Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-28@22:12:48 GMT

ورزش در خانه برای ورزشکاران حرفه‌ای مناسب نیست

تاریخ انتشار: ۵ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۰۳۶۲۵۹

ورزش در خانه برای ورزشکاران حرفه‌ای مناسب نیست

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران دانشجویی(ایسکانیوز)؛ محمد میرشکار در گفت‌وگویی اختصاصی با بیان اینکه ویروس کرونا زیان‌های جبران‌ناپذیری را برای سالن‌های ورزشی به بار آورده است، اظهار کرد: متأسفانه باشگاه‌های بدنسازی مانند دیگر اصناف از کرونا آسیب جدی دیدند چراکه تعدادی از آن‌ها نتوانستند ضررهای ناشی از ویروس را تحمل کنند و تعطیل شدند یا بسیاری از این مراکز نیز در آستانه ورشکستگی قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه تعطیلی‌ پی‌درپی سالن‌های ورزشی باعث بیکاری و قطع منبع درآمد مربیان شده، با ابراز گلایه گفت: در این وضعیت کرونایی تاکنون مسئول یا سازمانی از باشگاه‌های بدنسازی حمایت نکرده و از طرفی مربیان هم تحت پوشش بیمه قرار ندارند و زندگی را برای مربیان سخت‌تر کرده است.

این کارشناس ارشد تربیت بدنی، رشته بدنسازی را پدر همه ورزش‌ها توصیف کرد و افزود: ورزشکاران حرفه‌ای ماه‌ها و سال‌ها برای تناسب اندام خودشان وقت گذاشته‌اند و هزینه کرده‌اند، اما تعطیلی باشگاه‌ها باعث بروز آسیب‌های جدی برای آنان شده و آمادگی قبل را از دست داده‌اند. بنابراین به طورکلی ویروس کرونا اقتصاد ورزش را دچار دگرگونی و گرفتار رکود کرده است.

میرشکار ادامه داد: ورزش در خانه و تمرین آنلاین یا تماشای فیلم‌های آموزشی شاید جوابگوی افراد آماتور و مبتدی باشد ولی برای ورزشکاران حرفه‌ای اقدامی ناشدنی است.

وی درباره اینکه چرا تعداد مربیان بدنسازی در ایران زیاد است؟ پاسخ داد: برخلاف باور جامعه اتفاقاً تعداد مربیان رشته پرورش اندام بی‌شمار نیست بلکه افرادی زیادی با گرفتن مربی خصوصی یا چند جلسه آموزشی خودشان را به جامعه مربی و صاحب سبک معرفی می‌کنند.

میرشکار با تأکید بر اینکه داشتن بدن خوب را نباید با کارت ویزیت یا مدرک مربی‌گری افراد ارزیابی کرد، افزود: عدم نظارت بر مربیان بدنسازی یکی از گرفتاری‌های امروز ما بحساب می‌آید و هرکسی خود را مربی این رشته معرفی ‌می‌کند. اینکه هرشخصی تناسب اندام داشته باشد مربی نیست و نباید به چنین افرادی اعتماد کرد چراکه رشته بدنسازی با جان و سلامت مردم ارتباط دارد.

 این مربی پرورش اندام تصریح کرد: رشته بدنسازی یک علم است که روز به روز پیشرفت می‌کند و به صنعتی قدرتمند تبدیل شده که به موازات صنعت سینما و مد درحال حرکت است، اما واقعیت با آن چیزی که در فضای مجازی دیده می‌شود، تفاوت دارد. مردم نباید هرکسی را به خاطر داشتن تناسب اندام و بدن خوب مربی بدانند چراکه مربی باید علم این کار را داشته باشد و برای هر بدن و فردی بتواند برنامه مخصوص تجویز کند.

این کارشناس ارشد تربیت بدنی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت ورزش در برنامه روزانه افراد دارای معلولیت تأکید کرد و افزود: نیاز به ورزش برای معلولین بیشتر از اشخاص عادی احساس می‌شود و به عقیده من، ضروری است که این افراد به سلامتی‌شان اهمیت دهند.

وی در این باره توضیح داد: اینکه فکر کنیم معلولین نمی‌توانند تحرک و فعالیتی داشته باشند یا ورزش تأثیری بر شرایط زندگی روحی و جسمانی آن‌ها ندارد اشتباهی بزرگ است. این افراد با حضور در فعالیت‌های اجتماعی و حتی مسابقات عکس آن را به جامعه ثابت کردند.

میرشکار با اشاره به اینکه با انجام ورزش‌های ملایم می‌توان سطح سلامتی بدن معلولین را افزایش داد، تصریح کرد: برنامه ورزشی و تمرینی افراد معلول متفاوت است و باید براساس شرایط فیزیکی و با توجه به نوع نقص عضو، وضعیت تناسب اندام، چگونگی تطبیق حرکات و بدون آسیب‌پذیری را به آنان توصیه کرد.

انتهای پیام/

هومن جعفری کد خبر: 1097041 برچسب‌ها محمد میرشکار پرورش اندام ورزش در خانه

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: پرورش اندام ورزش در خانه تناسب اندام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۳۶۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در هوای بهاری چطور ورزش کنیم؟

ایسنا/کرمانشاه یک متخصص پزشکی ورزشی به ورزشکارانی که در فصل بهار، طبیعت را برای انجام تمرینات ورزشی خود انتخاب می کنند، توصیه‌هایی ارائه کرد.

دکتر مصطفی اکبری در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به ناپایداری آب و هوا در فصل بهار، اظهار کرد: در این فصل عموما هنگام صبح و عصر هوا خنک و در میانه روز هوا گرم است و گاهی نیز ناگهان با هوای بارانی و رگبار بهاری مواجه می شویم، لذا طبیعتا کسانی که ورزش در طبیعت را در برنامه روزانه خود قرار داده اند، در چنین شرایط آب و هوایی حتما باید نکاتی را مورد توجه قرار دهند. 

این متخصص پزشکی ورزشی تصریح کرد: زمانی که ورزشکار از خواب بیدار می شود، تا حدود نیم‌ ساعت پس از بیدار شدن باید از شروع ورزش پرهیز کند تا بدنش به ناگهان با یک تنش مواجه نشود و کم کم برای شروع ورزش آماده شود. 

وی با بیان اینکه ورزشکاران بهتر است که پیش از ورزش از خوردن صبحانه اجتناب کنند، عنوان کرد: اگر ورزشکار بخواهد صبحانه میل کند، باید تا چند ساعت صبر کند تا صبحانه‌ای که خورده کم کم هضم شود و بعد از آن ورزش کند، لذا بهتر است پیش از ورزش صبحانه صرف نکند. 

اکبری تاکید کرد: برای اینکه ورزشکار حین ورزش با افت قند و یا انرژی بدن  مواجه نشود، توصیه می کنیم که حتما مقداری عسل داخل بطری آب خود بریزد و پیش از شروع ورزش، حین ورزش و بعد از ورزش مدام از آن به صورت جرعه جرعه بنوشد تا انرژی بدنش را  تامین کند. 

وی در ادامه درپاسخ به این سوال که بهترین زمان برای انجام تمرینات ورزشی صبح است یا ظهر، اظهار کرد: برای برخی از رشته های ورزشی مانند پیاده روی، دوچرخه سواری و کوهپیمایی و کوهنوردی که در دل طبیعت انجام می شود، توصیه می کنیم که حتما ورزشکاران صبح را برای ورزش انتخاب کنند و از مناظر طبیعی و انرژی مثبتی که طبیعت به  آنها منتقل می کند، استفاده کنند. 

این متخصص آسیب های ورزشی یادآورشد: هرچند که ورزش در هنگام صبح را توصیه می کنیم، اما با توجه به اینکه نسل جدید اکثرا صبح ها دیر از خواب بیدار می شوند، لذا توصیه می کنیم برای اینکه سلامتی‌شان حفظ شود حتما عصرها به انجام تمرینات ورزشی بپردازند. 

وی در ادامه در رابطه با نوع پوشش ورزشکاران در تمرینات ورزشی در هوای بهاری هم گفت: باتوجه به اینکه هوا در این فصل متغیر است، ورزشکاران حتما چند لباس نخی به همراه خود داشته باشند و اگر حین تمرین دمای بدنشان بالا رفت از لباس های خود کم کنند، اما در صورتی که بخواهند توقف کنند و استراحت داشته باشند، باتوجه به اینکه بدنشان بتدریج سرد می شود و احتمال می رود که بیمار شوند، حتما لباس های خود را هنگام توقف افزایش دهند. 

اکبری اضافه کرد: اگر ورزشکار پس از انجام تمرینات برای مدت کوتاهی قصد توقف و استراحت داشت، حتما عرق بدن و صورت خود را خشک کند، زیرا زمانی که نسیم خنک بهاری به عرق او می خورد، زمینه بروز سردردها و برخی بیماریهای دیگر را در او ایجاد می کند. 

وی تاکید کرد: همچنین باتوجه به اینکه در این فصل ممکن است به یکباره هوا بارانی شود، بنابراین حتما ورزشکاران روپوشی از جنس پلاستیک و نایلون به همراه داشته باشند و زمان بارندگی آن را بپوشند تا بدنشان خیس نشود. 

به گفته این متخصص پزشکی ورزشی، ورزشکارانی که به صورت منظم ورزش می کنند،  حتما بدن خود را به شرایط آب و هوایی متعادل مانند فصل بهار عادت دهند، چراکه به گفته پیامبر اکرم(ص) سرمای هوای بهار برای بدن مفید است و البته در کنار آن باید رژیم غذایی مناسب همراه با ویتامین «سی» را هم داشته باشند. 

وی در پایان عنوان کرد: ورزش کردن در طبیعت باعث آزاد شدن هورمون های دوپامین و سرتونین در بدن فرد ورزشکار می شود و او را تا پایان روز سرحال، شاد و با نشاط نگاه می دارد، بنابراین به همه مردم توصیه می شود که در فصل بهار از هوای لطیف بهاری و چشم انداز زیبای طبیعت استفاده کنند و در دل طبیعت با کمترین هزینه، ورزش کنند.  

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • ورزش باعث افزایش قد می‌شود؟
  • بودجه مناسب برای بروزرسانی تجهیزات فنی‌و‌حرفه‌ای مهاباد در نظر گرفته می‌شود
  • بازدید سرزده فرماندار مهاباد از کارگاههای فنی و حرفه‌ای
  • احضار ۶ نفر به کمیته انضباطی فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام
  • حالت تهوع بعد از ورزش چه دلایلی دارد ؟
  • ورزش واقعا باعث رشد قد می‌شود؟
  • قتل مادر با ضربه‌های هولناک وزنه بدنسازی
  • ورزش باعث رشد قد می‌شود؟
  • در هوای بهاری چطور ورزش کنیم؟
  • تجدید عهد با شهدای پهلوان