Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، بابک دین پرست در نشستی که امروز در  ستاد تسهیل و رفع موانع تولید برگزار شد، افزود: بعد از مدت‌ها پیگیری موضوع تملک واحدهای تولیدی توسط بانک‌ها، با حضور مدیران عامل بانک‌ها و نمایندگان بانک مرکزی برگزار شد.

وی اظهارکرد: مدیران عامل ۱۶ بانکی که واحدهای تولید تحت تملک داشتند در جلسه حضور پیدا کردند و آخرین آمار را ارائه دادند تا اقدامات لازم با همراهی شبکه بانکی به منظور بازگشت واحدهای تولیدی به چرخه تولید صورت بگیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر یک از بانک‌ها آمارهای مربوط به واحدهای تحت تملک و شرایط آن‌ها را اعلام کردند.

دین پرست ادامه داد: طبق گزارش بانک مرکزی تا پایان آذر سال ۹۹، ۵۰ درصد از ۳۲ بانک و مؤسسه اعتباری غیر بانکی کشور اعلام کردند هیچ واحد تولیدی تحت تملک ندارند؛ بر اساس همین گزارش، ۱۶ بانک و مؤسسه مالی تعداد واحدهای تولیدی تحت تملک شده خود را ۲ هزار و ۷۸۹ اعلام کردند که از این تعداد، ۲۳۷ واحد احاله، ۶۹۹ واحد واگذار به غیر و هزار و ۷۶۱ واحد هنوز در تملک  شبکه بانکی است و سه بانک بزرگ کشور به ترتیب ۹۷۰، ۶۷۴ و ۳۳۸ واحد را در تملک خود دارند.

قائم مقام رئیس ستاد تسهیل و رفع موانع تولید تشریح کرد: از حدود هزار و ۷۰۰ واحد هنوز هزار و ۶۰۰ واحد تحت تملک بانک‌ها قرار دارند. این به معنای آن است که تنها ۱۰۰ واحد از این بین رسیدگی شده اند و مابقی بلاتکلیف باقی مانده است.

او تاکید کرد: فرایند تملک اجتناب ناپدیر است و باید بر اساس قوانین این اتفاق بیفتد، اما باید تا حد امکان از تولید و واحدهای تولیدی حمایت شود. حتی اگر تملکی صورت گرفت نباید تعطیلی واحدها را به همراه داشته باشد. متاسفانه از بین واحدهای تحت تملک بانک‌ها ۵۶ درصد غیر فعال و فقط ۴۴ درصد فعال هستند.

دین پرست تصریح کرد: این اطلاعات آماری ارائه شده توسط بانک‌ها، به مرور صحت سنجی خواهد شد و تمام مشکلات آن‌ها بررسی می‌شود. جز به جز شرایط واحدها را در نظر خواهیم گرفت و برای بازگشت آن‌ها به تولید برنامه ریزی خواهیم کرد.

کد خبر 603738 برچسب‌ها بانک مرکزی تولید کنندگان

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: بانک مرکزی تولید کنندگان واحدهای تولیدی واحدهای تولید تحت تملک بانک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۳۷۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز در گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، تیمور پورحیدری بعد از ظهر سه شنبه در گفت و گو با رسانه‌ها با اعلام ضرورت ثبت برنامه تولید توسط مدیران واحدهای صنعتی در سامانه جامع تجارت جهت تخصیص ارز اظهار کرد: برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز گیلان برای سهولت تأمین مواد اولیه خارجی تولیدات در سامانه ثبت شده است.

وی به لزوم اعلام دقیق‌تر مقدار احتیاج ارزی واحدهای صنعتی تاکید کرد و گفت: با توجه به برنامه ساماندهی بانک مرکزی برای تخصیص ارز حمایتی به واحدهای صنعتی؛ اطلاع رسانی و هماهنگی لازم برای ثبت برنامه تولید به صنایع ارزبر گیلان انجام شده است.

این مسئول با اشاره به تأمین بخشی از مواد اولیه خارجی برخی از واحدهای صنعتی از طریق بازرگانان داخلی به صورت غیر مستقیم، تصریح کرد: مشکلات ساختاری سامانه‌ها به علت هوشمند بودن آنها در سطح کلان انعکاس داده شده است و در حال رفع چالش‌های پیش روی می‌باشیم که در آینده صنایع ما با مشکل تخصیص و تأمین ارز مواجه نشوند.

وی به پایش برنامه‌های تولید ثبت شده در فاز اول و شفاف سازی امور ارزی اشارهکرد و گفت: در بررسی کارشناسی و پایش وضعیت برنامه تولید ثبت شده واحدهای صنعتی، میزان ارزبری افزون بر ۸۵ واحد صنعتی گیلان محرز و مشخص گردید.

پورحیدری ثبت برنامه تولید برای تخصیص ارز را الزامی و ضروری دانست و تاکید کرد: با توجه به حد گذاری ارزی و تعیین سقف مصارف ارزی؛ در بخش‌های صنعت، کشاورزی و دارو در سال جدید، ثبت برنامه تولید و میزان نیاز ارزی واحدهای صنعتی گیلان در سامانه جامع تجارت لازم است.

کد خبر 6099548

دیگر خبرها

  • ثبت برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز در گیلان
  • پرداخت ۱۷۰۰ همت تسهیلات به واحدهای تولیدی کشور
  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • چرا بیمه سلامت حساب واحد بانکی ندارد
  • هزار و ۶۸۳ نقاط در استان کردستان تحت پوشش گاز طبیعی
  • واحد کشتارگاه صنعتی در فسا بار دیگر آغاز به کار کرد/ اشتغال ۱۰۰ کارگر
  • کشتارگاه طیور فسا با ۱۰۰ کارگر به چرخه تولید بازگشت
  • جذب سرمایه گذاری برای تکمیل وایجاد واحدهای بخش کشاورزی در زنجان
  • تعیین تکلیف پروژه ۱۵ ساله سد قشلاق تا ۳۱ اردیبهشت
  • سود حداقل 28 درصد سالیانه تضمینی با خرید واحدهای سرمایه گذاری صندوق املاک و مستغلات «امین شهر»