Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، علی قربانی امروز در گردهمایی مدیران‌کل امور روستایی و شوراهای استان‌های سراسر کشور که صبح امروز به میزبانی استان آذربایجان‌شرقی برگزار شد با اشاره به فعالیت 27 دستگاه اجرایی و خدمات‌رسان در حوزه امور روستایی اظهار کرد: باوجود اقدامات بسیار خوبی که انجام شده است، عدم برنامه‌ریزی صحیح برای ایجاد اشتغال پایدار و تامین معیشت روستانشینان از جمله مولفه‌هایی است که خطرات افزایش مهاجرت به شهر در سال‌های آتی را افزایش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: استفاده از ظرفیت روستاها و توانمندسازی ساکنین روستاها از جمله موضوعات پذیرفته شده در بسیاری از کشورهای پیشرفته دنیاست که باید در کشور ما نیز بیش از گذشته مورد توجه قرار گیرد.

معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور همچنین در ادامه سخنان خود ابراز کرد: جذب مشارکت‌های مردمی نیز یک ضرورت انکارناپذیری است که باید در مسیر توسعه روستایی مورد توجه قرار گیرد. مشارکت، صرفا به معنای دریافت  کمک‌های نقدی از مردم نیست بلکه شامل جلب مشاوره‌های مردمی و استفاده از ظرفیت گروه‌های موثر در بدنه روستاها نیز می‌شود.

قربانی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: بهترین مرجع برای شناسایی اولویت‌ها و نیازهای روستاها، مردم این مناطق هستند و ما نیز باید در تخصیص اعتبارات به این موضوع، توجه بیشتری داشته باشیم.

انتهای پیام/60001/س

منبع: فارس

کلیدواژه: توسعه روستایی اشتغال مهاجرت جمهوری اسلامی ایران معاون امور دهیاری های سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور علی قربانی خبرگزاری فارس فارس تبریز مهاجرت روستائیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۳۶۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است

 افشین کسالائی معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در نشستی با حضور کارشناسان سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، در تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور با تاکید بر تحلیل اهم شاخص‌های توسعه‌ای برنامه ششم، برنامه‌ریزی برای توسعه را ایجاد بستری دانست که در پهنه آن توسعه اجتماعی، اقتصادی، سیاسی کشور در چارچوب‌های مبتنی بر نظریه‌های علمی و تخصصی طراحی، تدوین و اجرا شود.

وی در تبیین نقشه راه برنامه هفتم توسعه کشور به تشریح پارادایم، اصول حاکم، ویژگی‌ها، اهداف و الزامات و پیش نیاز‌های تحقق آن سخن گفت و اظهار داشت: برنامه هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است و در تدوین آن تلاش شده سیاست‌های ابلاغی رهبر انقلاب به عنوان محور‌های اصلی برنامه در نظر گرفته شود.

کسالائی با اشاره به اهم احکام قانونی با رویکرد استانی لایحه برنامه هفتم توسعه، گفت: تمرکززدایی و تقویت نقش استان‌ها در این برنامه مورد تاکید ویژه قرار گرفته است.

وی رویکرد اصلی برنامه هفتم توسعه را بر اساس موضوعات کلیدی و پیشران‌های کشور با رعایت ملاحظات اسناد آمایش سرزمین، سیاست‌ها، تمرکز بر پیشران‌های توسعه، مسایل بحران‌زا و بسترساز‌ها (ابر پروژه‌ها) عنوان کرد.

تبیین چارچوب تدوین سند توسعه و برنامه‌های عملیاتی استان و تبیین و تحلیل اصلی‌ترین موضوعات و تبصره‌های قانون بدجه مرتبط با استان از دیگر مباحث مطرح شده توسط معاون امور برنامه‌های توسعه امور برنامه‌ریزی سازمان برنامه و بودجه کشور در این نشست بود که به آن پرداخته شد.

شایان ذکر است؛ این نشست با توجه به تصویب و ابلاغ قریب الوقوع برنامه هفتم توسعه و مبنای عمل قرار گرفتن در سال جاری و ضرورت تبیین مبانی و احکام آن به همت معاونت توسعه و برنامه‌ریزی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی برگزار شد.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • ایجاد اتاق وضعیت علم و آموزش عالی کشور
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • برنامه‌ریزی برای تامین تسهیلات بانکی ۱۲هزار واحد مسکن در ایلام
  • سه هزار و ۳۵۴ پروانه راه‌اندازی گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان صادر شد
  • هشدار استاندار قم نسبت به کم کاری برخی از مدیران
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان
  • همه برنامه های هفتم توسعه، عملیاتی و مسئله محور است