد: جلسه شورای عالی فنی کشور ساعت ۱۵ امروز برگزار خواهد شد و پیش بینی ما مصوب شدن پروژه منوریل است.

مدیرعامل سازمان قطار شهری قم با اشاره به اینکه آخرین توافق شهرداری قم و پیمانکار منوریل مربوط به سال ۱۳۹۶ است، تصریح کرد: در سال ۱۳۸۸ که این پروژه آغاز شده، ۸۳ میلیون یورو ۶۳۰ میلیارد ریال هزینه توافق شده بود که بر این مبنا قیمت هر کیلومتر منوریل ۲۵ میلیون یورو محاسبه شده بود.

انگشت‌باف اضافه کرد: ادعای پیمانکار این بود که قسمت ارزی پروژه به ۲۳۲ میلیون یورو برسد که در نهایت این عدد را به ۱۸۵ میلیون یورو رساندیم.

وی ادامه داد: این اعداد برای تکمیل پروژه منوریل به میزان ۶.۸ کیلومتر تصمیم گیری شده و از پارک سوار شمالی تا مصلی قدس را دربرمی گیرد. بر این مبنا نیاز مالی این پروژه ۱۱۰ میلیون یورو و ۱,۲۰۰ میلیارد تومان است. بر اساس این برآورد منوریل برای قم کیلومتر ۳۴ میلیون یورو تمام خواهد شد.

سیدمرتضی سقائیان‌نژاد، شهردار قم نیز در این جلسه گفت: با مصوبه شورای شهر در واقع مشکلات مبنا و کمیسیون به عنوان کنسرسیوم پیمانکاران را در شورای عالی فنی کشور برای ۶.۸ کیلومتر از پروژه حل می‌کنیم.

وی تاکید کرد: مسئله اصلی این است که باید برای عبور از مقابل حرم مطهر چاره اندیشی کنیم چرا که اگر بعد از این مصوبات نتوانیم این مشکل را حل کنیم، برای بار دوم به مسائل جدی تری برخورد خواهیم کرد.

محسن محرری، رئیس شورای اسلامی شهر قم نیز در این جلسه با بیان اینکه به طور قطع عبور منوریل از مقابل حرم مطهر مشکلات فنی و اجتماعی زیادی خواهد داشت اظهار کرد: مصوبه شورای شهر نباید به حدود اجرای پروژه منحصر شود چرا که حل کردن این مسائل زمان بر است و ممکن است شدنی نباشد.

وی معتقد است حدود اجرای پروژه منوریل باید به گونه‌ای طراحی شود که علاوه بر تعیین تکلیف این پروژه نیمه تمام، احداث خط دوم متروی قم را زیر سوال نبرد.

به گزارش ایمنا، در نهایت شورای اسلامی شهر قم، فعال کردن کارگاه منوریل قم و هزینه کرد مدیریت شهری برای این موضوع را با شروطی مانند اختصاص اراضی ۷۴ هکتاری به عنوان معوض، تصویب کرد.

کد خبر 751114

دیگر خبرها

  • هشدار مدیریت بحران درخصوص بازگشت آلودگی هوا به پایتخت
  • هزینه ۱۲ هزار میلیارد تومانی منوریل قم / چالش عبور از مقابل حرم حضرت معصومه (س) حل نشد
  • ساخت مسکن‌های «استطاعت پذیر» در پایتخت به کجا رسید؟
  • تکلیف‌نامه شهرداری تهران برای پارک‌های پایتخت چه می‌گوید؟
  • اتوبوس‌های تولید گروه بهمن به پایتخت رسید
  • در صد و سی و یکمین جلسه علنی شورای شهر اصفهان چه گذشت؟
  • رکورد شهرداری در ایجاد مخازن آب اضطراری | پیرهادی: ۷۰ درصد مخازن در این دوره ایجاد شدند
  • خدمات رسانی جمعیت هلال‌احمر به حادثه دیدگان شهرک امام زاده ابراهیم
  • اسکان اضطراری ۲۰ خانوار در معرض خطر در روستای دماب
  • توزیع اقلام‌ اساسی بین خانوارهای حادثه دیده آتش‌سوزی روستای امام زاده ابراهیم