Web Analytics Made Easy - Statcounter

ملی‌پوش پیشین والیبال ایران گفت: باید همه چیز را تا المپیک تحمل کرد که تیم ملی به حاشیه نرود و نتیجه بگیرد اما بعد از المپیک، حقایق باید روشن شود.

محمد ترکاشوند در مورد رشد زیاد دستمزد بازیکنان والیبال در هر سال اظهار داشت: دستمزد بازیکنان با توجه به تورم جامعه، افزایش پیدا می‌کند. من حدود 10 سال، گران‌ترین بازیکن ایران بودم ولی وقتی ورزش حرفه‌ای را کنار گذاشتم، شغل و جایگاهم را از دست دادم و حالا حتی بیمه هم ندارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

من 6 سال هم مربیگری کردم اما اتفاق خاصی در زندگی حرفه‌ای من نیفتاد. 3 سال سرمربی پیکان بودم که هزینه هر 3 سال به 11 میلیارد تومان هم نمی‌رسید.

سرمربی پیشین تیم پیکان ادامه داد: آینده مشخص نیست. حق ورزشکاران است که پول زیادی بگیرند ولی با توجه به توانمندی آنها. در حال حاضر فقط تعداد محدودی والیبالیست هستند که با توجه به توانمندیشان، می‌توانند درآمد بالا داشته باشند. با این حال معتقدم که همه بازیکنان باید از این سفره بهره ببرند. یک ورزشکار ممکن است در اوج جوانی آسیب ببیند و برای همیشه ورزش را کنار بگذارد.

ترکاشوند در مورد اینکه برخی بازیکنان پس از بستن قرارداد داخلی با یک تیم با تیم دیگری با دستمزد بیشتر می‌روند، گفت: نباید در این مورد کدورت پیش بیاید و باید قراردادها صریح و قانونی باشد. بازیکن هم از طرفی حق دارد که فکر زندگی و آینده خود باشد. بازیکنی که پیشنهادی بالا از یک تیم دارد، هرگز نمی‌تواند برای تیمی با پیشنهاد پایین بازی کند. در حال حاضر با یک میلیارد تومان هم نمی‌توان خانه‌ای 50 متری در تهران خرید. بازیکنان نباید زود قرارداد ببندند ولی وقتی امضا کردند باید به امضا و قول خود متعهد باشند.

مرد اخلاق سال‌های پیش والیبال ایران در مورد تیم ملی اظهار داشت: ملی‌پوشان، تمرین مستمر داشته و شرایط خوبی دارند. امسال، زمان نتیجه گیری تیم ملی در المپیک است چون بعد از المپیک، تعدادی از ستاره‌های تیم ملی کنار خواهند رفت و جوانگرایی اتفاق می‌افتد. درخت والیبال ایران که در 10 سال گذشته به آن از هر نظر رسیدگی شده باید در المپیک ثمر بدهد. جوانگرایی هم البته کار سختی است و باید جدی گرفته شود.

ترکاشوند در مورد حذف پیمان اکبری از کادر فنی تیم ملی گفت:‌ نمی‌دانم چه بگویم. باید همه چیز را تا المپیک تحمل کرد تا تیم ملی به حاشیه نرود و نتیجه بگیرد. سکوت در حال حاضر، بهترین کار است اما بعد از المپیک، حقایق باید روشن شود. برخی اشخاص باید شهامت داشته باشند و پاسخگو باشند.

او در مورد حضور بهروز عطایی در راس کادر فنی تیم جوانان در مسابقات جهانی و تیم ملی در مسابقات آسیایی گفت: خوشحالم که یک مربی ایرانی، هدایت تیم ملی را بر عهده خواهد گرفت. عطایی، سال‌ها در تیم جوانان و والیبال ایران، زحمت کشیده است. ولی ای کاش فدراسیون در این مورد، تامل بیشتری می‌کرد و اجازه می‌داد که تمرکز عطایی فقط روی یک تیم باشد. می‌شد از پیمان اکبری، سعید رضایی و رحمان محمدی‌راد هم در تیم ملی استفاده کرد.

محمد ترکاشوند در پایان گفت: من 3 سال سرمربی پیکان و 3 سال سرمربی ورامین بودم در حالی که در این تیم‌ها، ریالی پول نبود. قبول مسئولیت چنین تیم‌هایی، شهامت می‌خواهد. من حتی مجبور بودم برای مدیران تیم توضیح بدهم که وجود حداقل یک بازیکن باتجربه به عنوان کاپیتان برای یک تیم چه اهمیتی دارد. بعد از اینکه از پیکان و ورامین رفتم، وضع مالی این تیم‌ها بهتر شد و تنها می‌توانم بگویم که پول، حرف اول را در این بین می‌زند.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: والیبال المپیک والیبال ایران بعد از المپیک تیم ملی یک تیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۳۳۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهبرد جامع بیمه ایران برای سال ۱۴۰۳؛ تمرکز بر دیجیتالیزه کردن و نوآوری در بیمه‌های زندگی

مدیرعامل بیمه ایران، در نشستی با حضور مدیران کل استان‌ها، برنامه‌های استراتژیک شرکت را برای سال ۱۴۰۳ تشریح کرد و گفت: تبیین راهبرد سال ۱۴۰۳ در پنج محور الکترونیکی کردن فرآیندهای بیمه گری با اولویت حوزه خسارت، رشد و توسعه بیمه های زندگی با رویکردی نوآورانه در حوزه سرمایه گزاری، طراحی و معرفی محصولات جدید بیمه ای به بازار، افزایش توانمندی و قابلیتهای نمایندگان از طریق تعریف بسته های آموزشی، رفاهی و تسهیلاتی و معرفی بهتر دست‌آوردها و خدمات بیمه ایران از طریق رسانه های جمعی پرداخت.

نشست مدیرعامل با مدیران ستادی و استانی با عنوان همدلی، انسجام و اصول حرفه‌ای با حضور محمدرضاکشاورز مدیرعامل و رییس هیات مدیره بیمه ایران برگزار گردید.

کشاورز در این نشست که با حضور مدیران کل استان‌ها به صورت برخط همراه بود به تبیین راهبرد سال ۱۴۰۳ در پنج محور الکترونیکی کردن فرآیند‌های بیمه گری با اولویت حوزه خسارت، رشد و توسعه بیمه‌های زندگی با رویکردی نوآورانه در حوزه سرمایه گزاری، طراحی و معرفی محصولات جدید بیمه‌ای به بازار، افزایش توانمندی و قابلیت‌های نمایندگان از طریق تعریف بسته‌های آموزشی، رفاهی و تسهیلاتی و معرفی بهتر دست‌آورد‌ها و خدمات بیمه ایران از طریق رسانه‌های جمعی پرداخت.

وی گفت: بیمه ایران دارای تمدن سازمانی است و این تمدن سازمانی نتیجه تلاش بسیاری از همکاران و نمایندگان از قدیم تا به الان بوده و همه ما موظفیم این امانت را به خوبی حفظ، تقویت و به آیندگان منتقل کنیم. معتقدم قانونٱ و اخلاقٱ و شرعٱ باید از نگاه تمام ذینفعان برای حفظ این تمدن سازمانی، کوشش کنیم.

همه خودمان را مدیون شرکت میدانیم و به نظر من برای اداره شرکت بزرگ بیمه ایران باید روی چند موضوع توافق کنیم. برقراری نظم و انضباط در همه امور، تعامل و برقراری ارتباط با همه ذینفعان با رعایت احترام و سرعت بخشی توام با کیفیت در انجام امور. همه همکاران در سطوح حکمرانی، مدیریتی و عملیاتی باید به دنبال نهادینه کردن این مولفه‌های رفتاری باشیم.

مدیرعامل بیمه ایران افزود: بهترین جلسات من دیدار با مدیران استان‌ها و همکاران محترم شبکه نمایندگی است، چون کار اصلی و اجرایی را همکاران من در شعب و نمایندگی‌ها انجام می‌دهند. هدف از تشکیل نشست، دریافت نقطه نظرات و دیدگاه‌های مدیران استان‌ها است و همه دغدغه‌های مطرح شده را صحیح میدانم و از معاونین توقع دارم موضوعات را در حوزه خودشان اولویت بندی کنند و از مدیران ستادی نیز انتظار دارم انتظارات و درخواست‌های استان‌ها را سریع پاسخ دهند چرا که مشتری در شعبه منتظر تصمیم گیری ما نخواهد ماند. کسب و کار ما بیمه گری است و همه واحد‌ها باید به یکدیگر کمک کنند.

رئیس هیات مدیره با اشاره به نظرات مدیران کل استانی تاکید کرد: نباید تصمیمات در اجرا با وقفه روبرو شود و حدود اختیارات باید با توجه به شرایط رقابت بازار بهینه گردد. باید چابک‌تر تصمیم بگیریم و با تغییرات بروز شویم. تشکیل کمیته از افرادی که دل در گرو موفقیت شرکت دارند میتواند به دستیابی به اهداف کمک کند و من هم بنا دارم از همه سلائق که به شرکت علاقه دارند استفاده کنم.

وی در پایان گفت: بیمه ایران علیرغم نقش حاکمیتی، اما یک بنگاه تجاری و اقتصادی است و اعتقاد دارم نظام حقوق و دستمزد آن باید با این نگاه بهینه شود به همین جهت با توجه به مقررات دولتی به دنبال تحقق تغییراتی در این خصوص هستیم.

در ابتدای این نشست نعمت الهی سرپرست معاونت حقوقی و هماهنگی اموراستانها، شعب و نمایندگی‌ها با اشاره به تاکید مدیرعامل در تشکیل این جلسه به توضیح اجمالی برنامه حوزه مربوط پرداخت و از برگزاری گردهمایی حضوری سراسری مدیران در آینده نزدیک خبر داد.

در این نشست که با عنوان همدلی، انسجام و اصول حرفه‌ای برگزار شد مدیران کل استان‌های گیلان، همدان، یزد و سیستان و بلوچستان نیز به نمایندگی از استان‌های کشور دیدگاه‌های خود را مطرح نمودند.

دیگر خبرها

  • رکوردشکنی فروش نفت با تمرکز بر ابتکارات جدید در بازسازی پالایشگاه‌های مستهلک شده
  • چشم‌انداز روشن توسعه همکاری ایران و آفریقا طی ۲ دهه آینده
  • راهبرد جامع بیمه ایران برای سال ۱۴۰۳؛ تمرکز بر دیجیتالیزه کردن و نوآوری در بیمه‌های زندگی
  • محدودیتی در خرید مرغ مازاد تولیدی استان قزوین وجود ندارد
  • در این شهر هیچ کولری روشن نمی‌شود!
  • شمسایی: حق نداریم اشتباهات دو سال پیش را مرتکب شویم
  • نقاط فلج‌کننده گنبد آهنین برای موشکباران بعدی روشن شد
  • شمسایی: تمام تمرکز ما روی بازی با تایلند است/ با کمترین اشتباه نمایش خوبی ارائه می‌کنیم
  • شمسایی: باید با تمام تمرکز به مصاف تایلند برویم
  • انتصاب مدیرعامل جدید شرکت آب و فاضلاب خراسان شمالی