Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید شیرانی روز چهارشنبه در ستاد استانی مقابله با کرونا افزود: تعداد بیماران سرپایی و بستری استان همانند کشور در روند نزولی قرار دارد و قله موج چهارم را پشت سر گذاشته‌ایم اما با توجه به تعطیلات پیش‌رو و احتمال پراکنده شدن ویروس جهش‌یافته هندی و افریقایی و از سوی دیگر تجمعات، نگرانی در خصوص شکل‌گیری موج بعدی کرونا وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: سهل‌انگاری و خستگی مردم نیز تهدید مضاعفی بر شیوع ویروس کرونا است اما باید همچنان نسبت به توصیه‌های بهداشتی اهتمام ورزید و به ویژه بیماران مبتلا به کرونا ایزوله ۲ تا سه هفته‌ای را با حساسیت لازم رعایت کنند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی چهارمحال و بختیاری بر ضرورت تداوم اطلاع‌رسانی و آموزش به مردم از سوی رسانه‌ها تاکید کرد و گفت: شناسایی به هنگام بیماران نیز از اهمیت بسزایی برخوردار است و می‌تواند از روند صعودی کرونا جلوگیری کند.

شیرانی از شناسایی ۴۴ هزار و ۳۶۰ بیمار مبتلا به کرونا در استان از ابتدای شیوع تاکنون خبر داد و افزود: این تعداد بین زنان و مردان به طور مساوی تقسیم شده است.

وی به توزیع سنی شیوع کرونا در استان نیز اشاره کرد و گفت: بیشترین گرفتاری کرونا برای گروه سنی بین ۱۶ تا ۴۵ سال با ۵۴ درصد است این در حالی است که ۶۰ درصد مرگ و میرهای ناشی از این ویروس مربوط به گروه سنی بالای ۸۰ سال است.

رییس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست به روند واکسیناسیون گروه‌های کرونا نسبت به ویروس کرونا اشاره کرد و اظهار داشت: در حال حاضر واکسیناسیون گروه سنی ۷۰ تا ۷۵ سال در حال انجام است.

سیدراشد جزایری تصریح کرد: پنج گروه سنی دیگر نیز در نوبت واکسیناسیون قرار دارند که در صورت تامین واکسن در اولویت واکسیناسیون قرار می‌گیرند.

وی با بیان اینکه برخی مبتلایان به ویروس کرونا قانون ایزوله را نقض کرده و در سطح جامعه حاضر می‌شوند، تصریح کرد: این افراد در صورتی که شناسایی شود به مبلغ ۲۰۰ هزار تومان جریمه می‌شوند.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با تاکید بر رعایت پروتکل‌های بهداشتی در ادارات و اماکن عمومی خاطرنشان کرد: اگرچه شیوع کرونا در حالت نزولی است اما انتظار می‌رود پروتکل‌های بهداشتی با همان حساسیت و دقت وضعیت قرمز رعایت شود تا از این شرایط ناپایدار و شکننده عبور کنیم.

به گزارش ایرنا، از ابتدای شیوع کرونا تاکنون ۱۲۸ هزار و ۵۱۹ مورد نمونه‌گیری ویروس کرونا در چهارمحال و بختیاری انجام شده است.

بر اساس آخرین بندی چهار شهرستان خانمیرزا، کوهرنگ، بن و سامان در وضعیت زرد و سایر شهرستان‌های این استان در وضعیت نارنجی قرار دارند.

برچسب‌ها ویروس کرونا چهارمحال وبختیاری بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری مدیریت استانی کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا چهارمحال وبختیاری بهداشت و سلامت ویروس کرونا چهارمحال وبختیاری بهداشت و سلامت اخبار کنکور ویروس کرونا شیوع کرونا گروه سنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۳۷۵۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ هزار مادر باردار تحت پوشش برنامه تغذیه سالم دانشگاه علوم پزشکی مشهد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: ۲ هزار مادر باردار و ۱۸ هزار کودک زیر ۶ سال از پوشش تغدیه سالم دانشگاه علوم پزشکی مشهد استفاده می‌کنند.

دکتر زهرا اباصلتی  افزود: غربالگری تغذیه در  همه مراکز جامع خدمات سلامت و خانه‌های بهداشت انجام می‌شود و افرادی که دچار اضافه وزن، چاقی،   لاغری، دیابت، فشار خون و کنسر‌ها هستند جزو جامعه هدف غربالگری تغذیه هستند..

وی گفت: تغذیه سالم به علت این که نقش پر رنگی که در ابتلا نشدن به بیماری‌ها دارد مورد توجه کارشناسان بهداشتی، مراقبان سلامت و بهورزان است و  در مراکز بهداشتی مشاوره‌های رایگان به عموم مردم ارائه می‌کنند.

مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ابراز کرد: در مواردی که مراجعان با سوء تغذیه روبرو باشند در دو گروه سنی زیر ۶ سال و مادران باردار برنامه ریزی‌هایی انجام می‌شود و  برای افراد دچار سو تغذیه و اختلال وزن گیری با ارجاع به سازمان‌های حمایتی و اهدای کالا برگ رایگان اقلام غذایی تعریف شده را دریافت می‌کنند.

 دکتر اباصلتی افزود: کارشناسان تغذیه نحوه صحیح طبخ غذا را به مراجعان می‌آموزند و در دوره بعدی شرایط جسمانی فرد را پایش و ارزیابی  می‌کنند تا زمانی که اطمینان از رفع سو تغذیه انجام شود.

وی با بیان اینکه برای افرادی که از سوء تغذیه زیادی رنج می‌برند، پزشک تغذیه مشاوره‌های اختصاصی در نظر می‌گیرد، گفت: علاوه بر این خدمات، مکمل یاری برای گروه‌های سنی محتلف بنا به شرایط جسمانی افراد در نظر گرفته می‌شود.

مدیر گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: ارائه آموزش فعالیت‌های ورزشی مناسب و تغذیه صحیح از مهمترین خدمات مراقبان سلامت و بهورزان است، زیرا پیشگیری نکردن و درمان به موقع می‌تواند زمینه ابتلا فرد به بیماری‌هایی مانند دیابت، فشار خون و سرطان‌ها را فراهم کند.

دیگر خبرها

  • تجمع حافظان نور در حرم حضرت معصومه (س)
  • عملیات در محل تجمع و عیش و نوش مستشاران آمریکایی‌ به روایت حسین مظفر
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یک همه‌گیری دیگر در راه است!
  • راهنمایان گردشگری فقط از طریق  دفاتر اقدام مجاز به برگزاری تور هستند
  • شیوع آنفلوانزای پرندگان در آمریکا
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا
  • ۲ هزار مادر باردار تحت پوشش برنامه تغذیه سالم دانشگاه علوم پزشکی مشهد
  • چشم انداز قیمت سکه و طلا صعودی نیست