Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام جم آنلاین، علیرضا حبیبی مدیر شبکه رادیویی فرهنگ در مراسم نکوداشت شاعر هایکو سرای ژاپنی و رویداد فرهنگی ایران و ژاپن گفت: یکی از ظرفیت های فرهنگی کشورها توانمندی حوزه  فرهنگ و ادب و خرده ها و موسیقی است و امروز قدرت فرهنگی پیوست اقتصاد و سیاست است و کشور ژاپن با قدمت تاریخی و پیشینه فرهنگی از جمله کشورهایی است که  مورد توجه است .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
مدیر رادیو فرهنگ تعامل فرهنگی را یکی از راه های ارتباطی مهم دیپلماتیک برای بهبود روابط سیاسی و اقتصادی بین کشورها دانست و گفت: نگاه به حوزه دیپلماسی در موسسه ابرار معاصر ایران و مرکز بین الملل صدا و سیما و رادیو فرهنگ شکل گرفته است و امیدواریم از این ظرفیت برای تعاملات بین المللی و تقویت همگرایی ملت ها در درون کشورها استفاده  شود .
وی برگزاری اولین رویداد فرهنگی ژاپن درتهران را با نگاهی به دیپلماسی فرهنگی دو کشور ایران و ژاپن که با حضور دبیر اول سفارت ژاپن و رایزن فرهنگی این کشور در ایران و مجموعه ای از مسوولان فرهنگی و صاحب نظران دو کشور شامل ایران شناسان و ژاپن شناسان با همکاری رادیو فرهنگ اتفاق افتاد یکی از مصادیق مهم کارکردهای فرهنگ‌ دانست و ‌گفت: برنامه ریزی و سیاست گذاری در دولت ها و جوامع بشری بدون توجه به فرهنگ ممکن نیست.
 
حبیبی در پایان گفت: برگزاری چنین نشست ها و هم اندیشی هایی در دو کشور ایران و ژاپن مایه رونق فرهنگی و شناخت ظرفیتهای نهفته دو ملت بزرگ ایران و ژاپن نسبت به یکدیگر است. آیین تقدیر از استاد ماتسوئو باشو برگرفته از روحیه شعر دوستی، فرهنگی و بشر دوستی مردم ایران است. انشالله این روز و این نشست مایه استمرار روابط بیشتر و برنامه هایی در کشور ژاپن نسبت به مفاخر فرهنگی ایران در ژاپن باشد که سهراب سپهری از این منظر مورد پژوهشگران است.
 
همچنین مدیر موسسه ابرار معاصر ایران در این مراسم گفت: با توجه به این مساله که دیپلماسی فرهنگی موجب اعتماد بین ملت ها و استحکام روابط بین دولت ها می شود امیدواریم دولت آینده اهتمام بیشتری به این موضوع داشته باشد .
 
عابد اکبری مدیر موسسه ابرار معاصر ایران در ادامه این برنامه عنوان کرد: تقویت ارتباطات فرهنگی ایران و ژاپن قطعا می تواند در روزگاری که کرونا سراسر جهان را درگیر کرده به عنوان  یک  متغیر تاثیرگذار در همگرایی فرهنگی و ارتباط بین المللی  باشد.
مدیر موسسه ابرار  معاصر ایران گفت: اگر دولت  جدی تر از امروز این موضوع را پیگیری کند دستاوردهای بهتری در حوزه های مختلف دیپلماسی کشور خواهیم داشت  چرا که توسعه فرهنگی در همه زمینه ها کار کرد دارد .
 
در ادامه این مراسم، صومی جونیچی دبیر اول سفارت ژاپن در ایران در رابطه با فرهنگ ژاپن گفت: مردم ژاپن  به خوبي توانسته‌اند ميان سنت و مدرنيته ارتباط برقرار كنند و در عين حالي كه به سنت‌های خود به شدت پايبند هستند، بسيار در علم و تكنولوژي هم پيشرفت كرده‌اند.
 
وی در پایان به تولیدات صدا و سیمای دو‌ کشور اشاره کرد افزود: بعد از اوشین فیلمی به نام آسا پخش شد ولی اقبال کمتری داشت. پس لازم است ما با آشنایی بیشتر با فرهنگ مردم ایران و ذائقه مخاطب ایرانی برنامه سازی کنیم و در این میان فرهنگ کاریئوکه برای ژاپن که  آهنگ خواندن است را نیز معرفی کنیم.
 
در ادامه مراسم رویداد فرهنگی ایران و ژاپن حسین دیوسالار رایزن فرهنگی ایران در ژاپن در ارتباط تصویری که داشت عنوان کرد: مردم ایران به فرهنگ ‌و ‌تمدن ژاپن علاقه مند هستند و تلاش های زیادی در طول سالها برای معرفی فرهنگ بین دو کشور شکل گرفته است و همواره تلاش بر این بوده شناخت جامعی را به ملت دو کشور ارایه  دهیم.
  
وی در پایان از رادیو فرهنگ برای پرداختن به هایکو که ابداع آن از ژاپن بوده و ارتباط با طبیعت دارد تشکر کرد و گفت: ادبیات مصداق بارز فرهنگی هر کشور است و در شعر  فرهنگ کشورها متبلور است. در دو سال گذشته کتاب ارزشمندی با کمک انتشارات ژاپنی رونمایی شد که آثار بسیاری از هنرمندان ایرانی و ژاپنی در آن معرفی شدند و هایکو ها نیز در بخشی از این‌کتاب در کنار دیگر اشعار معرفی شده ‌است.

منبع: جام جم آنلاین

کلیدواژه: رادیو فرهنگ رادیو علیرضا حبیبی هایکو ژاپن ایران عابد اکبری حسین دیوسالار اوشین آسا فرهنگی ایران ایران و ژاپن موسسه ابرار معاصر ایران رادیو فرهنگ دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت jamejamonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام جم آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۳۵۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاهد تحول فن‌آورانه در حوزه حکمرانی فرهنگی خواهیم بود

وزیر فرهنگ با تاکید بر اینکه رئیس‌جمهور مسئولان را موظف کرده‌ که هرکدام تفاهم‌نامه‌های جداگانه‌ای با معاونت علمی فناوری منعقد کنند، گفت: در چند نقطه کشور مطالعات این مسئله را انجام داده‌ایم و به زودی تحول جدی فن‌آورانه و دانش پایه در حوزه حکمرانی فرهنگ را مشاهده خواهیم کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی اظهار کرد: به زودی قصد عزیمت به کشور آذربایجان برای شرکت در یک اجلاس را دارم؛ در این سفر دیدارهای مختلفی داریم و تلاش خواهیم کرد سطح تعاملات مشترک را ارتقا دهیم.

وی بیان اینکه باید از این سخنگاه بین‌المللی برای رساندن پیام انقلاب اسلامی و نگاه متعالی فرهنگی انقلاب اسلامی استفاده کنیم، افزود: تلاشمان این است که در مسیر دیپلماسی فرهنگی و ارتقای ارتباطاتمان با کشورهای منطقه بتوانیم با آذربایجان نیز به واسطه همین نگاه، گفت‌وگوها را انجام دهیم و از این فرصت برای اعتلای حوزه فرهنگی و تعاملات فرهنگی منطقه‌ای مشترک استفاده کنیم.

وزیر فرهنگ درباره حمایت دولت از شرکت‌های دانش بنیان تصریح کرد: دولت، دانش پایه است و تقریباً جلسه‌ای از جلسات دولت را در خاطر ندارم که رئیس‌جمهور در مورد شرکت‌های دانش بنیان و فن‌آوری‌های نوین به همه اعضای دولت مطالبی را گوشزد نکرده باشند، در همین راستا مسئولان را موظف کرده‌اند که هرکدام تفاهم‌نامه‌های جداگانه‌ای با معاونت علمی فناوری منعقد کنیم.

اسماعیلی خاطرنشان کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و مجموعه‌های تابعه آن مثل سازمان اوقاف و امور خیریه، نهاد کتابخانه‌ها و سازمان سینمایی با قوت در این مسیر حرکت می‌کنند و از جمله مهم‌ترین اقداماتی که در دستور کار قرار دارد ایجاد شهرهای جدید صنایع خلاق فرهنگی است.

وی افزود: در چند نقطه کشور مطالعات این مسئله را انجام داده‌ایم و به زودی تحول جدی فن‌آورانه و دانش پایه در حوزه حکمرانی فرهنگ را مشاهده خواهیم کرد.

کد خبر 748984

دیگر خبرها

  • وزیر فرهنگ: در خلیج فارس همه منابع غنی انرژی را داریم
  • خلیج فارس هویت و میراث گرانبهای سرزمین ایران است
  • خلیج فارس تا ابدخلیج فارس خواهد بود/یکی ازمهم‌ترین حوزه‌های تمدنی
  • ظرفیت‌های یک نمایشگاه در احیای قرآن/ «حراج باران» برگزار می‌شود
  • شاهد تحول فن‌آورانه در حوزه حکمرانی فرهنگی خواهیم بود
  • علم الهدی : برای حل مشکلات معیشتی کارگران نمی‌توانیم تنها به دنبال افزایش دستمزد باشیم
  • کرج کاندیدای انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • رادیو یعنی گرما صمیمیت و درک هستی
  • هندی‌ها به نمایشگاه کتاب تهران نمی‌آیند؟
  • تهدیدهای فرهنگی دشمن به فرصت تبدیل شود